Nimic concret pe siteul lor:
http://www.1music.ro/
edy_tiger21
May 27 2008, 19:48
Hiba Rcs-ului : => prea multe canale de sport & muzica.Parerea mea
CABLE MAN
May 27 2008, 21:06
CHIAR crezi ca sunt prea multe canale de muzica pe RCS?
MIE imi lipsesc MTV TWO si MTV DANCE,care au fost scoase/
MIE mi-a placut perioada cand aveam MTV HITS,MTV TWO,MTV BASE,VH1,VH1 CLASSIC,MTV RO,VIVA,VIVA2,M6.SI nici atunci nu mi se pareau prea multe,imi mai doream MCM TOP si MCM POP,cel putin!
CAT despre 1 MUSIC nu cred ca se va lansa maine,ar fi anuntat in mod oficial,ca doar nu este secret si ar fi inceput testele pe satelit.
donmarinica
May 27 2008, 22:08
upc constanta a facut "grila varza" prin mutarea a numeroase programe din basic si extrabasic. (din vara cica trec la digital)
edy_tiger21
May 27 2008, 22:14
DE MAINE VA FII IN BAZA LA RCS & UPC
“Music Channel incearca sa suplineasca cateva segmente care lipsesc la celelalte posturi aflate deja pe piata, gen interactivitate cu publicul, emisiuni facute cat mai aproape de publicul nostru. Ne vom adresa in principal tinerilor. Nu vrem sa facem rabat la calitate, de aceea avem o echipa experimentata, aproximativ 30 de persoane, dintre care cativa oameni care lucreaza in domeniul televiziunilor de mai bine de opt ani”, a precizat Geovanny Mario Francesco, director general Music Channel si fost director executiv al MTV Romānia.
“Nu vrem sa ne legam de partea politica, ci de partea de "entertainment". Incercam sa ne punem in haina omului de rand, sa aratam dedesubturile industriei muzicale, cum se realizeaza un videoclip, cum se machiaza vedetele inaintea filmarilor”, a mai spus directorul general al postului.
Printre emisiunile difuzate la Music Channel se numara “Speed”, “Ora de romana”, “Best of”, “Live?”, “Rock Chart”, “Hip hop Chart”, “RT 100” si “You See It First!”.
De asemenea, vedete precum Andreea Banica, CRBL, DJ Andi, Cassa Loco si VJ Zara vor putea fi urmariti in calitatea de prezentatori ai unor emisiuni precum “Amour by Andreea Banica”, “Cassa Loco Show” si “Electro Chart by DJ Andi”. Postul va fi lansat īn data de 28 mai si va fi preluat de retelele de cablu R.C.S.&R.D.S. si U.P.C. Romānia, in pachetele de baza. Compania Music Channel este detinuta de Geovanny Mario Francesco (95%) si George Magureanu-Poptean (5%). Pe piata televiziunilor muzicale romanesti, in aceeasi categorie cu Music Channel, mai exista MTV Romānia, U si Kiss TV.
CRED CA PANA LA URMA CEI DE LA RCS VOR SA MAREASCA NUMARUL DE PROGRAME AFLATE LA PACHETE (21RON - 60programe)
Red Force
May 27 2008, 22:29
1 Music Channel este deja in Teste - Baza la RCS - in locul Cosmos TV
edy_tiger21
May 27 2008, 22:32
QUOTE (Red Force @ May 27 2008, 23:29)

1 Music Channel este deja in Teste - Baza la RCS - in locul Cosmos TV
La Pitesti e bagat in spatele lu ArgesTv , in locul celei de-a 2-a frecventa a Favoritului. N-a afectat cu nimic in grila introducera acestui canal
gabysoce
May 28 2008, 10:44
La RCS Constanta stie careva daca este bagat in grila?
Ca am cautat si ieri si nu lam gasit
andreyszekely
May 28 2008, 10:48
la oradea va fi oare astazi?? daca da ar trebui sa scoata atv (unuguresc) sau hirtv (unguresc).
catalinman
May 28 2008, 10:50
QUOTE (gabysoce @ May 28 2008, 11:44)

