*Victor*
Apr 5 2007, 12:31
QUOTE(xndoe @ Apr 5 2007, 13:14) [snapback]2663017[/snapback]
Ciudat ce se intampla la Oradea cu AXNurile si CN24. De obicei modificarile apareau in acelasi timp si la Bucuresti. Mai asteptam ...
Aseară a fost TCM ca de obicei.
soldatel56
Apr 5 2007, 17:04
La RCS Bucuresti au bagat Antena2 in locul lui VH1 pe freventa 511.25Mhz. VH1 nu l-am mai gasit nu stiu dc l-au mutat pe alta frecventa. Din toate umpluturile nu au gasit unul pe care sa-l scoata au scos chiar VH1.
Am gasit VH1 e in extra pe frecventa unde era inainte Viva pana sa-l scoata 678.25Mhz(parca).
QUOTE(soldatel56 @ Apr 5 2007, 18:04) [snapback]2664310[/snapback]
La RCS Bucuresti au bagat Antena2 in locul lui VH1 pe freventa 511.25Mhz. VH1 nu l-am mai gasit nu stiu dc l-au mutat pe alta frecventa. Din toate umpluturile nu au gasit unul pe care sa-l scoata au scos chiar VH1.
Am gasit VH1 e in extra pe frecventa unde era inainte Viva pana sa-l scoata 678.25Mhz(parca).
Confirm, VH1 e in extra, Antena2 in locul lui in baza. Acum avem in baza muzica 100% "made in ro"!
Ceva scris prin noiembrie anul trecut ...
QUOTE(xndoe @ Nov 26 2006, 02:16) [snapback]2147044[/snapback]
Mie mi se pare foarte clara miscarea: se elimina/restrictioneaza posturile de muzica serioase=non-romanesti si se promoveaza cele romanesti deci se incearca o redirectionare fortata a noastra, a tinerilor, spre muzica/emisiunile/reclamele oferite cu atat profesionalism de mass-media muzicala romanesca.
Dar domnilor de la RCS si UPC nu uitati ca exista concurenta si ca noi astia mai tineri nu prea suntem dispusi sa inghitim gunoaiele voastre si sa va finantam afacerile murdare. Indobitocirea pastrati-o pt voi, nu va chinuiti sa ne-o impartasiti.
Cred ca in maxim 1 an fiecare dintre noi va putea alege calitatea !
Iata ca si VH1 a ajuns in extra. Vrei calitate atunci platesti!
Apropo, va mai exista VH1 chiar si in extra o data cu aparitia VH1 Romania?
QUOTE(adi1976ro @ Apr 5 2007, 18:50) [snapback]2664436[/snapback]
Deci sunt stupefiat de tupeul rcs-ului ....
CUM MAMA DRAQ SA SCOTI DISCOVERY CIVILISATION DIN GRILA ????????????????????Era cel mai bun dintre toate programele de gen (inclusiv Nat.Geo,History)
E clar ca ma indrept cu pasi rapizi spre aSStral....din 2 rele pe aia mai putin rea .....
Urmatoarele schimbari in grila din C-ta:
1. AXN sci-fi in locul Disc.Civilisation(disparut)
2. AXN crime in locul SENSO(disparut)
3. ANTENA 2 pe frecventa libera
4. Purici in locul CCTV 9

(sper ca e definitiva miscarea asta)
Cred ca la Bucuresti le e frica sa scoata Discovery Civilisation din grila! Da, sigur, pe cine pacalesc eu.
Are cineva o explicatia legata de disparitia canalului Discovery Civilisation de la RCS? E ceva de moment sau asa ramane?
*Victor*
Apr 5 2007, 22:20
QUOTE(xndoe @ Apr 5 2007, 23:15) [snapback]2665461[/snapback]
Ceva scris prin noiembrie anul trecut ...
Iata ca si VH1 a ajuns in extra. Vrei calitate atunci platesti!
Apropo, va mai exista VH1 chiar si in extra o data cu aparitia VH1 Romania?
