ruben_timisoara
Nov 3 2006, 17:39
Sport Klub a fost introdus si la UPC Timisoara.In perioada 2-5 Noiembrie se va putea receptiona free,iar din 6 Noiembrie se va putea receptiona doar in pachetul Adrenaline.
upc curtea de arges - sport1 pe 415.25
QUOTE(aljarreau @ Oct 29 2006, 14:19)

Sint filme bunicele pe MGM. Nu toate, bineintzeles, pentru ca erau rebuturi shi prin anii '50-'60-'70-'80, dar merita oricum. Ma enerveaza insa subtitrarea... Lipseshte traducerea la unele replici shi e frustrant. Sper sa se remedieze cit mai curind. Site n-au deocamdata pentru Romania, doar cel internatzional
MGM Channel.
am văzut ieri un film pe MGM, prima parte a fost cu subtitrare (lipsuri cam la 15%), a doua parte a lipsit complet. Pe urmă n-au mai dat subtitrări deloc. În continuare sunt întreruperi, în special la imagine, dar și la sunet, uneori. Partea bună e că n-au reclame deloc, iar pauzele dintre filme sunt foarte scurte (1-2 minute), n-ai timp nici să respiri, parcă e maraton de filme.
La situl ala internațional, dacă selectezi orice țară din lume, inclusiv Burundi sau Congo, îți arată programul local respectiv, dar dacă alegi România, te duce în bălării...
*Victor*
Nov 4 2006, 15:41
QUOTE(megafanro @ May 30 2006, 18:04)

Da, va rămâne în grilă. ( atât timp cât e valabil contractul; 6 luni, un an etc.). TV JOJ a trimis la C.N.A. că nu doresc să fie scoși din grila de programe, deoarece au contract și că în curând va exista și o versiune în RO (subtitrare) și de aceea C.N.A. a respins scoaterea programului slovac din grilă. Forul lui Ralu a mai respins și mutarea canalului TV 5 Monde- Europe în pachetul extra. Când închei un contract trebuie să-l respecți până la capăt, aceasta e logica (legală și corectă!) C.N.A.-ului...

megafanro, ce mai știi de versiunea în limba română a respectivului program? Mai apare, nu mai apare? Și de unde aveai informația respectivă acum aproape 6 luni?
La mine nici nu mai are teletext acest program.
Oare ce se intimpla cu subtitrarea la MGM? De vreo 2 zile, nimic...
duculeana
Nov 4 2006, 18:43
QUOTE(mojook @ Nov 4 2006, 18:38)

Oare ce se intimpla cu subtitrarea la MGM? De vreo 2 zile, nimic...
Ai dreptate, la mine la Eforie nimic despre subtitrare de 2 zile... ce s-o fi intamplat? A propos, daca descoperiti intre timp vreo pagina de teletext cu subtitrare pe MGM pls postati.
Traznitul
Nov 4 2006, 20:36
QUOTE(Traznitul @ Nov 4 2006, 20:36)

Se pare ca sunt probleme in Ungaria unde de altfel se face inserarea subtitrarii! Fenomenul cu lipsa subtitrarii este in toata tara. In schimb la UPC Bucuresti, in digital, poti selecta coloana sonora in original sau in maghiara!

Adica dupa capul celor de la Budapesta nu mai este nevoie si in alta limba?

Sper ca luni sa rezolve problema pentru ca este un program nou si culmea chiar interesant!
Apropo de subtitrare via teletext, stie cineva ce se intampla cu teletextul de la BBC Prime? E un post foarte tare, si ma uitam si eu la programming si selectam subtitrari in engleza pe txt-ul lor. De cateva zile insa... nimic.
QUOTE(Macrobloc @ Nov 1 2006, 08:13)

Canalele de care vorbesti sunt folosite de statiile TV terestre! Asta in Bucuresti...
C25 Sigma
C31 PRO TV
C34 TVR1
C38 Prima
C42 Realitatea
C49 TV K-Lumea
C51 TVR2
C54 emite SNR-ul DVB-T
C57 Antena 1
Nu prea ai voie sa retransmiti acolo!

Extrabasicul analogic se cam pirateaza iar solutia ideala este digitalul care este criptat! In Bucuresti exista serviciul DVB-C... Exista alternativa!