La RCS Constanta stie careva daca este bagat in grila?
Ca am cautat si ieri si nu lam gasit

eu l-am vazut de aseara in bucuresti , da si tu o scanare noua azi ( ieri scria teste , probabil ca lansarea oficiala are loc astazi printr-o petrecere de lansare sau ceva de genu asta ...)
edy_tiger21
May 28 2008, 11:06
QUOTE (catalinman @ May 28 2008, 11:50)

eu l-am vazut de aseara in bucuresti , da si tu o scanare noua azi ( ieri scria teste , probabil ca lansarea oficiala are loc astazi printr-o petrecere de lansare sau ceva de genu asta ...)
Avea logo pe care scria teste sau era doar simpla mira, asa cum e si in Pitesti>?
bobdan
May 28 2008, 11:23
QUOTE (edy_tiger21 @ May 27 2008, 23:32)

La Pitesti e bagat in spatele lu ArgesTv , in locul celei de-a 2-a frecventa a Favoritului. N-a afectat cu nimic in grila introducera acestui canal
pe 575 MHZ sau...?
edy_tiger21
May 28 2008, 11:24
QUOTE (bobdan @ May 28 2008, 12:23)

pe 575 MHZ sau...?
cam asa ceva
dondhanny
May 29 2008, 00:05
QUOTE (edy_tiger21 @ May 28 2008, 12:24)

cam asa ceva

Ex Alpha tv Curtea De Arges
@bobdan Alpha CdeAG mai exista (sau a existat) terestru pe la voi in oras?
PS: Mare lansare mare 1Music Channel ca si Vibe FM... uite azi nu e azi...
catalinman
May 29 2008, 13:54
QUOTE (edy_tiger21 @ May 27 2008, 20:48)

Hiba Rcs-ului : => prea multe canale de sport & muzica.Parerea mea
intr-adevar sunt ceva canale de sport si muzica da nu as zice ca e o hiba a grilei
daca te uiti atent pe grila o sa vezi ca pe langa canalele de sport si muzica mai ai si :
- 8 canale de filme ( AXN , AXN SCI-FI, AXN Crime , Hallmark ,TV 1000 , Pro Cinema , TCM si HBO );
- 8 posturi de documentare ( Discovery , Discovery Science , Discovery World , Animal Planet , National Geographic , National Geographic Wild , Viasat Explorer , Viasat History , chiar 9 daca punem la socoteala si Reality );
- 6 posturi de stiri ( Realitatea , N 24 , Antena 3 , Euronews , CNN , BBC );
- 4 posturi de desene animate ( Cartoon Network , Jetix , Minimax , Anime+);
- 3 posturi cu target feminin ( Romantica , Euforia , Acasa TV ).
Pe langa astea mai exista posturi culturale ( TVR Cultural , TV5) , The Money Channel , Fashion TV, RTL , M6 , France2 s.a.m.d. , plus canalele romanesti generaliste !
Eu unu zic ca grila este destul de echilibrata 
posturi valabile pt pachetul extra in Bucuresti !
bobdan
May 29 2008, 17:03
QUOTE (dondhanny @ May 29 2008, 01:05)

Ex Alpha tv Curtea De Arges
@bobdan Alpha CdeAG mai exista (sau a existat) terestru pe la voi in oras?
Da, a existat. Emitea de la Hotel Posada. Acum am bagat o antena terestra si vad ca nu mai e. Deci, banuiesc, tousi ca e de la ei.
rremus
May 30 2008, 08:28
QUOTE (catalinman @ May 29 2008, 14:54)

