cretacic
Dec 17 2006, 13:47
upc braila: au inlocuit penibilul blue hustler cu adevaratul hustler tv!
QUOTE(denero @ Dec 17 2006, 13:23)

Viva tv a disparut de la Rcs pentru ca nu a avut audienta:) cel putin in Bucuresti,

) Viva Romania??? Ha va dati seama ce teapa, o sa fie cum a fost si pana acum MCm Romania, Mtv Romania, praful si pulberea. Sunt canale tv care sunt titrate in romana si pe care nu le avem, daca nu le avem pe astea cum sa ne gandim vreodata ca le vom avea programe gen DISNEY CHANNEL, SCI-FI CHANNEL, MTV DANCE, TMF, ETC ha aceste programe nu au audienta!!!! au porgrame gen FAVORIT, PARTENER, FLUX, in curand Cosmos si s.a.
Problema e ca se contrazic singuri cei de la Rcs, am primit mail de la ei dupa abia acum dupa 1 luna sa imi zica ca daca exista multe cereri pentru programele pe care le-am enumerat eu acolo o sa le introduca. si ce programe erau pe langa NICK, DISNEY, SCI-FI,AXN-LE, MGM, erau si MTV BASE --- care tocmai a fost scos "pentu ca nu a avut audienta"

)
Nu te mai agita, asta e scuza "default" pentru a scoate un program din grila: lipsa audientei. Nu ai ce sa faci decat daca poti demonstra ca nu au dreptate. Si cum poti face lucrul asta?
q.e.d
CABLE MAN
Dec 17 2006, 17:13
IMI dau seama ca VIVA ROMANIA si VH1 ROMANIA or sa fie o porcarie,dar nu ne putem opune.
denero
Dec 17 2006, 17:44
problema stii care e - chiar nu ma agit! am zis-o la misto!
*Victor*
Dec 18 2006, 16:32
Nu e chiar ontopic, dar e o reclamație / sesizare / observație (cum vreți să o considerați) și topicul acesta mi s-a părut cel mai potrivit:
- de câteva zile, la RCS Oradea, TVR 1 se vede ca porcu'. Sunt 99% sigur că acest lucru e din cauza faptului că este preluat terestru, nu din satelit, ca până acum. TVR 2 „vine” în continuare de pe satelit.
Astralul a facut in sfarsit mutarea aia buna. Au reintrodus RaiUno in loc de defunctul Atomic, pe care pusesera initial AXN (a doua oara in grila) - C 32. WoW. Chiar nu ma asteptam... Foarte tare
denero
Dec 22 2006, 15:15
Astazi 22 decembrie la Rcs Bucuresti, in locul programului Partener Tv din extra programul GoodLife Channel.
Cine stie: s-a schimbat sau se va schimba ceva in contractele operatorilor CATV (UPC cu predilectie), prin care vom fi obligati sa platim in plus pentru cablul analogic pentru fiecare aparat TV suplimentar pe care il avem in casa ???
Cand mi-a zis taica-meu astazi am ramas cu gura cascata, ca cica nush ce contract a vazut el.
megafanro
Dec 22 2006, 17:05
QUOTE(denero @ Dec 22 2006, 15:15)

Astazi 22 decembrie la Rcs Bucuresti, in locul programului Partener Tv din extra programul GoodLife Channel.
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=191305
megafanro
Dec 22 2006, 17:22
CABLE MAN
Dec 23 2006, 12:15
LA RCS CRAIOVA sarbatori fara subtitrare la TV 1000!
adi1976ro
Dec 23 2006, 19:12
QUOTE(denero @ Dec 22 2006, 15:15)