While this may be true, iacata ca Astral-ul retransmite pe C25 Duna TV, (o fi exceptia care confirma regula?
), mai sunt o groaza de C-uri mari nealocate si alocabile la Astral, in extrabaza. RCS-ul cum poate duce pana la C 63 ?( si inca ar mai fi loc pana la C 69) - (sigur, in afara de cele mentionate de tine, nealocabile)
QUOTE(adeon @ Nov 6 2006, 11:17)

RCS-ul cum poate duce pana la C 63 ?( si inca ar mai fi loc pana la C 69) - (sigur, in afara de cele mentionate de tine, nealocabile)
Legal poti merge pana la C60 inclusiv.
AcidMan
Nov 6 2006, 12:55
la stral analogic sau cum s-o cema, in crangasi intre 350 si 450 Mh ( aproximativ) e gol, liber total
QUOTE(AcidMan @ Nov 6 2006, 12:55)

la stral analogic sau cum s-o cema, in crangasi intre 350 si 450 Mh ( aproximativ) e gol, liber total
Intre 335 si 470 Mhz e gol la UPC-Astral analogic in Bucuresti, pentru ca acolo e digitalul. Curiozitatea mea cea mare este cat anume din astia 135 Mhz sunt ocupati de digital...
Macrobloc
Nov 6 2006, 16:19
QUOTE(AcidMan @ Nov 6 2006, 12:55)

Crezi tu ca e liber... Intre 345 MHz si 442 MHz se gaseste DOCSIS si DVB-C! Si inca ceva, pentru ce sa bage in analogic programe cand Bucurestiul are operational serviciul TV digital?
AcidMan
Nov 6 2006, 16:38
pt ca datorita infrasctructurii zob nu pot implementa digital peste tot
QUOTE(Macrobloc @ Nov 6 2006, 16:19)

Si inca ceva, pentru ce sa bage in analogic programe cand Bucurestiul are operational serviciul TV digital?
Hmm, pai hai sa vedem: poate pentru ca romanului de rand care are mai multe televizoare in casa ii este peste putinta sa plateasca digitalul la toate. Could be...
Nu stiu cum e la Astral, dar la RDS am vazut ca serviciul DVB-C lasa imens de mult de dorit... programe care nu merg, macroblocuri (funny, nu?), receptoare care se belesc usor (made in Turkey), etc.
Daca-i p-aia, de ce sa bage in digital programe cacalau ??, si analogicul sa-l lase total de izbeliste cand inca exista frecvente alocabile. Recunosc ca digitalul e viitorul si bullshit-uri de genul asta, dar politica astralului apropo de DVB-C e oarecum anacronica, nu mai zic de promovarea si marketing-ul sistemului digital, care sunt varza. Ok, baga programe in digital care nu se regasesc in analogic, dar nici chiar in ritmul asta. (a se vedea excluderea recenta din analogic a lui RaiUno si TV5).
Culmea inca, RDS-ul nu are in DVB-C in niciun pachet - programe pe care insa le are in extrabaza analogicului... . Inteleg ca tehnologia digitala e misto s.a.m.d., dar sa se merite. (Iubesc femeia, blonda sau bruna, dar sa-mi dea un motiv)
la ass-trail suceava din 1 dec in pachetul extrabasic se introduc: MTV hits, Nickoledeon,AXN (scos din basic si inlocut cu MGM), explorer,sport klub,fashion.
Dar scot Discovery civilisation !!!! NENOROCITII[size=6]
cretacic
Nov 7 2006, 18:05
sport 1 si mgm si la upc braila, de o saptamana, in pachetul de baza, in locul a doua canale ce se repetau... in extrabasic nicio modificare de ani de zile...inca foarte multe frecvente neocupate, asa ca daca ar vrea sa introduca noi posturi, ar avea spatiu cat cuprinde
megafanro
Nov 11 2006, 15:57
GRILA DE PROGRAME - U.P.C. BUCUREȘTI (noiembrie) 2006 - :
BAZĂ :
[MHz] Program
112.25 ZONE ROMANTICA;
119.25 MGM;
126.25 U TV (Televiziunea U);
133.25 DISCOVERY CHANNEL RO;
140.25 TV SPORT;
147.25 INFO CHANNEL/ALPHA TV Buc.;
154.25 EURONEWS;
161.25 ACASA TV;
168.25 SPORT 1 RO;
175.25 NAȚIONAL TV ;
182.25 ANTENA 1;
189.25 PRO TV;
196.25 TVR 1;
203.25 TVR 2;
210.25 PRIMA TV;
217.25 B1 TV;
224.25 N24;
239.25 HBO 1 România;
252.25 JETIX/ESPN Classic;
259.25 HALLMARK RO;
266.25 MTV ROMANIA;
273.25 NAT. GEOGRAPHIC RO;
280.25 ANIMAL PLANET;
287.25 REALITATEA TV;
294.25 PRO CINEMA;
303.25 Cartoon Network / TCM;
311.25 EUROSPORT 1 RO;
319.25 TVR CULTURAL;
327.25 MEZZO;
335.25 MINIMAX;
471.25 CANAL TELESHOP;
479.25 ETNO;
487.25 ANTENA 3;
495.25 CNN international;
503.25 TV 5 Monde - Europe;
511.25 VH1;
519.25 MONEY CHANNEL RO;
527.25 ZONE REALITY TV;
535.25 OTV;
543.25 AXN 1 RO;
EXTRA:
559.25 ATOMIC TV;
567.25 Partener TV ;
583.25 TVRM;
591.25 M6;
599.25 BBC WORLD;
615.25 Extreme Sports RO;
623.25 Discovery Civilisation;
631.25 Discovery Science;
647.25 Discovery Travel & Adventure;
655.25 HISTORY;
663.25 RTL;
671,25 DUNA TV;
679.25 Samanyolu;
687.25 BBC PRIME;
703.25 Moteurs / XXL;
719.25 PRO 7;
727.25 TVE internacional;
-----------------------------------------------------------------
U.P.C. BUCUREȘTI: - BAZĂ : 503.25 TV 5 Monde - Europe;
- EXTRA: 671,25 DUNA TV.
retele
Nov 11 2006, 18:26
QUOTE(megafanro @ Nov 11 2006, 15:57)

