Pe colțul mesei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

zahei

las-o-ncolo de pastila,
dependenta e un mit.
diagnostic fara mila:
esti bolnav inchipuit.

vin saracii, pacientii,
bolnaviori si suferind.
la impachetari, la frectii,
nu ca tine topaind.

vii la mine-n farmacie
pofticios ca un gurmand?
nu pastile-ti trebe tie,
dar o vodca-ti recomand! biggrin.gif
toyomi
QUOTE(zahei @ Jun 10 2005, 04:14)
nu prea vazusi organul la culoare
in ultimii vreo patruzeci de ani.
alege-ti unul din miile de fani
ca prea revii cu gandul la ejaculare.
*

pai daca sint in abstinenta de 3 ani la ce altceva vrei sa ma gindesc ?

BlackMamba
QUOTE(toyomi @ Jun 9 2005, 13:47)
sa vezi tu ce halucinatii o sa te apuce cind vin la brasov , haha ....
*

Pervers, consecutiv te vreau, în veacul meu imund,
Brașovul tot de tine e flămând,
Halucinez elucubrații terminale,
Sunt fondul tău de ten pe ridurile tale.
toyomi
QUOTE(BlackMamba @ Jun 10 2005, 13:48)
Pervers, consecutiv te vreau, în veacul meu imund,
Brașovul tot de tine e flămând,
Halucinez elucubrații terminale,
Sunt fondul tău de ten pe ridurile tale.
*

a , multumesc doctore , adica ejaculezi pe fata geishei toyomi , bun si asta . w00t.gif
BlackMamba
QUOTE(toyomi @ Jun 10 2005, 09:28)
a , multumesc doctore , adica ejaculezi pe fata geishei toyomi , bun si asta . w00t.gif
*

Nu fii sigură, mă pot abține, haha!
Akuma No
QUOTE(zahei)
las-o-ncolo de pastila,
...............
dar o vodca-ti recomand!  biggrin.gif

zahei clapping.gif

Esti un farmacist citit,
Stii, cu vodca nu-i un mit.
De ramin far-asta bucurie,
Negresit ma duc la... farmacie!!! laugh.gif
Akuma No
Tu un vulcan fierbinte siroind,
El un focos pompier ejaculind.
Aveti in plan sa stingeti lava?
Poftiti atunci in camera... jilava!!! laugh.gif

Akuma No
Se vede, cimpo-i fara cuvintel,
Fortat se odihneste el nitel.
Sa pling akuma nimeni nu ma lasa,
Batiste uscate nu mai am acasa!!! tongue.gif
toyomi
QUOTE(Akuma No @ Jun 10 2005, 16:16)
Tu un vulcan fierbinte siroind,
El un focos pompier ejaculind.
Aveti in plan sa stingeti lava?
Poftiti atunci in camera... jilava!!!  laugh.gif
*

aici nu prea merge , un pompier n-are cum sa stinga un vulcan in plina eruptie nici macar urindu-se in el .
Akuma No

no, asta-i o bomba care ma lasa hirosima.

da, ai dreptate. regret nespus ca am indraznit sa te compar cu un vulcan pasional, fierbinte, siroind si gîfîind in mîinile unui pompier priceput dar care se poate abtine.
simbol falic, barbatusii chippendale echipati in pompieri, ravasesc asternuturile si imaginatia multor domnite ce abia asteapta sa erupa, ca un vulcan, in bratele cu bicepsii cit piciorusul meu.

la cita tensiune sexuala ai acumulat in trei ani, ai si tu dreptate, comparatia cu un vulcan e palida si inadecvata... esti un lant vulcanic in plina activitate, nici oceanul nu te-ar stinge laugh.gif
toyomi
QUOTE(Akuma No @ Jun 10 2005, 17:46)
no, asta-i o bomba care ma lasa hirosima.

da, ai dreptate. regret nespus ca am indraznit sa te compar cu un vulcan pasional, fierbinte, siroind si gîfîind in mîinile unui pompier priceput dar care se poate abtine.
simbol falic, barbatusii chippendale echipati in pompieri, ravasesc asternuturile si imaginatia multor domnite ce abia asteapta sa erupa, ca un vulcan, in bratele cu bicepsii cit piciorusul meu.

la cita tensiune sexuala ai acumulat in trei ani, ai si tu dreptate, comparatia cu un vulcan e palida si inadecvata... esti un lant vulcanic in plina activitate, nici oceanul nu te-ar stinge  laugh.gif
*

doar diavolul .
Akuma No
Femeie de diavol multumita?
Toyo, rogu-te nu fi ipocrita.
Asa dracului-i apune steaua,
Caci in femeie si-a gasit... beleaua!!! laugh.gif
toyomi
QUOTE(Akuma No @ Jun 10 2005, 19:20)
Femeie de diavol multumita?
Toyo, rogu-te nu fi ipocrita.
Asa dracului-i apune steaua,
Caci in femeie si-a gasit... beleaua!!!  laugh.gif
*

geisha lui akuma sint
eu inger mi-s stii bine
diavole inima-ti de foc
se simte pin-la mine.
Akuma No
pentru catren n-am decit una bucata reactie surprise.gif cu arigato.gif si un haiku (aproape) de la akuma:

