FCBARCELONA
Jul 31 2006, 12:40
Cand o sa apara si TELESPORTUL in grija RCS?
QUOTE(FCBARCELONA @ Jul 31 2006, 13:40)

Cand o sa apara si TELESPORTUL in grija RCS?
Pe analogic TeleSport la RCS sau Astral.. Dumnezeu cu mila. Daca Telesportul cere 6 lei pe luna de la fiecare abonat, fiind astfel pay tv, baietii ar trebui sa-l codeze sau sa-l bruieze in vreun fel.. vezi HBO de exemplu. Basca faptul ca trebe bagat in plaja de frecvente receptionabila de catre toata lumea, adica in principiu NU in hiperbanda si nu peste 567,25 la Astral, respectiv 599,25 la RCS. Treaba asta cere cam prea multa logistica din partea lor. ''O sa fie ploaie, o sa fie maine''
djmaxx
Jul 31 2006, 15:13
QUOTE(adeon @ Jul 31 2006, 14:30)

Pe analogic TeleSport la RCS sau Astral.. Dumnezeu cu mila. Daca Telesportul cere 6 lei pe luna de la fiecare abonat, fiind astfel pay tv, baietii ar trebui sa-l codeze sau sa-l bruieze in vreun fel.. vezi HBO de exemplu. Basca faptul ca trebe bagat in plaja de frecvente receptionabila de catre toata lumea, adica in principiu NU in hiperbanda si nu peste 567,25 la Astral, respectiv 599,25 la RCS. Treaba asta cere cam prea multa logistica din partea lor. ''O sa fie ploaie, o sa fie maine''
cei care vor telesport il pot avea in pachetul digital sport pt 100.000 fara chirie set'box asta la Astral Bucuresti
cretacic
Jul 31 2006, 16:08
voi tot nu aveti telesport?
) la mine a fost mereu necodat iar acum e chiar de 2 ori in grila! din pacate, interesul meu pt acest canal s-a mai diminuat, de cind desteptii au renuntat la turneele de tenis master series si la golden league. golden league a trecut, din fericire si din pacate, la tv sport. din fericire pt ca totusi il vedem, din pacate pt ca acei comentatori de la tv sport au un nivel chiar sub al celor de la telesport iar transmisia pe tv sport e tot timpul sectionata de publicitatre sau info sport sau pur si simplu nu dau sfirsitul, ca trebuie sa intre fetele alea oribile care se dezbraca de toale...ce pacat ca nu exista nicio televiziune serioasa care sa preia aceste evenimente
megafanro
Aug 1 2006, 11:46
virgilgili
Aug 1 2006, 16:49
Este si in grila lui Rcs pe Digital dar contra cost .
A venit august si a venit momentul sa "iasa" tv-klumea din grila Upc-Astral.dar asta numai pe analog.
megafanro
Aug 4 2006, 16:40
QUOTE(djmaxx @ Aug 4 2006, 17:21)

A venit august si a venit momentul sa "iasa" tv-klumea din grila Upc-Astral.dar asta numai pe analog.
Păcat, de Kiss TV
CABLE MAN
Aug 9 2006, 15:30
SAILING CHANNEL a ramas codat pe RCS CRAIOVa!CRED ca il vor scoate,probabil nu au mai platit in continuare !
cretacic
Aug 15 2006, 13:57
de ieri, 14 august, a intrat euforia si la upc astral braila, in locul lui mezzo, care a fost mutat mai spre sfirsitul grilei....
megafanro
Aug 15 2006, 14:05
QUOTE(cretacic @ Aug 15 2006, 14:57)

de ieri, 14 august, a intrat euforia si la upc astral braila, in locul lui mezzo, care a fost mutat mai spre sfirsitul grilei....
Urmează să fie introdus și în celelalte orașe.
--------------------
http://forum.oneproduction.ro/index.php
luckas
Aug 17 2006, 17:33
axn sci-fi si axn crime la mbit iasi....am fost in week-end la Negresti Vaslui si am vazut Telesport necodat..asa a fost dintotdeauana mi-au zis bastinasii
amadeus79
Aug 17 2006, 17:53
QUOTE(luckas @ Aug 17 2006, 17:33)

