Nu sunt stiri despre N24... si nici despre antenele lui Voiculescu!
Ar fi trebuit ca in aceasta primavara sa inceapa macar una...
E liniste totala!
din pacate, nici otv sau telesport nu se prind pe nici una DIN CELE 3 RETELE DIN BRAILA, DESI LIPSA SPATIULUI NU POATE FI O SCUZA...
Antenele lui Voiculescu ma indoiesc ca vor aparea. Cand a fost lansat Pro Tv International, Antena 1 (probabil ca s-a simtit amenintata) a spus: vom lansa antena 2...shi au trecut cativa ani buni.
In decembrie, Pro Tv a anuntat Pro Cinema (au aparut niste articole in ziare) si, Antena 1 (care cum face pro tv ceva, face si ea ceva asemanator dar vizibil mai prost) a spus: si noi lansam antena 2 si antena 3 in 2004.
Asa ca nu ma astept la prea multe...
Nuke,
antenele (2,3,4) au obtinut deja licentele de la CNA (chiar pe acest thread am anuntat asta)!
Problema e ca se intarzie cu lansarea lor...
Mimi,
Cablisti vor lua o decizie abia saptamana viitoare, in ceea ce priveste preluarea OTV (lansarea oficiala este maine seara).
aha, asta nu shtiam...oricum, sunt destul de sceptic cand vine vorba de lucruri care au legatura cu antena 1...adica, chiar daca au licenta, asta nu inseamna ca apar anul asta, sau anul care vine... :cool:
Monitox
Apr 25 2004, 21:35
Originally posted by rz
Cablisti vor lua o decizie abia saptamana viitoare, in ceea ce priveste preluarea OTV (lansarea oficiala este maine seara).
Eu NU inteleg cum de este posibil ca tiristii de la cabluri sa aiba macar dreptul sa SE GANDEASCA DACA sa retransmita un post ROMANESC...
Credeam ca un post care emite la nivel national ar trebui preluat automat.. nu ? Mi-e greata de serviciile din .ro de 2 lei...
Eu sunt de alta parere... cablistii au dreptul sa se gandeasca daca e necesar sa introduca in grilele lor programele romanesti de doi lei.
Nu vorbesc neaparat de OTV, de exemplu operatorul nostru nu a preluat A+... iar programele TVRM, RoInternational, tele7abc, au fost mutate mereu in cele mai ciudate benzi (in banda extinsa), pentru a face loc unor programe mai interesante!
Uite, as fi curios cati operatori de cablu, din alte zone decat Oltenia, au preluat postul Oltenia TV, care acum transmite prin satelit si se vrea national!
andreic
Apr 26 2004, 01:01
Exact asta spun si eu, de ce trebuie cablistii sa bate TOATE porturile romanesti... nu nene, sa bage cateva mai cerute, mai bune si gata... ca daca e pe asa ne facem in curand cu o televiziune pe cablu care da numai posturi romanesti...
grafit
Apr 26 2004, 14:11
La Mega TV bZ au introdus Oltenia TV si nu e rau. Muzica si umor oltenesc. Macar de s-ar infiinta mai multe posturi regionale, prin satelit, care sa promoveze valorile zonei. Asteptam cu interes posturi romanesti noi / gen OTV, FluxTV, AccesTV, Alfa TV, N24 si cele 3 antene... As dori mai multe informatii despre acestea, daca exista.
addicted
Apr 26 2004, 14:24
ce naiba va place tampenia aia de Otv ? eu ii am la usa si nu vreau sa bag firu in casa nici gratuit pe nshpe luni. asta desi taranu de la ei vine din 10 in 10 zile sa mai incerce.. si de fiecare data ii explic [virgula] ca am cable link si nu scot terrasatu orice ar fi.. au angajat numa idioti
AcidMan
Apr 26 2004, 14:32
As vrea sa stiu care din Voi aveti Astral in Buc si aveti scara securizata, deoarece as vrea sa stiu ce posturi prindeti. Multumesc
grafit
Apr 26 2004, 14:33
Despre Oltenia TV vorbesti? Nu este un post la care sa te uiti tot timpul. Deci nu este vorba de placut. Sunt multi olteni stramutati care vor sa aiba mai des contact cu realitatea zonei din care provin. Asa cred eu...
Pana la urma are cineva pe cablu' OTV-ul lui Dan Diaconescu?
Acum au programe regulate...
E cineva din Constanta pe aici?
Pe un alt forum s-a spus ca in Constanta a fost deja preluat OTV-ul.
P.S. In Brasov nu este...
andreic
Apr 27 2004, 04:02
Originally posted by rz
Pe HotBird nu sunt probleme cu ARD-ul... in schimb sunt probleme cu unele programe italienesti, pe spotul superbeam!
De exemplu cu 1.2M, nu imi intra Sky TG24 (inainte se numea Stream News), acum cu 1.4M receptionez la limita!
Uite un articol interesant:
www.andreicioaca.as.ro/utils/amos2.jpg
60-80 cm !!! Deci se poate... o sa avem amos 2 in curand.