In suflet sa ai
Mai multe iubiri.
Vis de-arama.

si un supliment:

Ochii nu-ti vad,
Vintul te striga mereu.
Flacara verde.
Akuma No
no, acuma, ce sa fac?

vedeti bine, barzii-au tacut.
mamba-i cu "anti-venin",
toyo face ceai de pin,
in farmacie stocu-i kaput. laugh.gif
toyomi
ceai de pin, eu nu pot face
laba e-nfipt in ace
farmacistul s-a drogat
akuma s-a imbatat

eu isterica ce mi-s
paranoica-n abis
ca ariciul mi-a prescrsis
diagnostic de ucis.
Akuma No
toyo-i ucigas platit,
katana si-a ascutit,
pastreaza si-un brici,
sa-l omoare pe arici!!! laugh.gif
Akuma No
Sfatul l-am urmat,
Am schimbat vodca cu sake,
Akuma-s siderat,
Trebe mult sa pici pe... spate!!!
Navarre
QUOTE(Akuma No @ Jun 17 2005, 09:21)
abisal, abisal, dar incomplet. aia de-o au lunga e musai sa fie si groasa pen ca aia scurta si groasa se numeste dop sau pluta
a, nu se exista numai una bucata nemuritor: there can be only one... acu ma duc sa tai niscai capete death.gif
*

„Vise, copila mea, vise...“ Întotdeauna e mai mulți nemuritori decât ne-am dori. Ei, bine, normal că toți sunt speciali și unici. Cel puțin, ei așa sunt prostiți să creadă...
Navarre
mai bine
Navarre
Decât un kkt, mai bine un nimic
Akuma No
calmul lecturii, aici in tinda noastra, se transforma, devine torential, degradat. asistam ingroziti la un spectacol grandios al desantarii umane.
premeditat autorul terfeleste si minjeste viata, josnicia in care ajunge cuvintul este fara limite. pe intreaga natura nu se mai pune pret, autorul ramine doar cu un fior cosmic familial, cu intunericul greu povara pe umerii lui fragili.
din intuneric autorul ne intoarce o privire, ne cauta in batatura asta tacuta, si vrea parca sa ne spuna: e noapte, e liniste, dormim, treziti-va
exaltarea e vag intrezarita, desi pare vizitat de indoieli, chiar putin mohorit, viata asta care-i parea atit de simpla in realitate il tine incatusat, autorul se crede liber, isi doreste libertatea dar nu se simte liber.
Navarre
QUOTE(Akuma No @ Jun 17 2005, 13:58)
calmul lecturii, aici in tinda noastra, se transforma, devine torential, degradat. asistam ingroziti la un spectacol grandios al desantarii umane. 
premeditat autorul terfeleste si minjeste viata, josnicia in care ajunge cuvintul este fara limite. pe intreaga natura nu se mai pune pret, autorul ramine doar cu un fior cosmic familial, cu intunericul  greu povara pe umerii lui fragili.
din intuneric autorul ne intoarce o privire, ne cauta in batatura asta tacuta, si vrea parca sa ne spuna: e noapte, e liniste, dormim, treziti-va
exaltarea e vag intrezarita, desi pare vizitat de indoieli, chiar putin mohorit, viata asta care-i parea atit de simpla in realitate il tine incatusat, autorul se crede liber, isi doreste libertatea dar nu se simte liber.
*

Tot mai putine cuvinte (ale voastre, maestre) pentru tot mai putine si proaste cuvinte (ale noua, boilor). E normal, dar oricum, multumesc.
Akuma No
nu e momentul sa ne pîndim necontenit obrazurile, palorile sau zîmbetele amicale.

expresivitatea, pentru a sugera ceea ce autorul doreste, trebuie sa aiba o anumita "brutalitate", sa nu fie echivoca. nu numai o simtire clara, dar si una "mincinoasa" trebuie exprimata direct sau, cum se zice, pe fata.

sintem intr-o imagine realista a societati, intr-un repertoriu de conventii etice zugravit pe fundalul conventiilor sociale si intretinute de gusturile, sa le spunem, exotice si exceptionale ale autorului.
personajul nu-si schimba niciodata morala abstracta, tipologia lui sociala pare lipsita de sansa, progresul îi este refuzat, iar autorul isi vede sau descopera personajul - pe care credem ca el insusi il interpreteaza - intrupat in acelasi flux de constiinta, aceleasi senzatii, dar indeajuns de lucid ca sa nu aiba pretentia ca detine adevarul.
ceva trebuie sa se schimbe in interpretarea tendentioasa considerata infailibila.
toyomi
@ akuma san, sinteti profesor de limba romana?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.