intr-adevar sunt ceva canale de sport si muzica da nu as zice ca e o hiba a grilei
daca te uiti atent pe grila o sa vezi ca pe langa canalele de sport si muzica mai ai si :
- 8 canale de filme ( AXN , AXN SCI-FI, AXN Crime , Hallmark ,TV 1000 , Pro Cinema , TCM si HBO );
- 8 posturi de documentare ( Discovery , Discovery Science , Discovery World , Animal Planet , National Geographic , National Geographic Wild , Viasat Explorer , Viasat History , chiar 9 daca punem la socoteala si Reality );
- 6 posturi de stiri ( Realitatea , N 24 , Antena 3 , Euronews , CNN , BBC );
- 4 posturi de desene animate ( Cartoon Network , Jetix , Minimax , Anime+);
- 3 posturi cu target feminin ( Romantica , Euforia , Acasa TV ).
Pe langa astea mai exista posturi culturale ( TVR Cultural , TV5) , The Money Channel , Fashion TV, RTL , M6 , France2 s.a.m.d. , plus canalele romanesti generaliste !
Eu unu zic ca grila este destul de echilibrata

posturi valabile pt pachetul extra in Bucuresti !
In Bucuresti grila este mai mult decit echilibrata.
Daca ar mai fi si Cinemax, TCM 24/24 si daca ai semnalul bun, poti spune ca bate orice DTH.
Chiar daca nu concureaza la aceeasi categorie.
rremus
P.S. Nu lucrez pe Staicovici! 
gabysoce
May 30 2008, 19:38
De programul 1Music Channel stie carva cand va fi si in grila de la RCS Constanta?
Au trecut 2 zile si tot nu este in grila.
Ce se intampla cu cei de aici de nu se grabesc sa-l bage in grila?
edy_tiger21
May 30 2008, 21:33
QUOTE (gabysoce @ May 30 2008, 20:38)

De programul 1Music Channel stie carva cand va fi si in grila de la RCS Constanta?
Au trecut 2 zile si tot nu este in grila.
Ce se intampla cu cei de aici de nu se grabesc sa-l bage in grila?
Aceeasi treaba si la Pitesti.
slysoft
May 31 2008, 01:27
Approx. de luni intra si 1Music pe RDS locale si pe Dolce si pe UPC
blackcat
May 31 2008, 14:06
Dar care e diferenta intre canalele astea de muzica? Exceptind Mezzo.
De multe ori am vazut acelasi videoclip rulind simultan pe 2 canale. Din ce cistiga bani atitea canale de muzica?
CABLE MAN
May 31 2008, 15:06
QUOTE (blackcat @ May 31 2008, 15:06)

Dar care e diferenta intre canalele astea de muzica? Exceptind Mezzo.
De multe ori am vazut acelasi videoclip rulind simultan pe 2 canale. Din ce cistiga bani atitea canale de muzica?
E o mare diferenta prietene!
SA-ti deschid capul:
MTV DANCE- transmite muzica dance,house,dum-bass etc
MTV TW0- muzica rock,indie,alternativa
MTV BASE- muzica soul,r@b,HIP-hop
MTV HITS- muzica pop
VH1- muzica pentru adulti,mai noua si mai veche
VH1 CLASSIC- muzica gen greatest hits din anii 60-90
MTV RO-muzica pop-rock contemporana pentru tineri.
etc
dondhanny
Jun 1 2008, 01:35
QUOTE (CABLE MAN @ May 31 2008, 16:06)

SA-ti deschid capul:
MTV HITS- muzica pop
etc
Frate da ai ales ograda mtv care normal ca e specializata pe mai multe genuri ca de asta are mai multe programe nu?
blackcat
Jun 1 2008, 08:32
QUOTE (CABLE MAN @ May 31 2008, 16:06)

