Pe colțul mesei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

tudorel666

QUOTE(Cimpoacă @ Mar 31 2007, 23:57) [snapback]2644980[/snapback]
You just like to get goated on, don’t ya?...

mai sac de pureci, ce mai vrei
sa stai capra, sau ce cei ?
nu cunosc eu inglis limba
hai mai du-te si te plimba!
replici da-mi in romaneste,
n-o fac prost pe englezeste.
de-am merit nenimerit,
sunt si prost , sunt si tampit.
reguli ti-am mai spus ca n-am
si-s destept ca un oltean,
pardon curcan,
ma scuzi, racan,
sorry, golan,
fac doar tam, tam
sa taci un dram
ca esti cam, cam
intr-o doaga si-o ureche
si esti speriat de streche
si pe SP n-ai pereche
la-ncurcat o limba veche
ce se cheama roamaneasca
nu cimtroaca, nici porceasca !
Cimpoacă
Efectele secundare ale medicației tale:
1. Jale.
2. Jale.
Cimpoacă nu te spune la educatoarele tale:
1. Nina
2. Nina.
3. Mama.
Toate sunt ale tale.

tudorel666
QUOTE(Cimpoacă @ Apr 1 2007, 00:24) [snapback]2645067[/snapback]
Efectele secundare ale medicației tale:
1. Jale.
2. Jale.
Cimpoacă nu te spune la educatoarele tale:
1. Nina
2. Nina.
3. Mama.
Toate sunt ale tale.

Efectele primare ale nemedicatiei tale sunt :

1.bale si mate goale
2.vant si vanturi nasoale

Eu te spun la tembelatoarele tale :

1.nina - stricnina, ia-o cat mai curand sa ma-ne scapi de chin
2.nina - streangulina te asteapta sa te legene duios pana la ultima respiratie
3.mama, plange ca nu a reusit sa te avorteze cand inca se mai putea

Toate sunt ale tale, poti sa incerci orice varianta ca tot bine imi faci !
tudorel666
Cimpoaca, murisi bre din doua vorba ?!
Am vrut te fuck a rade, si nu ciorba !!!
naughtydream01
Prostia nu se cumpără, e doar o curvă
Care se-oferă gratis, oricărui idiot
Care o vinde mai departe,
Crezând ca el doar cere, nu oferă.
Și-acea prostie e deșteptăciunea-ntruchipată
Pentru că este vâdută mai departe, nu uitată,
Iar ce se ia pe ea, nu va uita nici împăratul
Și nici suita sa!
Alex M.

Cuvintele sunt prea inexacte si nepotrivite pentru exprimarea unor adevaruri complexe. Filosofia e greu de inghesuit in limbajele oamenilor, orice incercare de a exprima mari revelatii sau adevaruri in cuvinte devine caraghioasa.

Limbajul oamenilor este doar pentru exprimarea unor lucruri simple. Folosite in viata de zi cu zi. Sunt obosit sa citesc cugetari filosofice inghesuite in niste cuvinte neincapatoare.

QUOTE(Cimpoacă @ Mar 13 2007, 21:37) [snapback]2565980[/snapback]
Nu poți distruge un sistem din care nu poți evada.

Fals.
1. Nu poti evada dintr-un sistem daca te afli deja in afara lui;
2. Poti distruge un sistem daca te afli in afara lui,
=> Poti distruge anumite sisteme din care "nu poti evada"

naughtydream01
QUOTE(Alex M. @ Apr 5 2007, 02:03) [snapback]2661553[/snapback]
Cuvintele sunt prea inexacte si nepotrivite pentru exprimarea unor adevaruri complexe. Filosofia e greu de inghesuit in limbajele oamenilor, orice incercare de a exprima mari revelatii sau adevaruri in cuvinte devine caraghioasa.

Limbajul oamenilor este doar pentru exprimarea unor lucruri simple. Folosite in viata de zi cu zi. Sunt obosit sa citesc cugetari filosofice inghesuite in niste cuvinte neincapatoare.
Fals.
1. Nu poti evada dintr-un sistem daca te afli deja in afara lui;
2. Poti distruge un sistem daca te afli in afara lui,
=> Poti distruge anumite sisteme din care "nu poti evada"

Poți să taci, dar tu preferi să vorbești...

Alex M.
O constatare eronata, facuta de o persoana care se considera inteligenta, dar confunda vorbirea cu scrisul.
naughtydream01
QUOTE(Alex M. @ Apr 5 2007, 02:03) [snapback]2661553[/snapback]
Cuvintele sunt prea inexacte si nepotrivite pentru exprimarea unor adevaruri complexe.

