FireEyes
Feb 19 2004, 18:11
mai dar de epson tv si train tv ati auzit ? :-)
FireEyes
Feb 19 2004, 18:19
le-au incercat rcs-ul prin targu-jiu
epson = numai despre imprimante epson
train = numai despre trenuri
ambele-s free 100% si le poate receptiona oricine are un receiver digital pe astra.
Mai, tu faci misto...
Acum pe bune, ma uit cateodata pe DCTV (Daimler Crysler TV)
K:
madman2711
Feb 20 2004, 00:58
tot degeaba daca nu aveti dubai tv sau show sau kanal D si star
constantenii stiu de ce
Originally posted by Cris7i
vrajeala mare la Craiova!
ia uitativa pe lista aia sa vedeti cum numara terra sat-ul de 2 ori pe Discovery Travel & Adventure, Discovery Sci-Trek, Discovery Civilisations si TCM
si sa fim seriosi unele din ele sunt de umplututa Sailing, Mezzo, Leonardo,
asa ca...
pai chiar ei zic acolo ca sunt dublate:
"programe dublate în UIF din considerente tehnice"
daca le numeri acum, sunt 70. si ei spun asa: in curand inca 5 noi canale si ajungem la 71 ... deci discovery-urile dublate nu sunt luate in calcul.
iar canalele alea pe care le numesti tu de umplutura, sunt printre cele mai misto
daca ai vedea ce prezinta pe Sailing ... si cum prezinta ...
paulgsm
Feb 20 2004, 21:58
Pt. madman2711:
Salut!
In grila RCS Constanta sunt mai multe programe muzicale:
1. MTV
2. MusicMax
3. MTV Hits
4. Atomic
5. Mezzo
6. MTV 2
7. VH1 Classic
8. MTV Base
9. VH1
10. Etno
Dupa cum vezi sunt mai mult de 7 .... chiar daca unii considera ca Mezzo sau Etno nu sunt de muzica...
Fiecare cu parerea lui.
Originally posted by swentfos
[B]rz - cereai detalii despre ce se prinde in craiova ... uite link:
http://www.terrasat.ro/catv_craiova.asp
Nou record national: în reteaua Terra Sat Craiova se vor receptiona, 71 programe TV diferite! [/B]
swentfos,
la voi se discuta ceva despre Oltenia TV?
A lansat cineva un zvon... cica ar intra de la 1 martie 2004 pe satelit!
Au forta financiara, sau e doar o televiziune locala obisnuita?
Am inteles ca au o retea CATV, nu prea stralucita...
www.oltenia.tv
Si ceva proaspat... Spektrum TV in curand si la noi!
E un canal tematic, de fapt cuprinde mai multe teme, reunite intr-un singur canal... (istorie, stiinta, calatorii, natura) gen Discovery.
www.spektrumtv.ro
Originally posted by rz
[B]A lansat cineva un zvon... cica ar intra de la 1 martie 2004 pe satelit! www.oltenia.tv
[/B]
Zvonul e... REALITATE!!!
Azi (in jurul orei 18) au facut un scurt test pe satelitul SIRIUS...
K:
De la 1 martie avem si Oltenia TV!
Kugarth
Feb 25 2004, 21:39
oltenia tv este o firma locala care se ocupa de cablu si care are (probabil) si canal propriu tv. Este a unui tip (Samir) care are banu' gramada si care si-a pus in cap sa-i faca rds-ului concurenta ... si cam reuseste
la ce mod: abonament cu vreo 50 de canale + HBO costa 150.000 pe 6 luni (daca platesti in avans) asta in timp ce la rds este abonamentul pe luna 4.5 usd (fara HBO)
Impreuna cu cativa prieteni am initiat un demers in incercarea de a-i convinge pe cei de la Astral sa bage in grila canalul Fox News. Poate mai e interesat cineva de treaba asta si iese ceva...
http://www.thepetitionsite.com/takeaction/335777060
Va multumesc.
Incepand de azi, in Craiova:
VH1 Classic
MTV 2
MTV Base
si poate si altele ... inca nu am cautat ...