La fel si la Constanta ...
eye_kyu
Jan 2 2007, 18:53
Salutare
Sunt din Roman si sunt abonat la singura firma de cablu din oras, respectiv UPC Romania, sucursala Roman.
Grila de programe sta cam asa:
1.Prima Tv
2.Pro Tv
3.Antena 1
4.N24
5.TVR1
6.Antena 3
7.Realitatea Tv
8.MGM
9.UPCInfo
10.OTV
11.B1Tv
12.Pro Cinema
13.Favorit
14.TvRM
15.TVRCultural
16.TVR2
17.RomTv- post local
18.CNS- post local
19.Acasa
20.National Tv
21.Eurosport
22.Tv Sport
23.Sport 1
24.Sport Klub
25.Discovery Channel
26.Animal Planet
27.National Geographic
28.Cartoon Network
29.Jetix
30.Minimax
31.TeleM Neamt
32.VH1
33.MTv
34.Atomic Tv- ecran negru
35.Taraf Tv
36.1 Tv Neamt- post local
37.CNN
38.EuroNews
39.Euforia
40.Money Channel
41.FluxTV
42.TV5
43.Reality TV
44.Romantica
45.Canal Teleshop
46.Disc. Civilisation
47.Disc. Science
48.Disc. Travel
49.Etno
Toate astea pt. 30 Lei
In plus Pt HBo se plateste 16 Lei si pt. Motors/Hustler 10 Lei. Eu spun cam mare pretul pt. HBO stiind ca de exemplu la Digi Tv este de aproape 11 lei.
Merita sa-mi schimb societatea de cablu pe una digitala?
Eu cred ca tot ce se intampla in Roman e bataie de joc.
Daca ai doar un tv in casa, merita sa treci pe Digi. Daca ai mai multe, inca nu. In plus, nu e cazul sa te plangi prea tare, se poate chiar si mai rau. In Ploiesti, UPC nu ofera in Baza multe dintre canalele insiruite de tine, iar Baza de care iti zic costa 34 de lei.
eye_kyu
Jan 2 2007, 23:24
mersi pt raspuns
pastel3005
Jan 2 2007, 23:40
la DIGI, nu merge sa pui iesirea la 2 televizoare? chiar daca s-ar vedea acelasi program la ambele.
Dap, dar nu ma intreba cum. Intreaba asta pe threadul pentru Digi.
amadeus79
Jan 3 2007, 06:01
QUOTE(pastel3005 @ Jan 2 2007, 23:40)

la DIGI, nu merge sa pui iesirea la 2 televizoare? chiar daca s-ar vedea acelasi program la ambele.
tv1 - cablu scart
tv2 - cablu rca
Miranda
Jan 4 2007, 20:03
La RCS Brasov a disparut RTL. In locul lui alt canal, tot german
amadeus79
Jan 4 2007, 22:26
QUOTE(Miranda @ Jan 4 2007, 20:03)

La RCS Brasov a disparut RTL. In locul lui alt canal, tot german
RTL nu mai emite pe HB 13e, din aceasta cauza a disparut.
ce canal a aparut in locul lui ?
Miranda
Jan 5 2007, 09:50
Canalul german se numeste DAS VIERTE. Sincer RTL era mai bun.
Stiam ca de la 1 ianuarie 2007, Telesportul trebuia sa intre in pachetul de baza la UPC, dar pe programul lor de informatii a ramas tot pay-tv. Ce se intampla, va ramane in continuare asa, sau stie cineva daca, chiar va intra in pachetul de baza...?
Sunt deschise doua topicuri pe tema asta. Cauta-le.
La Astral C. de Arges in loc de RTL este Vox
Miranda
Jan 6 2007, 09:46
QUOTE(Miranda @ Jan 5 2007, 09:50)