axn sci-fi si axn crime la mbit iasi....am fost in week-end la Negresti Vaslui si am vazut Telesport necodat..asa a fost dintotdeauana mi-au zis bastinasii
oare or mai fi AXN-urile si altundeva ?
cit costa ptr un oprator cablu AXN Scifi si Crime?
luckas
Aug 17 2006, 21:18
din moment ce se afla in pachetul de baza care este compus din 51 de canale costul este irelevant si in consecinta canalele axn ar trebui sa fie la orice operator
*Victor*
Aug 23 2006, 23:12
Joj, a dispărut programul slovac.
Media-Nord Vision
Aug 27 2006, 16:01
Ce se mai stie de aparitia in reteaua UPC -Astral , a programului Euforia TV ?
Sa nu mai vorbim de EUROSPORT 2 , Sport Klub , TV 1000, Cinemax , Telesport , ...
cretacic
Aug 27 2006, 18:19
QUOTE(Media-Nord Vision @ Aug 27 2006, 17:01)

Sa nu mai vorbim de EUROSPORT 2 , Sport Klub , TV 1000, Cinemax , Telesport , ...
nu mai generalizati! in Braila, pe upc-astral, avem de cateva saptamani euforia tv si de cativa ani telesport gratis! as fi preferat eurosport 2 in loc de euforia
megafanro
Aug 27 2006, 19:16
QUOTE(cretacic @ Aug 27 2006, 19:19)

nu mai generalizati! in Braila, pe upc-astral, avem de cateva saptamani euforia tv ...
La U.P.C. Buc. nu se află în grilă!
-----------------------
http://www.one-radio.ro/index1.html
http://forum.oneproduction.ro/index.php
Media-Nord Vision
Aug 27 2006, 20:14
[quote name='cretacic' date='Aug 27 2006, 21:19' post='1822560']
nu mai generalizati! in Braila, pe upc-astral, avem de cateva saptamani euforia tv si de cativa ani telesport gratis! as fi preferat eurosport 2 in loc de euforia
La BRAILA ,UPC -Astral face exceptie de la regula ...
Cat e valoarea abonamentelor ( Baza / ExtraBaza) ?
Sa inteleg ca TELESPORT-ul este in Baza ?
Va invidiez pentru oferta de la Braila ...
Se pare ca exista concurenta reala pe piata Ca.Tv. din Braila .
Numai bine !
AcidMan
Aug 27 2006, 22:24
QUOTE(Media-Nord Vision @ Aug 27 2006, 17:01)

nu stiu dar eu astept stiri despre falimentul up(ipi)c asstral
megafanro
Aug 30 2006, 13:17
AcidMan
Aug 30 2006, 13:21
mda ... atunci astept sa creasca calitatea la dht.
Am vazut cum se vede boom si momentan nu e o optiune ( 640*480 la digital, se vedea meciul ca un c*r)
megafanro
Aug 30 2006, 13:42
CABLE MAN
Aug 31 2006, 20:11
RCS CRAIOVA a reintrodus canalul VIVA GERMANIA in locul lui SAILING CHANNEL.VIVA ESTe transmis in partaj cu PLAYBOY!
megafanro
Sep 1 2006, 00:05
Antena 4 - Euforia cuprinde România.
1 Septembrie 2006; Articol de Elena Vladareanu
Postul dedicat femeilor va fi prezent în toate marile orașe ale țării.
Începand de astazi, Antena 4 - Euforia TV, canal de televiziune dedicat femeilor, va fi recepționat și în rețeaua U.P.C - Astral, în pachetul de bază, în orașele Roman, Suceava, Focsani, Iași, Galați, Brăila, Buzău, Giurgiu, Constanța, Tulcea, Deva, Petroșani, Caracal, Alba Iulia, Zalău, Turda și Sighetul Marmației.
Tot de astazi, abonații U.P.C. - Astral vor putea recepționa Antena 4- Euforia TV și în cadrul pachetului Astral Digital. Anteana 4 - Euforia TV face parte din grupul Intact.
SURSA: http://www.evz.ro/article.php?artid=270537
amadeus79
Sep 1 2006, 19:41
QUOTE(CABLE MAN @ Aug 31 2006, 21:11)