Când va apărea VH 1 România, acesta va intra în Bază (părerea mea) și VH 1 Europe va dispărea din grilă (cu siguranță).
adi1976ro
Apr 5 2007, 22:45
QUOTE(*Victor* @ Apr 5 2007, 22:20) [snapback]2665478[/snapback]
Când va apărea VH 1 România, acesta va intra în Bază (părerea mea) și VH 1 Europe va dispărea din grilă (cu siguranță).
Fara indoiala ... pun la bataie simbria pe 1 an !
Lucian M
Apr 6 2007, 01:09
QUOTE(adi1976ro @ Apr 5 2007, 18:50) [snapback]2664436[/snapback]
Deci sunt stupefiat de tupeul rcs-ului ....
CUM MAMA DRAQ SA SCOTI DISCOVERY CIVILISATION DIN GRILA ????????????????????
Era cel mai bun dintre toate programele de gen (inclusiv Nat.Geo,History)
E clar ca ma indrept cu pasi rapizi spre aSStral....din 2 rele pe aia mai putin rea .....
Potzi sa ramai la RCS! Si UPC (Astral) Constanta acum 2 luni a inlocuit Discovery Civilisation cu Viasat Explorer.
duculeana
Apr 6 2007, 06:23
QUOTE(Lucian M @ Apr 6 2007, 02:09) [snapback]2665941[/snapback]
Potzi sa ramai la RCS! Si UPC (Astral) Constanta acum 2 luni a inlocuit Discovery Civilisation cu Viasat Explorer.
Corect. Civilisation de venise plictisitor in ultimii 2-3 ani, incepuse sa repete documentarele, si probabil de-asta nici nu se prea uita lumea. Ca sa nu mai vorbim ca e pus in extra. Tot Discovery normal ramane de referinta. Astept insa curios sa vedem unde o sa mai bage Antena 2, din moment ce toate frecventele sunt ocupate...Poate in locul Canal Teleshop sau Taraf.
dinamovistuu
Apr 6 2007, 08:26
grila noua de la rcs oradea este :
Click to view attachment
alexnarcosis
Apr 6 2007, 09:44
QUOTE(dinamovistuu @ Apr 6 2007, 09:26) [snapback]2666353[/snapback]
grila noua de la rcs oradea este :
Click to view attachment
cate canale unguresti..ohoo hoo..minimax ro minimax HU..hallmark HU...
in curand tvr1 HU
dinamovistuu
Apr 6 2007, 10:12
QUOTE(alexnarcosis @ Apr 6 2007, 10:44) [snapback]2666702[/snapback]
in curand tvr1 HU

posibil !!!! :
QUOTE(xndoe @ Apr 5 2007, 23:07) [snapback]2665424[/snapback]
Confirm, VH1 e in extra, Antena2 in locul lui in baza. Acum avem in baza muzica 100% "made in ro"!
mor de nervi..... si, colac peste pupaza antena aia e inca in probe tehnice
QUOTE(alexnarcosis @ Apr 6 2007, 10:44) [snapback]2666702[/snapback]
in curand tvr1 HU

TVR1 HU...de ce nu? acum ca udmr e la guvernare
CABLE MAN
Apr 6 2007, 18:45
De astazi miscare soc si la RCS CRAIOVA,dupa zece ani de stat in baza VH1 a fost scos si introdus in extra in locul TVRM-ului care a fost scos definitiv.
ACUM pe Vh1 este-please insert smart card de vreo 2 ore,cu toate ca a mers ceva timp pe noua frecventa.
BINe ca sunt abonat la EXTRA,tocmai de PASTI s-au gasit si astia sa scoata VH1!
DISCOVERY CIVILISATION merge inca,mi-ar parea rau sa il scoata!
AU ramas inca MTV2,MTV HITS,VH1 CLASSIC in extra.
