Canale noi in grilele operatorilor CATV
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55

megafanro
QUOTE(djnerio @ May 1 2006, 12:49) *
da altceva nu stiu sa bage ,de exemplu un tv1000

corect...lipsesc destule canale bune și au în schimb Partener tv - mai mult miră de control, 24 Shop Prigo plici Bahu sau cum se numește, care dă mai mult PROMO (mai emite?!?) etc.
Red Force
Se pare ca s-au inversat rolurile.
Acum cand Asstral a inceput sa bage noi programe RCS a inceput sa scoata. De azi dimineata de la RCS Bucuresti au disparut Minimax, Partener TV si TVRM. In locul lor... mire. death.gif
Sa speram ca nu vor ramane asa.
zuppy
le simti lipsa ? smile.gif
sincer, eu sunt multumit de rcs.
Red Force
QUOTE(zuppy @ May 1 2006, 14:06) *
le simti lipsa ? smile.gif
sincer, eu sunt multumit de rcs.

NU le simt lipsa in conditiile in care vor introduce altceva in locul lor si nu vom ramane cu alte mire si cu frecvente libere.
Intre timp si-au revenit.
A fost o problema pe satelit.
Si eu care credeam ca ne-au pregatit ceva nou.
Silly me! unsure.gif
megafanro
QUOTE(Red Force @ May 1 2006, 13:19) *
NU le simt lipsa in conditiile in care vor introduce altceva in locul lor si nu vom ramane cu alte mire si cu frecvente libere.
Intre timp si-au revenit.
A fost o problema pe satelit.
Si eu care credeam ca ne-au pregatit ceva nou.
Silly me!

și la aasstral Buc. :
de azi dimineata au disparut Minimax, Partener TV si TVRM. Se pare că se lucrează în stațiile celor două firme, așa mi s-a comunicat ... nu suntem suntem
amic
QUOTE(megafanro @ May 1 2006, 14:25) *
și la aasstral Buc. :
de azi dimineata au disparut Minimax, Partener TV si TVRM. Se pare că se lucrează în stațiile celor două firme, așa mi s-a comunicat ... nu suntem suntem

Problema nu este de la statiile celor doua televiziuni ci de la satelitul Amos 1, care se pare ca a "disparut" de pe orbita.
megafanro
QUOTE(amic @ May 1 2006, 17:08) *
Problema nu este de la statiile celor doua televiziuni ci de la satelitul Amos 1, care se pare ca a "disparut" de pe orbita.

sunt de acord cu tine, dar de la cele două soc. răspunsul a fost sec și cuprinzător : <<se lucrează în stație și aveți răbdare, că nu o fi foc>> worthy.gif worthy.gif w00t.gif
AcidMan
QUOTE(amic @ May 1 2006, 18:08) *

poate s-a scurs spre pamant ...
ce c****i de oameni astia de la astral. 2 programe bune scoase pt 2 r*****i.
FireEyes
Are cineva o lista cu toate canalele pe care le impinge pe cablu Astral (pe analog) ?
lulu mob
La Iasi tot nu se prinde Money TV (RCS, abonament standard)? Sau nu-l prinde TV-ul meu?
a21alex
Stai linistit .... nici la RCS&RDS Hunedoara nu e .... Am Extra + .
AcidMan
nu prindeti? si? mare paguba...
Parerea mea eu vroiam TVE si Pro7. dar ce sa le ceri la astral ...
savone
Deocamdata nici la Pitesti Money TV
Macrobloc
QUOTE(paulgsm @ Oct 7 2003, 21:11) *
Ciudat este ca nici National TV sau TV Sport nu au o pagina de internet de unde sa aflam si noi programele lor TV.
Tastati www.nationaltv.ro si www.tvsport.ro si veti avea cateva surprize.

