CABLE MAN
11th April 2007, 12:24
AZI in jurul orei 12.00 a fost inlocuit si la RCS CRAIOVA DISCOVERY CIVILISATION cu AXN SCIFI.
AXN CRIME nu a aparut pana la aceasta ora.
PROBABIL ca DISCOVERY CIVILISATION a fost in locut din pricina pretului cu care este distribuit,deoarece politica RCS este aceea de a mentine preturile .
INTELEG acest lucru pentru pachetul de baza,dar pentru pachetul extra nu.MI-ar conveni sa platesc in plus ca sa vad DISCOVERY CIVILISATION,SKY NEWS,MTV BASE,M6,TMf,MCM,RAI2,BOOMERANG etc
CRED ca cei de la cablu nu inteleg faptul ca au intrat in concurenta directa cu DTH-urile,nu digitalizeaza retelele de cablu si nu asculta de preferintele abonatilor.
PE termen mediu o sa piarda batalia cu platformele digitale unde concurenta este mai mare si tehnica mai evoluata.
LA acest aspect bulgarii ne-au luat-o demult inaine,de mai bine de 5 ani au retele de cablu digitale si transmit aproape 100 canale tv prin cablu ,plus programe radio digitale specializate.LA fel si sarbii.VEDETI ca sa va convingeti www.estnet.bg sau www.sbb.co.yu
TVR2 este din nou preluat terestru si iar se vede nasol,deoarece emisiunea matinala a TVR CRAIOVA nu este preluata prin satelit de TVR REGIONAL.
virgilgili
12th April 2007, 12:13
Este si AXN Crime pe canalul 21! (la Craiova)
adeon
12th April 2007, 14:27
QUOTE(soldatel56 @ Apr 10 2007, 12:04) [snapback]2678664[/snapback]
NAsol le-au bagat pe ambele in extra. Macar Axn Crime trebuia sa fie in Baza ca si in celelate orase!!!
Ps: Bila neagra pentru RCS
Cine ne da o grila la zi pentru RCS Bucuresti analogic?
Multumesc anticipat
Zygoth
12th April 2007, 21:58
QUOTE(adeon @ Apr 12 2007, 15:27) [snapback]2688950[/snapback]
Cine ne da o grila la zi pentru RCS Bucuresti analogic?
Multumesc anticipat
Click pentru a vizualiza atașamentul
soldatel56
13th April 2007, 08:27
QUOTE(Zygoth @ Apr 12 2007, 22:58) [snapback]2691010[/snapback]
Senso, M6 si Extreme nu sunt in extra asa cum reiese din grila asta. Si acum vad si eu cate frecvente libere au si cand ii intrebi de ce nu baga programul x sau y iti spun ca nu au loc.
Zygoth
13th April 2007, 09:14
Ba da, sunt in extra. Faptul ca tu le vezi inseamna ca ai un filtru mai slab la tine prin zona.
O buna parte din frecventele lasate goale sunt frecvente pe care sunt emise canale in eter. Sunt lasate goale pentru a elimina interferentele.
soldatel56
13th April 2007, 11:24
QUOTE(Zygoth @ Apr 13 2007, 10:14) [snapback]2692275[/snapback]
Ba da, sunt in extra. Faptul ca tu le vezi inseamna ca ai un filtru mai slab la tine prin zona.
O buna parte din frecventele lasate goale sunt frecvente pe care sunt emise canale in eter. Sunt lasate goale pentru a elimina interferentele.
Pana acum nu erau in extra http://www.rcs.ro/oferte-docs/PACHETE%20DE%20PROGRAME.pdf. Le-au pus cumva in noua grila in extra?
CABLE MAN
13th April 2007, 13:21
QUOTE(virgilgili @ Apr 12 2007, 13:13) [snapback]2688225[/snapback]
Este si AXN Crime pe canalul 21! (la Craiova)
PEntru a introduce AXn CRIME in CRAIOVA s-au facut n permutari cu toate ca exista inc frecvente libere atat in baza cit si in extra.ASTFEL AXN CRIME a fost introdus in baza in locul lui COSMOS TV.ACESTA a fost mutat in locul lui FRANCE2.ACESTA din urma afost mutat in extra in locul lui SENSO care a fost scos.
