Cupa Confederatiilor Africa de Sud 2010
Pagini: 1, 2

Galeata-Rosie

Beleá ráu turnéu! Créd cá úna dín céle mári vá castigá: Brazília, Itália sau Spánia.
PaulFCB
Vad ca cineva s-a sesizat in legatura cu acest turneu. Chiar daca neimportant, e un fel de FIFA Club World Cup.
Intradevar, Noua Zeelanda sau chiar Irak sunt doua formatii care sunt varza. Cum Australia s-a dus in AFC ca sa nu mai joace baraj cu locul 5 din COMNEBOL pentru Mondiale ( si s-a calificat pentru 2010 ), Noua Zeelanda are cale libera la aceasta competitie ( culmea, barajul nu se mai joaca cu COMNEBOL si cu castigatoarea barajului pentru a5-a echipa din Asia, daca prinde un Bahrain poate chiar se califica The All Whites ).
Irak e si ea modesta, nu am vazut meciul cu Africa de Sud, dar am inteles ca s-au aparat ca Luxembourg v. Germania. Nici Africa de Sud nu e cine stie ce echipa, i-au ales ca au totusi un plus de forta economica fata de alte tari din Sub-Saharan Africa si ca s-au calificat constant la Mondiale pana in 2002 ( in detrimentul Egiptului care a candidat si ea ).
Totusi, ce meci frumos Brazilia-Egipt, i-am vazut pe egipteni la ultimele 2 Cupe ale Africii si in ciuda faptului ca nu au vedete precum Coasta de Fildes au fost mult peste tari care dispun de jucatori la echipe mari in Europa.

cutler
cine difuzeaza meciurile ?
zuv
QUOTE (cutler @ 17th June 2009, 10:25) *
cine difuzeaza meciurile ?

TVR1
PaulFCB
Si TVR HD in versiunea, evident, High Definition!

Chiar se merita.
Galeata-Rosie
Nu e deloc neimportant, totusi joaca campioanele de pe 6 continente + campioana mondiala la care se adauga organizatoarea. Eu zic ca e o cupa mondiala in miniatura, cu 2 grupe in loc de 8. Chiar daca raportul de forte e clar departe de a fi echilibrat, spectacolul nu lipseste.

E foarte clar, Spania, Brazilia si Italia sunt favorite clare, apoi SUA (a crescut mult in ultimii ani, daca le placeau la astia fotbalul, erau mai tari ca brazilienii) si Egipt (are totusi o vedeta, si tare ingamfata, Mido) sunt echipe mai micute dar pot furniza surpriza. Noua Zeelanda, Irak si Africa de Sud au doar rolul de a da culoare competitiei, sunt prea mici pentru a spera la o calificare in semifinale. Bine, fiind toate 3 in aceeasi grupa una va avea noroc si va juca o semifinala de vis cu Brazilia sau mai degraba cu Italia.

Italia si Brazilia joaca duminica la 21:30, meci mare.
Galeata-Rosie
Grupa 1:

Africa de Sud - Irak 0-0
Noua Zeelanda - Spania 0-5

Spania - Irak 1-0
Africa de Sud - Noua Zeelanda 2-0

Irak - Noua Zeelanda
Spania - Africa de Sud

Clasament:

1. Spania 6p 6-0
2. Africa de Sud 4p 2-0
3. Irak 1p 0-1
4. Noua Zeelanda 0p 0-7

Grupa 2:

Brazilia - Egipt 4-3
SUA - Italia 1-3

SUA - Brazilia
Egipt - Italia

Egipt - SUA
Italia - Brazilia

Clasament:

1. Italia 3p 3-1
2. Brazilia 3p 4-3
3. Egipt 0p 3-4
4. SUA 0p 1-3

Semifinale:

(Spania) - (Brazilia)
(Italia) - (Africa de Sud)

