alexnarcosis
Feb 2 2008, 12:51
vrem si TCM subtitrat 24h la rcs bucharest...
vrem multe si cornute
De la 1 februarie, la Sibiu, RCS a introdus Eurosport 2 Premier League.
gabysoce
Feb 2 2008, 15:45
In constanta la rcs nu au bagat EUROSPORT 2 si nu stiu daca o sa-l bage.
Prin tara prinde careva teletext la TCM?
Ca aici in Constanta nu il avem cu teletext ca sa vedem filmele cu subtitrare.
andreyszekely
Feb 2 2008, 16:01
in sfarsit ceva modificari si la rcs oradea:
1. eurosport 2 in loc de hallmark hu
2. sport 1 in loc de axn crime
3. axn crime pe o frecventa libera.
4. hallmark hu a iesit din grila de programe.
super !!! speram sa continue tot asa. momentan grila de programe cuprinde 72 de programe la un pret de aprox. 36 ron.(inclusiv hbo). daca ar mai intra si hbo comedy ar fi ok. eventual cinemax.
o sa revin cu toata grila si frecventele pe care se pot receptiona.
a21alex
Feb 2 2008, 17:40
TCM 24/24 cu subtitrare in lb romana, la RCS-RDS Hunedoara.
QUOTE (a21alex @ Feb 2 2008, 17:40)

TCM 24/24 cu subtitrare in lb romana, la RCS-RDS Hunedoara.

Pe ce frecventa? E in baza?
blackcat
Feb 2 2008, 19:47
Eurosport 2 si la Brasov.
Cit despre pensionari, mi se rupe. Nu mai prind canalele, asta e. Sper sa se bage si 16/9, cine n-are TV sa-si cumpere.
QUOTE (gabysoce @ Feb 2 2008, 15:45)

In constanta la rcs nu au bagat EUROSPORT 2 si nu stiu daca o sa-l bage.
Prin tara prinde careva teletext la TCM?
Ca aici in Constanta nu il avem cu teletext ca sa vedem filmele cu subtitrare.

Pe TCM, pagina 100 a teletextului nu contine informatie.
In schimb la pagina 788 gasesti subtitrarea in lb romana.
Stie cineva la ce pagina e subtitrarea in engleza?
QUOTE (andreyszekely @ Feb 2 2008, 16:01)

in sfarsit ceva modificari si la rcs oradea:
1. eurosport 2 in loc de hallmark hu
2. sport 1 in loc de axn crime
3. axn crime pe o frecventa libera.
4. hallmark hu a iesit din grila de programe.
super !!! speram sa continue tot asa. momentan grila de programe cuprinde 72 de programe la un pret de aprox. 36 ron.(inclusiv hbo). daca ar mai intra si hbo comedy ar fi ok. eventual cinemax.
o sa revin cu toata grila si frecventele pe care se pot receptiona.
Sport 1? Asta parca era doar la UPC
a21alex
Feb 2 2008, 19:52
In baza da.... pe 559 MHz. Ce e curios e ca acum filmul asta country nu e subtitrat. Este doar subtitrarea de la pagina 788 a teletextului.
Sambata sunt transmise meciuri de fotbal la 14.45, 17.00 si 19.15 , in direct. LA fiecare din orele mentionate se transmite un singur meci de fotbal.
Duminica meciuri in direct de la 15.30 si 18.00, la fel cate un meci.
Eurosport 2 Romania nu poate transmite 2 meciuri in direct la aceiasi ora!!! Ci numai unul!
gabysoce
Feb 2 2008, 21:55
In Constanta nu se prinde TCM cu teletext ca vedem cu subtitrare. Daca poate sa spuna cineva din Constanta daca se receptioneaza TCM cu teletext si daca a vazut un film cu subtitrare la RCS Constanta.
In Constanta stie careva daca a fost bagat eurosport 2in grila de programe?
gabysoce
Feb 2 2008, 21:56
In Constanta nu se prinde TCM cu teletext sa vedem cu subtitrare. Daca poate sa spuna cineva din Constanta daca se receptioneaza TCM cu teletext si daca a vazut un film cu subtitrare la RCS Constanta.
Miranda
Feb 2 2008, 22:39
Eurosport 2 si la RCS Brasov, in hiperbanda
catalinman
Feb 3 2008, 02:32
pacat ca pe tcm pe teletext la pagina 788 subtitarea apare fara diacritice , in loc de s , t si asa mai departe apar niste puncte si linii
eddiesor
Feb 3 2008, 10:21
QUOTE (catalinman @ Feb 3 2008, 02:32)

pacat ca pe tcm pe teletext la pagina 788 subtitarea apare fara diacritice , in loc de s , t si asa mai departe apar niste puncte si linii