RCS CRAIOVA a reintrodus canalul VIVA GERMANIA in locul lui SAILING CHANNEL.VIVA ESTe transmis in partaj cu PLAYBOY!
viva sau viva zwei ?
The_Napster
Sep 1 2006, 19:49
RCS Constanta... inca ne dorim MTV Base-ul inapoi
CABLE MAN
Sep 2 2006, 16:35
QUOTE(The_Napster @ Sep 1 2006, 20:49)

RCS Constanta... inca ne dorim MTV Base-ul inapoi

EU vreau MTV DANCE in ROMANIA!E BESTIAL!URMARITI pe MTV hits GALAXY DANCE SHWOU,emisiune preluata de pe MTV DANCE,vinerea la 22.oo,sa vedeti ce videoclipuri se transmit pe acest canal!
IN CRAIOVA s-a introdus VIVA,NU VIVA PLUS!VIVA zwei nu mai exista de mult,iar de la 1 ianuarie 2007 nici viva PLUS,va fi inlocuit cu COMEDY CENTRAL!DE LA anul am auzit ca si VIVA si PRO 7 se codeaza,asa ca nu cred ca RCS CRAIOVA le va mai transmite mult timP!
AcidMan
Sep 2 2006, 16:43
QUOTE(megafanro @ Aug 30 2006, 14:42)

P.S.: Cacofonia este acceptată aici!

U P S ....
amadeus79
Sep 2 2006, 16:54
QUOTE(CABLE MAN @ Sep 2 2006, 17:35)

EU vreau MTV DANCE in ROMANIA!E BESTIAL!URMARITI pe MTV hits GALAXY DANCE SHWOU,emisiune preluata de pe MTV DANCE,vinerea la 22.oo,sa vedeti ce videoclipuri se transmit pe acest canal!
IN CRAIOVA s-a introdus VIVA,NU VIVA PLUS!VIVA zwei nu mai exista de mult,iar de la 1 ianuarie 2007 nici viva PLUS,va fi inlocuit cu COMEDY CENTRAL!DE LA anul am auzit ca si VIVA si PRO 7 se codeaza,asa ca nu cred ca RCS CRAIOVA le va mai transmite mult timP!
ma refeream la Viva Plus ... care este in BV partaj cu Playboy.
se pare ca voi sunteti mai norocosi
*Victor*
Sep 2 2006, 22:29
RCS Oradea: Acum nu este sunet pe Rai Uno (unde e Italia - Lituania în acest moment) și pe OTV (unde e un subiect SENZAȚIONAL: "L-a ucis propria sa iubită fiindcă a prins-o cu alt bărbat ?!").
Probabil mai sunt și alte programe fără sunet, însă eu pe astea le-am sesizat acum. Aceeași e situația și în alte orașe?
a21alex
Sep 3 2006, 13:53
Nu stiu cum a fost in alte orase dar eu m-am uitat pe satelit la meciul de pe RaiUno si a mers sunetul ... Mai mult ca sigur a fost o problema locala !
La RCS Bucuresti a fost scos SAMANYOLU si a fost inlocuit deocamdata cu o mira.
*Victor*
Sep 4 2006, 08:16
QUOTE(Zygoth @ Sep 4 2006, 09:12)

SAMANYOLU
Ce-i aia?
Florin274
Sep 4 2006, 15:19
QUOTE(*Victor* @ Sep 4 2006, 09:16)

