Pe colțul mesei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

Ayame

QUOTE(farfallen @ Feb 28 2006, 15:35) *
Chiar dezarmant, penibil, neuron suferind.
Iubesc abstract, când fraga buzelor cu șpițul îți alint.
Mă doare-n bască,
De carnea-ți flască,
Ești ravisantă, fascinantă,
Ca o basculantă
Rămasă pe jantă.

asta a fost blestem, cineva ti-a facut farmece sa mergi c o asa babaciune pe strada, auzi, flescaita, sint sigura ca daca cauti toata viata ta asa ceva nu mai gasesti, lasa,bine ca ti-a ajutat dumnezeu ca ai scapat de ea, afara geme lumea de femei tinere, frumoase si cu carne adevarata pe ele, nu-i mai acorda atentie la un asa demon, asta nu-i femeie, femei adevarate, desptepte sint alea de linga tine, nici nu merita sa-i acorzi un vers cit ar fi el de oribil....

Maestre subiect de proza, baba flescaita, zdreanta care pe vremuri intra pe usile chanelului si dadea autografe.. w00t.gif
farfallen
Ce mult te-am iubit, Paraschivo,
Dar scoală odată, bețivo,
Să-ți mângâi ugerul tău abisal,
De scroafă defunctă-n canal,
Cu bărbăția mea, subliminal,
Și-apoi să-ți fac internarea-n spital.
Isterică, rozătoare termită,
Te scoli sau iti crăp capul de marmită?

farfallen
Tanty aya, Curtea de la Haga e în altă mahala. Acy e dystileriile Cimpoacă. Ori baleyezi articulat, ori dă-ţi cu Boicil pe la tegumente şi dă autografe unde vrey, la chanel, la cochonel, da’ cântă la altă masă, că-my sperii violatele din Parma.
Ayame
noti, e mare vrajitoare, face bine la oameni, ii scapa de blesteme, mai bine da-i un bax de tuborg ca aripioarele ei negre au facut minuni, eu , doecamdata ii dau unul virtual pentru binele care ti l-a facut..
noti, de pasti unul real, da-mi adresa de la iasi sa ti-l trimit ca l-ai scapat pe om de blestem, daca nu erai tu, ramanea asa ....blestemat si mai zi, scuipa ceva ca sa nu se mai lipesca din nou....

baga...

QUOTE(farfallen @ Feb 28 2006, 17:55) *
Tanty aya, Curtea de la Haga e în altă mahala. Acy e dystileriile Cimpoacă. Ori baleyezi articulat, ori dă-ți cu Boicil pe la tegumente și dă autografe unde vrey, la chanel, la cochonel, da’ cântă la altă masă, că-my sperii violatele din Parma.

eu sint neutra si sint de acord cu voi. naughty.gif
farfallen
QUOTE(Ayame @ Feb 28 2006, 11:02) *
eu sint neutra si sint de acord cu voi. naughty.gif

Fachingvudumagicman! Și când te gândești câți proști erau convinși că ai fi feminină. Haahahahaha. Pe tine chiar nu te-a ajutat Dumnezeu niciodată. Hahahahaha. Suntem de acord cu tine. Absaliut!

@maxy
Trezește-o pe noti și trimite-o pe decalata asta la R.A.R. să-i facă radierea.
Ayame
diavole, pickhammer-ul adinc sa -l bagi
deasupra in shpagat galeata cu gust de fragi
sint subtirica ma pui in ce pozitie vrei tu
patru nopti su patru zile, omoara-ma, in stilul WU
lasa-ma sa patrund in altarul sufletului tau dracesc
chair daca trec prin foc, slaba e friptura "a la grecesc"
eu am sa musc din tine c-o foame ca de demon
laptele ti-l beau, ca doar nu-i ulei de somon
pina la moarte eu am sa te iubesc
fiori ma trec, focul ma mistuie, tisnesc..
akuma, iarta,e ceva rau ca te iubesc???
Ayame
@maxy
Trezește-o pe noti și trimite-o pe decalata asta la R.A.R. să-i facă radierea

si dupa aceea sa vina neaparat aici ca sa nu se intoarca blestemul, te pomenesti iar cu baba flescaita peste tine, saracul de tine prin ce cosmar ai trecut, nu stiam ca ai facut eforturi asa mari ca sa o suporti o asa uratenie ... worthy.gif

Ayame
QUOTE(farfallen @ Feb 28 2006, 18:57) *
Adormita din pădurea zăpăcită, ai uitat că asta susțineai pe forum? Ce tot țopăi atunci ca isterica la clismă? Eu nu am conspirat decât pe baza declarațiilor tale. Între timp, însă, ai început să fii tot mai defazată, să curcăi, să porcăi, să șobolănești... În Japonia e vreun concurs de onomatopee pe care nu l-ai câștigat?

