Macrobloc
17th May 2006, 13:48
QUOTE(dangall @ May 17 2006, 14:38)

IN TM pe upc apare atomicul cu noua sigla !!!!
UPC-Astral Bucuresti a schimbat noul format azi noapte pe analogic si la pranz in digital.
CABLE MAN
17th May 2006, 13:52
QUOTE(Macrobloc @ May 17 2006, 14:48)

Transmit programe diferite! Am pe un televizor cel cu sigla veche (AMOS) si pe celalalt cu cea noua (Intelsat 902) Ce distractiv!
NU este nici o distractie ,ATOMIC si OK TV sunt PROGRAME DISTINCTE!
megafanro
17th May 2006, 14:00
O să văd despre ce este vorba. Nu am mai văzut nimic la TV de 2 zile.
Traznitul
17th May 2006, 14:06
QUOTE(CABLE MAN @ May 17 2006, 14:52)

NU este nici o distractie ,ATOMIC si OK TV sunt PROGRAME DISTINCTE!
Se pare ca nu ai dreptate. Din cate stiam eu Atomic era in litigiu pentru nume cu TV K-Lumea! Cred ca Atomicul a transat problema simplu de tot prin schimbarea numelui. Ma uit pe sigla aia mobila si vad ca scrie OK iar dupa rotire apare Atomic. Ca doar nu am iluzie optica! In grila vad ca este in locul Atomicului. Prin deductie...
mojook
17th May 2006, 16:43
Si la UPC Cluj se invirte sigla Atomic-ului!!!!
Zygoth
17th May 2006, 17:24
E mai complicat...
Atomicul de acum cinci ani se numeste acum TV K Lumea.
Atomic TV de astazi este un alt post care era in litigiu cu TV K Lumea pentru ca acestia nu inregistrasera denumirea de Atomic TV.
Cat despre Atomic TV si OK, in prezent pe satelit figureaza ambele canale.
Nu stiu care e strategia...
mojook
17th May 2006, 17:59
Nu stiu care este strategia, dar noul Atomic este mono, sau UPC-ul il retransmite asa? Pina ieri, era stereo.
megafanro
17th May 2006, 18:16
OK = S.C. OK MEDIA MIXT S..R.L.
ATOMIC TV= SC NOLL MEDIA S.R.L.
TV K LUMEA = SC DACIA RTV BUCUREȘTI S.A.(unul dintre propretari a murit recent. Este vorba de Paul Opriș)
TV K LUMEA – TV EUROPA NOVA – TELE EUROPA NOVA / CITY FM – RADIO EUROPA NOVA
Detinatoarea licentelor audiovizuale este societatea ATELIERELE CULTURALE SRL, ai carei
actionari sunt: Atomic New Media SRL – 48%, Euro - Sens Suport SRL - 18%, Rouman Invest
Properties SRL – 17% si Lucia Florica Ardelean – 17%.
Actionar unic al Atomic New Media SRL este Todd Walter Stump.
Actionar unic al Euro - Sens Suport SRL este Paul Opris.
Actionarii Rouman Invest Properties SRL sunt: Roumaninvest SA (societate anonima –
presedinte C.A: Paul Opris) – 95,45% si Paul Opris – 4,55%.
În aceste conditii, actionarul principal al posturilor TV K LUMEA – TV EUROPA NOVA – TELE
EUROPA NOVA / CITY FM – RADIO EUROPA NOVA este Todd Walter Stump.
ATOMIC TV = Detinatoarea licentei audiovizuale este societatea NOLL MEDIA SRL, ai carei actionari sunt:
