Adaugare banner WTA

marius_IRO

Salutare.

Am nevoie de ajutor, pentru adaugarea unui banner de la WTA (Web Traffic Analysis), unui forum SMF. Nu ma descurc deloc cu plasarea codului.
Banerul vreau sa fie plasat in tabelul de jos al paginii, in spatiul acela gol din dreapta (ca si in imaginea de mai jos), sau daca nu se poate, cu un rand mai jos, dar plasat pe mijloc.

Cei de la WTA mi-au dat 5 tipuri de cod (HTML 4 - solutia simpla, HTML 4 - solutia mai perfomanta, XHTML - solutia simpla, XHTML - solutia mai perfomanta, XHTML strict), insa nu stiu care si unde trebuie folosit... recunosc...nu sunt profesor in materie ...dobandesc doar cateva notiuni generale.
Am adaugat mai jos si fisierul care trebuie editat (banuiesc ca acesta este), pentru ca banerul sa apara pe toate paginile.

Multumesc.
bogdanar
Cauta in index.template.php al temei pe care o folosesti:

CODSURSA
<div id="copyright" align="center">
<span class="smalltext">

Adauga dupa, codul html de la wta ( oricare din ele ).

Ar mai varianta sa cauti mod-ul Global headers and footers, instaleaza-l din admin si acesta iti creeaza un camp in admin unde poti sa copiezi codul wta, fara sa mai editezi codul php/html.

tosin
ai incercat pluginul global header and footer pentru smf ? :-? instaleazal si modifici mai usor, defapt iti creiaza el spatile necesare tie.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.