IN sfarsit au preluat si ei TVR2 de pe satelit!INAINTE se vedea groaznic.
chatnoir401
Apr 6 2007, 19:53
QUOTE(Silviudeep @ Apr 3 2007, 00:48) [snapback]2652542[/snapback]
L-au stricat si pe asta

) Mai bine ramanea varianta europeana... Era mai buna decat asta autohtona...
Incetul cu incetul le strica pe toate!
QUOTE(soldatel56 @ Apr 5 2007, 17:04) [snapback]2664310[/snapback]
WHAT ?
Mai intreb o data, poate m-am tampit. VH1 Europe in Extra la RCS Bucuresti? Astia au innebunit, ce naiba? Bai dar RCSu' taie si spanzura chiar fara nicio treaba cu cererea de piata, cred ca UPC-ul, asa cum sunt ei cu canale putine si proaste, fara dual mono, si cu preturi fantasmagorice, cat o fi el de UPC, dar n-ar fi facut chestia asta (daca era sa scoata ceva din baza adicatelea). Cat despre UPC Bucuresti, chiar cred ca nu se vor sinchisi de Antena 2, pur si simplu nu va intra deloc !!
Acu' o vreme obisnuiam sa cred ca RCS Bucuresti este raiul pe pamant (prin comparatie), dar se vede treaba ca nimic n-ar mai trebui sa ne mai mire. Ca atunci cand am votat schimbarea si ne-am ales cu prafu de pe toba
Miscari interesante si in grila RCS Sibiu : AXN Crime pe 599.25 si Antena 2 pe 471.25 !!!
Tks !
adi1976ro
Apr 7 2007, 02:34
QUOTE(kosmap @ Apr 6 2007, 21:56) [snapback]2669276[/snapback]
Miscari interesante si in grila RCS Sibiu : AXN Crime pe 599.25 si Antena 2 pe 471.25 !!!
Tks !
Mai aveti Discovery Civilisation ?
Habar n-am, am doar baza...
QUOTE(adi1976ro @ Apr 7 2007, 03:34) [snapback]2669811[/snapback]
*Victor*
Apr 7 2007, 08:08
RCS Oradea:
Antena 2 în loc de VH 1;
VH 1 „aproximativ” în loc de TVRM, doar că e în Extra;
TVRM dispărut.
adi1976ro
Apr 7 2007, 17:55
QUOTE(*Victor* @ Apr 7 2007, 08:08) [snapback]2670040[/snapback]
RCS Oradea:
Antena 2 în loc de VH 1;
VH 1 „aproximativ” în loc de TVRM, doar că e în Extra;
TVRM dispărut.
Ce-ar fi sa apara tvRM in EXTRA
,desi nu m-ar mai surprinde nimic la erceesh ....
*Victor*
Apr 7 2007, 18:46
QUOTE(adi1976ro @ Apr 7 2007, 18:55) [snapback]2671634[/snapback]
Ce-ar fi sa apara tvRM in EXTRA

,desi nu m-ar mai surprinde nimic la erceesh ....
TVRM era în Bază doar teoretic, pentru că practic nu se putea urmări în condiții decente doar cu un abonament de bază (în caz că ar fi dorit cineva să se uite la acest post).
CABLE MAN
Apr 8 2007, 18:38
DISCOVERY CIVILISATION mai este deocamdata cel putin la RCS CRAIOVA,BUCURESTI si IASI!
FOARTE bun programul!
hate_me
Apr 8 2007, 19:23
pe teletextul Antena 1 s-a adaugat programul Antena2, conform caruia emisia va incepe luni 9 aprilie la ora 19.30. Programul propriu-zis va incepe marti la 08.00, cu o emisiune-matinal.
QUOTE(CABLE MAN @ Apr 8 2007, 19:38) [snapback]2673506[/snapback]
DISCOVERY CIVILISATION mai este deocamdata cel putin la RCS CRAIOVA,BUCURESTI si IASI!
FOARTE bun programul!
Nici la RDS Pitesti... Pacat.
