scriere audio cd , cu info trackuri

ionut2

stie cineva cum se scrie un cd audio cu trackuri in asa felincat cand il bagi in dvd sau pc sa apara numele trackului nu numai track 1 track 2 etc...stiu ca se poaet asa ceva pt ca luam mai demult cduri de la diverse publicatii cu selectii si apare artistul si piesa cand salvez in pc melodiile ,msi anticipat sorry daca s-a mai dezbatut eu zic ca e un subiect interesant ..stie cineva cum se procedeaza?
tonny77
nu se poate ca cd audio sa iti arate detalii despre melodie numai cele in mp3 si alte formate

ionut2
CITAT (tonny77 @ 18th June 2009, 15:12) *
nu se poate ca cd audio sa iti arate detalii despre melodie numai cele in mp3 si alte formate

man lasa teoriile--eu ti-am zis exact ca se poate cu exemplu concret am cateva zeci de cduri luate cu reviste sau compilatii de la orange cu trackuri si arata titlul si artitul!!!!!! deci nu mai vorbi aiurea de putut se poate..acuma intrebarea cu ce program si cum trebuie procedat
tonny77
eu cand imi cumpar cd-uri nu imi apre nicaieri artistul si titlul sad.gif cu windows media player parca nu merge
ionut2
CITAT (tonny77 @ 18th June 2009, 15:29) *
eu cand imi cumpar cd-uri nu imi apre nicaieri artistul si titlul sad.gif cu windows media player parca nu merge

pai nu toate is facute asa..eu am cateva luate mai demult ...vreo 3 is de la orange cu compilatii audio cduri!! si apare in win media player artistu si melodia...deci de putut se poate ,chiar nimeni nu stie cum?
mircea21
Cu Nero, este pe undeva optiunea "Make Audio CD".
eiffel
Da, Nero poate face CD-Text. Poate prelua direct date din fisierul mp3 sau le poti edita inainte de conversie.
Ptr calculator sunt foarte putine playere care permit afisarea CD-Text. IN WMP era candva un plugin care mergea, dar nu a mai fost actualizat de ani buni, probabil nici nu mai e compatibil cu actualale WMP. ce am folosit eu cu succes - Nero Player - evident tot o antichitate. S-ar putea sa existe ceva plugin si ptr Winamp, dar nu folosesc.

ionut2
CITAT (eiffel @ 19th June 2009, 11:49) *
Da, Nero poate face CD-Text. Poate prelua direct date din fisierul mp3 sau le poti edita inainte de conversie.
Ptr calculator sunt foarte putine playere care permit afisarea CD-Text. IN WMP era candva un plugin care mergea, dar nu a mai fost actualizat de ani buni, probabil nici nu mai e compatibil cu actualale WMP. ce am folosit eu cu succes - Nero Player - evident tot o antichitate. S-ar putea sa existe ceva plugin si ptr Winamp, dar nu folosesc.

deci imi poti o sugestie sa fac si eu trackuri sa includa date din fisierul mp3? insist pe chestia asta pt ca am vazut ca se poate ca am dat peste cd audio care aveau info text melodie ca la un cd mp3..cine ma poate ajuta? ,msi
stephanatsea
QUOTE (ionut2 @ 14th August 2009, 20:05) *
deci imi poti o sugestie sa fac si eu trackuri sa includa date din fisierul mp3? insist pe chestia asta pt ca am vazut ca se poate ca am dat peste cd audio care aveau info text melodie ca la un cd mp3..cine ma poate ajuta? ,msi

Ai rezolvat problema? Si eu incerc diverse metode de vreo 2 zile..
Valerys

Eu am facut un disc jukebox in Nero si la playerul de la masina mi-a afisat info despre trackuri.
stephanatsea
QUOTE (Valerys @ 30th August 2009, 13:18) *
Eu am facut un disc jukebox in Nero si la playerul de la masina mi-a afisat info despre trackuri.

Cu ce format ai facut jukebox-ul?
Player-ul masinii suporta mp3?
Valerys
CITAT (stephanatsea @ 30th August 2009, 15:30) *
Cu ce format ai facut jukebox-ul?
Player-ul masinii suporta mp3?

Mp3 si player-ul masinii suporta MP3. Am incercat si niste CD-uri Audio originale si afisa exact numele albumului, formatia si numele melodiei, dar nu am incercat sa scriu un CD Audio sa vad cum se comporta.
stephanatsea
QUOTE (Valerys @ 30th August 2009, 15:57) *
Mp3 si player-ul masinii suporta MP3. Am incercat si niste CD-uri Audio originale si afisa exact numele albumului, formatia si numele melodiei, dar nu am incercat sa scriu un CD Audio sa vad cum se comporta.

Al meu nu suporta mp3.. Arata titlul melodie atunci cand incepe melodia, iar in timpul ei... Track 1, 2, 3..
tonny77
merge bine cu format factory biggrin.gif
testat
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.