Serbu Nicolae – 95% si Costache Marian – 5%.
OK = Detinatoarea licentei audiovizuale este societatea OK MEDIA MIXT SRL, ai carei actionari sunt:
Zanfir Elena – 99% si Zanfir Mihai – 1%.
Sursa : C.N.A..
Aștept obs. voastre.
Postul muzical de televiziune prezent din nou de ceva vreme in reteaua U.P.C. si alte retele de cablu mai mici a fost reclamat de Uniunea Producatorilor de Fonograme din Romania (U.P.F.R.) pentru emisia fara plata a drepturilor de autor aferente videoclipurilor difuzate.
Conform declaratiei patronului Atomic TV, Nic Serbu, postul are licenta de fonograme de la U.P.F.R .care-i permite sa difuzeze muzica, insa nu are contracte cu fiecare casa de discuri in parte.
Om de afaceri si proprietar al lantului de magazine "Nic", patronul Atomic TV considera ca se incearca discreditarea sa de catre un grup mafiot.
Nic Serbu a declarat ziarului "Cotidianul" ca postul sau functioneaza in deplina legalitate, insa exista anumite persoane care vor sa-i forteze mana pentru a difuza videoclipuri de proasta calitate.
Serbu, fostul candidat la Primaria Capitalei care promitea cetatenilor realizarea unui circuit de Formula 1 in jurul casei Poporului dupa castigarea alegerilor, a castigat marca Atomic TV in urma unei licitatii organizate dupa finalizarea proceselor in care postul fusese implicat pentru neplata numeroaselor datorii pe care le acumulase.
Fostii proprietari ai marcii, Dacia RTV Bucuresti, au lansat TV K-lumea, ca urmare a deciziei de continuare a emisiei postului.
Majoritatea telespectatorilor au avut impresia ca Atomic TV s-a bucurat de un re-branding, ca toate celelalte posturi mai de soi
Insa, cand Serbu si-a lansat postul muzical sub brandul obtinut prin licitatie, Atomic TV, s-a creat o oarecare confuzie. TV K-lumea este difuzat in continuare prin intermediul marilor societati de cablu Astral si R.C.S. care transmit si MTV.
Daca MTV, post care beneficiaza de serviciile tehnice ale firmei Estade Grup nu are probleme cu U.P.F.R.-ul, Atomic TV, care emite din aceasi cladire si cu acelasi suport tehnic se lupta prin tribunale pentru dreptul de a difuza videoclipuri. Sentinta finala in acest caz este asteptata in luna septembrie.
Atomic TV nu si-a incetat activitatea, continuand sa transmita videoclipuri, fapt care in opinia U.P.F.R. incalca ordonanta prezidentiala.
14th of July 2005, 09:04 GMT | Copyright © 2005 Softpedia | Contact:
Sursa : http://news.softpedia.com/news/Atomic-TV-a...i-ro-4753.shtml
Traznitul
18th May 2006, 09:10
QUOTE(mojook @ May 17 2006, 18:59)