Nu inteleg de ce spui ca nu au! scratchchin.gif Exista si sunt destul de bine prezentate...
Macrobloc
QUOTE(FireEyes @ May 5 2006, 00:07) *
Are cineva o lista cu toate canalele pe care le impinge pe cablu Astral (pe analog) ?

[MHz] Program
112.25 ROMANTICA
119.25 RAI UNO
126.25 TV K LUMEA
133.25 DISCOVERY CHANNEL
140.25 TV SPORT
147.25 INFO CHANNEL/ALPHA TV
154.25 EURONEWS
161.25 ACASA TV
168.25 TV 5
175.25 NATIONAL TV
182.25 ANTENA 1
189.25 PRO TV
196.25 TVR 1
203.25 TVR 2
210.25 PRIMA TV
217.25 B1TV
224.25 N24
239.25 HBO Romania
252.25 JETIX/ESPN Classic
259.25 HALLMARK
266.25 MTV ROMANIA
273.25 NAT. GEOGRAPHIC
280.25 ANIMAL PLANET
287.25 REALITATEA TV
294.25 PRO CINEMA
303.25 Cartoon Network / TCM
311.25 EUROSPORT
319.25 TVR CULTURAL
327.25 MEZZO
335.25 MINIMAX
471.25 CANAL TELESHOP
479.25 ETNO
487.25 ANTENA 3
495.25 CNN international
503.25 DUNA TV
511.25 VH1
519.25 MONEY CHANNEL
527.25 REALITY TV
535.25 OTV
543.25 AXN
559.25 ATOMIC TV
567.25 TELESHOP 24
583.25 TVRM
591.25 M6
599.25 BBC WORLD
615.25 Extreme Sports
623.25 Discovery Civilisation
631.25 Discovery Science
647.25 Discovery Travel & Adventure
655.25 HISTORY
663.25 RTL
671.25 Televiziunea U
679.25 Samanyolu
687.25 BBC PRIME
703.25 Moteurs / XXL
711.25 Partener TV
719.25 PRO 7
727.25 TVE internacional

Asta am gasit si pare corecta... In digital, in afara de ce vedeti mai sus, mai au si altele!
FireEyes
Iti multumesc Macrobloc.
bobdan
Astral Curtea de Arges: In loc de Fashion a intrat Canal Teleshop.
Cris7i
conform site-ului CNA in sedinta din 4 mai 06 s-a hotarat:

6. Solicitare aminare temene intrare in emisie :
*Antena 2 – Consiliul a hotat cu unanimitate de voturi anularea licentei

... chiar au piedut licenta?... w00t.gif
megafanro
QUOTE(Macrobloc @ May 5 2006, 10:40) *
[MHz] Program
112.25 ROMANTICA
119.25 RAI UNO
126.25 TV K LUMEA
133.25 DISCOVERY CHANNEL
140.25 TV SPORT
147.25 INFO CHANNEL/ALPHA TV
154.25 EURONEWS
161.25 ACASA TV
168.25 TV 5
175.25 NATIONAL TV
182.25 ANTENA 1
189.25 PRO TV
196.25 TVR 1
203.25 TVR 2
210.25 PRIMA TV
217.25 B1TV
224.25 N24
239.25 HBO Romania
252.25 JETIX/ESPN Classic
259.25 HALLMARK
266.25 MTV ROMANIA
273.25 NAT. GEOGRAPHIC
280.25 ANIMAL PLANET
287.25 REALITATEA TV
294.25 PRO CINEMA
303.25 Cartoon Network / TCM
311.25 EUROSPORT
319.25 TVR CULTURAL
327.25 MEZZO
335.25 MINIMAX
471.25 CANAL TELESHOP
479.25 ETNO
487.25 ANTENA 3
495.25 CNN international
503.25 DUNA TV
511.25 VH1
519.25 MONEY CHANNEL
527.25 REALITY TV
535.25 OTV
543.25 AXN
559.25 ATOMIC TV
567.25 TELESHOP 24
583.25 TVRM
591.25 M6
599.25 BBC WORLD
615.25 Extreme Sports
623.25 Discovery Civilisation
631.25 Discovery Science
647.25 Discovery Travel & Adventure
655.25 HISTORY
663.25 RTL
671.25 Televiziunea U
679.25 Samanyolu
687.25 BBC PRIME
703.25 Moteurs / XXL
711.25 Partener TV
719.25 PRO 7
727.25 TVE internacional

Asta am gasit si pare corecta... In digital, in afara de ce vedeti mai sus, mai au si altele!