AcidMan
Apr 9 2007, 19:51
la upece astral bucuresti euforia nici dupa aproape un an nu e in grila, probabil ca anul viitpr pe vremea asta or sa introduca si antena2 ...
ce firma de tot c*****l. le doresc toate cele bune.
QUOTE(rtmpxr @ Apr 9 2007, 08:48) [snapback]2674680[/snapback]
Nici la RDS Pitesti... Pacat.
Asadar AXN Sci_Fi sau Crime nu sunt compatibile cu Discovery Civilisation in grila RCS!
La Bucuresti inca este Civilisation. Nici urma de AXNuri...
Traznitul
Apr 10 2007, 08:20
QUOTE(AcidMan @ Apr 9 2007, 20:51) [snapback]2676474[/snapback]
la upece astral bucuresti euforia nici dupa aproape un an nu e in grila, probabil ca anul viitpr pe vremea asta or sa introduca si antena2 ...
ce firma de tot c*****l. le doresc toate cele bune.
Sunt din Bucuresti si am Euforia in digital de circa un an! Pentru analogic cred ca nu mai au frecvente libere. Sotia se mai uita, ca pe baza mea raman fara audienta...
AcidMan
Apr 10 2007, 08:22
ma doare fix in spate de digital analog & shit. nu de alta dar am cerut si eu extrabaza si mi s-a spus ca nu pot ca nu-s ce securizare nu am in scara. atata timp cat platesc la fel ca ceilalti vreau la fel ca ceilalti. cu prima ocazie reclamatie la opc.
trebuie sa imi fac timp si pt asta
eddiesor
Apr 10 2007, 11:09
QUOTE(xndoe @ Apr 10 2007, 09:10) [snapback]2677772[/snapback]
Asadar AXN Sci_Fi sau Crime nu sunt compatibile cu Discovery Civilisation in grila RCS!
La Bucuresti inca este Civilisation. Nici urma de AXNuri...
S-a schimbat si la RCS Bucuresti! AXN Sci-Fi a intrat in locul la Discovery Civilisation (C50, 703 MHz) iar AXN Crime a preluat o frecventa libera, dupa France2 (C62, 799 MHz).
QUOTE(eddiesor @ Apr 10 2007, 12:09) [snapback]2678393[/snapback]
S-a schimbat si la RCS Bucuresti! AXN Sci-Fi a intrat in locul la Discovery Civilisation (C50, 703 MHz) iar AXN Crime a preluat o frecventa libera, dupa France2 (C62, 799 MHz).
Nu se poate!!! Probabil in dimineata asta s-a facut schimbarea.
Nasol!
QUOTE(Traznitul @ Apr 10 2007, 08:20) [snapback]2677800[/snapback]
Pentru analogic cred ca nu mai au frecvente libere.
Nu mai au frecvente libere? Sa faca rost! Carevasazica pentru Kakanal D imediat au gasit o solutie de compromis (oare cu cati marafeti au sarit pe copertina turcii la faza asta?), iar pentru Antena 2 (si, de ce nu, 4 - chit ca e un canal de rahat, e vorba de principiu) se fac ca ploua. UPC Bucuresti trebuie restructurat din temelii. Angajat echipe care sa scoata toate low-pass-filtrele de 550 si sa bage altele la 670 Mhz + intrarea in hiperbanda la greu, ca este loc, restructurare grila, etc. Cam prea mult cerem, nu-i asa?
soldatel56
Apr 10 2007, 12:04
QUOTE(xndoe @ Apr 10 2007, 12:22) [snapback]2678464[/snapback]
Nu se poate!!! Probabil in dimineata asta s-a facut schimbarea.
Nasol!
NAsol le-au bagat pe ambele in extra. Macar Axn Crime trebuia sa fie in Baza ca si in celelate orase!!!
