Pe colțul mesei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

Broscoiu

Într-o românească și ortodoxă după amiază de uichend de septembrie sună popa la ușă. Eu dormeam, ca un porc necreștin și atavic. Mă trezesc, deschid ușa: Da, vă rog, aveți m...e? Nu, zice, popa, suntem cu crucea. Ghinion, zic eu, deși sunt foarte tolerant cu hobby-urile altora, eu sunt cu nevastă-mea. Ceva probleme? Popa era tânăr când a sunat la ușa mea, dar a plecat cu mult mai multă experiență.

E o adevărată întrecere între cei mai mari proști care construiesc cele mai înalte și inutile chestii, burj al căcat, burj al pișat, burj al sloboz, și alte burje de care nu are nimeni nevoie, în afară de proștii care le construiesc și proștii care cad pe spate când le văd. Turnul Babel sucks, să facem ceva și mai inutil decât coada la prună.
Prima casă e și prima peșteră. Bine ați venit în epoca neanderthalilor, stimați cromagnoni!

Americanii sunt un popor de stupizi la cub. Nu e o revelație pentru un om normal, dar nu mă pot abține să nu mă piș pe mine în somn de râs, de beat ce sunt, că am băut ceva recomandat de regele Suediei la beție, când văd cum se tăvălesc prin Arlington toți cretinii care se tem de terorism. În timp ce ei, inventatorii terorismului internațional, consilierii de genocide inteligente și selective, varsă lacrimi pe urma Gemenilor doborâți de niște teroriști allahiști cu sediul în Washington DC.
Bă, niște teroriști antrenați de voi v-au dat jos două beserici pentru bogați. OK, de ce nu găsiți voi nu doi, ci 20 de instabili psihic, că are balta pește, care să se înmoaie în grenade, și c4, și virusu maimuței cu coaie sub umeri, și să arunce în aer 200 de beserici, geamii, malahii, moschei etc. d-ale ălora de v-a atacat?!!
Terorismul nu se combate cu portavioane și tomahaucuri și apașuri, se combate cu terorism.
Deși America este homlendu și adăpostul celor mai mulți nebuni de pe planetă, ie-te al dreacu nu să găsește niciun terorist american care să dărâme frun bordei din lumea arabă fără 3 proști din regimentul de scufundători la mare înălțime din nato. Bine, mă... Îl prindem pe Noriega, pe cei mai șmecheri cartofori din cartelu de droguri columbian și ne scapă și sadam, și bin laden... Trecem cu bine de 45 de ani de război rece și ne împiedicăm de caprele din afganistan. Bă, oi fi io prost, dar chiar așa de prost nu sunt!
In God we trust, sub ocrotirea ochiului din piramidă... Hai, țiba!
Nu sunt nici creștini, nici deștepți. Sunt ultima fiară.

Apocalipsa, pentru cei care mai au încă proprietatea termenului, este că nimic nu e ceea ce pare a fi. Creștinătatea nu e creștinism. Cristos o fi el e un tip de treabă, despre care cântăm prin biserici, dar nu prea știe să se descurce în lumea reală... Așa că nimeni nu prea îl bagă-n seamă.

Nu pot să plec din românia, pentru că românii și țiganii din românia mă vor însoți peste tot.
Nu mai vreau să rămân în românia, pentru că nici aici țiganii și românii din românia nu mă vor.
Așa că trăiesc pe softpedia, țara mea, în care țiganii, românii, ungurii, cocalarii, printzesele și agramații mă lasă să scriu ce vreau eu când vor ei.
Îmi place țara mea. Lor nu le place, așa că o distrug. Nu eu, ei.
România este singura țară care sfidează legile universului.
Oameni fără masă controlează masele, oameni fără sarcină electrică electrizează, oameni fără genealogie au titluri și proprietăți, oameni cu aere vând gaze naturale, oameni de 0 Kelvin distribuie căldura...
În România maimuțele conduc oamenii.

România este planeta maimuțelor.
Broscoiu
Îmi e așa de bine-n colțișorul ăst al meu,
Așa de liniștit și lunetist mă simt l-această masă,
Că nici dacă trei bănci ar face trust ca să mă dea afar’ din casă,
Nu m-ar putea executa silit ca Dumnezeu.

Astăzi mă-njură-un prost,
Mâine mă sug o mie,
Eu nu-s ca Gandhi, nu țin post,
Eu ffut la temelie.

Oooh, cine sunt, și încotro mă duc?...
Și alte întrebări asemenea, de filosoafă babă,
Ce-a asistat neputincioasă la o labă
Făcută-n tihnă de un dumnezeu ffutut.