...este corectă. Fiind valabilă în tot iupisi-astral-c.v.r. BUC...MULȚUMIM pentru GRILĂ !!! w00t.gif NU LIPSEȘTE NICIUN CANAL !!! BRAVO !
Mulțumim Macrobloc! cheers.gif
FireEyes
QUOTE(Cris7i @ May 6 2006, 12:14) *

Asa se pare.
CNA le-a anulat licenta...
Chiar nu au emis deloc? Nici macar in teste?
Daca au facut-o au scapat, daca nu atunci ghinion.

*Tirgu Mures TV – DA

http://www.cna.ro/activitate/extras/060504.html
kosma
Stie cineva cand va aparea Money Channel pe RDS Sibiu?
megafanro
QUOTE(kosma @ May 7 2006, 10:59) *
Stie cineva cand va aparea Money Channel pe RDS Sibiu?

...în curând...(răspunsul dat de R.C.S. & R.D.S. cursing.gif )
sbuzoianu
Salutare!

Are cineva habar ce se va intampla cu clientii Genius GL-BR de cablu tv si de net? Am inteles ca au fost luati de Astral si cei de la Astral au fost cumparati de UPC. Daca cei de la Astral au permis functionarea sub numele de Genius pana acum, am inteles ca cei de la UPC nu mai agreeaza aceeasta idee.

Sta ecranul negru pe VIVA si Travel Channel de cel putin 2 luni. In afara de modificari in videotext si alea pentru mariri de tarife nimic schimbat din 2005.
megafanro
QUOTE(sbuzoianu @ May 10 2006, 00:47) *
Salutare!

Are cineva habar ce se va intampla cu clientii Genius GL-BR de cablu tv si de net? Am inteles ca au fost luati de Astral si cei de la Astral au fost cumparati de UPC. Daca cei de la Astral au permis functionarea sub numele de Genius pana acum, am inteles ca cei de la UPC nu mai agreeaza aceeasta idee.

Sta ecranul negru pe VIVA si Travel Channel de cel putin 2 luni. In afara de modificari in videotext si alea pentru mariri de tarife nimic schimbat din 2005.

...e nasol că ați fost preluați de iupisi cursing.gif Genius era o firmă bună, până când a fost achiziționată de Astral. Genius avea un site (sait) coolspeak.gif , după preluare site-ul (saitul) e la fel de prost ca și cel al Astralului. VIVA si Travel Channel nu vor mai fi. Grila u.p.c va <<fuziona>> cu cea astral ș.a. .Va fi o singură firmă u.pc. și e normal să fie la fel peste tot... Pe site-ul (saitul) http://www.geniusnet.ro/cablu_tv_oferta.html rezultă că, VIVA mai există, dar nu spera să le mai vezi, actualizarea se va face doar atunci când va apărea u.p.c. VIZIONARE PLĂCUTĂ !!! Cât mai ai timp !!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Zygoth
QUOTE(Cris7i @ May 6 2006, 12:14) *

Asa cum face familia Voiculescu, promite ceva si vine pashtele cailor pana se intampla.
Oamenii astia nu stiu decat sa amane si uite asa le expira licenta.
Stai linistit, or sa se prezinte cu alt dosar si or sa primeasca alta. dry.gif
aljarreau
QUOTE(sbuzoianu @ May 10 2006, 00:47) *
Salutare!

