Pe colțul mesei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51

toyomi

QUOTE(BlackMamba @ Jun 6 2005, 16:22)
Eu, draga mea, de-aș mai putea iubi,
Tot n-aș avea ce-ți oferi.
și chiar mai mult vreodată de-aș avea,
Tot n-am destul din orișice aș vrea.

Când voi muri, așa cum moare orișicare,
Am să-ți zâmbesc mereu din soare,
și dacă nimeni n-o să mă răpună,
Blestemul meu te va lovi din lună.
*

@ blackmamba.愛 が 苦しい 。
BlackMamba
QUOTE(zahei @ Jun 6 2005, 13:15)
de ce nu va luati voi doi o camera?
*

Le-am subînchiriat o garsonerie, n-ai văzut? Dar e prea mică și prea joasă pentru sentimente atât de înălțătoare și profunde. Sau or fi doar înjurături...

P.S. Din lumea mea în care eu îmi plâng de milă, cu versurile mele de doi lei, eu vă îndemn să luați acea pastilă, pe care n-o poate elibera nici chiar Zahei.

BlackMamba
QUOTE(Akuma No @ Jun 6 2005, 22:23)
am citit cu mare interes farima de opera pe care autorul, cu zgircenie, o pune aici pentru desfatarea cititorilor. asteptam cu interes si altele.

remarcam o versificare la persoana întîi, care, mai ales in buna traditie a poeziei romanesti, e socotita introspectiva si este apoi, cu adevarat psihologica. aceasta este in definitiv un element esential al poeticii realiste a universului uman si natural in care viata imprumuta chipul destinului, iar fiintele sint incredintate fiintelor de un autor omniscient intrupat intr-o divinitate centrala a unui sistem teocentric.
poetul insusi stabileste vinovatii si imparte pedepse, citeste in cartea destinelor, in sensul in care centrul vietii umane nu coincide niciodata cu centrul destinului uman.
eroul si iubita lui sint predestinati. semnele predestinarii se afla pretutindeni in jurul eroului, el nu e liber, e manipulat. poetului îi sint interzise hazardul, exceptia, nimic nu este intimplator, totul devine necesar, dar cu o insusire de singularitate patologica ce-i umple inima cu o mindrie de stapin fara a fi neaparat catastrofala.
in concluzie, profund cunoscator al dinamismului sufletesc, dar si lucid in tehnica creatiei, poetul nu se lanseaza in simple indeciziuni retorice, el obtine o intelegere a autenticitatii ca traire pura.
autenticitatea presupune neaparat substantialitate, o substantialitate pe care sintem convinsi ca autorul n-o va face uitata in urmatoarele scrieri. punct.

n.b. prin cele scrise mai sus imi cer, cu o voce scazuta si grava, scuze ca am rascolit ireverentios prin sertarul ariciului-negru.
*

Ei, asta da. Vedeți că până și un poet minor poate atrage atenția unui critic rasat? Mulțumim politicos. Pe bune. Chiria pentru cămară se reduce la jumătate.

Nu e nevoie. Decât să-l roadă șobolanii... Be my guest.
Akuma No
Din lumea mea în care eu îmi plâng de milă, cu versurile mele de doi lei, eu vă îndemn să luați acea pastilă, pe care n-o poate elibera nici chiar Zahei.[

Primi-vor toti sumar al tau martir, pacat ca larimile-ti sint uscate, taraba lui Zahei e in dificultate, nu mai elibereaza... compensate. roll2.gif

tz, tz, modest, modest ca-ntotdeauna. mastre, poetii originali atrag criticii care - n-ai ce face asta-i meseria lor - se baga in seama si doresc sa-si exerseze libidoul binefacerii cu sfaturi timpite, care atunci cind nu au solutia descifrarii mesajului literar, admira fascinati falsele probleme ale poetului.
desigur, nu este vorba de noi. noi ne-am intilnit pe o orbita fericita. pe orbita noastra dragostea nu se satura de iubire... exceptind cele citeva mici intimplari amuzante.
BlackMamba
QUOTE(Akuma No @ Jun 8 2005, 08:53)
Din lumea mea în care eu îmi plâng de milă, cu versurile mele de doi lei, eu vă îndemn să luați acea pastilă, pe care n-o poate elibera nici chiar Zahei.[
Primi-vor toti sumar al tau martir, pacat ca larimile-ti sint uscate, taraba lui Zahei e in dificultate, nu mai elibereaza... compensate.  roll2.gif
tz, tz, modest, modest ca-ntotdeauna. mastre, poetii originali atrag criticii care - n-ai ce face asta-i meseria lor - se baga in seama si doresc sa-si exerseze libidoul binefacerii cu sfaturi timpite, care atunci cind nu au solutia descifrarii mesajului literar, admira fascinati falsele probleme ale poetului.
desigur, nu este vorba de noi. noi ne-am intilnit pe o orbita fericita. pe orbita noastra dragostea nu se satura de iubire... exceptind cele citeva mici intimplari amuzante.
*

Criticilor mei fideli le umplu trăiștile cu-al meu amar anost,
(Zaharul eu păpându-l când eram mic și prost),
Akuma no, așa mi-i stilul - veșted și vetust,
Noroc că-n poezie nu e loc de Proust...

worthy.gif
toyomi
pe orbita noastra dragostea nu se satura de iubire

frumos spus.
Akuma No
o lingurita de miere

Enigma ta, sarpe draga,
Sta ascunsa in sarada.
Fii linistit, in asta lume
Nu esti doar un simplu... nume!!!

