Canale noi in grilele operatorilor CATV
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55

rz
Canalul romanesc TV SPORT a fost introdus in grila Astral TV Bucuresti si TVS Holding BV!
A fost introdus si la alte societati de cablu?
Paxus
eu sunt tot la astral...
m-am uitat de curiozitate si am vazut un post nou. asta e tv sport
vad ca acum e valencia-real...
pare interesant mai ales ca e romanesc biggrin.gif
Bogdan
Eu sunt la RCS si este si aici.
mirceat
TV SPORT a fost lansat pe 16.08.03 ca un nou canal in cadrul grupului lui Silviu Prigoana - impreuna cu Realitatea TV si Etno - http://www.tvsport.ro
de abia acum s-or fi terminat primele negocieri cu cablistii
la Astral Cluj nu l-am gasit deocamdata sad.gif
Monitox
La FX fost RomSat NU E :@ Nesimtiti... de atat timp a aparut si noi tot nu-l avem. Parca vad ca fac asa si cu National TV ca ma duc personal si-i strang de gat...
Kugarth
in craiova vad ca este ... smile.gif rds/rcs
Bertino
Eu sunt pe CVR si nu am nimik nou! HUOOOOOOOOO!
AIWAMAN
In provincie este!
La ambele societati la care am cablu!biggrin.gif
andrei_traznitu
dar spuneti ca e un ratat de canal ce repeta la jumatate de ora fazele, emisiunile,.....etc...a da, are si o parte buna: da cateva meciuri in rest SUCKS !
Monitox
Originally posted by andrei_traznitu
dar spuneti ca e un ratat de canal ce repeta la jumatate de ora fazele, emisiunile,.....etc...a da, are si o parte buna: da cateva meciuri in rest SUCKS !

O fi asa dar as vrea si eu sa ma conving de asta pe viu din moment ce le dau o caruta de bani lunar celor de la cablu :hmm:
raiiar
nu e rau de loc.
mai ales pt inceput.
macar numai pt. campionatul spaniol.
FireEyes
rcs tg-jiu, este
AIWAMAN
Chestia e urmatorul...ori cu el ori fara el..tot una...
smile.gif de ce?
pentru simplu fapt ca eu nu ma uit la sport...am alte canele de tv care sint in topul preferintelor mele
rz
Am aflat (de la un user, pe alt forum) ca NATIONAL TV este in teste la RCS Bucuresti (canalul 69!?).
Nici nu mai am curaj sa spun ca lansarea oficiala va fi la inceputul lunii octombrie ( au fost mai multe scandaluri, controverse si amanari)
Cert este ca vom avea (iarasi) un nou canal pe cablu.
Vor urma si altele...
E inca prea devreme sa vorbim si despre ele.
Seven[BERE]
In Craiova e si la Oltenia TV...
RoTTen
Il am si eu. Singura problema e ca in loc sa transmita chestii din Romania transmite din strainatate. La ce bun daca am Eurosport? Mai ales ca au numai aberatii in grila.

Noua ne trebuia un program care sa ne transmita si noua basket, handball, hockey, si altele din campionatul intern. Ca nu se aude nimic de ele, parca in Romania s-ar juca doar fotbal.
Kugarth
sa avem rabdare ... sunt la inceput ...
oricum nu strica sa aiba si eurosport o concurenta mica smile.gif
raiiar
in primul rand sa vad canalul ala transmitand 24/24 si dupa aia mai vorbim.
chiar si numai fotbal din afara.
rz
Urmatoarele canale Romanesti care vor intra pe cablu sunt : Accent TV, Flux TV, Telesport.
Ele au obtinut deja licentele si urmeaza ca in curand (nu se stie data) sa-si inceapa emisiile.
Se aude ceva si de Sky News in Romaneste...

P.S.
Vor fi doua canale de sport...
Tv Sport si Telesport!
Sa vedem cum se va descurca Telesport cu... operatorii de cablu.
rz
Pare incredibil, dar azi a mai debutat un canal (cu subtitrare in Romaneste)...
Este vorba despre ACTION+ !!!
Este un canal cu multe filme (gen HBO).
Deocamdata emite (necodat) doar pe satelit...
Alte amanunte nu stiu.
Operatori de cablu... ati auzit de el?.
MD
de obicei aud cand au chef ( si interes ...) cu asta nu se vor grabi daca e de filme de frica sa nu-si piarda si asa putinii clienti HBO ... oricum e o veste buna
Mai da ceva date unde pe ce satelit frecvente ?
Speedo
Bai, au astia de la National TV o imagine incredibil de buna, zici ca-i Rai Uno sau Pro 7, RTL.