QUOTE(Alex M. @ Apr 5 2007, 02:06) [snapback]2661558[/snapback]
O constatare eronata, facuta de o persoana care se considera inteligenta, dar confunda vorbirea cu scrisul.

Am dezvăluit identitatea secretă a persoanei.
Alex M.

QUOTE(naughtydream01 @ Apr 5 2007, 02:09) [snapback]2661562[/snapback]
Am dezvăluit identitatea secretă a persoanei.

Presupun ca prin asta tu vrei sa sugerezi ca ca persoana care face confuzia sunt eu.

Totusi, afirmatia ta despre dezvaluirea identitatii nu are nici un sens; cele 2 quote-uri nu dovedesc nimic.

Daca citesti cu atentie, vei vedea ca am scris "exprimare" si nu "vorbire"; apoi, nu e vorba de nici o identitate secreta care poate fi dezvaluita.
naughtydream01
QUOTE(Alex M. @ Apr 5 2007, 02:13) [snapback]2661569[/snapback]
Presupun ca prin asta tu vrei sa sugerezi ca ca persoana care face confuzia sunt eu.

Totusi, afirmatia ta despre dezvaluirea identitatii nu are nici un sens; cele 2 quote-uri nu dovedesc nimic.

Daca citesti cu atentie, vei vedea ca am scris "exprimare" si nu "vorbire"; apoi, nu e vorba de nici o identitate secreta care poate fi dezvaluita.

Și ajung iarăși, la vechea mea zicală, fiecare înțelege ce poate...
Alex M.
QUOTE(naughtydream01 @ Apr 5 2007, 02:15) [snapback]2661572[/snapback]
Și ajung iarăși, la vechea mea zicală, fiecare înțelege ce poate...

Lol. Cu totii stim ca fiecare intelege ce poate; oare cum ar putea fi altfel? Simpla comunicare a unui astfel de adevar este o irosire de timp, si tu spui ca ai facut o zicala din asta?
naughtydream01
QUOTE(Alex M. @ Apr 5 2007, 02:22) [snapback]2661581[/snapback]
Lol. Cu totii stim ca fiecare intelege ce poate; oare cum ar putea fi altfel? Simpla comunicare a unui astfel de adevar este o irosire de timp, si tu spui ca ai facut o zicala din asta?

Nici măcar. Dar se pare că tu ai mușchii mai dezvoltați. Și rabzi mai bine. E prea criptic barbatul meu, nu se înțelege niciodată că își bate ceva de doritori. La mai mare!
Alex M.

Muschi? Rabdare?
Total fara legatura. Betia din apa rece nu e buna.
naughtydream01
QUOTE(Alex M. @ Apr 5 2007, 02:32) [snapback]2661594[/snapback]
Muschi? Rabdare?
Total fara legatura. Betia din apa rece nu e buna.

Dar nici beția din preaștiute...
Alex M.

Pentru ca sunt in dispozitie buna, o sa fac urmatoarele mentionari:

"Nici măcar. Dar se pare că tu ai mușchii mai dezvoltați. Și rabzi mai bine. E prea criptic barbatul meu, nu se înțelege niciodată că își bate ceva de doritori. La mai mare! "

Chiar crezi ca atunci cand zici "fiecare intelege ce poate" niciodata nu se intelege bataia de joc? Fals.
Toti, inclusiv prosti sau destepti, isi dau seama ca atunci cand le spui "fiecare intelege ce poate" e o luare peste picior ( sau bataie de joc cum spun unii ) sugerand ca omul e prea prost ca sa inteleaga ce ai spus tu. wink.gif

Trebuie sa fi de acord cu mine ca atunci cand spui ca niciodata nu se intelege ca isi bate ceva de doritori, gresesti, e tocmai invers, intodeauna se intelege. Nu e criptic deloc.

Cat despre prima chestiune "Poți să taci, dar tu preferi să vorbești...", nu stiu de ce te prefaci ca nu intelegi aluzia mea ca NU am vorbit ci am scris. Vorbirea NU este totuna cu scrisul, desii amandoua sunt forme de exprimare.