DECI,in final la RCs CRAIOVA au intrat AXN CRIME SI SCI FI,ANTENA2 in locul TVRM,SENSO si DISCOVERY CIVILISATION.
]AXN CRIME in baza,AXN SCI_FI in EXTRA!
djnerio
17th April 2007, 22:01
lume lume UPC Bucuresti a introdus Euforia in locul postului de anunturi sau Teleshoping care era inainte,oare ce au patit ?cumva cumva intra si taraf tv ?
napster1
19th April 2007, 11:39
La UPC Romania sucursala Suceava exista, din pacate, Taraf tv, anul trecut, prin august, acesta a fost inlocuit cu Favorit Tv, dar aceasta 'minune' a durat o saptamana, dupa care o fost bagat inapoi Tigani tv, pt. ca UPC-ul a primit reclamatii. Favorit a fost bagat din nou pe o frecventa libera, dar asta prin decembrie.
Bine ca nu avem Cosmos tv, DDtv, Flux etc.
Cand oare vom scapa de aceste rebuturi ?
mihaibo
25th April 2007, 10:56
Cine are grila de programe la zi de la rcs Timisoara si care sunt preturile, timpul de instalare ca vreu sa renunt la UPC
Mentionez ca am internet de la rds
Si care este taxa de instalare?
dangall
25th April 2007, 15:53
QUOTE(mihaibo @ Apr 25 2007, 11:56) [snapback]2749463[/snapback]
Cine are grila de programe la zi de la rcs Timisoara si care sunt preturile, timpul de instalare ca vreu sa renunt la UPC
si pt ca veni vorba de UPC Timisoara programele Sat 1, Tv 2 si Pink plus sunt transmise la liber .
Interesant este ca la programul Pink plus pe dual 2 (la tv-rile stereo exista aceasta optiune )se poate asculta radio Pink
ruben_timisoara
25th April 2007, 16:51
Abonamentul cred ca este 21.4 RON(214.000 ROL) pt pachetul Basic.
ruben_timisoara
25th April 2007, 18:34
QUOTE(dangall @ Apr 25 2007, 16:53) [snapback]2750804[/snapback]
si pt ca veni vorba de UPC Timisoara programele Sat 1, Tv 2 si Pink plus sunt transmise la liber .
Interesant este ca la programul Pink plus pe dual 2 (la tv-rile stereo exista aceasta optiune )se poate asculta radio Pink
Si Telesport se vede
aljarreau
26th April 2007, 14:38
QUOTE(djnerio @ Apr 17 2007, 23:01) [snapback]2713164[/snapback]
lume lume UPC Bucuresti a introdus Euforia in locul postului de anunturi sau Teleshoping care era inainte,oare ce au patit ?cumva cumva intra si taraf tv ?

Se pare ca Euforia a durat doar o seara... Deja a disparut. Numai sa nu il fi pus pe o frecventa separata, ca n-am cautat... UPC Bucuresti in continuare suck big time.
Brian
27th April 2007, 02:59
Dacă în prezent ești abonat UPC, poți să-ți iei gândul de la o eventuală trecere la RDS, pentru că cel mai probabil eși într-un cartier cu monopol UPC.
Și în momentul de față în Timișoara RDS și UPC mențin înțelegerea și nu se bagă unii peste alții (m-am interesat chiar săptămâna trecută la casieriile lor).
mihaibo
27th April 2007, 13:02
mojook
27th April 2007, 17:25
La UPC Cluj a aparut Euforia TV pe fosta frecventa a Atomic TV.
adi1976ro
27th April 2007, 17:38
QUOTE(Brian @ Apr 27 2007, 02:59) [snapback]2758297[/snapback]
Dacă în prezent ești abonat UPC, poți să-ți iei gândul de la o eventuală trecere la RDS, pentru că cel mai probabil eși într-un cartier cu monopol UPC.