Nu stiu care este strategia, dar noul Atomic este mono, sau UPC-ul il retransmite asa? Pina ieri, era stereo.
La UPC-Astral din Bucuresti este stereo in analogic si digital! Acum am verificat...
megafanro
18th May 2006, 18:12
QUOTE(Traznitul @ May 18 2006, 10:10)

La UPC-Astral din Bucuresti este stereo in analogic si digital! Acum am verificat...
CONFIRM.
dangall
18th May 2006, 18:33
QUOTE(Traznitul @ May 18 2006, 09:10)

la upc Timisoara programul e transmis stereo
megafanro
19th May 2006, 17:34
ASTRAL - U.P.C. BUC : în pachetul Astral DIGITAL, numai apare OK pe banda albastră , acum, e trecut ATOMIC !
*Victor*
19th May 2006, 23:17
RCS Oradea, programe transmise stereo:
HBO
TV 1000
TVS Oradea
TVK Lumea
MTV Romania
VH 1
MTV Hits
VH 1 Classic
MTV 2
U Televizune Interactiva
Extreme
Discovery Science
Discovery Civilisation
Discovery Travel
Minimax Romania
M6/TV 5
Fashion TV
Mezzo
Favorit
Playboy TV
Motors TV/Spice
ATV
Hir TV
Program transmis Dual: Discovery Channel (romana/maghiara)
Restul sunt transmise mono. Precizez ca la unele posturi este indicata transmisa stereo pe televizor, insa nu e foarte sesizabila sau e chiar inexistenta diferenta dintre stereo si mono. Aici ma refer la TVK Lumea si la posturile Discovery. Si mie mi-ar placea sa fie transmise Dual urmatoarele programe: Cartoon Network (romana/engleza in loc de romana), Euronews (engleza/franceza in loc de franceza), iar cele 2 programe care sunt transmise cu sonor in maghiara si cu subtitrare in romana - Extreme si Viasat Explorer - sa fie transmise cu sonor in engleza (Dual engleza/maghiara ar fi de bun simt).
Edit (ca sa nu fiu de tot offtopic): nici la Oradea nu este Eurosport 2 si nici The Money Channel, dar deja am cam incetat sa mai sper. Probabil se asteapta sarbatorile de iarna ca sa ne faca o surpriza.
Am fost saptamana asta la Cluj si am avut ocazia sa ma conving de grilele de la Astral si de la UPC. Am observat destule programe in minus fata de grila de la RCS. Tot ce am vazut in plus a fost, pe langa programele locale bineinteles, Atomic (in loc de TVK Lumea) si Taraf TV. Asa ca am invatat sa fiu multumit cu RCS.
dangall
19th May 2006, 23:33
in Timisoara pe UPC urmatoarele programele sunt stereo
PROCINEMA
ANIMAL PLANET
MTV ROMANIA
PRO 7
ANTENA 3
ACASA
M1
ANTENA 1
PRIMA
HBO
NATIONAL TV
EUROSPORT
B1 TV
ETNO TV
ATOMIC TV
REALITATEA TV
MTV HITS
MTV BASE
PINK TV
VH 1
RAI UNO
CNN
NATIONAL GEOGRAPHIC
RTL
MEZZO
INFOChannel
TVR CULTURAL
FAVORIT
De asemenea sunt transmise dual:
Euronews eng/fra
Fox Kids rom/eng
Cartoon rom/eng
Reality eng/mag
pacoste
20th May 2006, 02:47
amadeus79
20th May 2006, 06:40
in Brasov pe RCS sistemul analogic avem dual doar pe Cartoon Network
-rom/eng
mojook
20th May 2006, 07:53
Si la UPC Cluj sunt transmise citeva programe DUAL, dar daca modific intre standardul sonor DUAL 1 si DUAL 2, nu se intimpla nimic, nu se aude in alta limba. Sau nu fac eu ceva bine?
mojook
20th May 2006, 08:16
Numai la Cartoon Network se poate schimba intre romana si engleza, mai sunt transmise dual Reality TV si Euronews, dar pe ambele standarde audio se aude aceeasi limba.
a21alex
20th May 2006, 12:25
Bine bine ... ma faceti invidios ...
! Ia` sa-i trag nitzel de urechi pe cei de la RCS & RDS Hunedoara ... ca dau toatele canalele doar mono !
amadeus79
20th May 2006, 13:55
QUOTE(a21alex @ May 20 2006, 13:25)

Bine bine ... ma faceti invidios ...

! Ia` sa-i trag nitzel de urechi pe cei de la RCS & RDS Hunedoara ... ca dau toatele canalele doar mono !