Canalul german se numeste DAS VIERTE. Sincer RTL era mai bun.
Au revenit cum la RTL, mai putin teletextul.
Funk'd Up
Jan 8 2007, 16:14
De aprox. un an, din grila RCS Craiova, pachetu' de muzica a disparut MTV Base. In schimb au aparut doua VH1. Oare de aceasta mutare ? Costa mult ? Atunci cand l-am avut, a fost pt o perioada mai mare de un an. Imi poate raspunde cineva ?
Iar daca este cineva in masura, sa-mi dea si mie niste adrese de mail de la cei care alcatuiesc grila de programe...din Craiova. Sunt si multe alte nemutumiri: receptie, posturi inutile, desele intreruperi, etc.
chaosss
Jan 8 2007, 21:13
posturi ca Cinemax,Cinemax2, Axn Sci-fi si Axn-crime ,SPORT KLUB, N24 , RTL 2 la Dragoliv sascut(bacau), localitate cu 10 000 de locuitori si nici urma de ele la UPC IASi......pacat...
CABLE MAN
Jan 10 2007, 14:47
QUOTE(Funk @ Jan 8 2007, 16:14)

De aprox. un an, din grila RCS Craiova, pachetu' de muzica a disparut MTV Base. In schimb au aparut doua VH1. Oare de aceasta mutare ? Costa mult ? Atunci cand l-am avut, a fost pt o perioada mai mare de un an. Imi poate raspunde cineva ?
Iar daca este cineva in masura, sa-mi dea si mie niste adrese de mail de la cei care alcatuiesc grila de programe...din Craiova. Sunt si multe alte nemutumiri: receptie, posturi inutile, desele intreruperi, etc.
DRAGA, am semnalat si eu scoaterea din grila RCS CRAIOVA a posturilor MTV BASE,VIVA,MCM TOP, M6 la www.rcs.ro,dar nu ne ia nimeni in seama.DIN pacate,la RCS TIMISOARA,PITESTI sau ALEXANDRIA exista toate cele 4 CANALE MTV:MTV 2,MTV BASE,MTV HITS,VH1 CLASSIC.DUPA cum vezi nu exista 2 canale VH1,ci VH1 si VH1 CLASSIC ,care este diferit.ANUL ACESTA va intra in emisie VH1 ROMANIA,astfel ca VH1 CLASSIC devine indispensabil.VEZI ca DOLCE TV are si MTV BASE si TRACE TV care sunt asemanatoare.
amadeus79
Jan 10 2007, 15:34
QUOTE(CABLE MAN @ Jan 10 2007, 14:47)

DRAGA, am semnalat si eu scoaterea din grila RCS CRAIOVA a posturilor MTV BASE,VIVA,MCM TOP, M6 la www.rcs.ro,dar nu ne ia nimeni in seama.DIN pacate,la RCS TIMISOARA,PITESTI sau ALEXANDRIA exista toate cele 4 CANALE MTV:MTV 2,MTV BASE,MTV HITS,VH1 CLASSIC.DUPA cum vezi nu exista 2 canale VH1,ci VH1 si VH1 CLASSIC ,care este diferit.ANUL ACESTA va intra in emisie VH1 ROMANIA,astfel ca VH1 CLASSIC devine indispensabil.VEZI ca DOLCE TV are si MTV BASE si TRACE TV care sunt asemanatoare.
tu cite ore pe zi te uiti la muzica ?
CABLE MAN
Jan 10 2007, 15:39
TE INtereseaza? NU ti-am raspuns tie!Oricum,multe.SUnt programele mele preferate.
denero
Jan 10 2007, 15:57
QUOTE(CABLE MAN @ Jan 10 2007, 14:47)

Mey esti sigur ca in Timisoara, Pitesti si Alexandria exista cele 4 canale Mtv???? e chiar nu stiam treaba asta, in bucale ciuciu.... asta e cam discriminare, niste nesimtiti astia care fac grila de programe clar.
In alta ordine de idei, imi place reclama de pe HBO cu aboneaza=te la MaxPack
) tare rau, contacteaza operatorul prin cablu,,, o sa le trimit mail la cei de la Hbo sa ii intreb ce oferta sa intreb operatorul de cablu, am ajuns in 2007 si ca sa vad si eu Cinemax sau Cinemax 2 si am auzit ca din toamna si alt canal Hbo, trebuie sa imi pun lighean in balcon penru ca Masina de spalat bani Rcs nu e in stare sa ajunga la un acord cu Hbo sau sa faca in asa fel sa ne ofere si noua aceste programe - care sunt romanesti da??? si noi mai speram la posturi ca SCI-FI, DISNEY, MTV-RI SI ALTE DRACII.In bucuresti nici macar nu imi dau voie sa ma abonezi la Digi cablu ca sa receptionez aceste programe, se fac contracte doar la Case, ziceti si voi ce idioti.
*Victor*
Jan 10 2007, 19:46
QUOTE(denero @ Jan 10 2007, 15:57)