P.S. pentru cei cu terra sat!
La oltenia tv nu stiu ...
swentfos, ce e MTV base?
E mtv-ul original din US?
Tzeb ... sincer sa fiu nu stiu ... nu am avut timp sa ma uit prea mult ... intreaba si tu la cei care au mai de mult ...
MTV base, face parte dintr-un pachet de 5 canale (sub brandul MTV) care se difuzeaza la ora asta in Marea Britanie si Irlanda.
Cele 5 canale sunt :MTV base, dance,hits,2, si VH1
Originally posted by rz
Eu stiu ca Italienii de la RAI (si desigur Mediaset-Berlusconi) au refuzat colaborarea cu CATV-ul romanesc, la noi au fost nevoiti sa le si scoata din grila!
Glumesti, desigur... Dupa cum stii, banii n-au miros!
Pur si simplu au cerut mai mult decat CATV-ul din .ro a fost dispus sa plateasca...
FireEyes
Mar 12 2004, 00:50
nu e vb de PLATA
e vorba de COPYRIGHT!
programele italia1, canale5 si rete4 au drept de difuzare NUMAI in ITALIA.
FireEyes are dreptate...
In Italia, au fost discutii aprinse pe tema asta!
Nu se mai permite preluarea, iar pentru unele filme/emisiuni, posibil a fi vazute de catre posesorii de antene individuale, din afara, s-a luat hotararea codarii!
Tzeb poti sa uiti faza cu Astral-ul sunt niste tepari iar oferta lor de programe este ft. subtire fata de multe alte firme ... si cica ei sunt No.1 in RO vai de capul lor ...
MD, cam ai dreptate...m-am lamurit si eu de ce sunt in stare...
O sa-mi iau o "farfurie" ca m-a convins RZ....
Deocamdata ma documentez ..
BTW...are cineva idee cate programe se transmit pe toti satelitii din lume? Asa ca un fel de trivia
Tzeb, daca ai rabdare sa le numeri, intra la www.lyngsat.com sau www.satcodx.com/rom
Acolo gasesti toti sateliti, poti afla inclusiv cam ce vad americanii, australienii, sau asiaticii...
Din luna aprilie, un nou canal TV... Pro Cinema (apartine de ProTV)!
Emisie 24 din 24, inca de la inceput... cu filme pentru toate gusturile.
madman2711
Mar 22 2004, 23:31
am auzit dar pare cam incredibil
Cris7i
Mar 23 2004, 09:28
e pe vine si Kiss TV
becali
Mar 26 2004, 14:55
Pro cinema de pe 19.04, a semnat cu majoritatea operatorilor de cablu
becali
Mar 26 2004, 14:55
Pro cinema de pe 19.04, a semnat cu majoritatea operatorilor de cablu
AcidMan
Mar 26 2004, 15:09
dar nu cu astral :degetele: :degetele: :degetele:
becali
Mar 26 2004, 15:22
sunt in discutii, pana atunci mai e timp
AcidMan
Mar 26 2004, 15:29
astral :degetele: sunt in discutii cu toti .. si cu creierii lor :mad:
FLUX TV si OTV au inceput testele pe satelit!
In scurt timp (din pacate, nimeni nu stie data) vor incepe sa emita!
''Celebrul'' OTV revine in forta...
TheMatrix
Apr 4 2004, 04:51
Pro Cinema
ar fii cool, eu cred ca am stat in pestera pana acum de nu stiam de el ! Sper sa nu fie iar filmele alea pe care le tot repeta lunar la ProTV :mad:
madman2711
Apr 5 2004, 00:17
ce filme crezi ca pot sa bage
TheMatrix
Apr 5 2004, 07:18
;nolol;
Originally posted by rz
FLUX TV si OTV au inceput testele pe satelit!
In scurt timp (din pacate, nimeni nu stie data) vor incepe sa emita!
''Celebrul'' OTV revine in forta...
Flux tv? asta cu ce o sa fie?