Nu vreau sa te dezamagesc... dar... asteapta-te la ce e mai rau de acum inainte. Asstral CATV ofera cele mai scumpe si mai proaste canale, iar ca net, sint scumpi ca draku... puke.gif Imi pare rau pentru vestile proaste... sadwalk.gif Iar de la VIVA si Travel Channel ia-ti gindul... asa vor ramine pe veci thumbdown.gif
sbuzoianu
QUOTE(aljarreau @ May 10 2006, 12:37) *
Nu vreau sa te dezamagesc... dar... asteapta-te la ce e mai rau de acum inainte. Asstral CATV ofera cele mai scumpe si mai proaste canale, iar ca net, sint scumpi ca draku... puke.gif Imi pare rau pentru vestile proaste... sadwalk.gif Iar de la VIVA si Travel Channel ia-ti gindul... asa vor ramine pe veci thumbdown.gif

In materie de net, nu cred ca Genius-ul era cea mai ieftina firma din zona... Am abonament de 30
euro/luna - Net HOME , pret fara TVA si modem - insa CATV este gratis - si chiar saptamana asta am avut ceva probleme. Insa s-au rezolvat. Am avut inainte de asta in 2004 timp de 1 an de zile net de la Astral si era jenant. Mergea jalnic.
In momentul in care am intrat pe Genius am avut parte de tot felul de programe exotice, Galitia TV, un post Hi-Tech dar caruia nu-i mai stiu numele, canal de sport din dubai... numai minuni pe care astralul nu le includea in grila din diverse motive.

Acum insa baietii sunt in mare seceta, nu-si mai regleaza vad nici receiver-ele si lasa cam totul la voia intamplarii.
Oricum imaginea mea mai cosmopolita despre Genius s-a erodat in timp ...la inceput am ramas mirat de un serviciu de returnare a banilor in cazul in care erai nemultumiti de serviciile lor. Acum e ca la Astral. Cenusiu.
megafanro
Pentru FANII Sport Klub :
Sursa : Evenimentul Zilei Online; Joi, 11 Mai 2006
Canal de sport:
SportKlub TV, canalul de sport lider in Ungaria si Serbia, va fi lansat in curand si in Romania.
Postul va avea acoperire la nivel national si va emite 24 de ore din 24. Grila de programe va include transmisiuni ale competitiilor fotbalistice din Franta, Olanda si Brazilia, precum si evenimente din toate domeniile sportive. coolspeak.gif
Poate va fi introdus și de U.P.C.-Astral w00t.gif
Abia aștept să văd acest canal în grila de programe a soc de cablu U.P.C.!!!
adeon
QUOTE(megafanro @ May 10 2006, 01:13) *
...e nasol că ați fost preluați de iupisi cursing.gif Genius era o firmă bună, până când a fost achiziționată de Astral. Genius avea un site (sait) coolspeak.gif , după preluare site-ul (saitul) e la fel de prost ca și cel al Astralului. VIVA si Travel Channel nu vor mai fi. Grila u.p.c va <<fuziona>> cu cea astral ș.a. .Va fi o singură firmă u.pc. și e normal să fie la fel peste tot... Pe site-ul (saitul) http://www.geniusnet.ro/cablu_tv_oferta.html rezultă că, VIVA mai există, dar nu spera să le mai vezi, actualizarea se va face doar atunci când va apărea u.p.c. VIZIONARE PLĂCUTĂ !!! Cât mai ai timp !!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif

auzi.. ce-nseamna ca grila upc va fuziona cu cea asstral?.. te-ntreb pentru ca sincer n-as vrea sa se treaca la porcariile alea de set-top box-uri cum am vazut ca practica upc-ul la ploiesti si mai nu stiu pe unde pentru canale din extrabasic... mi-am pus si eu pachetul extrabasic (upc-astral bucuresti), si in sfarsit pot sa zic ca 'incepe' sa semene cu ce era cablul odinioara. adevarul e ca pentru abonatii preluati de astral de la fx totul s-a ruinat cand a venit fx-ul cu set-top lulele lor (prin 2000 asa). n-as vrea sincer sa trecem iarasi de la astral (care totusi e net superior fx-ului), la un upc foarte asemanator cu fx. am vazut si ce grila au cei de la upc ploiesti... jalnic (macar au dual mono pentru cartoon network.. macar asa, dar tot n-as da grila actuala de astral si preturile - mai ales la 'astral +' sau 'extrabasic' cum vreti sa-i ziceti, pe tampeniile upc-ului..