Andrei,
N-ai inteles... se pot prinde si cu antene mici, dar nu in totalitatea lor (ca programe ma refer)!
De ce?
Pentru ca majoritatea satelitilor au mai multe antene, orientate diferit, atat spre Europa de Est cat si spre Europa de Vest/Nord... ca sa nu mai zic de cele orientate spre Orientul Mijlociu sau nordul Nordul Africii.
Si sa mai precizam ca transponderii au si puteri diferite de emisie...
Cum crezi tu ca o sa prinzi semnal de la Amos 2 (care emite de cateva luni bune!), pe spotul Middle East, cu antena de 0.9M, cand cineva din Bucuresti abia prindea cu antena de 1.7M!
Cum crezi tu ca o sa prinzi (cu antena mica) spotul Superbeam, de pe Hotbird, cand abia intra cu 1.4M...
Sau cum poti sa prinzi (cu 0.6M/0.9M) spotul Nordic (de exemplu TV2 Lituania), de pe Sirius, cand abia il receptionez cu 1.4M, in Brasov.
Si exemplele pot continua...
Cine iubeste cu adevarat acest hobby, nu isi ia in nici un caz antene sub 1M (fac exceptie doar cei din jumatatea vestica a tarii, care prind bine si cu antene mici)... eu de exemplu ma gandesc deja sa trec la la antena de1.9M, asta pentru ca imi scapa un anumit pachet de programe (de la nordici) foarte interesant... si nu in ultimul rand pentru a prinde complet satelitii rusesti de la ''extrema'' estica!
Repet, e vorba de pasiune aici... eu unul nu mai vreau receptii cu probleme (sau deloc, in unele cazuri), mai ales ca acum particip si la actualizarea site-ului www.flysat.com
Studiaza mai cu atentie spoturile satelitului Amos 1/2 www.flysat.com/amos.php
sau spoturile satelitului Sirius
www.flysat.com/sirius.php
Pe astfel de site-uri gasesti informatii exacte si foarte actuale, nu prin reviste.
Numai bine!
Originally posted by grafit
[B]Asteptam cu interes posturi romanesti noi / gen OTV, FluxTV, AccesTV, Alfa TV, N24 si cele 3 antene... As dori mai multe informatii despre acestea, daca exista. [/B]
OTV - abia acum au inceput sa emita (deocamdata reluari programe mai vechi)
Sunt sanse mari sa intre pe cablu...
ALPHA TV - emite de mai mult timp, dar arata exact ca o televiziune locala (cam asta si e!)... sunt sanse minime sa fie introdusa pe cablu, in alte zone (in afara capitalei)
(televiziunea apartine trustului care are si ziarul ZIUA)
FLUX TV - este inca in test, dar emite sporadic (mai ales seara) documentare si muzica.
Nu stiu exact ce vor, sa fie televiziune natinala sau locala?
Cert este ca are scule performante, se vede perfect!
(apartine societatii ''R'', care are si ziarul Romania Libera)
Acces, n24, si cele 3 antene inca nu sunt pe satelit.
mihaikolf
Apr 27 2004, 13:24
...in curand o sa apara Kiss Tv - muzica si sporturi extreme ...informatia o stiu direct de la sursa
mixfm00
Apr 30 2004, 22:35
Kiss tv? Unde cand cum? al cui? de unde stiti? cu ce va fi? Si intrebarile pot continua. Ma intreb oare Otv va intra pe retelele de cablu din romania? Ce se mai aude cu oltenia Tv a intrat la cineva pe cablu?
mixfm00, informatia asta e veche. e vorba de un post de tv. muzical, dar nu te bucura prea mult, ca va fi un post de muzica gen musicmax, cu melodii mai mult sau mai putin dubioase, gen atomic, difuzate la cererea publicului, prin solicitari la sms
gigi_duru
May 1 2004, 18:17
E bestial Oltenia TV.
Incepand de ieri, pe satelit, inca un canal cu subtitrare in limba romana!
E vorba de VIASAT HISTORY
Sper din tot sufletul ca operatorii de cablu' sa-l vada... din ce se vede, pare a fi un post foarte bun!
Deci, pe cand VIASAT HISTORY, in retelele de cablu?
gangboy
May 2 2004, 18:38
Originally posted by rz
E cineva din Constanta pe aici?
Pe un alt forum s-a spus ca in Constanta a fost deja preluat OTV-ul.
Firma de cablu la care sunt abonat l-a preluat de ceva timp.
In orice caz, nu imi place.
Ciudat faptul ca inca se evita preluarea OTV...
Pana in acest moment, n-am mai auzit si de altii, care sa retransmita OTV-ul
inginerum
May 2 2004, 22:07
embit iasi retransmite idiotenia asta de otv... numai "indirect"-uri in continuu
inginerum
May 2 2004, 22:10
si tot din reteaua viasat am si viasat explorer , cam de genul discovery .
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !
In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.
Afla detalii acum!
|
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.