E din cauza televizorului tau - nu le recunoaste. Mie imi vede si diacriticele.
blackcat
Feb 3 2008, 11:27
Pacat ca au bagat Eurosport 2 peste The Money Channel. Erau atitea canale idioate peste care se puteau scoate, cum ar fi Panoramic TV care retransmite un canal unguresc de muzica de 2 bani. Ce dracu au in cap idiotii astia de la TVS Brasov? Ne sufoca cu canalele locale de 2 bani, cu 2 ore de emisie proprie pe zi.
Ce ma enerveaza cel mai mult e ca absolut toate femeile de pe canalele locale sunt urite cu spume. Ca dracu, incredibil de urite, batrine si grase. Daca se uita cineva din afara orasului isi face o impresie proasta despre Brasov.
Nu ne ajunge ca vedem in jurul nostru atitea urite si proaste, trebuie sa le vedem si la TV?
mail_lat
Feb 3 2008, 12:21
QUOTE (blackcat @ Feb 3 2008, 12:57)

Pacat ca au bagat Eurosport 2 peste The Money Channel. Erau atitea canale idioate peste care se puteau scoate, cum ar fi Panoramic TV care retransmite un canal unguresc de muzica de 2 bani. Ce dracu au in cap idiotii astia de la TVS Brasov? Ne sufoca cu canalele locale de 2 bani, cu 2 ore de emisie proprie pe zi.
Ce ma enerveaza cel mai mult e ca absolut toate femeile de pe canalele locale sunt urite cu spume. Ca dracu, incredibil de urite, batrine si grase. Daca se uita cineva din afara orasului isi face o impresie proasta despre Brasov.
Nu ne ajunge ca vedem in jurul nostru atitea urite si proaste, trebuie sa le vedem si la TV?
TREZITI-VA ROMANI!!! NE MAGHIARIZEAZA ASTIA
lol: lol:
(aoleo eu sunt tzigan)
=)))))))))))))))))))))))
ringin4u
Feb 3 2008, 15:33
Eurosport 2 Romania la RDS Bucuresti in locul Eurosport 2 International. Yupi...vedem in sfarsit si noi Premier League. de cand asteptam.
catalinman
Feb 4 2008, 00:47
QUOTE (eddiesor @ Feb 3 2008, 10:21)

E din cauza televizorului tau - nu le recunoaste. Mie imi vede si diacriticele.
adevarul e ca am incercat pe un NEI mai vechi , o sa incerc maine si pe tv-ul din cealalta camera , ca ala e din 2003 , ar trebui sa le vada zic eu
donmarinica
Feb 4 2008, 01:02
QUOTE (gabysoce @ Feb 2 2008, 21:56)

In Constanta nu se prinde TCM cu teletext sa vedem cu subtitrare. Daca poate sa spuna cineva din Constanta daca se receptioneaza TCM cu teletext si daca a vazut un film cu subtitrare la RCS Constanta.

Din cate vad la Constanta rcs-ul se misca mai greu, dar stai linistit ca vor fi si eurosport2 si tcm24 in curand. Problema e la UPC care nici nu a auzit de aparitia eurosport2 si tcm (pe care l-au scos de tot din grila de 3 luni, e cartoon nonstop), nu au mai facut nicio modificare din oct, e letargie totala.
andreyszekely
Feb 4 2008, 08:04
QUOTE (xndoe @ Feb 2 2008, 19:50)