pax
aquila
QUOTE(adeon @ May 11 2006, 13:29) *
auzi.. ce-nseamna ca grila upc va fuziona cu cea asstral?.. te-ntreb pentru ca sincer n-as vrea sa se treaca la porcariile alea de set-top box-uri cum am vazut ca practica upc-ul la ploiesti si mai nu stiu pe unde pentru canale din extrabasic... mi-am pus si eu pachetul extrabasic (upc-astral bucuresti), si in sfarsit pot sa zic ca 'incepe' sa semene cu ce era cablul odinioara. adevarul e ca pentru abonatii preluati de astral de la fx totul s-a ruinat cand a venit fx-ul cu set-top lulele lor (prin 2000 asa). n-as vrea sincer sa trecem iarasi de la astral (care totusi e net superior fx-ului), la un upc foarte asemanator cu fx. am vazut si ce grila au cei de la upc ploiesti... jalnic (macar au dual mono pentru cartoon network.. macar asa, dar tot n-as da grila actuala de astral si preturile - mai ales la 'astral +' sau 'extrabasic' cum vreti sa-i ziceti, pe tampeniile upc-ului..

pax

Imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc, dar inevitabilul se va produce. Iti dau exemplu Astral Cluj. Incepand din luna Martie a acestui an au schimbat norma de codare si au trecut pachetele extra-basic pe acel set top box oferit de UPC. Pe masura ce vor alinia cele doua grile si vor rebrandui Astral in UPC, vor trece la introducerea set top boxurilor si in celalte orase.

Toate cele bune si traim cu speranta ca va exista un operator DTH care sa ofere 2 receivere pe un abonament.

Pana atunci, UPC - "Liderul european in comunicatiile prin cablu" te face sa pleci de-acasa smile.gif .
megafanro
QUOTE(adeon @ May 11 2006, 13:29) *