Ce-i aia?
Un program turcesc. www.stv.com.tr
CABLE MAN
Sep 4 2006, 19:21
QUOTE(Florin274 @ Sep 4 2006, 16:19)

Un program turcesc.
www.stv.com.tr
LA RCS BUCURESTi mai exista VIVA,MTV2, MTV BASE,M6?
daniel1976
Sep 4 2006, 20:11
QUOTE(CABLE MAN @ Sep 4 2006, 20:21)

LA RCS BUCURESTi mai exista VIVA,MTV2, MTV BASE,M6?
In afara de MTV BASE - care a fost pana anul trecut , sunt toate....
Lipsesc in continuare :
TELESPORT
SPORT KLUB RO
BBC PRIME
CLUB
CINEMAX
sa
Poate un pic off-topic, nu stiu altii cum sunt, dar eu am boala pe Asstral, si asa cum ne fura ei pe noi, eu zic ca asa sa-i furam si noi pe ei cum putem. In caz ca nu va vede nimeni, incercati sa va scoateti low-pass-filter-ul ca sa prindeti si extrabaza: ma refer la analogic, si foarte util pentru cei care stau la case, pentru care extrabaza analogic nu este disponibila pentru simplul fapt ca sistemul este f. cretin gandit: luati-o pe firul ''apei'' in jos, si o sa vedeti la un moment dat pe stalp sau otherwise, un aparat cilindric mic, si daca aveti ochi de vultur, o sa vedeti ca pe el scrie Teletronik Low pass filter LPF 550. Rahatul ala mic bruiaza frecventele mai mari de 550 Mhz, adica exact acolo unde se afla extrabaza. Good-luck.
Sper ca nu incalc nici o regula daca am scris ce am scris mai sus, and if not, rog adminul sa-mi stearga post-ul si sa-mi scrie never to post such shit again.
Lucian M
Sep 4 2006, 23:34
La Astral Constanta pe canalul INFO Astral anunta introducerea Euforia (din 4.09.) si Cinemax (in curand).
TV K Lumea nu a fost scoasa si nici nu intentioneaza din cate se pare, iar Telesport este in Baza.
megafanro
Sep 5 2006, 02:23
QUOTE(Lucian M @ Sep 5 2006, 00:34)

La Astral Constanta pe canalul INFO Astral anunta introducerea Euforia (din 4.09.) si Cinemax (in curand).
TV K Lumea nu a fost scoasa si nici nu intentioneaza din cate se pare, iar Telesport este in Baza.
TV K Lumea nu mai există la Astral Buc..
Telesport la Astral Buc. se află doar în sistemul digital.
Constanța este favorizată și mă bucur pentru acest fapt.
TV K Lumea (Kiss TV) va exista în grila Astral Constanța, deoarece este un oraș turistic.
Marea lui Băse...
-------------------------
Euforia TV, de luna asta si la U.P.C.-Astral. Din septembrie, Euforia TV, singurul canal de televiziune generalist dedicat femeilor din Romania, este receptionat si in reteaua U.P.C.-Astral, in pachetul Basic, in orasele Roman, Suceava, Focsani, Iasi, Galati, Braila, Buzau, Giurgiu, Constanta, Tulcea, Deva, Petrosani, Caracal, Alba Iulia, Zalau, Turda si Sighetu Marmatiei. Tot de luna aceasta, abonatii U.P.C.-Astral din Bucuresti pot receptiona Euforia TV in cadrul pachetului Astral Digital.Sursa: http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=161852
QUOTE(daniel1976 @ Sep 4 2006, 21:11)

In afara de MTV BASE - care a fost pana anul trecut , sunt toate....
Lipsesc in continuare :
TELESPORT
SPORT KLUB RO
BBC PRIME
CLUB
CINEMAX
sa
Nici MTV2 nu mai este la RCS Bucuresti de anul trecut.
Lucian M
Sep 5 2006, 11:51
QUOTE(megafanro @ Sep 5 2006, 03:23)

TV K Lumea nu mai există la Astral Buc..
Constanța este favorizată și mă bucur pentru acest fapt.