Sa vedem si emisiunile... smile.gif

Greets,
Speedo
rz
Normal ca au imagine buna...
Au scule de ultima generatie!
Pare interesant...dar nu vreau sa vad prea multe reclame la Frutti Fresh!
onyx
Originally posted by MD
de obicei aud cand au chef ( si interes ...) cu asta nu se vor grabi daca e de filme de frica sa nu-si piarda si asa putinii clienti HBO ... oricum e o veste buna  

Pe AMOS 4W emite pe frecventa lui MUSICMAX seara
rz
Originally posted by MD
[B]de obicei aud cand au chef ( si interes ...) cu asta nu se vor grabi daca e de filme de frica sa nu-si piarda si asa putinii clienti HBO ... oricum e o veste buna  
 [/B]

Este pe satelitul AMOS 4 grade Vest
frecventa = 11.260H
sr = 27500
fec = 3/4

ACTION+, imparte spatiul de emisie cu MUSICMAX...
Aseara a fost o emisie test, azi vad ca a ramas doar MUSICMAX...
Inca nu stiu (azi aflu) cate ore de emisie are pe zi.
Cert este ca sunt in pregatiri!
Monitox
WOW... ProTV e istorie deja la calitatea imaginii eek.gif
OGLINDA nene.. STICLA... BETON ohmy.gifK:

Sa vedem si ce ofera acum wink.gif
rz
Catalin,
Dupa ce trece febra asta cu National TV se poate modifica din nou titlul thread-ului?
De fapt, vroiam sa prezint ce e nou pe cablu (s-a vorbit aici despre mai multe canale)...

Ceva de genul : NOUTATI PE CABLU TV
paulgsm
Ciudat este ca nici National TV sau TV Sport nu au o pagina de internet de unde sa aflam si noi programele lor TV.
Tastati www.nationaltv.ro si www.tvsport.ro si veti avea cateva surprize.
djlyon
Da, imaginea aduce a canal nemtesc.
Insa la partea de audio parca n-au compresor de dinamica la iesire! Se aude cand mai tare, cand mai incet. M-am uitat la emisiunea de dimineata si se simtea ca nu proceseaza dinamica nici la microfoane...

O fi el Pro TV-ul istorie la calitatea imaginii (dupa Antena 1 probabil biggrin.gif ), dar pentru mine are cea mai buna paleta de culori! smile.gif
rz
Thank's!
Apropo de imagine...
La noi in Brasov nu e prea stralucita!
National TV este preluat direct de pe sat de catre o televiziune locala (TMT) iar apoi e ''oferit'' operatorului de cablu!
Daca era preluat direct de catre operatorul CATV se schimba situatia...

P.S.Culmea e ca TMT inca nu emite si prin antena...in UIF (am cautat dar degeaba)
corsicanu2001
Tv Sport si National TV (care are sigla copiata de la Nintendo GameCube) se prind si la Astral. Am auzit din surse neoficiale ca TV Sport numai acum la inceput emite gratuit, mai a incolo cica va costa cam 160mii/luna. Stiti ceva sigur?
andrei_traznitu
Am vazut si eu sigla lui Nintendo.....dar cred ca au renuntat la ea....acum e un cub...ceva...dela Gamecube
Speedo
Confirm ca sunetul inca e in teste la National TV, sa speram ca mai lucreaza la el.

Imaginea este f.f.f.f. buna, sunt curios cu ce bit rate coboara din satelit, ca am vazut ca-i sensibil la strat de nori de nivel mediu, asta inseamna corectii putine pe bitstream, s-a preferat calitatea in detrimentul stabilitatii, also mai inseamna ca si canalul este mic, de genul 7-8Mbps.

Etalon la imagine si crominata e TVR 1, PRO TV nici n-are scule sa atinga TVR-ul, iar Antena din pacate nici atat.

Greets,
Speedo
rz
M-am uitat si eu la caracteristicile de transmisie...

National TV

Satelit AMOS 4*VEST
Frecventa 11.420H
SR 3326
FEC 3/4

Sistem de codare: Codycrypt

Receivere (cu CI si cartela pentru NTVRo) au primit doar operatorii de cablu...
Paxus
mai arata bine national tv...chair imi plac...
si plus ca dau comedii la greu...vro 1-2 ore pe zi...plus ca dau serialu "a treia planeta de la soare" care e bestial biggrin.gif
Ares
Pentru serialul ala mortal ma uit si eu.. Dar ma enerveaza ca din cand in cand parca ma uit la DIVX-uri prost codate si tot apar "greseli" digitale pe ecran (cum naiba sa le spun)... O fi de la minunatii mei RCS? biggrin.gif
zmith
Bravo NationalTV!
Felicitari pentru imagine, pacat ca sunetul schiopata din cand in cand. sad.gif
rz
Originally posted by Ares
[B]Pentru serialul ala mortal ma uit si eu.. Dar ma enerveaza ca din cand in cand parca ma uit la DIVX-uri prost codate si tot apar "greseli" digitale pe ecran (cum naiba sa le spun)... O fi de la minunatii mei RCS? biggrin.gif  [/B]

Refuz sa cred ca e de la RCS.
Nu cred ca au antene mai mici de 3metri...
Asa cum spunea Speedo, daca vrei sa ai calitate, trebuie sa te multumesti cu anumite caracteristici de transmisie...
Caracteristici care afecteaza cateodata imaginea, mai ales in conditii meteo extreme.
Deci, cu siguranta e de la NTV!