pax

Când a preluat Astralul societatea TV Cablu nu s-a întâmplat nimic, pentru că aveau același acționariat și aceeași grilă însă după cesionarea a 51 % din părțile sociale (după care a urmat transformarea într-o Societate pe Acțiuni), a început să se schimbe ceva, în sensul că a început modernizarea rețelei . A urmat apoi achiziționarea soc. Kappa și atunci Astralul a preluat grila de la Kappa, precum și contractele (canale ce nu erau la Astral-TV Cablu, acum le aveam în grilă și m-am bucurat !!!). Însă U.P.C. nu procedează așa, așteaptă să se termine contractul cu canalul respectiv, după care nu mai încheie niciun contract, astfel, ce contract are U.P.C. -ul va fi preluat și de Astral, în cazul în care contractul unui canal ce nu se află în grila U.P.C, dar mai are contract cu Astralul, atunci, U.P.C. va prelua canalul respectiv în grilă (după câte mi s-a spus sunt vreo 3), iar cele care nu au contract, afară din grilă. Vin zile grele pentru abonații get-beget ai Astalului, Genius ș.a., așadar, asta înseamnă <<fuziunea>> grilelor. Să știți că Astralul va prelua în întregime grila U.P.C. !!! Iar, U.P.C. va prelua cel mult două canale. Nu cunosc grila de la U.P.C. București, pentru că n-am pe nimeni cunoscut care să fie abonat la această soc. <<mamă și tată>>. death.gif - iertați-mi stilul jiji, dar l-am visat(în loc să visez un merțan <<beton>> cu o tipă blondă, l-am visat pe necuratul de jiji!!!) și sunt bulversat din această cauză!!! cursing.gif
CABLE MAN
QUOTE(megafanro @ May 11 2006, 14:16) *
Când a preluat Astralul societatea TV Cablu nu s-a întâmplat nimic, pentru că aveau același acționariat și aceeași grilă însă după cesionarea a 51 % din părțile sociale (după care a urmat transformarea într-o Societate pe Acțiuni), a început să se schimbe ceva, în sensul că a început modernizarea rețelei . A urmat apoi achiziționarea soc. Kappa și atunci Astralul a preluat grila de la Kappa, precum și contractele (canale ce nu erau la Astral-TV Cablu, acum le aveam în grilă și m-am bucurat !!!). Însă U.P.C. nu procedează așa, așteaptă să se termine contractul cu canalul respectiv, după care nu mai încheie niciun contract, astfel, ce contract are U.P.C. -ul va fi preluat și de Astral, în cazul în care contractul unui canal ce nu se află în grila U.P.C, dar mai are contract cu Astralul, atunci, U.P.C. va prelua canalul respectiv în grilă (după câte mi s-a spus sunt vreo 3), iar cele care nu au contract, afară din grilă. Vin zile grele pentru abonații get-beget ai Astalului, Genius ș.a., așadar, asta înseamnă <<fuziunea>> grilelor. Să știți că Astralul va prelua în întregime grila U.P.C. !!! Iar, U.P.C. va prelua cel mult două canale. Nu cunosc grila de la U.P.C. București, pentru că n-am pe nimeni cunoscut care să fie abonat la această soc. <<mamă și tată>>. death.gif - iertați-mi stilul jiji, dar l-am visat(în loc să visez un merțan <<beton>> cu o tipă blondă, l-am visat pe necuratul de jiji!!!) și sunt bulversat din această cauză!!! cursing.gif

CIND A PRELUAT RCS-ul TERRASAT SI OLTENA TV am ramas fara o gramada de canale f bune!TERRA SAT transmitea o buna parte di pachetul AB SAT,MCM TOP,VIVA,VIVa PLUS,TIJI etc.iar OLTENIA Tv avea abonamentul de 25.000 lei pe luna acum 2 ani.!TOTUSI m-am bucurat ca s-aintrodus pachetul MTV UK:MTV HITS,MTV2,MTV base SI VH1 CLASSIC UK.ACUM AM ramas si fara MTV BASE,SKY NEWS,M6,SAT1,RTL,RT2,BBC WORLD,iar ce m-a afectat cel mai mult VH1 CLASSIC UK s-a TRANSFORMAT in VH1 CLASSIC EUROPE!
megafanro
QUOTE(CABLE MAN @ May 11 2006, 14:34) *
CIND A PRELUAT RCS-ul TERRASAT SI OLTENA TV am ramas fara o gramada de canale f bune!TERRA SAT transmitea o buna parte di pachetul AB SAT,MCM TOP,VIVA,VIVa PLUS,TIJI etc.iar OLTENIA Tv avea abonamentul de 25.000 lei pe luna acum 2 ani.!TOTUSI m-am bucurat ca s-aintrodus pachetul MTV UK:MTV HITS,MTV2,MTV base SI VH1 CLASSIC UK.ACUM AM ramas si fara MTV BASE,SKY NEWS,M6,SAT1,RTL,RT2,BBC WORLD,iar ce m-a afectat cel mai mult VH1 CLASSIC UK s-a TRANSFORMAT in VH1 CLASSIC EUROPE!

