amadeus79
1st September 2006, 19:41
QUOTE(CABLE MAN @ Aug 31 2006, 21:11)

RCS CRAIOVA a reintrodus canalul VIVA GERMANIA in locul lui SAILING CHANNEL.VIVA ESTe transmis in partaj cu PLAYBOY!
viva sau viva zwei ?
The_Napster
1st September 2006, 19:49
RCS Constanta... inca ne dorim MTV Base-ul inapoi
CABLE MAN
2nd September 2006, 16:35
QUOTE(The_Napster @ Sep 1 2006, 20:49)

RCS Constanta... inca ne dorim MTV Base-ul inapoi

EU vreau MTV DANCE in ROMANIA!E BESTIAL!URMARITI pe MTV hits GALAXY DANCE SHWOU,emisiune preluata de pe MTV DANCE,vinerea la 22.oo,sa vedeti ce videoclipuri se transmit pe acest canal!
IN CRAIOVA s-a introdus VIVA,NU VIVA PLUS!VIVA zwei nu mai exista de mult,iar de la 1 ianuarie 2007 nici viva PLUS,va fi inlocuit cu COMEDY CENTRAL!DE LA anul am auzit ca si VIVA si PRO 7 se codeaza,asa ca nu cred ca RCS CRAIOVA le va mai transmite mult timP!
AcidMan
2nd September 2006, 16:43
QUOTE(megafanro @ Aug 30 2006, 14:42)

P.S.: Cacofonia este acceptată aici!

U P S ....
amadeus79
2nd September 2006, 16:54
QUOTE(CABLE MAN @ Sep 2 2006, 17:35)

EU vreau MTV DANCE in ROMANIA!E BESTIAL!URMARITI pe MTV hits GALAXY DANCE SHWOU,emisiune preluata de pe MTV DANCE,vinerea la 22.oo,sa vedeti ce videoclipuri se transmit pe acest canal!
IN CRAIOVA s-a introdus VIVA,NU VIVA PLUS!VIVA zwei nu mai exista de mult,iar de la 1 ianuarie 2007 nici viva PLUS,va fi inlocuit cu COMEDY CENTRAL!DE LA anul am auzit ca si VIVA si PRO 7 se codeaza,asa ca nu cred ca RCS CRAIOVA le va mai transmite mult timP!
ma refeream la Viva Plus ... care este in BV partaj cu Playboy.
se pare ca voi sunteti mai norocosi
*Victor*
2nd September 2006, 22:29
RCS Oradea: Acum nu este sunet pe Rai Uno (unde e Italia - Lituania în acest moment) și pe OTV (unde e un subiect SENZAȚIONAL: "L-a ucis propria sa iubită fiindcă a prins-o cu alt bărbat ?!").
Probabil mai sunt și alte programe fără sunet, însă eu pe astea le-am sesizat acum. Aceeași e situația și în alte orașe?
a21alex
3rd September 2006, 13:53
Nu stiu cum a fost in alte orase dar eu m-am uitat pe satelit la meciul de pe RaiUno si a mers sunetul ... Mai mult ca sigur a fost o problema locala !
Zygoth
4th September 2006, 08:12
La RCS Bucuresti a fost scos SAMANYOLU si a fost inlocuit deocamdata cu o mira.
*Victor*
4th September 2006, 08:16
QUOTE(Zygoth @ Sep 4 2006, 09:12)

SAMANYOLU
Ce-i aia?
Florin274
4th September 2006, 15:19
QUOTE(*Victor* @ Sep 4 2006, 09:16)

Ce-i aia?
Un program turcesc. www.stv.com.tr
CABLE MAN
4th September 2006, 19:21
QUOTE(Florin274 @ Sep 4 2006, 16:19)

Un program turcesc.
www.stv.com.tr
LA RCS BUCURESTi mai exista VIVA,MTV2, MTV BASE,M6?
daniel1976
4th September 2006, 20:11
QUOTE(CABLE MAN @ Sep 4 2006, 20:21)

LA RCS BUCURESTi mai exista VIVA,MTV2, MTV BASE,M6?
In afara de MTV BASE - care a fost pana anul trecut , sunt toate....
Lipsesc in continuare :
TELESPORT
SPORT KLUB RO
BBC PRIME
CLUB
CINEMAX
sa
adeon
4th September 2006, 21:47
Poate un pic off-topic, nu stiu altii cum sunt, dar eu am boala pe Asstral, si asa cum ne fura ei pe noi, eu zic ca asa sa-i furam si noi pe ei cum putem. In caz ca nu va vede nimeni, incercati sa va scoateti low-pass-filter-ul ca sa prindeti si extrabaza: ma refer la analogic, si foarte util pentru cei care stau la case, pentru care extrabaza analogic nu este disponibila pentru simplul fapt ca sistemul este f. cretin gandit: luati-o pe firul ''apei'' in jos, si o sa vedeti la un moment dat pe stalp sau otherwise, un aparat cilindric mic, si daca aveti ochi de vultur, o sa vedeti ca pe el scrie Teletronik Low pass filter LPF 550. Rahatul ala mic bruiaza frecventele mai mari de 550 Mhz, adica exact acolo unde se afla extrabaza. Good-luck.
Sper ca nu incalc nici o regula daca am scris ce am scris mai sus, and if not, rog adminul sa-mi stearga post-ul si sa-mi scrie never to post such shit again.
Lucian M
4th September 2006, 23:34
La Astral Constanta pe canalul INFO Astral anunta introducerea Euforia (din 4.09.) si Cinemax (in curand).
TV K Lumea nu a fost scoasa si nici nu intentioneaza din cate se pare, iar Telesport este in Baza.
megafanro
5th September 2006, 02:23
QUOTE(Lucian M @ Sep 5 2006, 00:34)