P.S.La noi (TVS Holding) se aude mai bine acum!
La voi s-a rezolvat problema sonorului?
Amyd
Sunetul e execrabil, la fel ca si la celalalt post de televiziune dotat de firma de echipamente respectiva (nu dau nume, ghiciti voi). Ca de obicei, romanii isi iau intai plasma sa-si puna in spatele prezentatorului si apoi uita sa aiba un limitator decent de mastering la capatul lantului. Ce sa-i faci, Pacala...

Imaginea e OK, dar nu va mai dura mult. Operatorii sunt de toata jena, n-au semnal de feedback or something cand folosesc decorurile virtuale, au niste incadrari de te doare mintea - in special din cauza siglei aleia labartate (nu e furata numai dupa Nintendo, btw.).

Grafica de post e destul de OK, de-abia astept sa aflu daca imaginile sunt stock-footage sau chiar si le-au filmat singuri.

Salutari,
Andrei
AcidMan
huh? a? unde? cand? ce satelit? frecventa?

Originally posted by rz
Pare incredibil, dar azi a mai debutat un canal (cu subtitrare in Romaneste)...
Este vorba despre ACTION+ !!!
Este un canal cu multe filme (gen HBO).
Deocamdata emite (necodat) doar pe satelit...
Alte amanunte nu stiu.
Operatori de cablu... ati auzit de el?
rz
ro-tunning,
Am scris intr-un topic, ceva mai sus...
Incepe in jurul orei 19 : 30
Deocamdata scrie TEST...sub sigla (care e foarte faina)
Sper sa afle si cablistii de el...
Monitox
Wow.. e o adevarat isterie cu posturile astea TV noi biggrin.gif

Gigi Becali abia ce si-a tras si el un post NATIONAL. Se va numai Univers TV si va emite cand ... va emite wink.gif

Detalii: http://news.softnews.ro/news/1/2003/October/5117.shtml
rz
Sa vedeti cand vor incepe si fotbalistii sa-si deschida televiziuni... smile.gif
Nu o sa avem canale la TV cate posturi or sa fie! sad.gif

Oricum, e bine ca apar... ohmy.gifK:
Macar sa avem de unde alege. :cya:
MD
mda numai ca alegerea o vor face cablistii dupa propriile lor dorinte si interese ... numarul canalelor romanesti va fi in curand prea mare pentru majoritatea retelelor si va trebui facuta o selectie ...
Speedo
S-a mai reparat sunetul, e aproape ok, dar tot mai are un fiss destul de perceptibil.

Care este firma care le furnizeaza echipamentele?

Am mai observat o chestie, aproape toate reportajele de la PRO TV, sunt dublate de National, ori au un insider la concurenta ori nu-mi explic.

Deocamdata si stirile schioapata pentru ca n-au destui corespondenti.

Greets,
Speedo
becali
Action+ si Musicmax Romania au cerut CNA licenta pt satelit ieri, 9.10.2003, si tot pe Amos mai sunt 2 canale care emit in limba romana (m+ si f+) si care sunt gestionate de o firma romaneasca (IKO Romania).
Odata cu primirea licentei aceste programe pot intra mai usor in grilele de programe a firmelor de cablu
"CNA a aprobat solicitarea de licenta audiovizuala pentru satelit pentru cele doua programe, care vor emite separat sau în tandem în functie de preferintele operatorilor de cablu. Action+ emite 6 ore pe zi între orele 19:30 și 1:30 filme și seriale de acțiune. Ambele programe pot fi receptionate pe satelitul Amos 1, 4 grade Vest, polarizare orizontala, 11260,5 MHz, SR 27500, FEC ¾, Service ID 2, Video PID 512, Audio PID 513. Programele sunt difuzate pentru 8 centi pe abonat pentru rețelele care preiau si programul Minimax. "

Sony Picture Entertainment (care au si HBO) a anuntat ca pe data de 17 octombrie se va lansa canalul AXN in 6 tari din SE Europei (Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia si Bulgaria).
Canalul va fi unul de filme si seriale, va vinde publicitate, deci nu va fi un canal cu subscriptie platita (ca HBO)
rz
becali,
Multumim pentru informatii si... bine ai venit pe Softpedia!
Masterboy
rz, asta e cumva becali de pe funclub?
becali
da
rz
Si RDI?
Eu de acolo cred ca te stiu...
Poate e o confuzie.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.