Canale noi in grilele operatorilor CATV
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55

nicky28tm
QUOTE (virgilgili @ Feb 28 2008, 19:27) *
In Craiova nu este pe digicablu!
Aveti cumva si HBO Comedy pe digicablu?

Cu toate ca in grila este si Cinemax inca nu poate fi accesat pachetul Max.
De HBO Comedy nici nu poate fi vorba.
Cris7i
QUOTE (nicky28tm @ Mar 2 2008, 15:20) *
Cu toate ca in grila este si Cinemax inca nu poate fi accesat pachetul Max.
De HBO Comedy nici nu poate fi vorba.

pe digital in Craiova este disponibil si MaxPack-ul (fara HBO Cinema), numai ca trebuie sa insisti (telefoane la rcs Craiova si la rcs Bucuresti) si se rezolva!
luca_is@yahoo.com
exista semnal digital pe cablu la rcs timisoara?

are cineva din TM asa ceva?

vreau detalii...
mersi...
And87Rey
nimeni nu stie nik despre sport1 asta pe rcs? ???! am auzit k trebuia introdus pana in martie dar suntem in 4 martie si nik...
stie cnv?
andreyszekely
QUOTE (And87Rey @ Mar 4 2008, 15:33) *
nimeni nu stie nik despre sport1 asta pe rcs? ???! am auzit k trebuia introdus pana in martie dar suntem in 4 martie si nik...
stie cnv?

la rcs oradea este aproape o luna !!! coolspeak.gif
And87Rey
chiar nush c sa mai zic
dondhanny
QUOTE (andreyszekely @ Mar 5 2008, 13:10) *
la rcs oradea este aproape o luna !!! coolspeak.gif

Varianta romana sau ungureasca?
andreyszekely
romaneasca
AndreicuKapp
rcs craiova ca de obicei, ultimul...nimic nou de ceva timp
And87Rey
in leg.cu un post nou...
stie cnv care-i faza cu sportklub+
ba chiar am vazut k sportklub preia meciuri d acolo pt. k am auzit duminica la finalul unui meci d bundesliga inregistrat, "va multumim k ati urmarit sportklub+" si nush c si d fapt era SPORTKLUB
CABLE MAN
LA RCS CRAIOVA TCM SUBTITRAT in limba romana ,dupa ora 22.00.
Masterchief
QUOTE (CABLE MAN @ Mar 12 2008, 22:15) *
LA RCS CRAIOVA TCM SUBTITRAT in limba romana ,dupa ora 22.00.

La fel si in Resita.
gabysoce
La RCS CONSTANTA nu este subtirat postul TCM dupa ora 22.00.A bash.gif ici inca dorm cei de la rcs si nu dau nici un raspuns cand o sa fie si la noi cu subtitrare. thumbdown.gif ewpu.gif boxing.gif wallbash.gif
a21alex
Probabil nu e preluat de pe Digi.
And87Rey
dar nu inteleg va place postul asta tcm asa mult?
la mn noaptea cand e postul asta in locul cn, este nesubtitrat, nici nu stiam k este si subtitrat.
donmarinica
QUOTE (gabysoce @ Mar 12 2008, 22:54) *
La RCS CONSTANTA nu este subtirat postul TCM dupa ora 22.00.A bash.gif ici inca dorm cei de la rcs si nu dau nici un raspuns cand o sa fie si la noi cu subtitrare. thumbdown.gif ewpu.gif boxing.gif wallbash.gif

RCS CONSTANTA doarme de mult timp pe el, ca si UPC de altfel.
blackcat
E un post la care nu se uita nimeni dar lumea se bucura de orice e nou.
La RCS Brasov s-a scos Discovery Civilization. Astia or sunt nebuni or prosti. De ce nu scot Panoramic TV, Taraf si alte jeguri care polueaza? Ce au avut cu Civilization?
dondhanny
in leg.cu un post nou...
stie cnv care-i faza cu sportklub+
ba chiar am vazut k sportklub preia meciuri d acolo pt. k am auzit duminica la finalul unui meci d bundesliga inregistrat, \"va multumim k ati urmarit sportklub+\" si nush c si d fapt era SPORTKLUB