Suntem în RO și trebuie să fim mai tari decât cei din U.E.!!! w00t.gif La noi tot ce e bun dispare repede. În schimb cei din domeniul cablului introduc canale gen Manele TV. Ce au cu MTV UK:MTV HITS, MTV2, MTV BASE , VH1 CLASSIC UK.SKY NEWS,M6,SAT1,RTL,RT2 și BBC WORLD ? cursing.gif La U.P.C. nu există urm. :MTV UK:MTV HITS, MTV2, MTV BASE , VH1 CLASSIC UK.SKY NEWS,SAT1 și RTL 2 . Avem firme de <<doi bani>>. Poate odată cu <<intrarea>> în U.E. să avem servicii de calitate!!! Dar, mă îndoiesc biggrin.gif
cretacic
dupa cum se stie, firma genius din galati-braila e in dezagregare, fiind preluata de asstral-upc...totusi, azi au introdus in locul variantei prima tv/tvgalati, superbul canal teleshop! poate vor mai introduce si mtv-urile, eurosport 2, vivele si alte canale gen tv 1000 si cinemax, asta pina la 1 iunie cind semnalul tv va fi preluat de la asstral smile.gif))
megafanro
QUOTE(cretacic @ May 11 2006, 16:54) *
dupa cum se stie, firma genius din galati-braila e in dezagregare, fiind preluata de asstral-upc...totusi, azi au introdus in locul variantei prima tv/tvgalati, superbul canal teleshop! poate vor mai introduce si mtv-urile, eurosport 2, vivele si alte canale gen tv 1000 si cinemax, asta pina la 1 iunie cind semnalul tv va fi preluat de la asstral smile.gif ))

La astral-uă pa și du-te în Irak nu există Tv 1000 RO, VIVA 1 și 2, EuroSport 2 RO !!! cursing.gif Cinemax 1 RO a fost în pachetul digital, dar a fost scos de la 1 mai muncitoresc a.c. și nu mai există deloc la creat să enerveze !!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=126629

Extras din procesul verbal al sedintei de marti, 9.05.2006– ora 10.

29. SC RCS&RDS SA– BUCURESTI A0533.2/22.08.2005 (BUCURESTI, PANTELIMON, JUD. ILFOV)
-programe : renunta : ALPHA TV
include in grila : THE MONEY CHANNEL
programe mutate din baza in extra : France 2, PRO 7 sursa : C.N.A.
megafanro
Extras din procesul verbal al sedintei de joi, 11.05.2006– ora 10.
17. SC ASTRAL TELECOM SA– CLUJ-NAPOCA, JUD CLUJ A0418/17.04.2003 (PLOIESTI, JUD. PRAHOVA) .Se modifica adresa statiei de retea in str.Romana 28-30.
-programe : renunta : TVE, BBC WORLD
include in grila : TVRI, ASTRAL
programe mutate din baza in extra : AXN, MEZZO
programe mutate din optional in extra : MTV-HITS, VIASAT HISTORY
reinnoire : FAVORIT TV, TELEVIZIUNEA PRAHOVA, XXL, MOTEURS
nr. total de programe : 50
18. SC ASTRAL TELECOM SA– CLUJ-NAPOCA, JUD CLUJ A0380/17.04.2003 (BUZAU, JUD. BUZAU)
-programe : renunta : TV K LUMEA
include in grila : ATOMIC TV, SAILING CHANNEL
programe mutate din optional in extra : VIASAT HISTORY
reinnoire : XXL, MOTEURS, FAVORIT TV, N 24
nr. total de programe : 50
sursa : C.N.A.
cretacic
the money channel, de citeva zile, adica de 3, si la astral-upc braila
pacoste
QUOTE(megafanro @ May 6 2006, 15:01) *
...este corectă. Fiind valabilă în tot iupisi-astral-c.v.r. BUC...MULȚUMIM pentru GRILĂ !!! w00t.gif NU LIPSEȘTE NICIUN CANAL !!! BRAVO !
Mulțumim Macrobloc! cheers.gif

scz pt mai devreme ...

stie careva care e grila de programe a upc`ului extra-basic p... in ploiesti?
va rog sa o postati dak stiti ...ms ms smile.gif
Zygoth
Grila Astral (UPC) Ploiesti
Click to view attachment
CABLE MAN
QUOTE(cretacic @ May 12 2006, 13:35) *
the money channel, de citeva zile, adica de 3, si la astral-upc braila