Mey esti sigur ca in Timisoara, Pitesti si Alexandria exista cele 4 canale Mtv???? e chiar nu stiam treaba asta, in bucale ciuciu.... asta e cam discriminare, niste nesimtiti astia care fac grila de programe clar.
In alta ordine de idei, imi place reclama de pe HBO cu aboneaza=te la MaxPack

) tare rau, contacteaza operatorul prin cablu,,, o sa le trimit mail la cei de la Hbo sa ii intreb ce oferta sa intreb operatorul de cablu, am ajuns in 2007 si ca sa vad si eu Cinemax sau Cinemax 2 si am auzit ca din toamna si alt canal Hbo, trebuie sa imi pun lighean in balcon penru ca Masina de spalat bani Rcs nu e in stare sa ajunga la un acord cu Hbo sau sa faca in asa fel sa ne ofere si noua aceste programe - care sunt romanesti da??? si noi mai speram la posturi ca SCI-FI, DISNEY, MTV-RI SI ALTE DRACII.In bucuresti nici macar nu imi dau voie sa ma abonezi la Digi cablu ca sa receptionez aceste programe, se fac contracte doar la Case, ziceti si voi ce idioti.
„Mașina de spălat bani RCS” a ajuns la un acord cu HBO România și oferă Cinemax chiar de când s-a lansat, prin operatorul DTH Digi TV și prin Digi-Cablu. Faptul că serviciul Digi-Cablu este mai mult o legendă decât un adevăr palpabil (în sensul că s-a auzit de el, dar nu prea s-a văzut) ține de incompetența firmei, care are totuși multe lipsuri (sau puține, dar foarte importante - nu stau să le enumăr acum).
denero
Jan 11 2007, 00:28
QUOTE(*Victor* @ Jan 10 2007, 19:46)

„Mașina de spălat bani RCS” a ajuns la un acord cu HBO România și oferă Cinemax chiar de când s-a lansat, prin operatorul DTH Digi TV și prin Digi-Cablu. Faptul că serviciul Digi-Cablu este mai mult o legendă decât un adevăr palpabil (în sensul că s-a auzit de el, dar nu prea s-a văzut) ține de incompetența firmei, care are totuși multe lipsuri (sau puține, dar foarte importante - nu stau să le enumăr acum).
De acord cu tine, asta stiam si eu ca ofera Cinemax prin Digi tv, ca nu m-am trezit azi, era vorba de ce nu ajung la un acord si sa rezolve intr-un fel ca si noi aia de la blocuri sa nu fim nevoiti sa ne punem ligheanele pe balcon si sa vizionam aceste posturi prin cablu , asta era problema. Iar in reclama aia de pe Hbo sa specifice "doar abonatilor platformelor digitale" , nu ca eu de ex nu as fi stiut lucrul asta, dar exista si un oarecare care nu stie...., asa mi se pare normal.
Despre Ministry of Sound TV se aude ceva?
CABLE MAN
Jan 11 2007, 18:05
QUOTE(maxy @ Jan 11 2007, 17:59)

Despre Ministry of Sound TV se aude ceva?
EMITE doar pe internet.
QUOTE(*Victor* @ Jan 10 2007, 19:46)