EXTRA:
559.25 ATOMIC TV;
567.25 Partener TV ;
583.25 TVRM;
591.25 M6;
la mine în abonamentul de bază se văd alea de mai sus, din care TVRM prost și M6 foarte prost.
AcidMan
Nov 11 2006, 18:31
QUOTE(retele @ Nov 11 2006, 18:26)

la mine în abonamentul de bază se văd alea de mai sus, din care TVRM prost și M6 foarte prost.
la mine doar atomic si partener dar f prost. din pacate si ultimele gratuite ( axn, etc) se vad jalnic
503.25 TV 5 Monde - Europe
A câștigat Pilif fraților! Cred că-ncepe să-mi placă de Ralu. Dacă reușea și cu RaiUno ceva, era chiar beton. Nu-i nimic, bine și-asa! Poate pe unguri n-o să-i mai intereseze să fie retransmiși în București în extrabază. Iar câștigăm frecvența C 46 !

Înseamnă că ai semnal super-puternic. LPF-urile taie de la 550 Mhz în sus. Tu vezi cât de cât TVRM-ul, care e la 583,25. Zău că extrabaza analogică merită nouăj de mii în plus.
QUOTE(AcidMan @ Nov 11 2006, 18:31)

la mine doar atomic si partener dar f prost. din pacate si ultimele gratuite ( axn, etc) se vad jalnic

AcidMan, dude, știu că ești super-ofticat pe UPC-Astral, so are we actually, da' fii atent niște tips & tricks.
Ai semnal slab pe ultimele trăsnăi din bază. Cât de vechi e cablul care-ți vine din casa scării până la televizor? Dacă e mai vechi de 5 ani, schimbă-l. Și eu am avut aceeași problemă și de când l-am schimbat se văd toate crystal.
2 la mână: nu te poți abona la extrabază pe motiv de scară nesecurizată. Solușăn: oleacă de muncă de cercetare. Remember: ca să vază toată scara extrabaza, tu, ca pionier voluntar avid de programe bune gen Descopery-urile alea mișto, trebuie să cercetezi firul de cablu care se împarte mai apoi la fiecare etaj la fiecare abonat. De regulă, feed-ul vine de la ultimul etaj, ori în camera troliului dacă aveți lift, ori într-o căsuță instalată de cei de la Astral, fie szeparată, fie în nișa de la antena colectivă (aia de pe vremuri). Umbli acolo, și la un moment dat, o să vezi pe cablu un cilindru pe care scrie (cel mai probabil) Teletronik Low Pass Filter LPF-550. Îl scoți de pe fir. Este cu filet, deci super-lejer, defiletezi la ambele capete, scoți cilindrul, și refiletezi capetele astfel rămase. Rezultat: toată scara are extrabază. Ține minte dude, trebuie cercetat pe firul apei în sus, adică acolo de unde vă vine cablul. Dacă nu e la voi pe scară filtrul, poate e la scara vecină. E foarte tricky, mai ales ca LPF-ul ăla are doar vreo 5 cm lungime și vreo 1,5 cm diametru... (eagle eyes recommended)
Dacă nici de la cablul vechi nu ți se trage asta cu semnalul prost pe ultimele din bază, atunci înseamnă că amplif-ul lor e prost setat. Ori îi suni și le zici să vină să modifice setarea în amplificator și să deie mai mulți decibeli la lume (power to the people) - de preferință înainte să faci asta cu LPF-ul, ori îți cumperi tu un amplificator de apartament, de la orice magazin de căblăraie mai răsărit
Good luck
AcidMan
Nov 12 2006, 09:45
oricat de tentant ar suna, zic pas la faza cu remove la filtru. suna un pic ilegal ....
hai s-o facem legal, m-am saturat de tribunal ( la familia )
QUOTE(AcidMan @ Nov 12 2006, 09:45)

