Pe colțul mesei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

Cimpoacă

Venus din milă

După ce termină de lustruit serviciile de silicon, deși tulburat de discuția cu fratele lui, Minciclone, Stârvi se duse în camera secretelor. Camera secretelor era secretă. Doar el știa unde se află. În camera lui, desigur. Mai avea un ultim secret de transmis. Acela care-l măcina de mult. Acela care-i făcuse existența un chin. Acela că era singurul care știa cât de genial este. Fratele lui, Scufi știa, dar nu știa totul. Ei, acum avea să le arate ele tuturor detractorilor cât de genial era.

Se așeză în fața ultimului serviciu de silicon, luă o ceașcă, turnă cafea în ea, o bău, liniștit, calm, impasibil și-și zise: Mă, ce mă fac io acum, dacă melcii mă confundă cu Minciclone? Păi, unde se duce toată lupta mea de pe blogurile pe care nu le citește nimeni? Te pomenești că loaza asta de frai-miu își trage toată gloria pe ciorapi... Trebuie să contracarez contrarevoluția. Hehehe, și bineînțeles că știu și cum! Luă mobilul și tastă un număr ciudat – 000001000.

- Salut.
- Salut.
- Eu sunt.
- Eu sunt.
- Parolă acceptată.
- Vreau cu șefu.
- Imediat.
...
- Da, ce vrei?
- Sunt eu, Mucilone Stârvi, șefu’.
- Ce p8l4 mea mai vrei, mă, l-am angajat pe frati-tu!
- Păi, de-asta v-a sunat, să vă mulțumesc pentru asta, dar mai am o propunere... pentru firmă, desigur, că de melci...
- Zi, mă, nu mai barbota prostii!
- Șefu’, am aflat tot!
- Ce tot, mă, iar te crezi siliconul sânilor?
- Nuuu, șefu’, asta e chiar de prima pagină!
- Bagă!
- Minciclone nu e fratele meu!
- Cuuuuum?
- Pe bune, e un android, l-au adus romulanii ca să vă spargă firma!
- Firma mea?!!! Nu există-n lumeeee firmă ca a meaaaa, ce-aveți, voi, dușmani cu eaaaa!
- Șefu’, n-ați văzut că se ia de arici cu scopul de a-l introduce în firmă pe Zgăibărici?
- Cum adică?
- Simplu, cu căcat.
- Ce căcat, mă? Faci mișto de mine?
- Nu, șefu’, doamne feri! Ascultă-mă. După ce îi dă cu kagemushele în cap ariciului, vrea să mă facă pe mine de cacao. Să zică că de fapt el e ariciul!
- Cum, mă, să zică că ele e ariciul?!!
- Așa bine! În felul ăsta, te va demola pe tine și pe Porridge în fața melcilor!
- N-are cum!
- Ba da, Scufi face o clonă cu o studentă la arte plastice și plastografie și i-o bagă ariciului în pat. Ariciul va fi sedus și prăjitoarea va afla incestul, de aici totul devine posibil. Prăjitoarea o va blestema pe Naynume, crezând că ea a fost amanta lui Porridge, Porridge va face un împrumut la ABN ca să o dezlege de farmece, între timp Sudoru iese din garanție și matale te trezești gol în fața limacșilor.
- Bă, ești nebun, bine că te-am dat afară!...
- Șefu’, nu-s nebun, ascultă-mă bine, habar n-ai ce iese de-aici, dar eu te pot ajuta, doar că... stau cam prost cu cârpele...
- Ce cârpe, mă?
- Alea cu care șterg serviciile mele de silicon.
- Și ce vrei?
- IP-uri.
- Ce IP-uri, mă?
- Păi, de câte ori intru cu un IP, tre’ să-l șterg cu cârpa.
- Și?
- Păi, am mai multe IP-uri decât cârpe...
- Ok. Îți dau eu, și cârpe și IP-uri, dar numai pentru scopuri pașnice, adică pacificarea melcilor, că ariciul ăsta mă calcă prea des cu șlapul pe creier.
- Aaa, apropo, șefu’, vreau și io o pereche de șlapi.
- Ce să faci, mă, cu ei?
- Secret, șefu’, dar atâta pot să divulg... Îi fac să semene cu o pereche de șlapi.
- Ți-am zis io că ești nebun...
- Oi fi, dar șlapii nu...
Elena2k
tare roll2.gif roll2.gif roll2.gif

LoveDemon
biggrin.gif
Da' ce-i cu Michaelul ala?
Cimpoacă
QUOTE(LoveDemon @ Aug 2 2006, 21:37) *
biggrin.gif
Da' ce-i cu Michaelul ala?

Păi, ăla e.
LoveDemon
Iesti mult prea criptic.
Cimpoacă
QUOTE(LoveDemon @ Aug 2 2006, 22:29) *
Iesti mult prea criptic.

