rezultate google

sphere

am un site de aproximativ 2 saptamani. pentru vro 3-4 cautari aparea in rezultatele google printre primele pozitii. astazi am cautat dupa cuvintele cheie respective si nu mai am reusit sa il gasesc.

nu am facut nici o modificare pe site de curand, nu am folosit tehnici black hat. stie cineva de ce se intampla asta? ati mai avut astfel de probleme?
lord_ice
E forumul asta plin de astfel de intrebari!!! Documenteaza-te!

Forumul Softpedia > Professional Zone > Webmaster Corner > SEO Forum

sphere
CITAT (lord_ice @ 18th June 2009, 13:42) *
E forumul asta plin de astfel de intrebari!!! Documenteaza-te!

Forumul Softpedia > Professional Zone > Webmaster Corner > SEO Forum

poti sa imi indici thread-ul? eu nu l-am gasit.

multumesc!
sphere
CITAT (lord_ice @ 18th June 2009, 14:13) *

multumesc, le citisem dar nu prea cred ca e cazul meu pentru ca nu am modificat cuvinte cheie, nu am urcat sitemap nou pe google....oricum ideea general ar fi ca "e de la google"? se evalueaza continutul sau cum?
sphere
am alta nedumerire acum. vad ca primesc rezultate diferite pentru site-ul meu daca fac aceasi cautare in browsere diferite (firefox si ie). stie cineva de ce?
dorikut
Dacă SERPS nu s-ar modifica ar însemna că Google stagnează, iar stagnarea pentru un site înseamnă moarte.

Pe scurt: Algoritmii Google se modifică zilnic chiar dacă nu observăm întotdeauna asta.

ciuly
ce concluzie portocalie ai tras mai, de rasul curcilor. nu stiu cine te-a invatat pe tine logica, exista mii de cazuri cand serpul unui site nu se modifica. da tu azi un search de ex dupa "softpedia" si apoi maine la aceesi ora iar dupa ce observi ca nu s-a schimbat nimic pe prima pagina sa vi aici pe softpedia si sa zici ca siteul a murit.
de unde veniti cu astfel de idei nu stiu.
SERPu nu e necesar sa se modifice. el poate ramane constant perioade lungi de timp. depinde despre ce keyworduri si ce siteuri sunt implicate. daca cauti dupa keyworduri care sunt in general caracterizate de volatilitate (de ex titlul unei stiri de azi) e calr ca vor fis chimbari majore pe parcusrul zilei. daca cauti dupa un keyword care e caracterizat de schimbari minore pe perioade lungi, de ex un limbaj de programare, si mai bagi ceva care ramane relativ constant in timp, ajungi la o pagina de rezultate care ramane constanta in timp pt simpul motiv ca nu s-au facut nici un fel de schimbari pe siteurile relevante.
deci faptul ca niste serps nu se modifica, in nici un caz nu inseamna ca motorul de cautare/indexare stagneaza. ca e google ca e altul.
mai departe, faptul ca google, presupunand prin absurd, ar stagna, nu inseamna nici pe departe ca un site moare. doamne fereste si apara dar ce, google ii singuru motor de cautare/indexare de pe planeta? internetul inseamna google si fara google nu exista internet? tu crezi ca un site se lanseaza doar prin intermediul google? daca am ditamai trustul media si scot un site cu continut la moda, subiecte hot, crede-ma ca nu am nevoie de google ca sa am sute de mii si chiar milioane de cititori unici, zilnic. omul nu ajunge la un site doar si exclusiv prin motoarele de cautare.
sin in final, stai linistiti ca sunt saptamani si chiar luni in care algoritmii google nu se modifica absolut deloc. pt a face modificari la un sistem atat de mare precum un motoro de cautare/indexare, trebuie mai intai sa gandesti bine modificarile si apoi sa le testezi bine si abea apoi sa le scoti live. si chiar si asa, se mai intampla greseli. modificarile alea care se produc zilnic nu sunt la algoritmi, ci sunt la date. si deoarece datele se schimba, si interpretearea lor adica serpu ala) se schimba.
sphere
intampin urmatoarea situatie care mi se pare ciudata: la doua cautari succesive pe google dupa aceleasi cuvinte cheie site-ul meu se afla pe pozitii foarte diferite atunci cand sunt logat in webmaster tools si atunci cand nu sunt logat.

nu imi dau seama care este explicatia.
lord_ice

Ai SearchWiki activ.
sphere
CITAT (lord_ice @ 23rd June 2009, 13:31) *
Ai SearchWiki activ.

multumesc, am rezolvat acum.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.