oricat de tentant ar suna, zic pas la faza cu remove la filtru. suna un pic ilegal ....
hai s-o facem legal, m-am saturat de tribunal ( la familia )
Ilegal??
Da' ce face UPC-Asstral in Romania e legal?
Dar faptul că unii se pot abona la extrabază iară alții nu, în funcție de cum ți-e norocul, e legal? E fair?
Nu-ți sună a discriminare? (intenționată sau nu, nu contează). Mai grav e că e discriminare din pură nepăsare. Whatever happened to egalitatea de șanse & stuff?
Da' ăia de la case / vile, de ce nu au voie extrabază analogic? Nu e oare de datoria Astralului să facă investiții masive în securizarea rețelei? (mai ales la un abonament de 320 de mii pentru niște rahaturi de programe). Oare nu e normal așa?
Nuu, dl. Anderson probabil că s-a molipsit, și gândește românește: "Frate, ăia de stau la case au bani, nenică. Ia să-i punem să-și cumpere digital dacă vor să vadă ceva cât de cât ok, că și-așa n-au ce face cu banii"
AcidMan
Nov 12 2006, 13:15
ai si tu dreptate.
dar vezi tu, daca unul ca noi se duce si scoate un filtru se cheama furt calificat si se pedepseste cu inchisoarea. daca mie astral nu imi ofera sansa sa ma abonez la un seviciu sau daca astral imi ofera o treime din canale abea vizibile ( nu e de la cablu) nu se cheama nici cum.
QUOTE(AcidMan @ Nov 12 2006, 13:15)

ai si tu dreptate.
dar vezi tu, daca unul ca noi se duce si scoate un filtru se cheama furt calificat si se pedepseste cu inchisoarea. daca mie astral nu imi ofera sansa sa ma abonez la un seviciu sau daca astral imi ofera o treime din canale abea vizibile ( nu e de la cablu) nu se cheama nici cum.
Ba se cheamă într-un fel. Se cheamă că Astralul și-o caută cu lumânarea, încurajând prin nepăsare și neprofesionalism, dar și prin măgărie, astfel de acte. Legalmente tu ai dreptate, însă gândește-te la altă treabă: risk management. Calculează și tu riscul de a fi prins, eu te asigur că e o linie asimptotică ce tinde către 0, și acționează, pentru că altfel, ramâi cu ce ai acuma.
Eu dintotdeauna m-am simțit un om liber, iară când am simțit că mi se ia libertatea de a viziona canale bune la televizor, m-am dus și m-am abonat la extrabază, pentru că având scară securizată, riscul ar fi fost mult prea mare (cutii încuiate cu lacăt, vecini turnători, faze) pentru un preț mult prea mic, adică 9 lei. Dacă însă aș fi în situația ta, n-aș sta prea mult pe gânduri.
În condițiile în care în România nu există autoritate care să-i tragă cu adevărat la răspundere și să-i facă să-și schimbe practicile, noi, abonații altfel plătitori, nu numai că suntem încurajați, ci trebuie să acționăm pe principiul "Ba pe-a mătii". Prea multe monopoluri suntem obligați să îndurăm, pe prea multe pseudo-servicii plătim de ne-ndoaie, iar atâta timp cât riscul este minim sau chiar zero, e păcat să îndurăm să fim furați legal
Macrobloc
Nov 12 2006, 19:38

