GABBO
6th September 2006, 08:36
Tu chiar crezi ca vom avea HBO2 si Cinemax2? Majoritatea nu avem nici macar Cinemax.
Si MTV Flux exista in Italia de peste un an. Am trimis vreo cateva melodii facute de mine. Poate le-or pune pe post. Deocamdata figureaza doar pe site-ul lor. 
Si cred ca odata ce VIVA + se va schimba cred ca astia de la RCS (Romanian Cock Suckers) or sa-l scoata de indata.
alexnarcosis
6th September 2006, 11:36
QUOTE(a21alex @ Sep 5 2006, 18:07)

Ma insel eu sau ieri MTV RO a fost inlocuit de MTV ... probabil Central !? nu era deloc ce faceau astia din romania plus ca nu era subtitrat nimic si nici pic de romana la publicitate ..... Scria in stg jos MTV TRL parca .....
Te inseli tu. E emisiunea TRL preluata live..iar singurul indiciu ca inca e MTV romania era sigla personalizata si faptul ca scria "direct" deci in romaneste..nu "live".
Bravo lor ca se lasa de meserie..si incep sa preia emisiunile din afara..nu avem nevoie de traducere, de nimic..
cretacic
6th September 2006, 12:56
QUOTE(alexnarcosis @ Sep 6 2006, 12:36)

Te inseli tu. E emisiunea TRL preluata live..iar singurul indiciu ca inca e MTV romania era sigla personalizata si faptul ca scria "direct" deci in romaneste..nu "live".
Bravo lor ca se lasa de meserie..si incep sa preia emisiunile din afara..nu avem nevoie de traducere, de nimic..
te inseli si tu! e vorba de emisiunea trl de la mtv usa! ceea ce vedem noi acum sunt editiile de la inceputul lunii august...sigla aceea cu mentiunea "direct" pe verticala e tot de la americani, asa ca nu mai inventati!
si, apropo de culoarea siglei de la mtv ro, stiati ca si mtv china are aceeasi sigla acum? oricum, sper sa vina toamna in Romania si cu programe mai bune la mtv-ul mioritic
amadeus79
6th September 2006, 13:41
QUOTE(cretacic @ Sep 6 2006, 13:56)

te inseli si tu! e vorba de emisiunea trl de la mtv usa! ceea ce vedem noi acum sunt editiile de la inceputul lunii august...sigla aceea cu mentiunea "direct" pe verticala e tot de la americani, asa ca nu mai inventati!
si, apropo de culoarea siglei de la mtv ro, stiati ca si mtv china are aceeasi sigla acum? oricum, sper sa vina toamna in Romania si cu programe mai bune la mtv-ul mioritic
mtv ro nu are TRL in direct.
nu stiu de unde s/ar mai putea prelua TRL, in afara de americani.
la nemiti si englezi formatul e diferit.
GABBO
6th September 2006, 14:03
mms://81.119.162.77:80/fidoweb/test_flux_640.wmv <-MTV Flux Italia (muzica electronica, chill-out si rock alternativ. canal beton!!!) - live streaming (copiati linkul, in Windows Media Player dati OPEN URL si paste la link.)
Lucian M
6th September 2006, 16:32
QUOTE(amadeus79 @ Sep 6 2006, 14:41)

mtv ro nu are TRL in direct.
nu stiu de unde s/ar mai putea prelua TRL, in afara de americani.
la nemiti si englezi formatul e diferit.
Pe MTV RO este TRL-ul din SUA, iar uneori pe ecran scrie DIRECT.
cretacic
6th September 2006, 16:35
QUOTE(cretacic @ Sep 6 2006, 13:56)

altceva am vrut eu sa subliniez, si anume ca emisiunea e difuzata inregistrata!, asa ca nu poate fi "preluata live". cand nu intelegi ceva, e mai bine sa ceri ajutor decat sa fii pe post de musca-n lapte....peace!
amadeus79
6th September 2006, 18:28
QUOTE(Lucian M @ Sep 6 2006, 17:32)

