Momentan pagina site-ului meu arată în felul următor.
Aș vrea să inserez ce am desenat în paint.
Am atașat și formularul pe care îl folosesc.
Cum fac?
mr_ady_bmw
17th June 2009, 22:31
CITAT (newtask @ 17th June 2009, 18:01)
Momentan pagina site-ului meu arată în felul următor.
Aș vrea să inserez ce am desenat în paint.
Am atașat și formularul pe care îl folosesc.
Cum fac?
Unde anume folosesti asta? Codul sursa al pagini este HTML, php? de ce nu esti mai explicit? Cine crezi ca te poate ajuta asa? Eu ti-am facut ceva foarte simplu in HTML. Incearca sa vezi. Poate ti-e bun
newtask
18th June 2009, 07:26
Atașasem în primul post script-ul, să vezi despre ce e vorba. E PHP.
mr_ady_bmw
18th June 2009, 08:41
CITAT (newtask @ 18th June 2009, 08:26)
Atașasem în primul post script-ul, să vezi despre ce e vorba. E PHP.
Bine, ai atasat un script pentru un formular de contact, care il adaugi pe o pagina si pagina depinde cum o folosesti .. in HTML sau PHP. Ce ti-am facut eu acolo nu iti convine? De ce nu ne dai un link sa ne fie mai usor?
mr_ady_bmw
18th June 2009, 09:15
CITAT (mr_ady_bmw @ 18th June 2009, 09:41)
Bine, ai atasat un script pentru un formular de contact, care il adaugi pe o pagina si pagina depinde cum o folosesti .. in HTML sau PHP. Ce ti-am facut eu acolo nu iti convine? De ce nu ne dai un link sa ne fie mai usor?
Iarta-ma, abia acuma am deschis atasamentul tau
Si in php e simplu: Creezi un .css, 2 pagini html sau php care sa fie ceva de genul unor side-bar-uri, iar apoi in pagina principala incluzi acele doua pagini prin functia: <?php include (TEMPLATEPATH . '/pagina_creata_de_tine1.php'); ?>
Succes.
Reclama
A minute ago
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.