E vorba de fratele mai mic al SPORTKLUB, un fel de EUROSPORT2 al EUROSPORT dar e cam deplasata comparatia... Sper ca ai inteles... Apasa aici pentru mai multe detalii.
IKO Romānia, compania care opereaza pe piata locala de televiziune canalul SportKlub, a anuntat marti la Coventia Anuala a Asociatiei de Cablu lansarea oficiala a noi posturi.
Dintre acestea se detaseaza SportKlub+, dar si un canal dedicat exclusiv pescuitului si vinatorii, o noutate absoluta pentru Romania. Ambele canale vor incepe sa emita din 2008. SportKlub+ va difuza in exclusivitate pentru tara noastra campionatele de fotbal ale Rusiei, Belgiei si Argentinei, dar si emisiunea saptamanala FIFA Futbol Mundial. La loc de cinste se vor situa si emisiunile cluburilor cu renume, Barca TV, Chelsea TV si Liverpool TV.
Īn cazul Fishing & Hunting TV se va pune accent pe diversele turnee de pescuit din lume, pe documentare de specialitate, dar si pe prezentarea ultimelor echipamente de pescuit si vinatoare. Tot din 2008 sub umbrela IKO Romania va emite si DOQ, un canal unic de documentare concentrate asupra vietii oamenilor, celebritatilor, societatii umane in genere.
IKO Romania este membru IKO Media Group, un actor important pe piata audiovizuala central-europeana. In aceste conditii pentru 2008 se preconizeaza ca 15 milioane de oameni vor putea urmari canale tv ale grupului IKO Media Group.
And87Rey
si nustii dak acest sportklub+ va fi introdus si pe rcs, de exemplu?

sau cn il va prelua?
dondhanny
la RCS&RDS PITESTI de vreo 2 zile sau nopti TCM (partaj cu CARTOON NETWORK) subtitrat.
Cat despre SPORTKLUB+ nu stiu cand, dar la firmele mici de pe la sate cred ca e preluat deja...
lupo17
la rcs, la voi [pachet extra] se opreste semnalul 'TV1000' la ora 1 noaptea fix ?
blackcat
Nu, niciodata.
lupo17
QUOTE (blackcat @ Mar 16 2008, 08:32) *
Nu, niciodata.

la mine TV1000 se opreste semnalul la 1:00 [AM]
CABLE MAN
SI ce intra in locul lui?VREO mira ,ceva?
IN ce locatitate esti si la care retea esti abonat?
lupo17
QUOTE (CABLE MAN @ Mar 16 2008, 13:09) *
SI ce intra in locul lui?VREO mira ,ceva?
IN ce locatitate esti si la care retea esti abonat?

Bucuresti - RCS
nu intra nimic in loc...ramane ecran negru si de multe ori [cand e vreun film si tocmai atunci e cel mai nasol] subtitrarea continua sa mai mearga cateva linii
Miranda
QUOTE (dondhanny @ Mar 15 2008, 21:17) *
la RCS&RDS PITESTI de vreo 2 zile sau nopti TCM (partaj cu CARTOON NETWORK) subtitrat.

Si la RCS Brasov avem TCM subtitrat. Caracterele sunt mai mici si subtitrarea nu e pe mijlocul ecranului. Deocamdata.
And87Rey
QUOTE (lupo17 @ Mar 16 2008, 13:12) *
Bucuresti - RCS
nu intra nimic in loc...ramane ecran negru si de multe ori [cand e vreun film si tocmai atunci e cel mai nasol] subtitrarea continua sa mai mearga cateva linii

la 1 ramane tot tv1000 dar intra XXX. tot pe tv 1000
dar nu se opreste.
lupo17
QUOTE (And87Rey @ Mar 16 2008, 14:25) *
la 1 ramane tot tv1000 dar intra XXX. tot pe tv 1000
dar nu se opreste.

iti spun ca nu intra nimic in loc...ramane negru
intr-adevar mai inainte, intra ceva xxx...asa mai soft...dar problema mea era atunci cand stai si urmaresti un film care nu apuca sa se termine inainte de ora 1, si cant ti-i lumea mai draga, si urmeaza deznodamantul filmului...hop...ecran negru
iti dai seama ca prima data am crezut ca e ceva defectiune...devreme ce, vedeam subtitrarile mergand in continuare..dar mai apoi am vazut ca e regula...

naspa, rar, cand mai urmaresc si eu cate un film...pt. mai se dau filme bune si pe alte canale, insa, poa sa fie si filmul filmelor ca daca mi l-ai intrerupt cu reclame la nuj'ce detergenti si carnati...l-am dat draq in secunda 2...
dondhanny
QUOTE (lupo17 @ Mar 16 2008, 01:05) *
la rcs, la voi [pachet extra] se opreste semnalul 'TV1000' la ora 1 noaptea fix ?

da la mine nici nu e TV1000 (RCS&RDS Pitesti)
donmarinica
QUOTE (lupo17 @ Mar 16 2008, 13:12) *
Bucuresti - RCS

pai "baietii" de la rcs sunt de vina. nu vor sa vizionezi filmele xxx de la ora 1 si au bagat ecran negru.
And87Rey
QUOTE (dondhanny @ Mar 16 2008, 21:18) *
da la mine nici nu e TV1000 (RCS&RDS Pitesti)

pai din cate stiu eu, e in extra+ postul.
lupo17
QUOTE (donmarinica @ Mar 16 2008, 22:17) *
pai "baietii" de la rcs sunt de vina. nu vor sa vizionezi filmele xxx de la ora 1 si au bagat ecran negru.