PaulFCB
SUA a crescut si in 2002 a atins punctul maxim dar de atunci n-au mai reusit performante memorabile, poate doar egalul cu Italia de la Mondiale. Egiptul este peste ei care a reusit sa invinga echipe din Africa care sunt pline de jucatori care joaca la cluburile mari din Europa, Mido nici nu cred ca este inclus in lotul Egiptului.
Galeata-Rosie
Brazilia a batut pe SUA cu 3-0, iar au luat rosu americanii, cred ca Brazilia si Italia se bat in golaveraje sa evite Spania in semifinale pentru ca prevad un egal in meciul direct. Mi-ar place sa fie semifinalele asa: Brazilia - Africa de Sud si Spania - Italia si finala Spania - Brazilia si campioana Spania, sa vedem ce iese smile.gif
Galeata-Rosie

1-0 pentru Egipt in meciul cu Italia la pauza. Sa ramana asa oare pana la sfarsit? Ce-as rade de italieni laugh.gif
drushk
Eu nu mai pot sã aud comentariile de la aceste meciuri din cauza bâzâitului din tribune. Penibil cum se poate accepta acel zgomot. Dacã va fi aºa ºi la mondiale...
PaulFCB
Probabil ca o sa faca ceva sa le interzica pana la anul cu toate ca am inceput sa ma obisnuiesc, in prima zi in faceam cruce cat de retardati puteau sa fie oamenii aia sa sufle tot meciul in trompetele alea care mai scot si un zgomot de tot kktul!
Ma mir ca jucatorii nu s-au plans dar au facut`o televiziunile.
Galeata-Rosie
Pe mine nu ma deranjeaza trompetele. Ii inteleg, e cultura lor, mi se pare o aberatie sa se interzica trompetele la stadion. La ce comentatori are tvr 1, oricum merita oprit sonoru.

Italia cred ca o sa isi ia adio de la competitie dupa ce i-a batut Egiptu'. Frate, ce fericiti erau faraonii, plangeau de bucurie, bravo lor.

Grupa 1:

Africa de Sud - Irak 0-0

Spania - Irak 1-0

Irak - Noua Zeelanda
Spania - Africa de Sud

Clasament:

1. Spania 6p 6-0
2. Africa de Sud 4p 2-0
3. Irak 1p 0-1
4. Noua Zeelanda 0p 0-7

Grupa 2:

Brazilia - Egipt 4-3
SUA - Italia 1-3

SUA - Brazilia 0-3
Egipt - Italia 1-0

Egipt - SUA
Italia - Brazilia

Clasament:

1. Brazilia 6p 7-3
2. Italia 3p 3-2
3. Egipt 3p 4-4
4. SUA 0p 1-6

Semifinale:

(Spania) - (Italia)
(Brazilia) - (Africa de Sud)
Galeata-Rosie
Pe mine nu ma deranjeaza trompetele. Ii inteleg, e cultura lor, mi se pare o aberatie sa se interzica trompetele la stadion. La ce comentatori are tvr 1, oricum merita oprit sonoru.

Italia cred ca o sa isi ia adio de la competitie dupa ce i-a batut Egiptu'. Frate, ce fericiti erau faraonii, plangeau de bucurie, bravo lor.

Grupa 1:

Africa de Sud - Irak 0-0

Spania - Irak 1-0

Irak - Noua Zeelanda 0-0
Spania - Africa de Sud 2-0

Clasament:

1. Spania 9p 8-0
2. Africa de Sud 4p 2-2
3. Irak 2p 0-1
4. Noua Zeelanda 1p 0-7

Grupa 2:

Brazilia - Egipt 4-3
SUA - Italia 1-3

SUA - Brazilia 0-3
Egipt - Italia 1-0

Egipt - SUA
Italia - Brazilia

Clasament:

1. Brazilia 6p 7-3
2. Italia 3p 3-2
3. Egipt 3p 4-4
4. SUA 0p 1-6

Semifinale:

Spania - (Italia)
(Brazilia) - Africa de Sud
CRISTAKEM10
De ce te deranjeaza comentatorii TVR-ului ?
- Ca nu ne vorbesc in hiperbole , ca nu vorbesc de bani multi bani , transferuri , ca nu ling in dos nici un jucator ...