559.25 ATOMIC TV;
567.25 Partener TV ;
583.25 TVRM;
591.25 M6;
599.25 BBC WORLD;
615.25 Extreme Sports RO;
623.25 Discovery Civilisation;
631.25 Discovery Science;
647.25 Discovery Travel & Adventure;
655.25 HISTORY;
663.25 RTL;
671,25 DUNA TV;
679.25 Samanyolu;
687.25 BBC PRIME;
703.25 Moteurs / XXL;
719.25 PRO 7;
727.25 TVE internacional;
Asta este grila din extrabasic. Ultimul program pe care trebuie sa-l receptionezi conform contractului este AXN! Faptul ca-ti intra si din extra cateva nu trebuie sa te supere pentru ca nu platesti! Filtrele incep sa taie de la 550MHz, dar nu sunt ,,ac" ... E firesc sa le vezi prost! Daca vezi prost si AXN, pune mana pe telefon si suna-i. In acest caz chiar ai avea o problema...
duculeana
Nov 13 2006, 12:18
Sunt un abonat al retelei UPC CONSTANTA si as vrea sa stiu daca in tara, abonati ai UPC-ASTRAL beneficiaza de canalele Mediaset (Rete 4, Italia 1 si Canale 5). La un moment dat, acum vreo 4-5 ani am prins pentru o scurta perioada aceste canale.
QUOTE(duculeana @ Nov 13 2006, 12:18)

Sunt un abonat al retelei UPC CONSTANTA si as vrea sa stiu daca in tara, abonati ai UPC-ASTRAL beneficiaza de canalele Mediaset (Rete 4, Italia 1 si Canale 5). La un moment dat, acum vreo 4-5 ani am prins pentru o scurta perioada aceste canale.

Ha ha. Ce banc bun... asta cu UPC-Astral si Mediaset. UPC-Astral se dau de ceasul mortii nemaistiind cum sa ne scoata din grile programe straine.
Zygoth
Nov 13 2006, 13:58
La RCS Bucuresti a disparut TV5 din grila in weekend, va anunt daca revine...
La UPC Ploiesti a intrat Sport 1.
Zygoth
Nov 15 2006, 15:39
La RCS Bucuresti, TV5 Monde a reaparut in baza pe o frecventa goala dupa ce a fost mutat (iarasi
) din extra in hiperbanda, gratie CNA-ului.
CABLE MAN
Nov 16 2006, 15:13
QUOTE(Zygoth @ Nov 15 2006, 15:39)

La RCS Bucuresti, TV5 Monde a reaparut in baza pe o frecventa goala dupa ce a fost mutat (iarasi

) din extra in hiperbanda, gratie CNA-ului.

LA RCS CRAIOVA este de aproape un an in extra de cind l-au pus in locul lui MTV BASE.SE VEDE ca CNA-ul nu are ochii asa de lungi ca sa vada pina in CRAIOVA!
robert_anul2006
Nov 16 2006, 15:41
Este platit CNA-ul de TV5, ca prea se omoara. Alte posturi mai interesante au fost scoase din grila si n-a interesat pe nimeni
CABLE MAN
Nov 16 2006, 15:42
QUOTE(robert_anul2006 @ Nov 16 2006, 15:41)

Este platit CNA-ul de TV5, ca prea se omoara. Alte posturi mai interesante au fost scoase din grila si n-a interesat pe nimeni
CA de exemplu M6 sau MCM TOP[tot frantuzesti]
QUOTE(robert_anul2006 @ Nov 16 2006, 15:41)

E o politica mai "agresiva" a postului TV5.... ca de...sunt francezi si sunt invatati cu coloniile.
aljarreau
Nov 20 2006, 17:12
MGM Channel este in continuare o dezamagire crunta la Astral Bucureshti. De abia au rezolvat problemele cu subtitrarea shi au probleme cu sonorul
De ieri sau alaltaieri sunetul este decalat de imagine de te apuca toate spumele
Asstralul asta e varza, chiar cind te pregateshti sa zici ca au facut o treaba buna, ca au mai bagat shi ei un post ca lumea, exact atunci au probleme de-tzi aduci aminte de toate nenorocirile pe care le-ai indurat din partea lor pina atunci
mojook
Nov 21 2006, 18:31
Asa este si la UPC Cluj, dar cred ca problema este de la emisie.
a21alex
Nov 21 2006, 21:35
La Deva , postul merge bine ....
QUOTE(duculeana @ Nov 13 2006, 12:18)

canalele mediaset nu pot fi retransmise legal prin cablu in romania din motive de copyright... deci nope!
a21alex
Nov 23 2006, 21:11
Azi am avut surpriza sa vad ca pe RCS & RDS Hunedoara au reintrodus SportKlub .....
Nasol ... am nimerit peste acest canal tocmai cand era un meci ....din Anglia , cu un comentator ... cica roman , cu un puternic accent maghiar ...
Nu multumesc , decat sa ascult un asemenea comentariu infect pe acest canal , mai bine il scot din tv ...
*Victor*
Nov 23 2006, 21:51
QUOTE(a21alex @ Nov 23 2006, 21:11)