Intr-adevar, serviciul Digi-Cablu de la RCS lasa foarte mult de dorit. Sunt unul dintre cei ce au putut vedea aceasta "legenda" in actiune, ma rog, la un prieten de-al meu care sta la casa, si din vreo 50 de posturi cam 3 sau 4 nu merg (at any given time), unul din receptoare i s-a stricat si a trebuit sa-l inlocuiasca (ale RCS-ului sunt made in Turkey), exista posturi in analogic pe care nu le gasesti in digital (France 2, si parca mai era unul) - ceea ce nu se intampla la UPC, plus ca trebuie sa stai la casa pentru ca domnii de la RCS sa-si bata capul sa vina sa-ti instaleze Digi. Detest din tot sufletul ceea ce face UPC-ul in Romania prin politicile sale, dar la serviciul digital baietii stau mult mai bine decat RCS-ul d.p.d.v. strict al calitatii. Sigur, preturile sunt cum sunt, astfel ca n-am sa-mi iau digital asa curand. Poate-or veni in sfarsit legile concurentei ca sa ma pot abona si eu la RCS analogic intr-un final apoteotic
QUOTE(adeon @ Jan 19 2007, 12:08)

Intr-adevar, serviciul Digi-Cablu de la RCS lasa foarte mult de dorit. Sunt unul dintre cei ce au putut vedea aceasta "legenda" in actiune, ma rog, la un prieten de-al meu care sta la casa, si din vreo 50 de posturi cam 3 sau 4 nu merg (at any given time), unul din receptoare i s-a stricat si a trebuit sa-l inlocuiasca (ale RCS-ului sunt made in Turkey), exista posturi in analogic pe care nu le gasesti in digital (France 2, si parca mai era unul) - ceea ce nu se intampla la UPC, plus ca trebuie sa stai la casa pentru ca domnii de la RCS sa-si bata capul sa vina sa-ti instaleze Digi. Detest din tot sufletul ceea ce face UPC-ul in Romania prin politicile sale, dar la serviciul digital baietii stau mult mai bine decat RCS-ul d.p.d.v. strict al calitatii. Sigur, preturile sunt cum sunt, astfel ca n-am sa-mi iau digital asa curand. Poate-or veni in sfarsit legile concurentei ca sa ma pot abona si eu la RCS analogic intr-un final apoteotic
TV digitala prin satelit nu e o solutie, mie nu-mi place cum se vede pe un televizor bun (e chiar mai rau ca pe cablu analogic). In plus n-am chef de antene in geam ca pe vremea lui Ceausescu. Ma gandeam ca digi-cablu RCS ar trebui sa fie altfel, poate un dolby ceva... se pare ca totusi trebuie sa o tai si pe asta de pe lista. Pacat, chiar speram ca rezolv problema cu serviciul asta.
UPC digital am vazut intr-un bar pe Plevnei, aveau un box destul de fain (nu parea a fi turcesc), dolby si imagine adevarata. N-am gasit nimic pe site (ciudat...), probabil o sa-mi bag macar ca sa vad daca imi place cum se aude dolby; poate aflu cu ocazia asta si ce imi dau in plus pentru diferenta de bani
QUOTE(meow @ Jan 20 2007, 17:15)

