Eroare EXEC-PHP

mr_ady_bmw

Salut, am updatat recent platforma wordpress, iar acum imi da eroare la plugin-ul EXEC-php. Eroarea este urmatoarea:

CODSURSA
Parse error: syntax error, unexpected ‘?’ in /home/movietim/public_html/filme/wp-content/plugins/exec-php/includes/runtime.php(42) : eval()’d code on line 1

Din ce cauza poate sa fie? Nu e compatibil cu ultima versiune? Am facut update si la plugin si tot nimik sad.gif
RCG
Iti da eroare la orice post sau doar la un post anume? Daca e la un post anume vezi ca ai greseala de sintaxa. Daca apare la orice post, atunci instaleaza ultima versiune a pluginului.

mr_ady_bmw
CITAT (RCG @ 18th June 2009, 00:02) *
Iti da eroare la orice post sau doar la un post anume? Daca e la un post anume vezi ca ai greseala de sintaxa. Daca apare la orice post, atunci instaleaza ultima versiune a pluginului.

Da, imi da eroare la orice post si am instalat ultima versiune si tot nimic sad.gif
RCG
E foarte probabil sa fie in conflict cu alt mod sau sa nu fie compatibil cu 2.8
mr_ady_bmw
CITAT (RCG @ 17th June 2009, 23:44) *
E foarte probabil sa fie in conflict cu alt mod sau sa nu fie compatibil cu 2.8

Asta ma gandesc si eu, sper sa il updateze cat mai repede sa sa fie compatibil cu 2.8 Ca eu nu as putea sa modific nimik, nu-i asa?
dorikut
CITAT (mr_ady_bmw @ 18th June 2009, 09:39) *
Asta ma gandesc si eu, sper sa il updateze cat mai repede sa sa fie compatibil cu 2.8 Ca eu nu as putea sa modific nimik, nu-i asa?

Fara cunostinte solide asupra PHP si a platformei WordPress nu ai nicio sansa. Cauta o alternativa la acel plugin...macar sub forma premium gasesti tu o al ternativa.
mr_ady_bmw
CITAT (dorikut @ 21st June 2009, 14:14) *
Fara cunostinte solide asupra PHP si a platformei WordPress nu ai nicio sansa. Cauta o alternativa la acel plugin...macar sub forma premium gasesti tu o al ternativa.

Se pare ca nu am gasit o alternativa la acest plugin, iar problema inca persista? Aveti voi vreo idee? O alternativa, ceva? Mersi mult!

DarkAngelBv
ce este pe linia aia la care se refera eroarea?
mr_ady_bmw
CITAT (DarkAngelBv @ 15th August 2009, 01:13) *
ce este pe linia aia la care se refera eroarea?

Problema e ca nu stiu unde sa caut. Ceea ce am observat este ca butonul <!--more--> influenteaza aceea eroare, deoarece daca scriu postul fara <!--more--> imi afiseaza totul ok.
Am mai gasit un plugin, PHP Execution, insa are aceleasi rezultate sad.gif

Daca cineva crede ca ar putea sa ma ajute, uite aici e situl. Mersi mult!
mr_ady_bmw

CITAT (mr_ady_bmw @ 17th August 2009, 20:48) *
Problema e ca nu stiu unde sa caut. Ceea ce am observat este ca butonul <!--more--> influenteaza aceea eroare, deoarece daca scriu postul fara <!--more--> imi afiseaza totul ok.
Am mai gasit un plugin, PHP Execution, insa are aceleasi rezultate sad.gif

Daca cineva crede ca ar putea sa ma ajute, uite aici e situl. Mersi mult!

Am vazut ca am probleme si cu inca un plugin - WPratings - nu mai functioneaza ..... cand treci mouseul peste stelutze ...imi apare maa cum ca este o legatura acolo, dar degeaba, cand dau click nu face nimic sad.gif

Any help? biggrin.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.