Mbon. M-am trezit din somn si mi-am dat seama ca ori eu sunt bou, ori am un prieten bou. Va las pe voi sa aruncati cu pareri (si pietre, evident)
Iesim intr-o zi mai multi (vreo 6-8, nu-mi amintesc) sa sarbatorim o chestie oarecare. Printre astia 6-8, eu si XXXX. Din una-n alta, am sfarsit conducand-o acasa (cam ciudat cum s-a nimerit asta, am impresia ca incercau unii oameni sa "ne faca lipeala"). Ei bine, ajunsi la ea in zona, imi zice domnisoara ceva de genul "sa ne plimbam prin parc, sa vedem blabla"...si ma mai plimba si pe-acolo. Sincer, n-aveam nimic mai bun de facut. Stiu, v-ati plictisit sa auziti ca ma plictisesc, da' am lasat-o moarta cu wow de ceva vreme, asa ca am ajuns sa fac tot felul de chestii tampite pentru a-mi umple timpul. So, una peste alta, tipa cam timida, inchisa, asa...am vazut eu ca nu-i ardea de plimbare, da' ii era cam tarsa sa ma invite in casa, asa ca am lasat-o moarta si-am zis ceva de genul "auzi, mie mi-a facut placere plimbarea, uite, asta-i numarul meu de telefon, daca iti face placere intr-o zi sa mergem undeva or something, da-mi un telefon" si-am plecat. N-a sunat. All ok.
Ieri, ma suna un prieten (unul din cei 6-8) "ba, eu ies cu gagica sa mancam, hai si tu". Nota: pe mine ma enerveaza crunt astia care au chef de iesiri in trei. Asa ca-i zic tipului ca n-am chef de tinut lumanarea, sa ma lase sa dorm. El, nu si nu, "sun-o pe XXXX si hai cu ea". Ii spun eu tipului "ba, dorele, tipa a avut suficient timp sa dea un telefon, daca vroia sa ne vedem, n-a sunat, nu crezi ca-i clar mesajul?". Asta, nu si nu, batman, batman, s-o sun, ca-mi explica el. OK. O sun, imi zice "sunt gata in 10 minute, mai stii unde stau?", ma duc, o iau si pe ea si plecam. Mbon, cina in 4, vrajeli, tampenii idioate etc. Plecam iarasi de-acolo amandoi, o duc acasa, ma car si eu acasa, totul bine si frumos.
A doua zi, hopa si amicul cu buzzuri la mine "CUM A FOST????". Eu "cum a fost CE". El: "Cu XXXX". Bun, ii explic eu ca nu a fost in nici un fel si probabil n-o sa fie in nici un fel ever, dupa care-i aduc aminte ca s-a laudat ca-mi explica el, sa-i dea bice. Atat i-a trebuit, a inceput sa-mi explice, ca tipa e cuminte, e timida, ca nu suna pentru ca eu sunt barbatul si ii e rusine sa ma sune ea pe mine etc....Eu, calm, ii explic "nene, ne-am vazut de doua ori si nu ne-am tras-o, am priceput deja asta". Eh, la faza asta, pica bomba: "pai, da, e cuminte, e de lucrat la ea, e genul de pastrat, nu de futut".
Bai, ok, nu dau foarte multe detalii despre tipa, ca n-are sens, da' vreau sa aud si eu ceva pareri pe tema asta. Uite, pe cinstite, eu am avut cateva relatii de durata (prin "de durata", inteleg peste un an). Toate au inceput la fel: sex relativ crunt, atractie fizica, chestii de genul, vazut mai des, ras impreuna la niste chestii, facut misto de alte chestii, mutat impreuna...pricepeti ideea. Eu habar n-am cum e cu tipele astea pe care trebuie sa le curtezi, sa le suni, sa le trimiti sms-uri, sa dracu' mai stie ce. Habar n-am cum sa procedez cu ele si nici nu-mi doresc (daca nu v-ati prins pana acum, nu cautam sfaturi).
Ce vreau e sa-mi explice si mie cineva: ce dracu' e asa special la ele de devin automat "de pastrat"? Eu nu-mi pot imagina o relatie cu o femeie pe care nu vreau s-o calaresc de prima data cand o vad. Pe bune. Pai, daca nu ma atrage in asa hal incat sa vreau sa ne-o tragem de la prima intalnire, cum dracu' as rezista cu ea mai multa vreme? Azi (da, la ora asta), ma suna alt prieten, ii povesteam si lui de asta si-mi zice "da, ma, asa e, sunt misto tipele astea de futut, da' nu de pastrat, in casa, iti trebuie una de-asta" (adica una "cuminte").
Intrebare: da' de ce? Nu-i mai misto in casa una pe care ai lega-o (la figurat) de pat? Alta intrebare: bun, eu sunt obisnuit sa fie toti boi si eu destept, da' in cazul asta, vad ca s-au coalizat boii, asa ca ma intreb - cumva sunt eu boul?
Hai, treceti la sportul ala , aruncatul cu parerea.
Nu-i obligatoriu sa va justificati opinia, dar ar putea fi util.