In Hunedoara aveti Digi Tv pe cablu ?
a21alex
20th May 2006, 14:58
Nu ... vorbeam de CATV ... se aude ca-i dau drumul si aici , dar nimic oficial !
megafanro
20th May 2006, 15:08
despre RCS & RDS Bilant 2005 si directii de dezvoltare pentru 2006
In primul trimestru al anului 2006 RCS & RDS a inregistrat o crestere semnificativa a numarului de clienti, in special pentru serviciile de telefonie fixa RDS.Tel precum si pentru serviciile de televiziune prin satelit Digi TV. Aceasta evolutie este sustinuta de cifrele atinse la sfarsitul lunii martie 2006, comparativ cu cele de la finele anului trecut.
In decembrie 2005 numarul abonatilor RDS.Tel ajungea la 350.000, pentru ca la sfarsitul lunii martie 2006 cifra sa depaseasca 400.000 de clienti.
O alta crestere importanta a numarului de abonati a inregistrat si serviciul Digi TV. La sfarsitul lui 2005 erau 120.000 de clienti, pentru ca in martie 2006 numarul acestora sa creasca pana la 200.000.
Toate aceste evolutii pozitive sunt rezultatul ofertelor atractive de servicii, al raportului foarte bun calitate-pret, cat si al conditiilor facile de a deveni abonat RCS & RDS - un an gratuitate la pachetul de programe Baza Digi TV, sute si mii de minute gratuite pentru convorbirile in reteaua Romtelecom si RDS.Tel si pachete complete de servicii, ce pot aduce abonatului reduceri semnificative de pret.
Expansiune la nivel national
RCS & RDS a cunoscut in ultimul an o extindere pe plan intern cat si extern atat prin lansarea de noi servicii, cat si prin imbunatatirea celor deja existente. Aceasta tendinta a determinat o crestere a numarului de angajati si implicit si o majorare a cifrei de afaceri.
Cifra de afaceri la finele anului 2005 a fost de 200 milioane de dolari, aceasta inregistrand o crestere exponentiala de 60% fata de cea din 2004 (cifra de afaceri 2004 - 125 milioane USD).
Cota de piata a RCS & RDS a inregistrat o crestere semnificativa, pe fiecare segment de serviciu: 25% CaTV, peste 80% Digi TV, 20% Internet, iar telefonia fixa a depasit 9% din piata nationala.
A crescut semnificativ si numarul de angajati. Pana in prezent, la nivel national au fost infiintate peste 100 de puncte de lucru in care isi desfasoara activitatea aproximativ 5000 de angajati.
Obiective pentru 2006
RCS & RDS isi propune pentru acest an sa puna accentul in continuare pe dezvoltarea gamei de servicii precum si pe cresterea calitatii acestora, prin oferirea de pachete complete si avantajoase pentru consumatori.
De asemenea, un alt obiectiv prioritar il constituie imbunatatirea si alinierea la standarde europene a serviciilor oferite cat si a relatiilor cu clientii.
Conform strategiei de extindere nationala, compania urmeaza sa dezvolte infrastructura proprie si in orasele in care nu este disponibila oferta de servicii pentru piata rezidentiala. Punctual, sunt setate obiective in ceea ce priveste serviciul RDS.Tel - pana la sfarsitul anului 2006 se asteapta atingerea pragului de aproximativ 700.000 de clienti si implicit o crestere a cotei de piata.
In acelasi timp, investitiile se axeaza in continuare pe oferirea pachetului complet de servicii: Telefonie, Internet si Televiziune, furnizate utilizatorului pe aceeasi infrastructura proprietara. Serviciile se adreseaza tuturor segmentelor de utilizatori, atat celor din mediul corporate cat si celor rezidentiali.
Imbunatatirea si diversificarea serviciului Digi TV, cel mai de succes serviciu DTH de pe piata romaneasca, este de asemenea unul din proiectele pe care se va pune accent si in 2006.
Noutatea acestui an pe partea serviciilor de televiziune consta in lansarea noului sistem de televiziune digitala prin cablu - Digi TV Cablu. Este un serviciu digital destinat clientilor din zonele deja acoperite de retelele de cablu, oferind avantajele tehnologiei digitale si programe in plus.
Serviciul Digi TV Satelit a fost lansat la data de 14 februarie si in Ungaria, unde s-a bucurat de un succes real, la sfarsitul aceleiasi luni numarand deja 10.000 de abonati. In prezent, cifra clientilor s-a triplat, ajungand pana la aproximativ 30.000 de beneficiari.
In viitorul apropiat, Digi TV va veni in intampinarea abonatilor sai cu noi servicii de televiziune digitala precum Pay per View, care va pune la dispozitie un continut bogat de muzica si filme.
Sursa: RCS & RDS 2006
a_d_y
20th May 2006, 16:20
Articolul e cam vechi. Si a mai fost scris pe forum
daniel1976
20th May 2006, 17:07
QUOTE(megafanro @ May 20 2006, 16:08)

Noutatea acestui an pe partea serviciilor de televiziune consta in lansarea noului sistem de televiziune digitala prin cablu - Digi TV Cablu. Este un serviciu digital destinat clientilor din zonele deja acoperite de retelele de cablu, oferind avantajele tehnologiei digitale si programe in plus.
Cum as putea sa ma abonez la acest serviciu in Bucuresti?
Mentionez , ca sunt abonat deja la catv analogic RCS avand optiunea Extra plus , dar imi doresc Digi Tv Cablu pentru Cinemax si Telesport ...si ce va mai fii sa apara pe acest serviciu in viitor?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.