Probleme Omniasig?

alexutzzz

Salutare.
In urma cu 3 saptamani am avut un accident cu motocileta din care eu am scapat nevatamat.
Problema e in felul urmator:Dupa aproximativ 3 saptamani primesc telefon de la un reprezentant omniasig de care am fost anuntat ca trebuie sa merg la centrul de daune.Ajung acolo si dupa 3-4 ore de stat degeaba primesc raspunsul.:NU puteti deune cererea de despagubire(fusesem anuntat la telefon cu suma care ar trebui sa o trec) deoarece dosarul a ajuns la "DAUNE SPECIALE".
Pe langa faptul ca nu am reusit sa aflu de ce a ajuns acolo,am mai primit si un raspuns sec:"nu va putem ajuta, asteptati pana in termenul maxim de 3 luni ca sa primiti un raspuns)

1 Cum pot sa misc traba mai repede?
2 Cu ce se ocupa serivicul de daune speciale?(nu am primit prea multe lamuriri desi am insistat)
3 E asta o modalitate de a trage de timp din partea companiei de asigurari?
abunea
CITAT (alexutzzz @ 15th June 2009, 17:56) *
Salutare.
In urma cu 3 saptamani am avut un accident cu motocileta din care eu am scapat nevatamat.
Problema e in felul urmator:Dupa aproximativ 3 saptamani primesc telefon de la un reprezentant omniasig de care am fost anuntat ca trebuie sa merg la centrul de daune.Ajung acolo si dupa 3-4 ore de stat degeaba primesc raspunsul.:NU puteti deune cererea de despagubire(fusesem anuntat la telefon cu suma care ar trebui sa o trec) deoarece dosarul a ajuns la "DAUNE SPECIALE".
Pe langa faptul ca nu am reusit sa aflu de ce a ajuns acolo,am mai primit si un raspuns sec:"nu va putem ajuta, asteptati pana in termenul maxim de 3 luni ca sa primiti un raspuns)

2 Cu ce se ocupa serivicul de daune speciale?(nu am primit prea multe lamuriri desi am insistat)

Cel mai bine faci o reclamatie la CSA ( Comisia de Supraveghere a Asigurarilor ). Eu de cate ori am avut probleme cu asigurarile, le-am scris cate un mail si in 2-3 saptamani s-a rezolvat. Iti recomand acelasi traseu, nu mai astepta, scrie un mail cu toate datele ( PV, hartii de la ei, nr de dosar, toata povestea cap-coada) si o sa vezi rezultate.

alexutzzz
Pentru problema asta este posibil sa nu rezolv nimic la CSA.
Intrebarea este au dreptul sa tina dosarul 3luni la daune speciale?
Zilele astea am program de mers la ei si batut la cap,daca nu rezolv nimic o sa apelez si la CSA
ady_chesnoiu
CITAT (alexutzzz @ 15th June 2009, 17:56) *
Salutare.

Mia intai te duci frumos la ei , si le faci un scandal . NU au dreptul sa nu iti dea informatii despre propiul tau dosar . Daca nu vor ii ameninti putin cu CSA . Apoi trimit tot ce stii prin mail / sau un telefon la CSA , si astepti .
alexutzzz
Intre timp am aflat ce se intampla cu dosarul si am ajutat si la rezolvarea problemei.
Evident ca am intrat peste ei cu scandal(pe unde cica n'ai voie),in maxim 5 minute aveam toate datele din dosar.
Sper ca s'a rezlvat mai au 13 zile lucratoare sa imi vireze banii in cont daca nu iar ma duc peste ei.
Numai asa se rezolva cu asiguarile.
cryo
si pana la urma ce erau acele "daune speciale" si cum de intrasesi acolo?
alexutzzz
In PV de la politie nu era specificat pe ce banda circulam eu si pe ce banda circula vinovatul.
Au vrut copii dupa declaratile noastre.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.