QUOTE(adeon @ Jun 30 2006, 09:34)

Tare mi-e ca idiotii astia de la upc-astral vor scoate un program de calitate din baza - cel mai probabil RaiUno - , pentru a introduce U tv-ul, adica vor face 'the old switcharoo'. Eu unul am si extrabaza, insa ma deranjeaza ca se scoate un post relativ ok din baza, si se baga in extra, mai ales ca nu toti se pot abona fizic la extrabaza din cauza structurarii retelei (scramblere 'nepersonalizate', adica un scrambler la 10 oameni, daca vrea unul din ei extrabaza, sa-i fie de bine, "momentan nu se poate" - mai ales cei care stau la casa pe pamant, ca 'vile' e cam mult spus, cei ce au vile au si bani de boom tv). Pentru ca in rest pur si simplu nu mai au frecvente nealocate, din cate stiu eu ar mai fi hiperbanda (de la 303,25 la 335,25 e ocupat deja, dar de la 335,25 MHz in sus e digitalul, asa ca foarte putin probabil sa bage U Tv in hiperbanda), iar de la 471,25 sunt deja alocate C-urile pana la frecventa de 567,25 = C 33 (teleshop 24), iar dupa frecventa asta intra scrambler-ul in actiune, adica extrabaza. Cam nasol. Singurul mod in care as fi satisfacut de mutarea asta, ar fi daca l-ar muta in loc de teleshop 24 sau Duna TV, si sa bage ceva nou in extra, de preferinta vh1 classic uk sau Viva, sau TV 1000. In fine, om trai si-om vedea.
pax
VH1 CLASSIC UK nu mai poate fi introdus!NU SE mai receptioneaza in EUROPA prin CABLU!A ramas varianta mult mai slaba VH1 CLASSIC EUROPE,de un an si jumatate!