rz
1st February 2006, 15:55
QUOTE(djnerio @ Feb 1 2006, 12:29)

stie cineva ce este Zee TV si Zee Cinema si daca le are cineva in grila de programe?
Era mai bine cu Zee Music in grila CATV... sunt canale pentru comunitatile de indieni din Europa / America
Totusi, pe Zee Music apar tipe super dragute iar muzica este si pe ritmuri moderne, deci este ascultabila!
djnerio
1st February 2006, 17:24
QUOTE(djmaxx @ Feb 1 2006, 14:51)

De PASTE.... vor fi canale noi..la Astral -Upc..
acuma ne-ai facut curiosi,cumva stii si ce canale vor introduce cei de la astral-upc???????
AcidMan
1st February 2006, 17:26
pastele cailor... parerea mea...
ceacky
1st February 2006, 18:12
Daca suntetzi p RCS va rugam sa nu incercati sa va uitati p site k sa vedeti ceva noutati pt k nu e acualizat d un an...ei tot anunta...NOUA LANSARE A VIASAT HISTORY, care e lansat d cand istoria...
www.rcs.ro...mdaaa
CABLE MAN
2nd February 2006, 13:51
QUOTE(ceacky @ Feb 1 2006, 18:12)

Daca suntetzi p RCS va rugam sa nu incercati sa va uitati p site k sa vedeti ceva noutati pt k nu e acualizat d un an...ei tot anunta...NOUA LANSARE A VIASAT HISTORY, care e lansat d cand istoria...
www.rcs.ro...mdaaa

SPort Klub va intra din februarie pe RCS.Pentru canalele indiene incercati la WWW.SKY.com
ceacky
2nd February 2006, 22:33
QUOTE(CABLE MAN @ Feb 2 2006, 13:51)

SPort Klub va intra din februarie pe RCS.Pentru canalele indiene incercati la WWW.SKY.com
Presimt ca e ceva unguresc in sport klubul ala...O daaa
aveam dreptate...au murit romanii, nemtii, francezi sau e Marko Bela realizator de grila...aaaa uitasem ministru telecomunicatiilor e MAGYAR TALKING...
AcidMan
2nd February 2006, 23:05
nu te mai plange.
La ce cimunitati arabe si chineze avem in romania ma mir ca inca n-avem si cate 5-6 de astea
a21alex
3rd February 2006, 14:16
Miranda
4th February 2006, 16:07
QUOTE(CABLE MAN @ Feb 2 2006, 13:51)

Mda. la Brasov a si aparut Sport Klub, cu sunetul aproape inexistent, in locul lui Cool tv. Oare o sa aiba viata lunga?
*Victor*
4th February 2006, 16:20
Idem si la Oradea. Acum e un meci mai vechi dintre Manchester City si Manchester Utd. Sunetul e aproape inexistent, dar macar e in limba romana.
Macrobloc
5th February 2006, 02:13
QUOTE(Greuceanu @ Jan 27 2006, 09:28)

Am si eu o rugaminte, iar daca raspunsul la intrebare se gaseste deja pe acest thread imi cer anitcipat scuze. Stie cineva de unde pot obtine lista actualizata a programelor Astral? La ei pe site nu am fost capabil sa o gasesc, iar postul ala al lor informativ am senzatia ca functioneaza doar ziua, cind eu nu am acces la TV.
Va multumesc mult!
ROMANTICA
RAI UNO
TV K-Lumea
DISCOVERY
TV SPORT
ASTRAL TELECOM/ ALFA TV
EURONEWS
ACASA
TV 5
NATIONAL TV
ANTENA 1
PRO TV
TVR 1
TVR 2
PRIMA TV
B1 TV
N24
HBO
JETIX/ESPN Classic
HALLMARK
MTV ROMANIA
NAT. GEOGRAPHIC
ANIMAL PLANET
REALITATEA TV
PRO CINEMA
CARTOON / TCM
EUROSPORT
TVR CULTURAL
MEZZO
MINIMAX
PRO7
ETNO
ANTENA 3
CNN international
DUNA TV
VH1
TVE internacional
REALITY TV
OTV
AXN
Atomic
Teleshop 24
TVRM
M6
BBC WORLD
Extreme Sports
Discovery Civilisation
Discovery Science
Discovery Travel & Adventure
HISTORY
RTL
U TV
STV (Samanyolu)
BBC PRIME
AB Moteurs / XXL
Partener Tv
Cam astea sunt in Bucuresti din cate stiu eu...
cattani
5th February 2006, 11:08
bai fratilor, pe king of sat apare informatia ca filmbox cehia e tradus in romana. stie cineva ceva? e distribuit in romania?
*Victor*
5th February 2006, 17:05
De aseara pe Sport Klub "Service is nor running or scrambled" (cu pauza de rigoare de Playboy TV pe timpul noptii). E si asta o treaba! (RCS Oradea)
djnerio
5th February 2006, 19:37
amadeus79
5th February 2006, 19:57
RCS Brasov
in locul Cool TV Ro este Sport Klub Ro
presupun ca aceasta schimbare este din satelit, adica pe Digi TV Sat, a fost inlocuit Cool Tv Ro cu Sport Klub Ro.
oare ce se va intimpla cu Cool Tv Ro?
ps: calitatea lasa de dorit ... cam pixelat
Iulian_Dj
6th February 2006, 01:01
Si la RCS Craiova a intrat Sport Klub in locul Cool Tv
Yorks6
6th February 2006, 13:12
RCS Brasov, nu mai este TV1000.
A fost inlocuit cu PratechTv .... anunturi, locuri de munca si chestii din astea.
Weird.
Miranda
6th February 2006, 17:42
QUOTE(Yorks6 @ Feb 6 2006, 13:12)