Flux TV apartine de societatea ''R'' (care are si ziarul Romania Libera)
Va fi un post generalist, deci va avea de toate... si va emite la inceput doar 10 ore pe zi.
andreic
Apr 14 2004, 04:41
Mie mi-au bagat asta de sport peste RTL2... asa ca injur de mama focului... nu era de ajuns ca mai aveam 2 canale sport... sa-l scoata !
La fel au facut si cu VH1 (singurul program de MUZICA, celalalte sunt caricaturi), il scosesera si s-au facut reclamatii si decablari, l-au bagat din nou acuma... culmea peste SAT1... alta penalitate...
Astia cu cablu sunt idioti... am vazut la cineva pe satelit, e mult mai bine, 6 sateliti, pozitiorare automata a antenei de pe unu pe altul, fiecare vreo 100-400 posturi toate oglinda (digital), tot ce e romanesc e pe AMOS si asa mai departe, sa mor' eu de nu e mai ieftin sa investesti si sa arunci cablul... cu banii de pe cablu in 2 ani ai instalatie satelit...
...la ora actuala poti cumpara un receiver FTA cu soft modificat (stie sa deschida si programe codate) la un pret sub 4mil. Singurul lucru mai sump e antena (pt B iti trebuie una de 1.8M). Eu m-am deconectat de la cablu acum un an si nu-mi pare rau.
Andrei, nu e neaparat ieftin... dar investitia intr-o instalatie individuala merita.
Daca nu esti un cinefil, si nu ai pretentia sa receptionezi absolut toate programele, poti opta pentru o instalatie simpla (dar motorizata, cu antena de 1.2M), FTA, care te duce la pretul unui televizor obisnuit ( 6.500.000 - 7.000.000 lei ).
Poti prinde fara probleme in jur de 800 de programe TV si peste 400 RADIO FM-uri din diverse tari.
Nu e ca la cablu', unde ti se da cu portia ceva...
P.S. OTV incepe pe 18/19 aprilie!
madman2711
Apr 14 2004, 10:07
trebuie sa recunosc ca acum de cand am toate mtv si vh1 hits de la rcs nu prea le mai urmaresc
maiself
Apr 14 2004, 10:15
Originally posted by Andrei Cioaca
Mie mi-au bagat asta de sport peste RTL2... asa ca injur de mama focului... nu era de ajuns ca mai aveam 2 canale sport... sa-l scoata !
La fel au facut si cu VH1 (singurul program de MUZICA, celalalte sunt caricaturi), il scosesera si s-au facut reclamatii si decablari, l-au bagat din nou acuma... culmea peste SAT1... alta penalitate...
Astia cu cablu sunt idioti... am vazut la cineva pe satelit, e mult mai bine, 6 sateliti, pozitiorare automata a antenei de pe unu pe altul, fiecare vreo 100-400 posturi toate oglinda (digital), tot ce e romanesc e pe AMOS si asa mai departe, sa mor' eu de nu e mai ieftin sa investesti si sa arunci cablul... cu banii de pe cablu in 2 ani ai instalatie satelit...
Una peste alta grila CVR a ajuns varza totala.
Mult mai rentabila este antena de satelit.
andreic
Apr 14 2004, 10:50
Originally posted by onyx
Singurul lucru mai sump e antena (pt B iti trebuie una de 1.8M). Eu m-am deconectat de la cablu acum un an si nu-mi pare rau.
E teapa, 90 cm e suficient, 1.2m recomandat pt LNC-uri mai ciudate. Asa are amicu din floreasca una de 1.2m unde am vazut toata treaba. Deci 6 sateliti toti oglinda, semnal aproape maxim si calitate digitala tot pe la maxim (daca e bine reglata cursa antenei, 3 pasi pe linga reduce drastic calitatea semnalului, deci trebuie reglat finut). A, si omu mai trage si net pe ea la download... face up pe wireless si dl pe parabolica la vreo 70Kbytes/sec... nu stiu ce receiver are dar e bun. Probabil antena mare trebuie la LNB-uri proaste.
---
Una peste alta grila CVR a ajuns varza totala.
Mult mai rentabila este antena de satelit.