Eu am comparat cu Mironica si Mocanu....(cei mai prosti din curtea scolii).
Galeata-Rosie
CITAT (CRISTAKEM10 @ 21st June 2009, 10:29) *
De ce te deranjeaza comentatorii TVR-ului ?
- Ca nu ne vorbesc in hiperbole , ca nu vorbesc de bani multi bani , transferuri , ca nu ling in dos nici un jucator ...

Eu am comparat cu Mironica si Mocanu....(cei mai prosti din curtea scolii).

Ieri de exemplu cand a dat gol Spania reactia lui a fost "NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU", ceea ce in opinia mea e inacceptabil, sa nu mai zic de iarna din Africa de Sud de aseara smile.gif)))))))

Acum vreo 2 sezoane, cand juca Zicu la Rapid, sau 3 nu mai stiu exact cand, la fiecare meci (fara exceptie ca le-am vazut pe toate), zicea mereu: "Rar pleaca mingea de la piciorul acestui jucator fara un dribling. Uneori acest lucru este util pentru echipa, alteori nu." Acum respectivul s-a mutat la eurosport si ne povesteste si de acolo aceleasi povesti "over & over again", despre Benayoun si despre unu caruia daca ii spui buna dimineata iti raspunde, daca nu, nu.
PaulFCB
lol@Italia astia o mananca si la scor dar tot au bulan si se califica in semifinale. SUA conduce cu 1-0 pe Egipt iar situatia e

2.Italia 3p golaveraj +1
3.Egipt 3p golaveraj 0
4.SUA 3p golaveraj -1

In intalnirile directe dintre cele 3 echipe.
bubalus
CITAT (PaulFCB @ 21st June 2009, 21:20) *
lol@Italia astia o mananca si la scor dar tot au bulan si se califica in semifinale. SUA conduce cu 1-0 pe Egipt iar situatia e

2.Italia 3p golaveraj +1
3.Egipt 3p golaveraj 0
4.SUA 3p golaveraj -1

In intalnirile directe dintre cele 3 echipe.

italienii au furat-o ca magaru'n panta....si pana la urma s-au calificat americanii.... mare surpriza...
sincer m-as fi asteptat sa se califice egiptenii...nici nu ma gandeam ca nu scot de un egal cu baietii lu' Unchiul Sam... pentru ca eram convins ca italienii cu ce echipa au acum nu au nici o sansa cu brazilienii...
chiar si asa...erau cat pe aci sa se califice cu 3p.... le-ar fi trebuit un gol....dar parcade pre amulte ori s-au calificat asa la mustata...
ruthless
Semifinale

Spania - Africa de Sud
Brazilia - SUA

Finala micã
28 iunie 16:00 Învinsele din semifinale

Finala mare (la Johannesburg)
28 iunie 21:30 Învingãtoarele din semifinale

Brazilia cred ca o sa castige.
zuv
QUOTE (ruthless @ 24th June 2009, 07:30) *
Brazilia cred ca o sa castige.

Eu cred ca sansele sunt 50/50 cu Spania,care e intr-o forma de zile mari in ultimul timp.
Valentine
1-0 pentru SUA biggrin.gif Gogogo tongue.gif
bubalus
CITAT (zuv @ 24th June 2009, 09:01) *
Eu cred ca sansele sunt 50/50 cu Spania,care e intr-o forma de zile mari in ultimul timp.

pana se se bata cu brazilia.... americanii fura mai in forma ca spaniolii....
Valentine
Nu se stie. Poate si-o ia si Brazilia biggrin.gif
bubalus
CITAT (Valentine @ 24th June 2009, 23:07) *
Nu se stie. Poate si-o ia si Brazilia biggrin.gif

ar fi o chestie...vedem diseara.
mie imi plac surprizele....
oricum... n-o mai fi brazilia echipa de acum cativa ani....dar cred ca ar fi prea mult sa se impiedice de africani (care mi se par o formatie subtire rau...mult mult mai subtire decat americanii)
zuv
Dracu sa mai inteleaga.
Nici prin cap nu-mi trecea ca SUA ar putea bate Spania.Cred ca nici spaniolilor... biggrin.gif
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.