Cum introduc o imagine pe fundalul unui Contact Form?

mattbaker

Cum introduc o imagine de pe fundalul unui PHP Contact Form?Ce trebuie sa modific,ce cod trebuie sa adaug?
Si inca ceva ce ma deranjeaza,vreau Contact Formul pe Pagina Principala,adica www.nume-domeniu.com,dar mie imi apare www.nume-domeniu.com/contact-form.php.Ce pot face ca sa-mi apara cain primul exemplu?

L.E:Ups,am uitat ceva.Am eu un mic fix:cum pot face colturile rotunjite la Contact Form?
Bogdan2901
Pai faci un table special pentru script (in HTML) si il introduci unde vrei in site.... Scriptul il faci in HTML ( exemplu ) , sau preluezi datele din fisierul PHP, iar pentru a`i pune o imagine pe fundalul formului, o poti face din HTML, sau CSS :

CODSURSA
<table height="valoare" width="valoare" background="fundalul.jpg" > <tr><td>codul html pentru formul de contact </td></tr> </table>

Pentru colturi rotunjite, deja intervine o problema biggrin.gif ... Nu se poate face asa ceva dintr`un limbaj de programare, ci se fac niste imagini in Photoshop sau alte programe de acest tip si prin CSS sau HTML se formeaza cu ele un form smile.gif

Pun pariu ca chestiile astea iti trebuie la un CMS, deci nu stiu in ce masura o sa te ajute, dar macar am incercat biggrin.gif

newtask
La partea cu numele, redenumești contact-form.php în index.php.
mattbaker
Bogdan2901,iti dau un link,sper sa nu se considere spam:www.insidespy.net .Eu ma refeream la partea alba,acolo sa fie imaginea,nu la contact form.

Multumesc newtask.
Bogdan2901
Pai singura parte alba e pagina de la Opera, ca nu merge site-ul/domeniul biggrin.gif

Si sincer, nu am inteles ce vrei sa zici....
Bogdan2901
Da...am vorbit cu el, mi`a dat fisierul cu pagina, am incercat sa trec pagina in html, sa introduc imaginea din CSS, dar nu am reusit...sincer ma depaseste.....Sunt prea multe fisiere.......Daca nu intelegeti, el are site-ul www.insidespy.net , are forumularul, are culoarea roz....dar backgroundul cum se pune ? smile.gif .... Daca introduc fisierul index.php intr-un index.html, prin functia get, rezolv ceva ? Sau trebuie puse toate ?
Ma depaseste...va rog ajutati`l !!!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.