Îl aștept pe St. Ghiorghe.
LoveDemon
Tot criptic ai ramas. Da' asteapta-l.

Cimpoacă
Şarpele, balaur şi dragon
Ştie prea bine că eu sunt doar om.
Şi asta îi convine,
Altfel n-ar da cu-atâta ură-n mine.
Dar peste mine este altul, care nu mă ţine.
De ce şi el loveşte-n mine?
LoveDemon
Neuronului meu unic si irepetabil i se incalcisera dendritele amortite, da' acum i s-au dezbalatucit si si-a cerut scuze.
naughtydream01

QUOTE(LoveDemon @ Aug 3 2006, 11:16) *
Neuronului meu unic si irepetabil i se incalcisera dendritele amortite, da' acum i s-au dezbalatucit si si-a cerut scuze.

Se mai intampla, tu sa fii sanatoasa. rolleyes.gif
Cimpoacă
Un regat pentru un șlap

Extenuat după discuția cu fratele lui, Mucilone, Minciclone se pregăti pentru întâlnirea cu o damă faină, desigur, foarte mioapă și în lipsă acută de cazare. Nu era ceva de ocolit, totuși, avea un CV impresionant: fusese balerină la opera de trei parale, soprană la teatrul de păpuși și directoare de scenă la spectacolele fără public. Avea un singur defect. Răsufla. Pe la valvă.

Dar acesta nu era un impediment de natură să afecteze beligeranții. Scufi luă un tub de poxipol și începu incantația moștenită de la bunicii lui cherokee: UUUU, aaaa, hahaha, kakakaka, unde ești, duhule bun, aicea, că sunt străbun... șamd.

Studenta prinse viață, pe măsură ce vocalele deveneau mai predominante în fața consoanelor.
Și dintr-o dată, șampolionul Scufi, transformat în Pygmalion cu plămâni, emise axioma: Suflatul găurii produce litere!

Studenta se ridică pe cele patru picioare. Vaaai, ce frumos e aici la voi. Unde sunt?
- În paradis, zise Minciclone, în timp ce-și vâjâi urechile și cojile uscate picară precum confeții în toate direcțiile.
- Și tu cine ești?
- Eu? Dumnezeu!
- Așa urât?...
- Ei, tu vii din altă dimensiune, aceea unde toți oamenii sunt frumoși și cinstiți, aici, pe pământ, toți sunt urâți, iar eu sunt cel mai urât, și la propriu și la figurant.
- Pot să-ți spun tati? Că doamne-doamne e prea lung...
- Desigur, fiica mea, zise Scufi și continuă să-și înfigă buzele în valva Galateei.
- Tati, dar de ce m-ai făcut?
- Pentru un scop nobil, fiica mea, ca să ajungi studentă!
- La ce?
- La ce vrei tu, cauciucata mea!
- Vreau la litere, zise galateanca!
- Asta nu se poate, sunt prea multe și o să le incurci.
- Și ce, curcile nu sunt oameni?
- Vezi, ce ți-am zis eu? Mai bine la arte plastice, doar ești tânără, frumoasă, se va găsi vreun japonez să te abordeze la Cronț Mutanta.
- Daaa, viau alte plastice, se bucură galateanca!
- Bine, dar mai întâi, hai să facem o poză împreună, vrei?
- Da, viau poze cu nenea urâți!
- Nu fi obraznică, ți-am mai zis că eu sunt dumnezeu!
- Bine, viau poze cu dumnezei urâți!
Valva cedă, poxipolul se dezlipi...
Urma o nouă noapte albă la adăpostul găurii negre din stupul de melci.
Elena2k
ai inspiratie nu gluma laugh.gif
Cimpoacă
QUOTE(Elena2k @ Aug 3 2006, 21:54) *
ai inspiratie nu gluma laugh.gif

E transpirație, și pute-a humă.
Cimpoacă
Beau și eu o bere, fără de plăcere.
Mă mai cert cu câte un vecin de forum.
Nu am quorum.
Ce mai trebuie să nu mai fac,
Să fiu chiar tuturor pe plac?
Oamenii sunt frumoși, îmbrăcați la paradă,
Dar mie mi se par sticloși, când îi străvăd pe stradă.
Caut un om, o oamă, un descendent din zei...
O, unde sunteți, frații mei?
Cimpoacă
O tanti, exellată,
Se crede, la centimă, inframoderată,
Deci, dă pm-uri, dă semnale,
Că nu aş fi pe placul măreţiei sale.
Ei, aş, ea doar se sâcâia,
De dorul ce n-o întâlnea!
naughtydream01
In pana mea, ca numai dobitoci exista pe acest pamant,
Mi-e rau de mine si mi-e sila de-al lor vant
Mi-e dor de alta lume-n adancuri inghetata
N-am cunoscut-o, nu-i nimic, mi-e asuprirea trist inradacinata.
patrician
Domnule mufa, se face ?
patrician
Focul sa inceteze din ambele directii.
Balanta sa fie egala smile.gif
Cimpoacă
O fi ea vițăvercea mai amară,
Dar ține-te de ea, monșer, nu da cu capu-n bară,
Atâta timp cât n-ai habar de imprecații,
Nu-ți mai toci penița, pintenii și creasta prin Creații!
Te iau de cap, te strâng de gât și-ți dau un șut în dos,
Aștept, desigur, mulțumiri, pentru că astfel te ridic de jos...