Ps: Bila neagra pentru RCS
CABLE MAN
Apr 10 2007, 17:03
La CRAIOVA din fericire mai exista DISCOVERY CIVILISATION.AZI m-am uitat la vanatorii de comori.
lucas22010
Apr 10 2007, 17:28
si in timisoara rcs au scos discovery civilization si tvrm si au bagat axn crime si sci-fi. de asemenea a aparut antena 2 in loc de vh1 (that's sucks!)
Miranda
Apr 10 2007, 18:02
La RCS Brasov a aparut azi Antena 2 dar, in locul lui Euronews. VH1 a ramas.
La fel AXN Sci Fi a aparut in locul lui Dicovery Civilization, care a disparut de tot. AXN Crime inca nu este in grila, dar va apare si ea.
Mare pacat de Civilization!
Totusi avem noroc ca nu l-au scos pe DDTV!
CABLE MAN
Apr 10 2007, 18:30
BAIETI destepti cei de la RCS BRASOV ca au introdus ANTENA2 in locul lui EURONEWS si nu al lui VH1.
ASTIA de la RCS CRAIOVA se iau tot timpul dupa RCS BUCURESTI.
EURONEWS era un program de 2 bani.
CEL mai bun canal de stiri din EUROPA este SKY NEWS,iar din SUA FOX NEWS.NOI nu avem nici unul!
QUOTE(CABLE MAN @ Apr 10 2007, 19:30) [snapback]2680340[/snapback]
BAIETI destepti cei de la RCS BRASOV ca au introdus ANTENA2 in locul lui EURONEWS si nu al lui VH1.
ASTIA de la RCS CRAIOVA se iau tot timpul dupa RCS BUCURESTI.
EURONEWS era un program de 2 bani.
CEL mai bun canal de stiri din EUROPA este SKY NEWS,iar din SUA FOX NEWS.NOI nu avem nici unul!
Ei, Fox News il avem pe net pe TVU. Poate apare si in Romania in 5 ani!
Euronews, Sky NEWS si BBC World sunt posturi care cred ca merita urmarite pt cei care sunt interesati de stiri europene. Sky NEWS cred ca ar putea intra pe cablu in Romania, dar vai...ar fi concurenta prea mare in domeniu. Ce se va intampla cu Realitatea,Antena3 si N24?...pe cine vor mai dezinfora ei?
Revenind on topic:
la RCS Bucuresti Duna a facut rocada cu Antena 4(Euforia TV). Poate Duna face mai departe rocada si cu VH1 si scapam de unguri din baza. Si daca tot ajunge in EXTRA poate sa dispara si de acolo...de tot!!Dar vai, populatia Bucurestiului ar fi dezamagita, cum sa dispara ungurii din baza ?! mai ales aici in inima Ardealului, in Bucuresti ?! Ptiu ...
blackcat
Apr 10 2007, 19:13
Imi pare rau de Euronews si de Civilization. Puteau si ei sa scoata unul dintre VH1 sau VH1 Classics. Ca tot dau aceleasi videoclipuri (uneori acelasi videoclip in acelasi timp, parca-s prosti). Si sa mai scoata din canalele nemtesti la care nu se uita nimeni. Si sa scoata mix2tv, ce cauta rahatul ala pe cablu?
daniel1976
Apr 10 2007, 19:15
QUOTE(xndoe @ Apr 10 2007, 20:02) [snapback]2680460[/snapback]
Ei, Fox News il avem pe net pe TVU. Poate apare si in Romania in 5 ani!
Euronews, Sky NEWS si BBC World sunt posturi care cred ca merita urmarite pt cei care sunt interesati de stiri europene. Sky NEWS cred ca ar putea intra pe cablu in Romania, dar vai...ar fi concurenta prea mare in domeniu. Ce se va intampla cu Realitatea,Antena3 si N24?...pe cine vor mai dezinfora ei?