Și în momentul de față în Timișoara RDS și UPC mențin înțelegerea și nu se bagă unii peste alții (m-am interesat chiar săptămâna trecută la casieriile lor).
Deci omu' spune ca are net de la RDS si tu ii spui ca nu poate sa aibe si cablu ???????
Adica RDS-ul a venit doar cu infrastructura de internet pana la usa lui si CableTV-ul l-a lasat la intrarea in cartier ????????
mig
27th April 2007, 17:44
QUOTE(mojook @ Apr 27 2007, 18:25) [snapback]2760922[/snapback]
Si vezi ca mai este si Antena 2 pe 112.25.
astral2k5
27th April 2007, 17:45
QUOTE(mojook @ Apr 27 2007, 18:25) [snapback]2760922[/snapback]
Si Antena 2 e pe 112 Mhz
la UPC CJ
ruben_timisoara
27th April 2007, 18:03
Si UPC Timisoara a introdus astazi Euforia si Antena 2 in pachetul Basic.
miniteh
27th April 2007, 22:17
QUOTE(Brian @ Apr 27 2007, 03:59) [snapback]2758297[/snapback]
Salut,
Sint si eu din TM, din zona de monopol al UPC si chiar in aceste zile are loc o tentativa a RCS-RDS, de a sparge suveranitatea UPC in domeniul tv prin cablu. Chiar azi am primit o oferta de Digi Tv-Cablu la 437 RON cu toate pachetele incluse. Cum am mai scris si in alt post, ciudata este maniera de oferire a acestuia, prin montarea pe bloc a unei antene de satelit si apoi coborirea semnalului la nivel de abont pe amplasamentul retelei de de telefonie si internet RDS. Cred ca la asa o lucratura nu s-au astepta cei de la UPC. Asa ca trimite si tu un mail la cei de la RCS-RDS si in maxim 2 zile ai sa te trezesti cu o fatuca la usa, care iti va oferi Digi TV-Cablu.
Brian
27th April 2007, 23:41
QUOTE(adi1976ro @ Apr 27 2007, 18:38) [snapback]2760956[/snapback]
Deci omu' spune ca are net de la RDS si tu ii spui ca nu poate sa aibe si cablu ???????

Da, cam așa. Nu mă pricep la detalii tehnice, bănuiesc că au deja infrastructura necesară furnizării și de servicii de cablu tv din moment ce avem și telefon și internet de la ei, dar chiar dacă o au, nu se folosesc de ea.
Cât despre ce scrie mai sus miniteh, trebuie făcută totuși o precizare : tu te referi la serviciile Digi TV. Ori Digi TV și Cablu TV de la RDS & RCS e cu totul altceva. La Digi pot să recepționez semnalul pe maxim două televizoare, la cablu tv pot s-o fac pe câte tv doresc.
Și ca să nu fiu total offtopic, tot la UPC Timișoara, programele Sat.1, Pink și TV 2 se pot recepționa necodate.
adi1976ro
28th April 2007, 03:29
QUOTE(Brian @ Apr 27 2007, 23:41) [snapback]2762286[/snapback]
Da, cam așa. Nu mă pricep la detalii tehnice, bănuiesc că au deja infrastructura necesară furnizării și de servicii de cablu tv din moment ce avem și telefon și internet de la ei, dar chiar dacă o au, nu se folosesc de ea.
Cât despre ce scrie mai sus miniteh, trebuie făcută totuși o precizare : tu te referi la serviciile Digi TV. Ori Digi TV și Cablu TV de la RDS & RCS e cu totul altceva. La Digi pot să recepționez semnalul pe maxim două televizoare, la cablu tv pot s-o fac pe câte tv doresc.
Și ca să nu fiu total offtopic, tot la UPC Timișoara, programele Sat.1, Pink și TV 2 se pot recepționa necodate.
That's totally fuked up !!!!!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.