pai daca pt analog pt mai multe pachete imi trebuie set-box atunci e nasola treaba ..inseamana ca merge doar pt 1 tv.+ ca eu mai am un set -box care e pt digital ..as face colectie de setboxuri??
Pachetul Academy conține posturile Discovery Civilisation, Discovery Science, Viasat History, Mezzo și BBC Prime.
În pachetul Adrenaline sunt incluse posturile Viasat Explorer, AXN, Motors TV/Blue Hustler și Extreme Sport Channel,
iar pachetul Avantgarde oferă acces la posturile Discovery Travel&Living, Fashion TV, Club, MTV Hits, VH1 Classic și Nikelodeon.
Prețul fiecărui pachet de programe este de 8 RON, iar clienții care se abonează la toate cele trei pachete vor plăti doar două dintre ele , adica 16 ron.Noile pachete cu programe suplimentare vor putea fi vizionate gratuit de către toți abonații la pachetul de bază în perioada 3 - 14 iulie. asta in Bacaudar asemanator se intampla si in Cluj, Ploiesti..etc..
Pachetul Academy conține posturile Discovery Civilisation, Discovery Science, Viasat History, Mezzo și BBC Prime.
În pachetul Adrenaline sunt incluse posturile Viasat Explorer, AXN, Motors TV/Blue Hustler și Extreme Sport Channel,
iar pachetul Avantgarde oferă acces la posturile Discovery Travel&Living, Fashion TV, Club, MTV Hits, VH1 Classic și Nikelodeon.
Prețul fiecărui pachet de programe este de 8 RON, iar clienții care se abonează la toate cele trei pachete vor plăti doar două dintre ele , adica 16 ron.Noile pachete cu programe suplimentare vor putea fi vizionate gratuit de către toți abonații la pachetul de bază în perioada 3 - 14 iulie. asta in Bacaudar asemanator se intampla si in Cluj, Ploiesti..etc..
Exact, colectie de set-top-box-uri. Este foarte nasoala treaba daca se va intampla din august. Eu banuiam ca in cele din urma se va trece pe sistemul asta de rahat si in Bucuresti, insa auzisem ceva de anul viitor prin vara, o data cu finalizarea procesului de inglobare a defunctelor Astral si CVR intr-un mare si deloc prietenos UPC Romania.
Stiu ca te agasez deja, si cu riscul de a ma repeta ad infinitum: de unde ai auzit tu ca din august se va trece la mai multe pachete extrabasic la UPC-Astral Bucuresti pe analogic ??