Vin oameni mari să îmi explice
Cum au ajuns ei mari și tari.
Eu știu, au curul plin de-alice
Din sperma recoltată de la cocalari.

Vin oameni fini și intelectuali să-mi spună
Că în zadar un lup latră la lună.
Vin mulți. și toți și fiecare ar avea ceva de spus.
Mă doare-n ppulă ce spun ei. Eu nu sunt urs.

Când voi vă plângeți de sodomizări cu bile,
Eu chiar mă cac, căci am idei ostile.
Sugeți o ppulă roșie cu botul tricolor?
Eu, un țigan borât, vă sudui și vă doresc encore!

Nu-i rău că securiștii sunt milionari cu vestă antiglonț,
E rău că-s prea mulți proști ce numai dau din clonț.
Băi, filosoafe, care mori de foame fără soldă,
Te paște moartea. Moartea nu-i o blondă.
-------------------------------------------------------------

Nimeni nu va face nimic până când cineva nu va face ceva.
Pe cât de greu e să prostești un om, pe atât de ușor e să prostești omenirea.
Când un deștept cade-n căcat se spală, când cade-un prost în căcat face reclamă la căcat.
Din cauza subnutriției multe genii par mature la 20 de ani.
Când propria ta existență e vulgară tot ce te înconjoară e obscen. Dacă ai trăit degeaba măcar mori cu folos.

Îl iubesc pe Dumnezeu pentru că mi-a permis să exist și îl urăsc pentru că ezită încă asupra morții mele. Nu că aveam eu prea multe de făcut, dar nu mi-a plăcut niciodată să stau la coadă. Am stat totuși la coadă la chioșcul de vise, poate bagă ceva mâine. Îmi bag ppula-n chioșcul tău, doamne, eu nu sunt nici nemuritor, nici prost. Probabil că în împărăția ta e nevoie de asigurare de viață. Eu n-am, băga-mi-aș ppula-n ea de viață! Desigur, ai să spui: ia uitați-vă ce tupeu pe jegul ăsta de om! Păi, Doamne, în afară de tupeu, ce mi-a mai rămas?! Sunt de căcat, dă-mi una-n cap!
Dacă totuși mai ai răbdare, fă bine, rogu-te, și măcar aruncă-ne ceva provizii și muniție. Am auzit că așa fac aliații pentru partizanii lor. Oleacă de rachiuț sau pălincuță, vo doi bani pentru pită și întrețînere și corent și gazuri. Iahtele și lamborghinele păstrează-le pentru fi-tu și bastarzii lu meri megdălein.

Aș vrea să mă duc la beserică să bag de-un maslu sau măcar de-o molitvă. Normal ar fi ca un stabiliment care promite viață veșnică să fie dischis vieșnic. Chiar și la ora 4 dimineața. Contra cost, frate, că dumnezeu costă, asta știu.
Căcat, mai bine mă duc la minimarket și le trezesc pe mutele alea care servesc bețivii cartierului. Contra cost. Non stop.

Totul e butaforie. Dați foc la tot și veți vedea că nu mai rămâne nimic.

Broscoiu
Astăzi am primit și semnul divin de la Dumnezeu, urmare a rugăciunilor mele intense. Dacă un prost ca mine reușește un flash de bios de pe saitul asus, înseamnă că saitul lui dumnezeu e tare. Mulțumescu-ți, Ție, Doamne! Îți doresc să exiști în mai mare măsură decât îți dau proștii ca mine voie!

EEPROM e om!

Dumnezeu există, problema e că nu toți au GPS, ca să-l viziteze.

Mutele de la minimarket mi-au dat o brichetă fără gaz. Nu e vina lor, dar să le dai sifilis, Doamne, sau HPV! Că iar ajung la cribituri...

Niște prieteni de-ai mei ar vrea un detector de proști portabil. Eu n-am nici nevoie, nici prieteni.

Blestem pe orice prost să ajungă deștept. Ca să nu se aleagă.
Broscoiu
M-am obișnuit de prea mult timp cu trupul ăsta de căcat. Și asta nu e bine pentru un duh ca mine.
Numai în compania unor proști care declară cu orice ocazie că știu ce vrea, ce face și ce mai are de gând să facă Dumnezeu te poți simți cu adevărat genial. Sunt atâția dobitoci care se manifestă în public ca și când ar fi dormit în satul de vacanță al lui Dumnezeu și s-ar fi cherchelit cu ceata îngerilor lui, încât chiar mă simt justificat când îi văd cum suferă de pe urma prostiei lor nedisimulate.
Broscoiu
Când toată viața ta e de căcat și nu mai râzi la glumele lui Dumnezeu e vremea să te duci dracului.
Miliarde de dobitoci merită o eutanasiere, chiar dacă aceasta se numește genocid.
Cu milioane de ani în urmă nu a existat nici un om pe planeta asta. Acum sunt deja prea mulți pentru planeta asta amărâtă.
E timpul, zic eu, să se facă odată și odată dreptate pentru planeta asta amărâtă.
Chiar dacă judecătorul va începe judecata cu mine, tot mai rămân destui de judecat.