GRILA PACHET EXTRA RCS CRAIOVA: 1 .CNN . 2.SENSO .3TELE .UNIVERSITATEA 4.PRO7 5.VIASAT HISTORY 6.TV1000 BALKAN 7 FASHION TV 8.TV5 .9 MTV2UK 10.MTVHITS UK 11.VH1CLASSIC EUROPE 12.FAVORIT TV 13.DISCOVERY CIVILISATION 14.DISCOVERY TRAVEL 15.DISCOVERY SCIENCE 16.MOTORS/PRIVATE SPICE 17.SAILING/PLAYBOY TV UK coolspeak.gif
a21alex
Si la UPC Astral Deva este de vreo 7 zile The Money Channel .
La Hunedoara RCS&RDS in continuare NU ..... Bravo lor sad.gif ... noroc ca il vad pe satelit .....deja am remarcat cateva programe bunicele , de interes .........
AcidMan
la Ploiest AXN in extrabaza? daca incep asa in baza o sa avem ce se prinde si aerian adica tvrurile antena prima si protv ...
cretacic
QUOTE(megafanro @ May 11 2006, 17:02) *
La astral-uă pa și du-te în Irak nu există Tv 1000 RO, VIVA 1 și 2, EuroSport 2 RO !!! cursing.gif Cinemax 1 RO a fost în pachetul digital, dar a fost scos de la 1 mai muncitoresc a.c. și nu mai există deloc la creat să enerveze !!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=126629

Extras din procesul verbal al sedintei de marti, 9.05.2006– ora 10.

29. SC RCS&RDS SA– BUCURESTI A0533.2/22.08.2005 (BUCURESTI, PANTELIMON, JUD. ILFOV)
-programe : renunta : ALPHA TV
include in grila : THE MONEY CHANNEL
programe mutate din baza in extra : France 2, PRO 7 sursa : C.N.A.

da, dar actualmente in grila asstral-upc braila s-au introdus money channel si canal teleshop, care nu e acelasi cu teleshop 24, banuiesc eu... in plus nu exista niciun semnal ca s-ar trece la vreo grila upc de la 1 iunie sau nu stiu cind...oricum, comparind grilele actuale asstral braila si upc, eu mi-as dori sa avem grila upc!
a_d_y
Exact cum ne-a fost promis .

IN ACESTE MOMENTE LA UPC BACAU:

MONEY CHANNEL
CANAL TELESHOP
amadeus79
@megafanro

parca pe RCS trebuia sa apara pina pe 5 mai .... acuma e deja 15 ... nu pot poti trage niste sfori ... sa grabesti lucrurile ... ?
Macrobloc
Atomic TV transmite acum si pe -Intelsat 902! Aici se numeste OK si are program diferit fata de Amos... Noua sigla este dinamica! A si fost preluat de societatile de cablu....
amadeus79
QUOTE(Macrobloc @ May 17 2006, 11:14) *
Atomic TV transmite acum si pe -Intelsat 902! Aici se numeste OK si are program diferit fata de Amos... Noua sigla este dinamica! A si fost preluat de societatile de cablu....

nu sunt 2 posturi diferite ?
megafanro
QUOTE(Macrobloc @ May 17 2006, 11:14) *

Care societăți? death.gif
dangall
QUOTE(megafanro @ May 17 2006, 13:07) *
Care societăți? death.gif

IN TM pe upc apare atomicul cu noua sigla !!!!
Macrobloc
QUOTE(dangall @ May 17 2006, 14:38) *
IN TM pe upc apare atomicul cu noua sigla !!!!

Transmit programe diferite! Am pe un televizor cel cu sigla veche (AMOS) si pe celalalt cu cea noua (Intelsat 902) Ce distractiv!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.