TV K Lumea (Kiss TV) va exista în grila Astral Constanța, deoarece este un oraș turistic.

Marea lui Băse...

"TV K Lumea" nu a fost scos pentru ca aveam deja U TV din Iulie 2005 la Constanta.
Ce dor imi e de MTV2!!! Avea
De la RCS Brasov tot asteptam: Cinemax, Atomic TV, MTV2, MTV Base, MTV Dance, HBO2, AXN Crime si AXN Sci-Fi, Nickelodeon, Telesport, Eurosport 2, VH2 si un canal de filme & emisiuni de genul comedie (ca de genul ComedyCentral).
Dar cred ca pt asta trebuie sa trecem la DHT. Asteptam degeaba.
Oare daca VIVA Plus devine ComedyCentral il vor lasa free o perioada (macar asa, in scop promotional)?
megafanro
Sep 5 2006, 12:49
QUOTE(GABBO @ Sep 5 2006, 13:31)

De la RCS Brasov tot asteptam: Cinemax, Atomic TV, MTV2, MTV Base, MTV Dance, HBO2, AXN Crime si AXN Sci-Fi, Nickelodeon, Telesport, Eurosport 2, VH2 si un canal de filme & emisiuni de genul comedie (ca de genul ComedyCentral).
Oare daca VIVA Plus devine ComedyCentral il vor lasa free o perioada (macar asa, in scop promotional)?

HBO 2 nu are localizare în RO!!!

Dar, la anul o să avem și HBO 2 RO. Și Cinemax 2 RO o să fie la anul...
"CABLE MAN :
DE la 1 august 2006,cu ocazia a 25 ani de MTV,canalul MTV FLUX va inlocui VH2 in UK! DE asemena MTV FLUX va emite SI IN ITALIA si JAPONIA! PE ATLANTIC BIRD deja este in TESTE MTV FLUX ITALIA, linga MTV ITALIA, ambele NECODATE! MTV FLUX ESTE UN SMS television,UN FEL DE UTV! UN PAS INAPOI PENTRU MTV NETWORKS! VH2 era un canal EXCELENT!"
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=149689
"Oare daca VIVA Plus devine ComedyCentral il vor lasa free o perioada (macar asa, in scop promotional)? " O perioadă o să fie free, dar nu mult timp...
Andreea
Sep 5 2006, 13:07

Si mie! Era cel mai tare post.
Stie cineva despre ce e Mira tv ?
Macrobloc
Sep 5 2006, 14:29
QUOTE(adeon @ Sep 4 2006, 22:47)

Rahatul ala mic bruiaza frecventele mai mari de 550 Mhz, adica exact acolo unde se afla extrabaza. Good-luck.
Sper ca nu incalc nici o regula daca am scris ce am scris mai sus, and if not, rog adminul sa-mi stearga post-ul si sa-mi scrie never to post such shit again.
Nu bruiaza ci ,,taie"! Este un filtru...
a21alex
Sep 5 2006, 17:07
Ma insel eu sau ieri MTV RO a fost inlocuit de MTV ... probabil Central !? nu era deloc ce faceau astia din romania plus ca nu era subtitrat nimic si nici pic de romana la publicitate ..... Scria in stg jos MTV TRL parca .....
amadeus79
Sep 5 2006, 20:41

cinemax
telesport
le ai pe digi tv cablu, in brasov.
megafanro
Sep 5 2006, 23:33
QUOTE(amadeus79 @ Sep 5 2006, 21:41)

cinemax
telesport
le ai pe digi tv cablu, in brasov.
Și în Buc. sunt la Digi TV cablu.
Telesport= 5, 95 RON/lună;
Cinemax 1 RO = 7,1 RON/ lună
cattani
Sep 6 2006, 08:35
Astia de la astral Constanta au incercat mai demult alta manevra cu tvk
-inlocuirea cu ATOMIC. Cred ca era mai bine cu amandoua in grila.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.