Anunt Romania

darkeye

Salut la toata lumea. Azi am primit un mail de la www.anunt-romania.ro:

"Stimata/stimate utizator [xxxx]edit

trimestrial firma noastra ofera premii surpriza utilizatorilor inregistrati.

Pe aceasta cale va anuntam ca ati castigat prin tragere la sorti un telefon Samsung Omnia in valoare de 1814 RON.

Cu printul acestui e-mail, buletin in original va puteti prezenta la magazinul [xxxx]edit pentru a va ridica premiul in fiecare zi de Luni pana Vineri intre orele 09.00-17.00.

Va multumim pentru fidelitate si va asteptam continuare pe siteurile [xxxx]edit.

Cu stima,
Administrator
[xxxx]edit "
Am sunat azi pe numarul de telefon de contact dar suna ocupat non-stop...

Este adevarat ca am pus niste anunturi pe siteul lor dar mi se pare cel putin ciudat...este teapa, ceva gen Condominius?
A mai primit cineva mail de la ei?
tc2007
Pai incearca sa-ti ridici premiul si,daca vezi ca iti cer numar de cont/card sau ceva de genul asta,sigur e teapa.
Eu nu pot decat sa-ti urez sa fi avut,intr-adevar,noroc si sa fi castigat telefonul ala.

darkeye
Salve, maine sunt plecat la Cluj. poimaine o sa ma prezint sa imi ridic "premiul".

Cinstit sa fiu, sunt extrem de ... nu stiu cum sa zic... de excitat nervos. Nu am castigat nimic in viata, si credeam ca nu sunt norocos.... Chiar acum am niste probleme financiare. Folosesc un Nokia 1100... bun telefon... daca este adevarat ma gandesc sa vand Samsungul asta... chiar, cat o valora pe piata?

Doamne ajuta!
zuv
Eu n-as fi foarte optimist...
darkeye
CITAT (zuv @ 17th June 2009, 22:55) *
Eu n-as fi foarte optimist...

incerc sa nu fiu.... sleep.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.