Decât să mă piș pe mine de frig în secolul 21, prefer focul iadului.

Popor scârbos și de căcat, nu meriți cenușa mea.
tudorel666
Broscoi maestre,

Din cand in cand, in balta ta mai dau o bata...
Azi ma gandii ca lumea asta sluta
Pe care tot o-mprosti si-o suduiesti,
N-ai improsca-o daca n-o iubesti!
Broscoiu
Inițiații știu că toate națiunile sunt conduse de demoni, și nu de ieri, de azi, dar un drac mai prost ca cel care conduce românia nu există.

Roxy manelista și marian valorosu sunt genii demne de academia română pe lângă proștii care fac scamatorii electorale în țara asta. Nu mai îmi e rușine că sunt român, mi-e scârbă.

tudorel666
Cand esti prea destept, incepi sa tipi ca un prost. Prostii insa sunt linistiti. De ce? Pentru ca-s destepti.
Broscoiu
Capul ce se pleacă sabia nu-l taie. Ba o să-l taie. Căcarea. Și se face de râs. De râsul pullii.
Broscoiu

Dacă lui Dumnezeu nu-i pasă că exist, de ce mi-ar păsa mie?

Ca să evitați să muriți evitați să trăiți.
tudorel666
Intre a fi un intelept ofticos si un magar sanatos, multi aleg sa fie magari intelepti. Nu pricep insa ca magarii nu au fost niciodata intelepti.
Sanema
CITAT (tudorel666 @ 30th September 2009, 06:12) *
multi aleg sa fie magari intelepti. Nu pricep insa ca magarii nu au fost niciodata intelepti.

În schimb, un înțelept a intrat în Ierusalim călare pe un măgăruș, neîncălecat de nimeni până atunci.
tudorel666
Da, unii intelepti pot calari pe cate un magar. Doar ca magarul tace si vorbeste doar inteleptul. La inteleptii de la noi, tace inteleptul si vorbeste magarul.
Broscoiu
Din cauza pumnilor divini în cap, că altfel nu-mi explic,
Noti a mea mai vede doar c-un ochi, cu celălat mă vede negru,
Nu pot iniția o moțiune de cenzură Dânsului, că-s mult prea mic,
Mă consolează însă faptul că sunt prost, sărac și mai ales - integru.

S-a nimerit și proasta asta să chiorască-acum, cu criza și cu greva,
La UPU niște specialiști chiar mi-au recomandat s-o șterg la ochi cu Zewa.
Noroc că încă mai aude bine, proasta,
Miroase, pipăie și merge... încă. Dar se termină și asta.
Broscoiu
Nu pot să mă pronunț, nefiind de față, cu privire la crearea omului după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Nu știu dacă a avut succes sau nu, sau în ce măsură această experiență divină a servit vreunui scop.
Tot ce pot să constat este că, dacă este să dăm crezare scripturilor sacre, care premerg și postulează preceptele divine, dar și istoriei, omul seamănă de-a lungul veacurilor și erelor tot mai puțin cu YHWH și mult mai puțin cu Cristos. Daaa, știu, nu se scrie Cristos, se scrie Hristos, nu se scrie Isus, se scrie Iisus. Sar imediat pocăiții, neofiții și refaimiții cu 3 clase de la spiru amhaareț să mă corecteze. Ideea era alta.
Adică, în loc să se atașeze de Dumnezeu, ca orice om care are frică de Dumnezeu, omul îl face pe Dumnezeu părtaș la combinație.
Ai furat? Mi-a dat Dumnezeu. Ai violat? Ce e frumos... Dă, doamne, să-l fac pe ăla, să-mi iasă șolticăria aia etc.
Nefiind creați de Dumnezeu, proștii l-au făcut pe Dumnezeu după asemănarea lor.

Nu există practică satanică pe lumea asta peste care să nu-și fi suflat halena vreun popă sau vreo cruce.

Sunt beat și disperat, din cauza lui Noti. Dar nu sunt prost. Oamenii nu sunt după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Cică o katană trebuie să ia zeci de de mii de lovituri de ciocan până învață să taie ciocanul care i-a dat în cap. Eu, ținând cont de inflație, cer intervenția guvernului.
Broscoiu
Nu-i de la ochi, e de la cap, conform cu AFG-ul,
Deci, nu numai că-i chioară, e și proastă, proasta, stă prost cu EEG-ul...
Și toate astea, care costă nervi, și bani, și ani futuți,
Pentru o lume de căcat, în care, culmea! n-am fost vruți...