Prin urmare, constatarea ta cum ca "Poți să taci, dar tu preferi să vorbești..." era clar falsa; si nu exista nici un secret vizavi de identitatea persoanei care confunda vorbirea cu scrisul, acea persoana esti tu! tongue.gif

naughtydream01
QUOTE(Alex M. @ Apr 5 2007, 02:51) [snapback]2661618[/snapback]
Pentru ca sunt in dispozitie buna, o sa fac urmatoarele mentionari:

"Nici măcar. Dar se pare că tu ai mușchii mai dezvoltați. Și rabzi mai bine. E prea criptic barbatul meu, nu se înțelege niciodată că își bate ceva de doritori. La mai mare! "

Chiar crezi ca atunci cand zici "fiecare intelege ce poate" niciodata nu se intelege bataia de joc? Fals.
Toti, inclusiv prosti sau destepti, isi dau seama ca atunci cand le spui "fiecare intelege ce poate" e o luare peste picior ( sau bataie de joc cum spun unii ) sugerand ca omul e prea prost ca sa inteleaga ce ai spus tu. wink.gif

Trebuie sa fi de acord cu mine ca atunci cand spui ca niciodata nu se intelege ca isi bate ceva de doritori, gresesti, e tocmai invers, intodeauna se intelege. Nu e criptic deloc.

Cat despre prima chestiune "Poți să taci, dar tu preferi să vorbești...", nu stiu de ce te prefaci ca nu intelegi aluzia mea ca NU am vorbit ci am scris. Vorbirea NU este totuna cu scrisul, desii amandoua sunt forme de exprimare.

Prin urmare, constatarea ta cum ca "Poți să taci, dar tu preferi să vorbești..." era clar falsa; si nu exista nici un secret vizavi de identitatea persoanei care confunda vorbirea cu scrisul, acea persoana esti tu! tongue.gif

Dragul meu, cu toate că mi se rupe că ai postat un mesaj personal, A.K.A. PM, de la mine, ceea ce nu se face, decât de ratații fără dumnezei și sfinți, tu nu ai decât să vorbești singur, pe acest topic, oricum, nu te contrazice nici dracu'.

Adio, plec eu, din poporul meu.
Alex M.

Imi pare rau ca te-am suparat, n-a fost intentia mea.

Pacat ca vorbesti asa urat ( cu ti se rupe ) si e pacat ca te enervezi asa repede.

naughtydream01
QUOTE(Alex M. @ Apr 5 2007, 03:06) [snapback]2661634[/snapback]
Imi pare rau ca te-am suparat, n-a fost intentia mea.

Pacat ca vorbesti asa urat ( cu ti se rupe ) si e pacat ca te enervezi asa repede.

Păcatul e păcat? No, ca să vezi...

Aici Radio Chișinău, este ora nouă...

Bună dimineața, țară!
Mă trezește soarele
Ies afara cu chitara
Ciocarlii, fanfarele.
Sună vesel a mea struna,
Vântul duce muzica,
Toata lumea cânta melodia mea.

No, acum nu-i mai cald afară?
Alex M.
QUOTE(naughtydream01 @ Apr 5 2007, 03:10) [snapback]2661638[/snapback]
Păcatul e păcat? No, ca să vezi...
Aici Radio Chișinău, este ora nouă...

Bună dimineața, țară!
Mă trezește soarele
Ies afara cu chitara
Ciocarlii, fanfarele.
Sună vesel a mea struna,
Vântul duce muzica,
Toata lumea cânta melodia mea.

No, acum nu-i mai cald afară?

N-am zis ca pacatul e pacat, cum ai tras concluzia asta?

Simpatica poezia.
Cimpoacă
QUOTE(Alex M. @ Apr 5 2007, 01:51) [snapback]2661618[/snapback]
Vorbirea NU este totuna cu scrisul, desii amandoua sunt forme de exprimare.

Aferim!
naughtydream01
QUOTE(Cimpoacă @ Apr 5 2007, 07:04) [snapback]2661733[/snapback]
Aferim!

Ratasem. Noapte bună.
tudorel666
QUOTE(Cimpoacă @ Apr 5 2007, 07:04) [snapback]2661733[/snapback]
Aferim!

Uau, Cimpoaca pare inca viu !
Cum dracu s-a trezit si eu nu stiu ?!
Ce fasi arise, iesi in drum ?
Ti-e doara iar sa-ti faci tepele scrum ?
Cimpoacă
Orice poet de geniu este un ratat
Și orice om, oricât de cumsecade-ar fi, se face de căcat.
Greșelile sunt doar pentru milogi.
Când ești divin nu te mai rogi.
Cimpoacă
În așteptarea învierii tuturor proștilor care n-au ce căuta nici măcar în stratul F2, vă prezint urarea mea sinceră, made by Noti:

Click pentru a vizualiza atașamentul

Domnul să vă dea, celor menționați mai sus, tot sprijinul, ca să nu cădeți înapoi pe planeta asta!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.