La Astral Constanta pe canalul INFO Astral anunta introducerea Euforia (din 4.09.) si Cinemax (in curand).
TV K Lumea nu a fost scoasa si nici nu intentioneaza din cate se pare, iar Telesport este in Baza.
TV K Lumea nu mai există la Astral Buc..
Telesport la Astral Buc. se află doar în sistemul digital.
Constanța este favorizată și mă bucur pentru acest fapt.
TV K Lumea (Kiss TV) va exista în grila Astral Constanța, deoarece este un oraș turistic.
Marea lui Băse...
-------------------------
Euforia TV, de luna asta si la U.P.C.-Astral. Din septembrie, Euforia TV, singurul canal de televiziune generalist dedicat femeilor din Romania, este receptionat si in reteaua U.P.C.-Astral, in pachetul Basic, in orasele Roman, Suceava, Focsani, Iasi, Galati, Braila, Buzau, Giurgiu, Constanta, Tulcea, Deva, Petrosani, Caracal, Alba Iulia, Zalau, Turda si Sighetu Marmatiei. Tot de luna aceasta, abonatii U.P.C.-Astral din Bucuresti pot receptiona Euforia TV in cadrul pachetului Astral Digital.Sursa: http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=161852
Zygoth
5th September 2006, 07:52
QUOTE(daniel1976 @ Sep 4 2006, 21:11)

In afara de MTV BASE - care a fost pana anul trecut , sunt toate....
Lipsesc in continuare :
TELESPORT
SPORT KLUB RO
BBC PRIME
CLUB
CINEMAX
sa
Nici MTV2 nu mai este la RCS Bucuresti de anul trecut.
Lucian M
5th September 2006, 11:51
QUOTE(megafanro @ Sep 5 2006, 03:23)

TV K Lumea nu mai există la Astral Buc..
Constanța este favorizată și mă bucur pentru acest fapt.

TV K Lumea (Kiss TV) va exista în grila Astral Constanța, deoarece este un oraș turistic.

Marea lui Băse...

"TV K Lumea" nu a fost scos pentru ca aveam deja U TV din Iulie 2005 la Constanta.
GABBO
5th September 2006, 12:31
Ce dor imi e de MTV2!!! Avea
De la RCS Brasov tot asteptam: Cinemax, Atomic TV, MTV2, MTV Base, MTV Dance, HBO2, AXN Crime si AXN Sci-Fi, Nickelodeon, Telesport, Eurosport 2, VH2 si un canal de filme & emisiuni de genul comedie (ca de genul ComedyCentral).
Dar cred ca pt asta trebuie sa trecem la DHT. Asteptam degeaba.
Oare daca VIVA Plus devine ComedyCentral il vor lasa free o perioada (macar asa, in scop promotional)?
megafanro
5th September 2006, 12:49
QUOTE(GABBO @ Sep 5 2006, 13:31)

De la RCS Brasov tot asteptam: Cinemax, Atomic TV, MTV2, MTV Base, MTV Dance, HBO2, AXN Crime si AXN Sci-Fi, Nickelodeon, Telesport, Eurosport 2, VH2 si un canal de filme & emisiuni de genul comedie (ca de genul ComedyCentral).
Oare daca VIVA Plus devine ComedyCentral il vor lasa free o perioada (macar asa, in scop promotional)?

HBO 2 nu are localizare în RO!!!

Dar, la anul o să avem și HBO 2 RO. Și Cinemax 2 RO o să fie la anul...
"CABLE MAN :
DE la 1 august 2006,cu ocazia a 25 ani de MTV,canalul MTV FLUX va inlocui VH2 in UK! DE asemena MTV FLUX va emite SI IN ITALIA si JAPONIA! PE ATLANTIC BIRD deja este in TESTE MTV FLUX ITALIA, linga MTV ITALIA, ambele NECODATE! MTV FLUX ESTE UN SMS television,UN FEL DE UTV! UN PAS INAPOI PENTRU MTV NETWORKS! VH2 era un canal EXCELENT!"
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=149689
"Oare daca VIVA Plus devine ComedyCentral il vor lasa free o perioada (macar asa, in scop promotional)? " O perioadă o să fie free, dar nu mult timp...
Andreea
5th September 2006, 13:07

Si mie! Era cel mai tare post.
Stie cineva despre ce e Mira tv ?
Macrobloc
5th September 2006, 14:29
QUOTE(adeon @ Sep 4 2006, 22:47)

Rahatul ala mic bruiaza frecventele mai mari de 550 Mhz, adica exact acolo unde se afla extrabaza. Good-luck.
Sper ca nu incalc nici o regula daca am scris ce am scris mai sus, and if not, rog adminul sa-mi stearga post-ul si sa-mi scrie never to post such shit again.
Nu bruiaza ci ,,taie"! Este un filtru...
a21alex
5th September 2006, 17:07
Ma insel eu sau ieri MTV RO a fost inlocuit de MTV ... probabil Central !? nu era deloc ce faceau astia din romania plus ca nu era subtitrat nimic si nici pic de romana la publicitate ..... Scria in stg jos MTV TRL parca .....
amadeus79
5th September 2006, 20:41

cinemax
telesport
le ai pe digi tv cablu, in brasov.
megafanro
5th September 2006, 23:33
QUOTE(amadeus79 @ Sep 5 2006, 21:41)

cinemax
telesport
le ai pe digi tv cablu, in brasov.
Și în Buc. sunt la Digi TV cablu.
Telesport= 5, 95 RON/lună;
Cinemax 1 RO = 7,1 RON/ lună
cattani
6th September 2006, 08:35
Astia de la astral Constanta au incercat mai demult alta manevra cu tvk
-inlocuirea cu ATOMIC. Cred ca era mai bine cu amandoua in grila.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.