Akuma No
the blackdiamond

Cred ca dup-o zi nefasta,
Pretentia iti e desarta.
In goana ta si-acelor rime,
Ai slefuit idei sublime.
BlackMamba
QUOTE(Akuma No @ Jun 8 2005, 09:39)
Fii linistit, in asta lume
Nu esti doar un simplu... nume!!!
In goana ta si-acelor rime,
Ai slefuit idei sublime.
*

Se poate face și așa? smile.gif Scuze, sunt nesimțit, știu, iertare.
Azi preferam totuși ceva mai devastator, gen ștrumfa se întoarce (cu spatele) sau nula cola și arabii.
Ehee, dar ziua e încă tânără, să nu disperăm.
toyomi

eu cred ca voi duceti lipsa de scandal sau n-aveti pe cine mai critica .
Akuma No
QUOTE(BlackMamba @ Jun 8 2005, 11:09)
Se poate face și așa?  smile.gif  Scuze, sunt nesimțit, știu, iertare.

da, e mult mai bine.

QUOTE(toyomi)
eu cred ca voi duceti lipsa de scandal sau n-aveti pe cine mai critica .

e momentul sa strecuram indoiala: Mda, posibil... vrem efecte dramatice, ravagii, dezastre, care la scara insignifianta a rimologilor de serviciu va capata dimensiuni cosmice.
noi raminem sa ne punem, apoi, indignata intrebare: ce vrei, ma?
toyomi
arsura din suflet a unui samurai .

katana-i ruginita de ploi si vremuri grele
suspini adinci tisnesc din virfu-i innegrit
da-mi singe de dusman sa beau , ca viata i-a sortit
geisha-i plinge-n coltu-i osindit
maiastra lui armura in care a murit.

edit : asta apartine de recycle bin a sertarului .
Akuma No
aveau insa nevoie unul de altul, pentru ca nici nu se gindeau sa se desparta, cum se spune.
o tesatura in care ironia ambiguitatii il leaga pe autor de personaje.
toyomi
QUOTE(Akuma No @ Jun 9 2005, 00:31)
aveau insa nevoie unul de altul, pentru ca nici nu se gindeau sa se desparta, cum se spune.
o tesatura in care ironia ambiguitatii il leaga pe autor de personaje.
*

multumesc .

edit :eu nu stiu sa scriu corect gramatical dar sa mai compun versuri , ma bag si eu in seama aiurea .
later edit : acest topic ar trebui sa se intituleze " Literatura eminesciana noua si criticul literar T. Maiorescu cel nou "
Akuma No
toyo, te rog sa fii foarte relaxata, nu faci parte dintre demolatorii limbii, ai expresiei scrise sau pentru cuvint in genere.
dar, dincolo de toate stingaciile, improprietati si inadvertente - de care si eu insumi ma izbesc gratios - important ramine un singur lucru, sa pastrezi si sa amplifici aceasta achizitie.
mizeriile conteztuale sa nu te abata si sa nu-ti ucida prospetimea si curajul gestului kisstogether.gif

[edit] facem ce facem si tot in sertarul asta ajungem tongue.gif [/edit]
BlackMamba
QUOTE(toyomi @ Jun 8 2005, 17:57)
arsura din suflet a unui  samurai.
*

Clubul SS se închină! worthy.gif
Fără caterincă!
BlackMamba
QUOTE(toyomi @ Jun 8 2005, 16:36)
eu cred ca voi duceti lipsa de scandal  sau n-aveti pe cine mai critica .
*

Aiurea, trebuie doar să stabilim condițiile simbiozei.
Akuma No
Ca sufletu-mpacat sa-mi fie,
Iaca, mai scriu o poezie,
In camaruta cu toyomi,
Si-n simbioza pe... tatami!!! laugh.gif
toyomi
QUOTE(Akuma No @ Jun 9 2005, 14:25)
Ca sufletu-mpacat sa-mi fie,
Iaca, mai scriu o poezie,
In camaruta cu toyomi,
Si-n simbioza pe... tatami!!! laugh.gif
*

arigato , samuraiule .arigato.gif
Akuma No
geisho, plecaciune arigato.gif
zahei
blec si akela, sunteti plastici.
va urmaresc cu interes idila.
ratz voi ai dracu de simpatici,
voi vreti neaparat pastila!
toyomi
pe tatami cu akuma.

simbioze pe tatami vor iesi
din trupu-mi cald hentaiuri vor tisni
ca Fuji cind isi varsa-i limbiile de foc
Akuma , va muri ejaculindu-si sufletul
cu tot.

edit : va rog frumos sa ma iertati ptr. limbaj.
zahei
nu prea vazusi organul la culoare
in ultimii vreo patruzeci de ani.
alege-ti unul din miile de fani
ca prea revii cu gandul la ejaculare.
Akuma No
Gîndind ca stapina toyo
Am intrat si eu in joc.
Hai, am zis, sa ard pe Fuji,
Tu n-ai stat, ca ai ... FUJIT!! tongue.gif
Akuma No
QUOTE(zahei @ Jun 9 2005, 17:46)
blec si akela, sunteti plastici.
va urmaresc cu interes idila.
ratz voi ai dracu de simpatici,
voi vreti neaparat pastila!
*

Din farmacie-am cumparat,
Bulina ce-ai recomandat.
Am acuma o carenta -
Si îi zice: dependenta!!! smile.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.