pai asta e o prostie...adica imi scoti filmele xxx de pe tv1000[care-s cam stifturi] si imi lasi Spice care e explicit / hardcore...
makes no sense
catalinman
intr-adevar asta e prostie a rcs , confirm si eu ca pe rcs bucuresti la ora 1 noaptea pe tv1000 apare ecran negru si sta asa pana se termina filmele erotice ;
faza ciudata e ca tv1000 nu se afla in baza , ci in extra si nu ar avea motiv pt aceasta cenzura , mai ales ca la ora 1 pe mtv hits intra playboy tv uk , iar pe motors la ora 1 intra spice platinium !!!
daca tv1000 ar fi fost in pachetul de baza as fi inteles , da asa nu are logica...
lupo17
QUOTE (catalinman @ Mar 19 2008, 00:49) *
intr-adevar asta e prostie a rcs , confirm si eu ca pe rcs bucuresti la ora 1 noaptea pe tv1000 apare ecran negru si sta asa pana se termina filmele erotice ;
faza ciudata e ca tv1000 nu se afla in baza , ci in extra si nu ar avea motiv pt aceasta cenzura , mai ales ca la ora 1 pe mtv hits intra playboy tv uk , iar pe motors la ora 1 intra spice platinium !!!
daca tv1000 ar fi fost in pachetul de baza as fi inteles , da asa nu are logica...

exact despre aceasta lipsa de logica vb si eu...
superdigital
la rcs sevrin titrare in lb romana tcm .au fost introduse in pac baza eurosport2 si neptuntv
andreyszekely
QUOTE (superdigital @ Mar 19 2008, 13:31) *
la rcs sevrin titrare in lb romana tcm .au fost introduse in pac baza eurosport2 si neptuntv

IN CE ORAS ???
And87Rey
ce-i aia neptun tv? =)) c post? c profil?
Tuvene
QUOTE (And87Rey @ Mar 19 2008, 15:30) *
ce-i aia neptun tv? =)) c post? c profil?

ce sa fie, un post de televiziune din Constanta care nu se stie cum a reusit pe la jumatatea anului trecut sa inceapa transmisia prin satelit , curios ca a reusit sa faca rost de bani pentru tranmiterea prin satelit imediat dupa ce a inceput sa preia stiri de la NewsIn , emisiunile se adreseaza in principal celor din Dobrogea,
mojook
De citeva zile la UPC Cluj One Tv are emisiuni proprii, nu mai retransmite Kanal D.
dondhanny
De aseara la rcs&rds Pitesti (ca nici nu merita sa le scriu numele cu litere mari) a venit si vestitul TV NEPTUN toooocmai de la Constanta... Ce o cauta la Pitesti nu stiu... Maine poimaine ma trezesc si cu alfa omega tv, speranta tv, dubai tv, beur tv si altele cu care ma mai cunosc eu...
doroo
www.cablu.tv
Eu am strans ce emitea online si le-am dichisit. Iar pe sport am oferta speciala! Am verificat ce nu merge si am aruncat. Am verificat iar... si am pastrat doar ce e bun. Si o sa le mai verific si daca mai e cazul mai curat din ele. Am vazut ca se cauta fotbal... asa ca am mers pe asta. smile.gif
catalinman
am intrat si eu pe cablu.tv , super tare biggrin.gif
am vazut ca are si HBO , asta ma intereseaza mai putin ca il am si pe tv , e tare ca idee , ce vroiam sa te intreb chiar dau si meciurile din spania si italia pe cablu tv ?biggrin.gif
SVision
QUOTE (doroo @ Mar 24 2008, 17:44) *
www.cablu.tv
Eu am strans ce emitea online si le-am dichisit. Iar pe sport am oferta speciala! Am verificat ce nu merge si am aruncat. Am verificat iar... si am pastrat doar ce e bun. Si o sa le mai verific si daca mai e cazul mai curat din ele. Am vazut ca se cauta fotbal... asa ca am mers pe asta. smile.gif

Lipsesc AXN SCI-FI si EUROSPORT 2 Ro !
Sunt sanse sa le vizionam ?
a21alex
Sincere felicitari pentru profesionalismul saitului. E foarte bun.
marius_ar
Eurosport2 la RCS Arad pe frecventa S39.
doroo
QUOTE (SVision @ Mar 24 2008, 21:15) *
Lipsesc AXN SCI-FI si EUROSPORT 2 Ro !
Sunt sanse sa le vizionam ?

O sa vad ce pot face smile.gif
chaosss
La UPC iasi , canal nou 3ABN international . Pare neinteresant .
djnerio
a disparut MGM de pe UPC Bucuresti?
adi1976ro
QUOTE (djnerio @ Apr 1 2008, 19:26) *
a disparut MGM de pe UPC Bucuresti?

si la Timisoara e blackcreen.
sorinsirbu
http://tvlive.8k.ro Cam toate genurile
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.