---
Exact, pacat de calitatea lor ca e buna la semnal dar grila s-a mucit...
Nu Andrei, antena mai mare (1.8M) e necesara pentru satelitii Astra, care au antenele (unele) indreptate mai spre Vestul Europei.
Da, Astra se vede si cu 1.2M, dar multe programe nu intra!
Eu de exemplu n-as putea vedea CNN-ul, fara antena de 1.4M... si exemplele pot continua.
In plus, cu antena mai mare prinzi semnale de la 30 de sateliti (daca vizibilitatea iti permite), si poti depasi lejer 1000 de programe TV!
Pentru download, intr-adevar, sunt bune si antenele mai mici.
Originally posted by becali
[B]Pro cinema de pe 19.04, a semnat cu majoritatea operatorilor de cablu [/B]
Azi, 14 aprilie 2004, a inceput sa emita Pro Cinema!
Asa cum a zis si Becali, il vom vedea in cateva zile pe cablu!
FireEyes
Apr 14 2004, 19:10
unde il prinzi tu rz?
e transmis FTA ?
ce satelit? ce frecventa? ce pid? shoot!
andreic
Apr 14 2004, 19:21
---
Nu Andrei, antena mai mare (1.8M) e necesara pentru satelitii Astra, care au antenele (unele) indreptate mai spre Vestul Europei.
---
Pai cine a spus de Astra... ala e satelit de domeniul trecutului...
Vorbim numai de sateliti digitali.
Sculele noi merg si la 60cm in vest si 90cm in Bucuresti dar la limita, doar 60-80% semnal... am vazut si dinaia, face cateodata patratele la vreme proasta dar 120 merge beton.
---
Eu de exemplu n-as putea vedea CNN-ul, fara antena de 1.4M... si exemplele pot continua.
---
Ia-l de pe hotbird sau alti digitali. Intra cap de scala in Bucuresti, am si dereglat antena cu 1 grad din pozitioner si tot intra.
---
In plus, cu antena mai mare prinzi semnale de la 30 de sateliti (daca vizibilitatea iti permite), si poti depasi lejer 1000 de programe TV!
---
Da, asta intradevar merge dar tipul asta are deja peste 1000... cu numai 6 sateliti, dar toti digitali.
Originally posted by FireEyes
[B]unde il prinzi tu rz?
e transmis FTA ?
ce satelit? ce frecventa? ce pid? shoot! :) [/B]
FireEyes,
Stai calm...
e codat in cel mai enervant si imposibil de decodat sistem (PowerVu
)
L-am bagat totusi in memorie (sa vad ce ID are), se afla pe satelitul Sirius 5 grade EST, in pachetul cu ProTV Int si Acasa (12.449H, 12130, 7/8)
Deci, in concluzie, numai pe cablu' avem sanse sa-l vedem.
Andrei, si eu tot de sateliti Astra digitali vorbeam...
Pune-l pe amicul tau sa receptioneze CNN-ul de pe Astra 1G (19.2EST), 11.778V, 27500, 3/4... sa vezi ca nu poate!
Pe acesti sateliti Astra, multe programe intra haotic, doar cateva ore pe zi, sau deloc (unele)... de aceea e nevoie de antena mare.
CNN - Free To Air - pe HotBird nu este! :nu:
Tipul ala are receiver ''pregatit'' si pentru canalele cryptate?
Altfel nu-mi explic cum are el peste 1000 de programe FTA, de la numai 6 sateliti.
Uite un site misto ( la care colaborez si eu) de studiat: www.flysat.com
Poti fi la curent cu ultimele noutati in materie.
FireEyes
Apr 14 2004, 20:08
am si o intrebare
ce posturi romanesti de radio emit prin satelit si sunt la liber (FTA) ?
www.flysat.com/r-sirius.php ( radio XXI, Delta RFI )
www.flysat.com/amos.php ( Mix fm )
Inainte erau mai multe (Romantic, Total) dar au disparut...
FireEyes
Apr 14 2004, 22:34
multumesc,
inca ceva,
un post de radio cu muzica country FTA exista?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.