Oh jesus, dă-i un anevrism de-a binelea tâmpitei de nevastă-mea soție,
Ca să te laude proștii peste tot pământul prin sicrie!
Am să mai urmăresc vreo 6-7 știri,
Și-n loc de-o bancă voi pelerina cu-n zippo pe la mânăstiri.
Broscoiu
CITAT (Sanema @ 1st October 2009, 01:50) *
În schimb, un înțelept a intrat în Ierusalim călare pe un măgăruș, neîncălecat de nimeni până atunci.

Băi, înțeleptul pulllii, ne-ncălecat de vreun măgar, tu ești atât de de nepoftit, încât borăsc pe tine! Clar?! Cu rimă, că astea țin la proști.

Tâmpitul ăsta chiar are genealogia măgarului lui Cristos. Fără să aibă habar de Cristos. Știe, idiotul, cu cine s-a fututt sau nu măgărița lui Cristos. Câți din ăștia au drept de vot? Toți!
blucian78
CITAT (Broscoiu @ 7th October 2009, 17:43) *
Tâmpitul ăsta chiar are genealogia măgarului lui Cristos. Știe, idiotul, cu cine s-a fututt sau nu măgărița lui Cristos.

domnule Bros coiu, nu fiti ignorant,cred ca se referea la asta:

Luca 19:30 și le-a zis: "Duceți-vă în satul dinaintea voastră. Când veți intra în el, veți găsi un măgăruș legat, pe care n-a încălecat nimeni niciodată: dezlegați-l, și aduceți-Mi-l.
Broscoiu
CITAT (blucian78 @ 8th October 2009, 02:22) *
domnule Bros coiu, nu fiti ignorant,cred ca se referea la asta:

Luca 19:30 și le-a zis: "Duceți-vă în satul dinaintea voastră. Când veți intra în el, veți găsi un măgăruș legat, pe care n-a încălecat nimeni niciodată: dezlegați-l, și aduceți-Mi-l.

Băi, nea pulică, fiindcă nu prea dau meditații moca la teologie, deși sunt atestat, du-te și tu în satul dinaintea ta, din care ai plecat, n-am nimic cu măgarul, care o fi fost neîncălecat și nedezlegat, plm, însă aicișa e subarie de CREAȚII, nu de măgăruși, capisci?!
Pentru cultura ta generală, dacă mai intri p-acilea îți dau link la aria de religie și un șut în cur.
Ignorant e tac-tu, altfel ar fi cunoscut conceptul de prezervativ și ar fi scutit lumea de încă un dobitoc care se crede artist.
Ia o muje și plătește la casă. Și păstrează bonul, că poate uiți și mai vrei.
-------------------------
De unde dracu vin toți lemuingii ăștia, bă?!
O fi ADN-ul uman atât de toxic?
blucian78
CITAT (Broscoiu @ 8th October 2009, 05:19) *
du-te și tu în satul dinaintea ta, din care ai plecat,

domnule Bros coiu, io ma trag din satul prostului,asa e, dar dumneata te tragi din prostul satului.
Ferodaktyl
Bravo domnu Broscoiu si domnu blucian78, un schimb genial de replici.
Daca sunteti doamne, ma scuzati , doamnelor.
Imi cer scuze anticipat daca ma bag aiurea intre voi.
tudorel666
A murit Cim poaca. Sau au reusit in sfarsit adminii sa-i inchida ip-urile pentru clonari nelegalizabile. Sau i s-a scarbit lui Cimpo de rahatii de pe aria lui si a hotarat sa mai stea deoparte pana mai trece mirosul si se transforma rahatii in tarana. Oricum ar fi, ii duc dorul. O fi el spurcat la gura, dar spurcaciunea lui parca e mai curatitoare decat agheasma popii. Apropo, agheasma aia nu ar fi in stare sa curete nici macar un drac, d-apai legiunile care o sfintesc.
Cimpo, daca mai esti, da-ne un semn de acolo de unde bantui. Iar daca ti-e frica de usturoi, tamaie si rahati, vezi ca s-au scos masti contrafacute pe toate tarabele, sa nu mai respiram aerul porcilor care ne dau gripa lor in schimbul soriciului nostru. De parca ne-ar putea lua cineva soriciul! Ce sa faci insa, porcii e porci. Si Cimp oaca e Cim poaca ! Pacane atunci, uita-te-ar toaca!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.