TV digitala prin satelit nu e o solutie, mie nu-mi place cum se vede pe un televizor bun (e chiar mai rau ca pe cablu analogic). In plus n-am chef de antene in geam ca pe vremea lui Ceausescu. Ma gandeam ca digi-cablu RCS ar trebui sa fie altfel, poate un dolby ceva... se pare ca totusi trebuie sa o tai si pe asta de pe lista. Pacat, chiar speram ca rezolv problema cu serviciul asta.
UPC digital am vazut intr-un bar pe Plevnei, aveau un box destul de fain (nu parea a fi turcesc), dolby si imagine adevarata. N-am gasit nimic pe site (ciudat...), probabil o sa-mi bag macar ca sa vad daca imi place cum se aude dolby; poate aflu cu ocazia asta si ce imi dau in plus pentru diferenta de bani
La UPC Digital sunt ceva posturi inaccesibile via analogic. Cele mai bune sunt: Boomerang (care frizeaza Cartoon Network-ul de odinioara), Sport Klub, VH1 Classic Europe, MTV Hits si Base, TeleSport, si eventual Viasat Explorer. Nu stiu daca merita, sau altfel spus: merita doar daca ai un singur teveu in casa. Alte avantaje ar fi pistele multiple de sunet pentru foarte multe canale (cine nu vrea de ex. Cartoon Network in engleza.. sau Eurosport ? ). Nu stiu nimic de Dolby, sincer sa fiu eu nu am vazut "live" cum se comporta serviciul Digital de la UPC-Astral.
Ce e curios este ca desi in digital (serviciu criptat, si uncrackable, si faze, si unde pot fi construite pachete de programe), UPC-ul se incapataneaza sa nu ofere canale gen Cinemax (1 si 2), AXN Sci-Fi si Crime si multe altele care au feed pentru Romania pe satelit (subtitrari & all that jazz). Tare as fi curios care e explicatia de culise pentru treaba asta, ca si pentru inexistenta in analogic a lui Senso TV si Antena 4, cel putin in Bucuresti.
mihai20005
Jan 22 2007, 22:12
Pentru prima data de cand este infiintat Minisat Targoviste ma rog actualul UPC, cu toate ca peste tot figureaza cu Minisat Telecom, vor aparea 2 pachete de programe, unul Basic, care le contine cam pe toate (teleshop 24, o noutate, si inca cateva), si Extra Basic (Discovery Scienci, Civilization, Travel, si inca cateva). Cine imi poate oferii informatii exacte ? Am vazut pe postul lor INFO TEXT, dar a trecut si nu am mai avut rabdare sa stau ore in sir sa vad iarasi. Inca o data multumesc celui/celor care imi dau informatia asta!
Cosmos TV la RCS Bucuresti pe urmatoarea frecventa dupa Euronews.
blu_theo
Jan 27 2007, 11:53
la UPC Brăila in extrabază,în loc de Nicklodeon au băgat VIVA (.pl)
cretacic
Jan 27 2007, 15:52
QUOTE(blu_theo @ Jan 27 2007, 11:53)

la UPC Brăila in extrabază,în loc de Nicklodeon au băgat VIVA (.pl)
nickelodeon e acolo unde era si inainte, poate o fi fost vreo greseala din partea lor!
Miranda
Jan 27 2007, 15:55
Cosmos TV la RCS Brasov, in hiperbanda.
*Victor*
Jan 27 2007, 16:00
La Oradea nu a apărut încă, dar am o presimțire nasoală. Vă spun după ce va fi introdus dacă mi s-a adeverit presimțirea (Doamne ferește!).
blu_theo
Jan 27 2007, 22:24
QUOTE(cretacic @ Jan 27 2007, 15:52)

nickelodeon e acolo unde era si inainte, poate o fi fost vreo greseala din partea lor!
dap,așa este
de dimineață până pe la vreo 14:00 a fost VIVA. Oricum viva e nasol rau de tot.
unGreu
Jan 29 2007, 20:19
rocadă între cosmos tv și senso
QUOTE(cretacic @ Jan 27 2007, 15:52)

Vreau si eu Nick, pe RCS. Sau e exclusiv doar pentru UPC?
QUOTE(GABBO @ Jan 29 2007, 22:17)

Vreau si eu Nick, pe RCS. Sau e exclusiv doar pentru UPC?
Doar la UPC, si in Bucuresti doar pe digital.
Chiar, cum face UPC la Braila? Se codeaza extrabaza (set-top-boxuri), sau se bruiaza ca in Bucuresti?
adi1976ro
Jan 30 2007, 15:44
Rudotel TV si in grila ercees Constanta de 3 zile ..... alta minune a tehnicii pe care nu am mai vazut-o de la defunctul "Tele 7abc"
dinamovistuu
Jan 30 2007, 15:55
in oradea nimic nou !!! stie cineva ceva veste de la rcs
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.