RCS Brasov, nu mai este TV1000.
A fost inlocuit cu
PratechTv .... anunturi, locuri de munca si chestii din astea.
Weird.
S-a revenit la tv1000
Yorks6
12th February 2006, 13:15
As vrea niste detalii despre DigiTv pe cablu. - rcs brasov
Am vazut reclama la tv, dar nu am prins de la inceput.
amadeus79
12th February 2006, 15:58
QUOTE(Yorks6 @ Feb 12 2006, 13:15)

As vrea niste detalii despre DigiTv pe cablu. - rcs brasov
Am vazut reclama la tv, dar nu am prins de la inceput.
cand m-am dus sa ma interesez, mi-au zis ca nu e rentabil pt cei care stau la bloc ... se adreseaza mai ales celor de la case, adica zonele nemodernizate ... deoarece acolo nu se prind programele din extra.
cu digi tv - cablu, pachetul extra este mai redus, doar ca se paote vedea cinemax si telesport.
teoretic, in 2 zile ar trbui sa fie montat, asa mi-au zis cei de la RCS.
ps: impresia ... erau dezinteresati si nu prea stiau prea multe ... se vede totul se face in graba
Yorks6
12th February 2006, 23:38
pe tine te asteptam
eram sigur ca tu o sa-mi dai un raspuns , thanks 
despre pretul abonamentului stii ceva?
as vrea cinemax. cred ca ar trebui facute niste promotii si pe cablu, stii cum se face la hbo, cand e liber cateva zile. asa sa faca si cu cinemax ... si dupa aia daca il vrei n-ai decat sa-ti iei digi tv prin cablu.
Miranda
13th February 2006, 09:34
Si pe mine ma intereseaza subiectul.
Daca pachetul extra este mai ieftin, are si Cinemax, atunci de ce nu este convenabil?
Sau nu e convenabil stimabililor de la TVS Brasov sa dea in custodie aparatul?
Greuceanu
13th February 2006, 09:53
Multumesc mult, Macrobloc!
Yorks6
13th February 2006, 11:23
Cinemax si Telesport suna interesant. Dar nu as renunta la VH-1 Classic sau la pachetul Discovery pentru aceste doua posturi.
In fine, acum nu stiu exact cum arata pachetul extra de la digitv pe cablu.
Oricum interesul lor este sa faca ceva diferente intre cele doua oferte, castigi ceva aici, pierzi dincolo ... si asa pot sa aiba clienti la ambele pachete. Altfel toata lumea s-ar duce doar la unul din ele si asta nu e bine.... ei vor sa scoata bani din cat mai multe oferte de genul asta.
amadeus79
13th February 2006, 14:59
QUOTE(Yorks6 @ Feb 12 2006, 23:38)

pe tine te asteptam
eram sigur ca tu o sa-mi dai un raspuns , thanks

despre pretul abonamentului stii ceva?
as vrea cinemax. cred ca ar trebui facute niste promotii si pe cablu, stii cum se face la hbo, cand e liber cateva zile. asa sa faca si cu cinemax ... si dupa aia daca il vrei n-ai decat sa-ti iei digi tv prin cablu.
Preturile in Brasov:
Baza + HBO = 29,40
Baza + Cinemax = 28,50
Baza + MaxPack = 33,90
Extra = 28,50 (Extra = Baza + 11 canale)
Telesport = 5,95
Cele 11 canale sunt: 3 Discovery, V History, V Tv1000, Vh1 Calssic, MTv Hits, Mezzo, Fashion, Spice Pl, Playboy
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Momentan in extra sunt 17 canale:
OTV, DDTV, 3 Discovery, TV1000, VH1 Classic, MTv Hits, Motors/Spice Pl, RTL, Pro7, Vox, CNN, TV5 Europe, Viva Plus, Practic, Fashion
Ar trebui sa vina cu o oferta mai buna ca lumea sa se aboneze la noul serviciu.
Nu stiu cine va renunta la citeva din canalele care sunt acum in extra, doar sa vada Spice Platinum si Playboy toata ziua )
Eu nu as renunta la RTL, Pro7, Vox, CNN, Motors .... si OTV
ps: in Brasov se pare ca pachetul in lb. maghiara din Sf. Gheorghe nu va fi disponibil ... din pacate ....
Receptorul va fi HSS 1170 in custodie GRATIS. (PROMOTIE)
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.