Inchidere abonament Boom

vandcastraveti

Salut, as vrea sa-mi inchid abonamentul de la Boom. Am sunat la Serviciul Clienti si mi-au zis sa scriu o cerere pe care sa le-o trimit prin posta. Toate bune si frumoase numai ca nu mi-au zis cui trebuie adresata cererea si ce sa contina. Poate ma puteti ajuta! Multumesc!
Iaro
Cerere trimisa prin Posta Romana, cu confirmare de primire. Vezi ca cei de la Boom uita sa te deconecteze si va trebui sa dovedesti ca ai trimis respectiva cerere la ei. adresa unde sa o trimiti apare pe factura de abonament.
Modelul este destul de simplu : " subsemnatul X Y cu domiciliul in orasul (satul, comuna), CNP ... , avand cod client nr. ...., va soliticit rezilierea contractului de furnizare servidii DTH". Te semnezi, pui data, iei un plic pui cererea in plic si astepti 30 zile calendaristice. Daca in acest termen nu vine nimeni sa iti ridice echipamentele (antena + receivere), atunci mai suni la call center, mai trimiti un fax cu confirmarea de primire prin care ei au primit cererea ta, mai discuti cu ei, mai vb si cu OPC si va trebui in final sa iti rezlieze contractul.
La Boom e usor sa te abonezi insa e foarte dificil sa reziliezi. Trag f. mult de timp si te" duc cu zaharelul..."! Astfel mai castiga niste bani de pe urma ta, ca iti vor emite si niste facturi de furnizare a serviciului DTH din momentul trimiterii cererii si pana la deconectarea din sistem. Ehhheee! Lung e drumul! biggrin.gif

safe123
si eu am reziliat contractul cu ei si cei de acolo m-au sunat sa ma intrebe si de ce smile.gif)
wirespot
Contractul este dpdv legal reziliat din momentul în care anunțul de reziliere ajunge la ei. Adică din data care figurează pe confirmarea de primire. Nu durează 30 de zile, nu trebuie aprobat nimic.

Asta nu vă scutește de a plăti serviciul pînă în ziua rezilierii. Dar atenție, calculați și nu le dați un leu în plus peste acea zi. Dacă insistă spuneți-le de OPC și chiar scrieți la OPC dacă nu se rezolvă.

Din păcate furnizorii de la noi merg foarte mult pe inerție și nesimțire crasă și se bazează pe faptul că ți se face lehamite sau că nu-ți cunoști drepturile.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.