Da, pentru ca la Cluj UPC-ul inca are frecvente alocabile. In Bucuresti, din cauza digitalului care ocupa (nu stiu cat anume din hiperbanda, mi-e greu sa cred ca 135 Mhz), UPC-Astral nu mai are frecvente alocabile in baza. De la C 21 la C 33 in UIF sunt luate toate, mai putin C 31 nealocabil, basca faptul ca C 32 si C 33 (Atomic TV si Partener TV) nu merg decat in virtutea faptului ca low-pass-filterele nu reusesc peste tot sa estompeze imediat peste 550 Mhz, nici nu sunt ele asa performante filtrele astea Made in Taiwan. In rest e extrabaza, C 46 nemaifiind folosit de cand a trecut U TV in baza, la fel si C 51 de cand au mutat rahatul ala de Partener TV, iar de la C 54 (inclusiv) in sus e libeeer fratilor, adica ar avea loc cacalau sa mai bage posturi, dar deh, ce sa se complice ei cu VH1 Classic sau TV 1000 sau cate si mai cate...?
O solutie ar fi sa scoata posturile la care cu-adevarat nu se uita nimeni in Bucuresti. Enumerez: Duna TV, Samanyolu TV (extra), Canal Teleshop, Partener TV, Etno, si poate ar mai fi cateva cu o audienta de multe zerouri dupa "zero virgula..."