Azi am avut surpriza sa vad ca pe RCS & RDS Hunedoara au reintrodus SportKlub .....
Nasol ... am nimerit peste acest canal tocmai cand era un meci ....din Anglia , cu un comentator ... cica roman , cu un puternic accent maghiar ...
Nu multumesc , decat sa ascult un asemenea comentariu infect pe acest canal , mai bine il scot din tv ...

Pe ce frecvență?
Edit: Nu mai contează. La Oradea e în loc de RTL.
denero
Nov 24 2006, 13:14
DE IERI LA RCS BUCURESTI , SPORTKLUB INTRE TVR CULTURAL SI TV 5, DACA NU MA INSEL PE FRECVENTA S:31. si se mai fac probe pentru alte noi canale. Speram sa fie ceva misto:D
a21alex
Nov 24 2006, 15:48
Da ! Si la Hunedoara a intrat tot in loc la RTL .
Macrobloc
Nov 24 2006, 16:06
QUOTE(aljarreau @ Nov 20 2006, 17:12)

MGM Channel este in continuare o dezamagire crunta la Astral Bucureshti. De abia au rezolvat problemele cu subtitrarea shi au probleme cu sonorul

De ieri sau alaltaieri sunetul este decalat de imagine de te apuca toate spumele

Asstralul asta e varza, chiar cind te pregateshti sa zici ca au facut o treaba buna, ca au mai bagat shi ei un post ca lumea, exact atunci au probleme de-tzi aduci aminte de toate nenorocirile pe care le-ai indurat din partea lor pina atunci

Inainte sa dai cu pietre mai intereseaza-te si prin alte parti... Problemele cu lipsa subtitrarii precum si decalajul de sunet pe programul MGM nu au fost de la ei! Asa il preluau... Faptul ca uneori intra RTL Klub in locul Sport Klub poti sa o treci la aceiasi categorie! Si in alta ordine de idei, Astral nu mai exista! Furnizorul tau este UPC Romania...
*Victor*
Nov 24 2006, 20:36
QUOTE(denero @ Nov 24 2006, 13:14)

DE IERI LA RCS BUCURESTI , SPORTKLUB INTRE TVR CULTURAL SI TV 5, DACA NU MA INSEL PE FRECVENTA S:31. si se mai fac probe pentru alte noi canale. Speram sa fie ceva misto:D
Mulțumim, domnule Teszari. Așteptăm și Eurosport 2 (dacă tot e să fie bal).
Red Force
Nov 24 2006, 21:28
La RCS Bucuresti a disparut VIVA din extra.
Oare vom avea un program nou???
a21alex
Nov 24 2006, 21:42
Azi ... o noua zi cu acelasi comentator maghiar...... Chiar numai el e la SportKlub .... Asemenea posturi avem pe cablu , ce nu-si permit sa-si angajeze un comentator care macar ...... sa vorbeasca bine romaneste ?
Chiar ca-l scot din tv .... dar e jenibil ce aud !
adi1976ro
Nov 25 2006, 09:26
QUOTE(a21alex @ Nov 23 2006, 21:11)

Si in grila la Constanta S31 ! Asta in loc de Eurosport 2 ! MARJ infectilor!
Scriam eu acum cateva luni,tot aici undeva, despre canalele transmise Stereo de RCS Constanta ...
VH-1 si MTV Romania se aud doar in boxa stanga ..... BAH VA TREZITI SI VOI DECENIUL ASTA ??????
SI VREAU SI EU UTV SA FIE STEREO SI HBO SA FIE STEREO SI AXN SA FIE STEREO SI TOATE PROGRAMELE CARE SUNT TRANSMISE IN STEREO SA FIE STEREO ....
SI MAI VREAU CA VOI,NOOBI INFECTI,SA SCOATETI SUNETUL DUAL DE PE CNN SI FASHION SI SA-L PUNETI ASA PE CARTOON CA SA NU FIU NEVOIT SA AUD TRADUCEREA DE 0,5 BANI FACUTA IN ROMANA....
Scuze da' am cedat nervos !
Si ce ati vazut mai sus e doar cireasa de pe tort la RCS Constanta !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.