Pe MTV RO este TRL-ul din SUA, iar uneori pe ecran scrie DIRECT.
si crezi ca transmite in direct emisiunea din sua ?
CABLE MAN
8th September 2006, 11:54
VH1 EUROPE isi imbunatateste imaginea:o noua prezentare a melodiilor si a unor generice,ex:SO 80s
MTV RO:TRL USA netradus,dar nu este in direct cum se scrie pe ecran.NICI nu ar avea cum sa il ia avind in vedere diferenta de fus orar.
VIVA GERMANIA,dat fiind ca nemtii nu au VH1,este o corcitura intre VIVA de altadata si VH1!MULTA vorbarie,multe ducumentare luate de pe VH1!
IN Locul lui NOLL TV pe AMOS va intra in curind VIVA ROMANIA!TESTE in partaj Cu vH1 ROMANIA!
GABBO
9th September 2006, 13:31
QUOTE(CABLE MAN @ Sep 8 2006, 12:54)

VH1 EUROPE isi imbunatateste imaginea:o noua prezentare a melodiilor si a unor generice,ex:SO 80s
MTV RO:TRL USA netradus,dar nu este in direct cum se scrie pe ecran.NICI nu ar avea cum sa il ia avind in vedere diferenta de fus orar.
VIVA GERMANIA,dat fiind ca nemtii nu au VH1,este o corcitura intre VIVA de altadata si VH1!MULTA vorbarie,multe ducumentare luate de pe VH1!
IN Locul lui NOLL TV pe AMOS va intra in curind VIVA ROMANIA!TESTE in partaj Cu vH1 ROMANIA!
VIVA Romania? Nice.
Cum va place MTV Flux?
Silviudeep
9th September 2006, 13:52
Nici in GL nu mai exista TVk. Cum Utv este in grila de ceva vreme, prindem acum in locul lui tvk, Atomic...
Insa multe absente: Cinemax, Mtv-urile enuntate de voi mai sus, nu s-au prins vreodata la Astral cel putin, cu exceptia Mtv Hits, care e in pachetul Astral Plus...
adeon
9th September 2006, 17:49
QUOTE(GABBO @ Sep 9 2006, 14:31)

VIVA Romania? Nice.
Cum va place MTV Flux?
Viva Romania... that'll be the day..., nu de alta, dar canale romanesti de muzica avem cacalau, insa nici unul care sa se apropie macar de mediocritate. Viva era odinioara misto din cate tiu eu minte, sa speram ca nu va muri si proiectul asta, asa cum au mai murit proiecte internationale intrate pe mana romanilor, cum ar fi MCM Romania, MTV Romania - care e mai mult Romania decat MTV, und andere...
La Astral upc Bucuresti, m-as bucura sa avem VH1 Classic macar...
Cum e Mtv Flux??
megafanro
9th September 2006, 18:19
QUOTE(adeon @ Sep 9 2006, 18:49)

La Astral upc Bucuresti, m-as bucura sa avem VH1 Classic macar...
Se află în pachetul digital.
-----------------------------------
Click pentru a vizualiza atașamentul
CABLE MAN
9th September 2006, 18:27
CANALE DE muzica la RCS CRAIOVA:
1.MTV HITS UK
2 MTV 2 UK
3 VH1 EUROPEAN
4 Vh1 CLASSIC EUROPE
5VIVA GERMANIA
6 UTV
7 TV K LUMEA pe 2 frecvente[a fost scos ATOMIC]
AU mai FOST in anii trecuti:
1 MTV BASE UK
2 MCM INTERNATIONAl
3 MCM TOP
4 MCM POP
5 ATOMIC
6 VIVA PLUS
aM uitat ca mai este si MTV ROMANIA!
darkwings
10th September 2006, 13:50
nou la upc ploiesti..u-tv si canal teleshop...bleah...vreau eurosport 2 si sportklub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GABBO
10th September 2006, 14:04
Canale muzicale in grila de programe RDS&RCS Brasov:
MTV Ro
Viva +
U
MTV Hits
VH-1
VH-1 Classic
TVK Lumea
MEZZO
Etno
Favorit
Anul trecut aveam si:
MTV Base
MTV2
Cherry Music in partaj cu Minimax
MTV Flux Italia e
!!!
Zygoth
11th September 2006, 08:21
QUOTE(darkwings @ Sep 10 2006, 14:50)