Revenind on topic:
la RCS Bucuresti Duna a facut rocada cu Antena 4(Euforia TV). Poate Duna face mai departe rocada si cu VH1 si scapam de unguri din baza. Si daca tot ajunge in EXTRA poate sa dispara si de acolo...de tot!!Dar vai, populatia Bucurestiului ar fi dezamagita, cum sa dispara ungurii din baza ?! mai ales aici in inima Ardealului, in Bucuresti ?! Ptiu ...
faptul ca au scos Discovery Civilisation din grila de programe , dovedeste ca la rcs dorintele abonatilor sunt respectate tot asa de mult pe cat este respectat un rahat de caine luat pe talpa pantofilor la intrarea in scara blocului , iar ignoranta si incultura sunt materiile la care domnii de la rcs si-au sustinut examenul
maturitatii..........
rusine rcs...sper sa se aleaga praful de voi , o meritati din plin...
Yorks6
Apr 10 2007, 19:57
Imi pare rau pentru Discovery Civilisation. Era un post tv pe care il urmaream. Oricum, preferatul meu este Discovery Science.
Se pare ca ei fac ce vor, baga si scot posturi tv dupa bunul plac...
VH-1 si VH-1 Classic nu transmit acelasi gen de muzica. Doar pentru ca au nume asemanatoare, asta nu inseamna ca e un fel de dublura.
Sunt total diferite. Imi place in special VH-1 Classic.
VH-1 e ok, in special cand difuzeaza emisiuni specializate pe entertaining.
Yorks6
Apr 10 2007, 20:02
Fox News este un fel de Stirile de la ora 5.
Nu m-as uita la asa ceva... Va place emisiunea lui Bill O'Reilly? Mie nu.
http://www.youtube.com/watch?v=u0Gwz-2qB7o
chatnoir401
Apr 10 2007, 20:03
QUOTE(adi1976ro @ Apr 7 2007, 03:34) [snapback]2669811[/snapback]
Sa zicem ca ar mai fi (inca) in extra basic.
adi1976ro
Apr 10 2007, 20:20
QUOTE(daniel1976 @ Apr 10 2007, 19:15) [snapback]2680517[/snapback]
faptul ca au scos Discovery Civilisation din grila de programe , dovedeste ca la rcs dorintele abonatilor sunt respectate tot asa de mult pe cat este respectat un rahat de caine luat pe talpa pantofilor la intrarea in scara blocului , iar ignoranta si incultura sunt materiile la care domnii de la rcs si-au sustinut examenul
maturitatii..........
rusine rcs...sper sa se aleaga praful de voi , o meritati din plin...
Subscriu ...
Asa sa te auda Dumnezeu !
a21alex
Apr 10 2007, 20:28
Nu m-am mai uitat la tv de vreo 10 zile.....
La RCS Hunedoara... AXN a iesit in locul lui fiind introdus AXN crime.
sabian
Apr 10 2007, 21:53
Stie cineva, baga UPC-ul Antena 2 in grila?
Sau n-au cazut la pace cu Voiculescu?
QUOTE(Yorks6 @ Apr 10 2007, 21:02) [snapback]2680756[/snapback]
Fox News este un fel de Stirile de la ora 5.
Nu m-as uita la asa ceva... Va place emisiunea lui Bill O'Reilly? Mie nu.
http://www.youtube.com/watch?v=u0Gwz-2qB7o
Parerea mea e ca te inseli. Fox News nu inseamna doar O'Reilly. Oricum, pt cei interesati, Fox News e online pe TVUnetworks.com
Yorks6
Apr 10 2007, 23:47
Nu e vorba ca am dreptate sau nu... pur si simplu este o parere.
Am cautat online sa vad un poll dintre CNN si Fox News, si am gasit site'ul asta. N-am numarat sa vad cine are mai multe voturi, dar am vazut cateva comentarii legate de Fox News... CNN nu are comentarii atat de negative ca Fox News.
Fox News, este un fel de OTV - Senzational. Bine, pastrand proportiile. Mai jos de OTV nu cred ca se poate... dar vreau sa spun ca si Fox News are aceeasi politica, de a difuza stiri senzationale. Crime, violuri, rapiri si chestii de genul asta.
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread191244/pg1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.