SA-ti deschid capul:
MTV HITS- muzica pop
etc
Prietene, frumoasa lista. Insa daca ai urmari putin posturile din lista ai vedea ca in realitate nu e cum spui tu. In realitate e o varza cu cirnati pe toate canalele inclusiv pe cele 2 VH1 (pe care am vazut rulind acelasi clip din anii 2000 in acelasi timp).
Sincer pot sa bage 100 de canale care transmit aceleasi videoclipuri in acelasi timp, nu ma deranjeaza, ceea ce nu-mi place e atunci cind introducerea unui nou canal inseamna scoaterea altuia existent. Motivul e intotdeauna ca nu mai e loc, ceea ce nu e adevarat.
CABLE MAN
Jun 1 2008, 09:39
SE mai intampla ca un video sa fie pe mai multe canale,ce mare problema?
DAR pe VH1 CLASSIC extrem de rar vezi vreun videoclip din anii 2000,eu unul nu am vazut,insa contentul programului ramane acelasi;muzica veche.
CA in ROMANIA sunt 3-4 canale de muzica cu acelasi content ,este adevarat ,dar este bine sa fie concurenta,IN UK sunt 30-40 canale de muzica doar tv[vreo 10 are doar MTV-ul]si nu se plange nimeni ca sunt prea multe.
DAR acolo au un megaoperator SKY DIGITAL la care platesti bani seriosi ca sa te preia!
NICI mie nu imi convine cand cand se scoate un canal bun,dar aceasta se datoreaza lipsei unei concurente reale pe piata.
IN CRAIOVA exista doar RCS-ul carte a cumparat atat OLTENIA TV cat si TERRASA-ul.
CAND a intrat OLTENIA TV pe piata cu 70 de canale TV cu 15.000 pe luna,TERRA SAt-ul a marit si el nr de canale de la 40 la 70 si a redus pretul abonamentelor,au modernizat instalatia si au introdus pachetul ABSAT:ACTION,ESCALES,MCM etc pe cand OLTENIA a introdus pachetul spaniol TVE:GRANDES DOCUMENTALES,NOSTALGIA etc
ERAU atat de mici abonamentele si atat de diferita oferta TV incat eram abonat la ambele companii de TV prin cablu!
FARA concurenta nu merge nimic inainte,nu se vor asculta doleantele abonatilor!
QUOTE (bobdan @ May 29 2008, 18:03)

Da, a existat. Emitea de la Hotel Posada. Acum am bagat o antena terestra si vad ca nu mai e. Deci, banuiesc, tousi ca e de la ei.
m-am interesat la cei de la RDS. Intr-adevar, cum banuiam, e o problema de la alpha curtea de arges. Dupa ce-si vor remedia aceste probleme, banuiesc ca-l vor reintroduce pe 575 MHz
dondhanny
Jun 2 2008, 12:14
QUOTE (bobdan @ Jun 2 2008, 10:25)

m-am interesat la cei de la RDS. Intr-adevar, cum banuiam, e o problema de la alpha curtea de arges. Dupa ce-si vor remedia aceste probleme, banuiesc ca-l vor reintroduce pe 575 MHz
Adevaru' e ca se vedea ca dracu in ultimele zile de emisie...
ringin4u
Jun 2 2008, 14:41
Chiar ca prea multe canale de muzica la RCS Bucuresti. Acum cu 1 Music Chanel (nimic schimbat fata de celelalte) parca deja se schimba treaba. UPC, cu toate ca are pretul mai mare, are programe mai interesante (din punctul meu de vedere).
CABLE MAN
Jun 2 2008, 15:31
INAINTE aveau mai multe si mai bune:
1.MTV RO
2.VH1
3.MTV HITS
4.MTV BASE
5 MTV TWO
6.VH1 CLASSIC
7.VIVA
8.VIVA PLUS
9.U TV
10.TV K LUMEA
11.MCM TOP
12. M6
CEL PUTIN eu eram foarte fericit cu aceata grila,dar nu a durat mult si a inceput sa scoata din ele.
NU sunt mule canale de muzica,dar sunt putine programe transmise pe cablu.
UPC are peste 120 de canale pe digital si are mai multe de muzica,dar nu se cunoate,deoarece pe langa acestea are si multe alte canale tematice interesante.
E inadmisibil ca o companie lider pe piata cu 3 milioane de abonati sa nu aiba retea digitala de cablu,pe cand bulgarii si albanezii au demult si acum au inceput sa transmita HD pe cablu.
LIPSA de concurenta reala isi spune cuvantul.
liviu_cosmin
Jun 4 2008, 14:16
rcs buc
cel mai tare post de televiziune este kiss tv
sa intre vh1 in pachet baza rcs inapoi 
cele mai fumoase posturi de muzica sunt u tv si kiss tv 1music si mtv