nou la upc ploiesti..u-tv si canal teleshop...bleah...vreau eurosport 2 si sportklub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nici n-ai sa le vezi prea curand...
cris85_cfc
11th September 2006, 17:56
QUOTE(Zygoth @ Sep 11 2006, 09:21)

Nici n-ai sa le vezi prea curand...
Toata lumea spune asta... ce se intampla de nu vor cei de la UPC-Astral sa se atinga de Sport Klub? La fel au facut si cu TV Sport si Telesport la vremea lor de lansare, au ciuda pe posturile de nisa? S-au grabit sa bage Romantica sau Mezzo si sa le prelungeasca ulterior contractele, dar cele interesante sunt lasate pe margine. DE CE?
adeon
12th September 2006, 08:55
QUOTE(megafanro @ Sep 9 2006, 19:19)

Se află în pachetul digital.
-----------------------------------
Click pentru a vizualiza atașamentul
La naiba cu pachetul digital - este hotie pe fata - o caruta de bani pentru un sistem care inca da destule rateuri, si pentru un singur televizor ???
Nu, multumesc. Am 4 televizoare si nu planuiesc sa-mi deschid prea curand o banca special pentru a plati astral-ul.
In rest, faliment placut UPC-ului, in special pentru ca au distrus ceea ce se numea odinioara televiziune prin cablu in Bacau si in celelalte orase unde actioneaza dupa principii discretionare, fiind monopol.. parca mai era Ploiesti-ul, Cluj-ul, Timisoara, etc
CABLE MAN
18th September 2006, 17:25
VH1 CLASSIC EUROPE si-a schimbat de astazi grila de programe si imaginea,pentru cine il prinde pe cablu!DINTRE noile emisiuni amintesc:SO EMOTIONAL,MORNING HITS,70VS80etc.
Zygoth
29th September 2006, 08:46
Deutsche Telekom vrea sa preia RCS&RDS
Cu toate ca actionarii RDS&RCS au refuzat oferta, negocierile Intre partile romana si germana vor continua. Mentionam ca RCS&RDS este controlata de catre omul de afaceri bihorean Zoltan Teszari. In prezent, piata serviciilor de televiziune prin cablu, Internet si telefonie fixa este In continua crestere.
Articolul integral: http://www.hotnews.ro/pp_articol_14751-Deu...eia-RCS-RDS.htm
AcidMan
29th September 2006, 10:41
QUOTE(Zygoth @ Sep 29 2006, 09:46)

Deutsche Telekom vrea sa preia RCS&RDS
Cu toate ca actionarii RDS&RCS au refuzat oferta, negocierile Intre partile romana si germana vor continua. Mentionam ca RCS&RDS este controlata de catre omul de afaceri bihorean Zoltan Teszari. In prezent, piata serviciilor de televiziune prin cablu, Internet si telefonie fixa este In continua crestere.
Articolul integral:
http://www.hotnews.ro/pp_articol_14751-Deu...eia-RCS-RDS.htm
hadeti sa infiintam cu totii un fond de investitii ca cumparam astral si apoi sa il inchidem.
am face un lucru util pt toti abonatii de care ei isi bat joc
Florin274
29th September 2006, 11:09
Cred ca trebuia deschis un topic nou in care sa spuneti despre RCS&RDS pentru ca in topicul asta se vorbeste despre programele noi care apar in grilele operatorilor de cablu.
ruben_timisoara
3rd October 2006, 16:01
HBO necodat de Vineri 6.10 pana Duminica 8.10.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.