da, asa e, bine ca trecut, of, doamne iar tu a trebuit sa suporiti o baba flescaita si urata care nu se uita nimeni la ea? noi cam asta intelegem ca a fost un blestem pentru tine... smile.gif
Ayame
de data asta toata lumea s-a distrat, ieri am evitat , se pare ca si prietenii tai au fost satisfacuti ca erau azi on-line toti pe aici, au ras, da, las ca-i bine sa mai scapam de stres, normal, de ras noi am fost toata viata ca de fala n-am fost niciodata, si multumuri lu noti pentru participare, asptetam in continuare postarile ei, eu chair am nevoie de ele... kisstogether.gif
mai, acy, acu', esti un om fericit, de ieri incoace, da, se vede, foarte bine, noi ne bucuram cu voi...
baba urata, asta cine stie pe la ce suflet se mai tanguie ca sa se indure cineva sa-i privesca macar chipul sau sa-i dea un pahar de apa pentru sufletul uscat...
maestre akuma, multumim pentru participare chair daca a fost putin....

noti, continua ca daca nu, te provoc eu... kisstogether.gif
naughtydream01

Provoaca-ma, semeni vant culegi furtuna.
farfallen
Haha, hai, noti, bagă-i un sixpack de la frigider în chiloți.
naughtydream01
QUOTE(farfallen @ Feb 28 2006, 13:28) *
Haha, hai, noti, bagă-i un sixpack de la frigider în chiloți.

Mi-i lene sa ma deplasez.
farfallen
Poate-i coprofagă, ce riști?
naughtydream01
QUOTE(farfallen @ Feb 28 2006, 13:39) *
Poate-i coprofagă, ce riști?

Poate?
Cimpoacă
Am tot crezut în Dumnezeu. Dar dracu’ mi-a luat-o inainte. Era mai vechi în funcție, deh... Tu, preacistito, care ai rupt tot, de ce te-ai născut ca să naști?

Ia mai taci, ia mai taci, ia mai taci!
naughtydreamO1
Ia mai intreaba, ia mai intreaba!
Iarba de ce e iarba?
Prostul de ce e prost?
Fiindca e iarba verde?
Cimpoacă
Aia nu e iarbă verde,
Aia nu e iarbă,
Aia nu e ce vezi.

Ce vezi tu, nu e.
Ce crezi tu, nu e.
Dar vine ea și vremea care scutură tot.
Și copaci, și oameni, și bot.
naughtydreamO1
Si cand toti se vor scutura,
Eu ce voi face-atunci, iubirea mea?
Cand codrul se va satura de frunze-ngalbenite
Si noi de vechiturile de prin scrisori
Noi ne vom face asemeni lor?
Rauvoitori?
Cimpoacă
Cine e rău, e prost, prostia duce la-ngâmfare,
De-aceea proştii n-au trecut, nici zare.
Nici noi n-avem mai mult decât au ei, dar proştii au acces mai des la dumnezei,
De preşpan, de carton, de aur...
Depinde fiecare prost ce crede despre propriul faur.
naughtydreamO1
I-a faurit aiurea de i-a si inzestrat
Cu slujbe mari si cu renume de purtat...
Nu cred in ei mai mult decat as fi crezut in mine
Pe cand aveam mai multa ratiune decat rusine..
Si inca mai vedeam.
Cimpoacă
M-am trezit cu tine lângă mine.
Şi cu tâlharii la uşă.
Şi cu şefii la bere.
Ce plăcere.
Toată lumea să ridice braţele-n aer.
Se simte miros de fraier.
Cimpoacă
Creațiile mele sunt jalnice. Mă bucur că totuși ele sunt urmărite. De cei ale căror gânduri nu vor fi nicicând, de nimeni, citite.

Cimpoacă e beat. Eh, s-a mai întâmplat. Și altora, nu nouă. Noi suntem plini de viață, dar nu de rouă.
Cimpoacă e nebun. Foarte bine. Avem cămăși destule, în mâneci spre a-l ține.
Cimpoacă e un prost. Mai bine n-ar fi fost.
Da, dar așa cum e, Cimpoacă este. Ce ne facem, ne dăm peste dește?
Nu, îl lăsăm așa.
Va dispărea.
Așa cum nu a fost așa.
Cimpoacă
Dumnezeu nu face greşeli, doar oamenii, normal, şi-atunci de ce e totul în jurul nostru menstrual? De ce, în loc de oameni, găsim răpciuni ecvestre, de ce în loc de violete, rânjesc prin geam căpestre? De ce ne-abrutizăm, uităm, ne facem că uităm, ne tresărim ca să nu-i tresărim pe cei ce-i îngropăm? De ce un ăla e mai mare ca un altul, de ce speranţa mea e muci, nu-i ca bazaltul? De ce sunt tot mai mic faţă de ce nu sunt?
Mai bine viu, mai bine în mormânt.
Cimpoacă
Strigi, urli, înjuri, e totul în zadar. Ţi se recomandă un ceai de la Plafar. În loc de far. Ţi se spune că nu eşti aşa de rău, ba da, eşti atât de rău încât te sperii însuţi de visele pe care le icneşti. Dar eşti, aşa cum eşti. Ce dracu eşti?
Tembelizor
inlove.gif
"One dream
One hope
Nothing,
Nothing at all
That's what's left for me
But is it for you?
Is it For others?
A natural thing,
A simple thought
A piece of love that's what I had"
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.