cand apare si pe rcs activ tv activ fm 92,7 fm
liviu_cosmin
Jun 5 2008, 18:50
sa intre inapoi vh1 si flux tv pe cablu rcs si mtv dance
dondhanny
Jun 5 2008, 21:32
Pai activ tv emite? poate emite doar terestru...
liviu_cosmin
Jun 5 2008, 23:21
sa intre inapoi pe cablu rcs viva tv si vh1 si vh1 clasic si mtv dance mtv hits
QUOTE (liviu_cosmin @ Jun 6 2008, 00:21)

sa intre inapoi pe cablu rcs viva tv si vh1 si vh1 clasic si mtv dance mtv hits
Man, sa stii ca asta nu o sa se intample prin spamarea forumului.
liviu_cosmin
Jun 6 2008, 08:57
MCM TOPnu mai este pe rcs
blackcat
Jun 6 2008, 16:18
Si ce daca?
QUOTE (slysoft @ May 31 2008, 01:27)

Approx. de luni intra si
1Music pe RDS locale si pe Dolce si pe UPC
Nu te supara dar e vineri si nici urma de 1Music, asa ca.. atunci cand afirmi ceva e bine sa ai si un suport, nu vorbarie aiurea sa umpli forumul!
dondhanny
Jun 7 2008, 08:30
QUOTE (djmaxx @ Jun 6 2008, 21:08)

Nu te supara dar e vineri si nici urma de 1Music, asa ca.. atunci cand afirmi ceva e bine sa ai si un suport, nu vorbarie aiurea sa umpli forumul!
Pe siteul 1music.ro ne informeaza ca au intrat pe digi si ne indeamna sa cerem music channel operatorilor de cablu.
liviu_cosmin
Jun 7 2008, 21:35
M6 PE RCS PACHET BAZA
CABLE MAN
Jun 7 2008, 21:39
IN ce oras ,deoarece nu in toate retelele RCS este aceeasi grila de programe?
LA RCs CRAIOVA au scos M6 de 3-4 ani.
liviu_cosmin
Jun 8 2008, 08:45
sa intre flux tv pe cablu rcs
QUOTE (liviu_cosmin @ Jun 8 2008, 09:45)

sa intre flux tv pe cablu rcs
Scuza-ma, chiar nu ma pot abtine. Un canal mai bun nu puteai sa soliciti?
De fapt ceea ce vroiam sa spun era : "Un post mai idiot ca flux tv nu puteai cere?"
Dar nu am facut-o. 
catalinman
Jun 8 2008, 23:10
QUOTE (rremus @ Jun 8 2008, 12:52)

De fapt ceea ce vroiam sa spun era : "Un post mai idiot ca flux tv nu puteai cere?"
Dar nu am facut-o.

bine zis
dondhanny
Jun 8 2008, 23:17
QUOTE (rremus @ Jun 8 2008, 12:52)

Dar nu am facut-o.

Ba da etno si favorit in format HD.
liviu_cosmin
Jun 8 2008, 23:29
sa intre pe rcs cablu party tv
blu_theo
Jun 9 2008, 14:46
Sa intre Mynele TV (joke)....wtf is wrong with you dude?
CABLE MAN
Jun 9 2008, 15:06
LA RCs CRAIOVa,TV 1000 preluat de pe DIGI TV isi incheie emisiunea la ora 1.00 ,deci nu mai preia filmele erotice.
La RCS BRASOV , canalul TRavel a fost partajat de PLayboy tv.
Raportez ca s-a mai adaugat o Laie
catalinman
Jun 9 2008, 23:46
QUOTE (CABLE MAN @ Jun 9 2008, 16:06)

LA RCs CRAIOVa,TV 1000 preluat de pe DIGI TV isi incheie emisiunea la ora 1.00 ,deci nu mai preia filmele erotice.
in bucuresti asta e valabil de luni bune
liviu_cosmin
Jun 10 2008, 09:50
sa intre pe cablu rcs inapoi discovery TRavel in pachet baza
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.