Focul va fi din ambele direcții, căci la rotisor,
Numai așa se-obține efectul crispy, fraged puișor,
Iară balanța zice-așa: aproape-un kil jumate.
Crescătoria de unde-ai evadat nu prea dă rezultate...

Pe după colțul meu te cam pândește falimentul,
Ia-ți banul, clona și suspendul și take a walk, că-ți sparg ecartamentul!
Piorel
Foaie verde foi de fier
Mi te paşte un transfer.

laugh.gif nu pot să mă abţin.
Cimpoacă
Ce bine, că nu ești ca mine, că n-ai nimic, nici rău, nici bine, că n-ai să-ncerci nimic ce ți-ar ieși greșit. N-ai sete, foamea să-ți fi potolit, n-ai mângâiere, să te fi lovit, nu ai nimic, nu ești nimic, nu vrei nimic, ar fi prea mult orice ca să te doară, tu nu ai dumnezeu, nici neam, nici țară.
Ai doar atât, pe tine, cea de-odinioară.
naughtydream01
Urdoare cu ardoare mi-ai oferit in vis,
Un gand cum ca acela ca nu-s eu ce am zis
M-a fulgerat in soare pe mii de raze sparte
M-au ravasit din tine urdorile-nchegate.
tropotica
S-a umplut lumea de binevoitori, e timpul, deci, ca binefăcătorii să-și ia catrafusele.
Un viitor tot mai diferit de trecutul nerecunoscut îi va lega indisolubil pe toți cei care nu au și nu vor avea niciun preț, niciodată, deci se vând pe nimica toată.
Doriți-le la mulți ani celor care nu au înțeles că a fi în viață înseamnă ceva mai mult decât a fi viu.
Doriți-le moarte ușoară celor pentru care o viață aflată la cheremul unor nărozi e fără preț și fără sens.
Hai, sictir, drum bun, măcar la cimitir!
tropotica
Maestre-Akuma, fragil și superb de logic Calandrin,
Acum vedeți și voi că-i vremea celor care intră-n iarnă doar cu-n fulgarin...
Se vor vedea, desigur, între ei, cu tonții, ei, micuții,
Când pe banchize se vor da pescari la copcă și carbid mai toți mărunții,
Când istoviți de toate ale lor nimicnicii,
Toți măscăricii de serviciu vor da cep la pandalii,
Și din catavasie-n fandaxie toți nespălații, cu ulcioare și cu afte-n pungi
Or să conspire, unul pentru altul, să-și dea mâna să-i dezghețe pe nătângi.

Chiar n-am ajuns acolo, încât să-mi arăt dosul ca să fiu hazliu,
Râdeți de voi, aveți de cine, din belșug, eu, vioriu sau sângeriu,
Chiar mă declar satisfăcut.
EU am futut, n-am fost futut!
Cimpoacă
Totul a început cu începutul, ca la Roma.
Un Pullo, cu c84iele altuia, că ale lui erau reținute pentru confecționarea de spermicide, apare cu 2 clone.
Nu avea nimeni nicio treabă cu el, el, cu toată lumea.
Trebuia, deci să fie niște huseni de serviciu, care în limbaj comun se numesc băgători de seamă, să intervină în favoarea defavorizării zonelor calamitate, adică: 00 și ai lui, căpcăunii softului. Pedia.
Așaaaaa. Apare unu’. Zice că luptă pentru democrație, libertate, trafic de arme fără frontiere și bun-simț.
Apare opoziția. Ia m81e.
Apare iar Frontul Salvării a Ceea Ce Nu Se Mai Esicstă. Dă cu căcat. Căcatul expiră. Iar dă cu căcat. Expiră și ăla.
Ce ne facem, fetelor?
Chemăm Guardia!
Guardia e cam derutată.
Apare infanteria stelară. La început e siderată. Cavaleria submarină avea torpile doar pentru portavioane. Păi, și ce paula mea facem noi cu torpile, că aicea ne confruntăm cu o situație de căcat?
Îi învățăm să sugă!
Ce să sugă?
Cum, ce?
Ce sug toți melcii, seva!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.