Sport 1? Asta parca era doar la UPC

da a fost. acum este si pe rcs.
axn crime nu este pe o frecventa libera cum am zis, ci in locul lul joj(ceva ceh, slovac, ce-o fi fost)
Inteleg ca asteptam Sport1 si TCM 24/24 si la RCS Bucuresti....
gabysoce
Feb 4 2008, 18:34
In Constanta nici acum nu au bagat Eurosport 2 si nici Tcm cu teletext ca sa putem vedea cu subtitrare.
Pur si simplu isi bat joc de abonati si nici macar nu au mai reglat semnalul la amplificatoarele de pe retea.
Sunt foarte suparat pe aceasta firma ca nu isi respecta abonatii.
De programe noi nici nu mai spun ca nu au mai bagat din vara anului trecut,ba din contra au mai scos din ele.
Eu sper sa mai bage programe noi si in CONSTANTA.
a21alex
Feb 4 2008, 21:58
De azi, la RCS Hunedoara RaiUno... Posturi italiene... nici nu mai stiu de cand nu au mai fost pe cablu!
flavius1990
Feb 5 2008, 15:36
La Arad pauza, dorm astia.. Sper ca macar pana in weekend sa bage si aici ESP 2 sa vad si eu etapa din Anglia la fotbal ..
mu_zz_i
Feb 5 2008, 23:12
De vineri a intrat ESP2 si pe RCS Pitesti. Asteptam TCM 24/24, Cartoon Network 24/24 si de ce nu Sport1, ca am auzit ca a intrat si pe cable in alte orase.
blackcat
Feb 6 2008, 19:41
A revenit The Money Channel la RCS Brasov. Din pacate a ramas Panaramic TV.
amadeus79
Feb 6 2008, 21:09
QUOTE (blackcat @ Feb 6 2008, 20:41)

A revenit The Money Channel la RCS Brasov. Din pacate a ramas Panaramic TV.
m ch pe frecventa noua ?
Miranda
Feb 6 2008, 21:18
QUOTE (amadeus79 @ Feb 6 2008, 21:09)

m ch pe frecventa noua ?
E ultima din grila, (dupa NG Wild).
adi1976ro
Feb 8 2008, 12:26
Dar tot nu aveti HBO Pack cum are UPC 
Incercam sa ma fac sa ma simt mai bine ..... da' nu tine .Oricum nu prea ma uit la HBO Comedy sau Cinemax.
Vreau Eurosport 2 !!!!!!!!!!
dondhanny
Feb 9 2008, 20:32
Astept Arges TV! Sa vedem de ce e in stare Penescu cu ArgesNews cu tot...
gabysoce
Feb 10 2008, 00:12
QUOTE (gabysoce @ Feb 4 2008, 18:34)

In Constanta nici acum nu au bagat Eurosport 2 si nici Tcm cu teletext ca sa putem vedea cu subtitrare.
Pur si simplu isi bat joc de abonati si nici macar nu au mai reglat semnalul la amplificatoarele de pe retea.
Sunt foarte suparat pe aceasta firma ca nu isi respecta abonatii.
De programe noi nici nu mai spun ca nu au mai bagat din vara anului trecut,ba din contra au mai scos din ele.
Eu sper sa mai bage programe noi si in CONSTANTA.

Este duminica si nici pana acum nu au bagat in grila postul eurosport 2,cand oare il vor baga si in constanta in grila de programe ?
asa ar merita cei de la rcs constanta.
Aici vad ca nu isi dau interesul sa il bage si nu cred ca o sa avem nici subtitrare la TCM macar,ce sa mai spun ca sunt foarte dezamagit de cei din acest oras si astept totusi sa se trezeasca si cei de aici sa-l bage.
donmarinica
Feb 10 2008, 00:52
Jale mare la Constanta, si la rcs si la upc. Am impresia ca au facut un fel de pact impotriva abonatilor. Mult mai bine merg CANAL S si PACRIS.
adi1976ro
Feb 10 2008, 16:00
QUOTE (gabysoce @ Feb 10 2008, 00:12)

Este duminica si nici pana acum nu au bagat in grila postul eurosport 2,cand oare il vor baga si in constanta in grila de programe ?

asa ar merita cei de la rcs constanta.
Aici vad ca nu isi dau interesul sa il bage si nu cred ca o sa avem nici subtitrare la TCM macar,ce sa mai spun ca sunt foarte dezamagit de cei din acest oras si astept totusi sa se trezeasca si cei de aici sa-l bage.

QUOTE (donmarinica @ Feb 10 2008, 00:52)

Jale mare la Constanta, si la rcs si la upc. Am impresia ca au facut un fel de pact impotriva abonatilor. Mult mai bine merg CANAL S si PACRIS.
D-aia am fugit de acolo
motanulmita
Feb 10 2008, 20:00
si la Galati se doarme in continuare nici o schimbare de pe 6 dec anul trecut cind au schimbat citeva postur intre ele,ceva posturi noi nici gind inca bine macar ca avem tcm subtritrat pacat ca este partajat cu cartoonul,somnusor in continuare dragi nostri
motanulmita
Feb 10 2008, 20:04
QUOTE (motanulmita @ Feb 10 2008, 20:00)

si la Galati se doarme in continuare nici o schimbare de pe 6 dec anul trecut cind au schimbat citeva postur intre ele,ceva posturi noi nici gind inca bine macar ca avem tcm subtritrat pacat ca este partajat cu cartoonul,somnusor in continuare dragi nostri
scz am uitat sa specific sunt la upc adica ,,unde prostia creste''
a21alex
Feb 16 2008, 20:05
Mai bine mai tarziu decat niciodata.... 
Eurosport 2 si la RCS RDS Hunedoara si nu pe o frecventa ci pe 2..
si in baza si in extra!
eddiesor
Feb 18 2008, 22:04
QUOTE (alexnarcosis @ Feb 2 2008, 12:51)

vrem si TCM subtitrat 24h la rcs bucharest...
vrem multe si cornute
TCM-ul de la RCS Bucuresti, cel de dupa Cartoon Network, este acum subtitrat.
Un prim pas a fost facut
alexnarcosis
Feb 18 2008, 22:43
asa este..e subtitrat..intr-un format cam aberant..dar s-a facut un pas.
Asteptam si TV5 subtitrat integral
ceacky
Feb 20 2008, 21:03
RCS (TIMISOARA cel putin) a fost amendat cu 10.000 lei pt difuzarea necodata in pachetul de baza a canalelor PLAYBOY, TV 1000 si PRIVATE SPICE ca urmare s'a revenit ziua la MOTORS TV inainte de PRIVATE, iar noaptea pe cele 3 posturi ruleaza mesajul referitor la amenda. S'au introdus SPORT1 si EUROSPORT2 si PRO7 a fost scos
soldatel56
Feb 21 2008, 13:14
QUOTE (alexnarcosis @ Feb 18 2008, 22:43)

asa este..e subtitrat..intr-un format cam aberant..dar s-a facut un pas.
Asteptam si TV5 subtitrat integral
Aseara era subtitrat normal, subtitrarea de pe teletext inca merge dar se pare ca au decis sa folseasca subtitrare normala.
Frankie
Feb 21 2008, 16:55
Vreau si RTL subtitrat.
a21alex
Feb 21 2008, 17:34
Ja Ja si tine cont ca sunt cativa care vor si Spice cu subtitrare
soldatel56
Feb 21 2008, 19:36
QUOTE (soldatel56 @ Feb 21 2008, 13:14)

Aseara era subtitrat normal, subtitrarea de pe teletext inca merge dar se pare ca au decis sa folseasca subtitrare normala.
Ma refeream la TCM, nu la TV5.
nicky28tm
Feb 27 2008, 18:08
QUOTE (ceacky @ Feb 20 2008, 21:03)

RCS (TIMISOARA cel putin) a fost amendat cu 10.000 lei pt difuzarea necodata in pachetul de baza a canalelor PLAYBOY, TV 1000 si PRIVATE SPICE ca urmare s'a revenit ziua la MOTORS TV inainte de PRIVATE, iar noaptea pe cele 3 posturi ruleaza mesajul referitor la amenda. S'au introdus SPORT1 si EUROSPORT2 si PRO7 a fost scos
Pro 7 a fost scos intr-adevar de pe cablu analog si a fost introdus pe DigiCablu !
catalin_dinamo
Feb 27 2008, 20:39
stie cineva daca SPORT1 va fi introdus si la RCS Bucuresti de la 1 martie ?
virgilgili
Feb 28 2008, 19:27
QUOTE (nicky28tm @ Feb 27 2008, 18:08)

Pro 7 a fost scos intr-adevar de pe cablu analog si a fost introdus pe DigiCablu !
In Craiova nu este pe digicablu!
Aveti cumva si HBO Comedy pe digicablu?
urbann
Feb 28 2008, 20:00
RDS-RCS - Satu Mare = carei avem Eurosport 2 si la ora asta la Carei lucreaza baietii la retea la lumina farurilor masinii - cred ca monteaza amplificatoare de retea la strazi.
dondhanny
Feb 28 2008, 22:24
La RCS&RDS Pitesti nicio noutate... Astia dorm pe ei...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.