Distelhaeuser
6th November 2008, 17:47
QUOTE (Celest @ Nov 6 2008, 01:37)

foarte tare asta
Mersi, ești amabil, dar io zic că mai tare e...: Asta!
Curent_Ionel
6th November 2008, 21:36
Lasă-l, mulți se uită la tine-n grădină, deși n-au terminat treaba la ei în curte. Neadaptare loc, timp și spațiu se numește, sunt curios câți se pot ridica la nivelul la care te poți coborî tu.
Lusthansa
6th November 2008, 22:30
Din curios, ai devenit retoric...
Căcatul, din păcate, nu e alegoric.
--------------------------------------
Murim fără să știm că am trăit. Un om mort e la fel ca un om viu. Diferența e doar de câțiva ani. Când oamenii vor înțelege că nimic nu-i desparte de viața adevărată mai mult decât viața lor de căcat, poate vor fi mai buni. Dar asta nu se va întâmpla niciodată. Și chiar dacă se va întâmpla, așa cum se întâmplă de altfel, dar cu foarte puțini oameni, tot nu va conta. Universul proștilor va fi mereu mort în fața unui Dumnezeu deștept care degeaba se crede viu. Nimeni nu-l crede.
În final, va muri și Dumnezeu, răpus nu de plictiseală, ci de scârbă. Prostia insolentă a lumii pe care a creat-o îi va fi și popă și cantor și gropar.
Mori în pace, Doamne, ai creat destui proști pe lumea asta!
Curent_Ionel
6th November 2008, 23:02
Nu mă mai lua la-mpins vagoane, la perpules, că mă desfac la opinci să ne tragem de șireturi. S-a mai dat unu' în bărci cu mine și vâslele le uitase pe mal...
Gabi73C
6th November 2008, 23:07
Si s-ar zice ca asta e topic "de creatie". Cel putin judecand dupa locatie si/sau intentia faptuitorului initial, RIP-pana la urmatoarea Inviere... 
QUOTE (Cimpoaca @ Apr 18 2005, 13:41)

Eu sunt eroul (...)
EuMaOmor
6th November 2008, 23:26
Vorbesti cu mortii! Cimpoaca nu mai poate scrie mai mult de 2 posturi/id/ban. Chiar sunt curioasa, ai macar ceva sute de bar/instalatie sa-i scoti id-ul de la nufarul, ca sa te faca sa cersesti ajutor de incalzire de la primaria SP?
Traiesti pe subaria asta din mila SP si arestul la domiciliu al lui Cimpoaca, be careful what you wish!
Nu stiu de ce te-ai apucat sau ce ai cercetat, vorba lu barbatu-mio, fiecare cu perversiunile lui, dar fa-te mic si du-te acasa! Aici nu e H2H! Oricum nu e loc de H2H pe SP cu Cimpoaca! Tu o sa scrii o platitudine ilizibila, el va da cu spellpower, ca e level mare, iti sumoneaza toti mortii ma-tii, inclusiv tatii care nu te-au recunoscut, dar te-au abandonat de fragil la minte ce erai, de-ti sugi singur plosca... asa, si el va fi banat! Foarte tare! Ai fost vecin cu adminul de scara de pe SP!
Hai, fii barbat si ia-ti o femeie! Daca se mai gasesc de-alea gonflabile...
AAAA, credeai ca o sa te suga pentru complimentele tale de 2 lei?... Du-te, ba, cu tatra din carpati!
Pe aria asta chiar nu mai e respect la buget pentru moderatori?!
QUOTE (Gabi73C @ Nov 6 2008, 23:07)

Si s-ar zice ca asta e topic "de creatie". Cel putin judecand dupa locatie si/sau intentia faptuitorului initial, RIP-pana la urmatoarea Inviere...

Gand la gand...
Aria asta de creatii era un cimitir pana la Cimpoaca. De unde au aparut toti poltergeisterii astia?
Nu ca e barbatu-mio, ca e un bou betiv, macar nu e prost, bag ceva-n viciul lui, dar s-avem rezon, ce facem aici, tocsou cu toti becaliiii?!
Curent_Ionel
6th November 2008, 23:27
Sora mea, ce inimă de mamă vitregă ai...Dacă turna Sergiu Nicolaescu Alba ca Zăpada la Brașov tu sigur prindeai rolul principal. Vezi să nu dormi cu capul la geam sau la priză, că te trage curentu' și după aceea așa-i pui numele la copil, Curent Ionel. Am pretenții la tine, de mică ți-au plăcut literatura, beleartele, ești crescută și tu cu bonă germană, cânți la pian de la 3 ani, dar ce vrăjeală ai în tine de zici că acum ai terminat cartea de colorat, aia de copii...
Mânca-v-aș peleu' vostru de poloponezi, halebardieri cu ghivent...
Așundean, jos akana andoparte, avelo gajo italo cote! Sosî ?
Pi.Es. Am plecat, nu mai deranjez, scuze pentru OFF.
Gabi73C
6th November 2008, 23:29
Sa Nu Te-Omori 'nainte de-nserare
Sa nu-l invoci pe Cel far' de Plural
De-ai fi chiar Noti cea razbunatoare,
Cimpoaca va ramane Singular.
EuMaOmor
6th November 2008, 23:32
Esti si las si meschin. Noroc ca boul doarme, dupa un ban nemeritat doarme (si 12 ore de munca si 6 TBC, pentru boschetari tuborg christmas brew), asa se relaxeaza el, dupa 3 urakenuri cu papagalii de venezuela... ca altfel, beai apa din genunchi.
Ce-a ajuns aria asta...
Edit, e clar ca e dedicatie pentru nea curentu alternativ, cand activ, cand pasiv.
Uite, ca reusii, asa proasta cum zici ca sunt,
sa-ti inteleg frustrarea,
tu mergi pe sub pamant,
eu, cu-al meu prost, trec marea!
Asa ca, hai sictir! Si nu-mi cer scuze.
Eu nu mananc, eu umblu pe meduze!
Curent_Ionel
6th November 2008, 23:39
QUOTE (EuMaOmor @ Nov 6 2008, 23:32)

Esti si las si meschin. Noroc ca boul doarme, dupa un ban nemeritat doarme (si 12 ore de munca si 6 TBC, pentru boschetari tuborg christmas brew), asa se relaxeaza el, dupa 3 urakenuri cu papagalii de venezuela... ca altfel, beai apa din genunchi.
Ce-a ajuns aria asta...
Edit, e clar ca e dedicatie pentru nea curentu alternativ, cand activ, cand pasiv.

Ce-a ajuns aria asta...
Eu în locul tău aș protesta în costum de baie... 
Îmi cer iertare. Mă ierți?
Pazvante
6th November 2008, 23:50
cui apartine "creatia":
" Amice, pana acum m-am abtinut sa te jignesc. Dar daca ai de gand sa devii bataia de joc a forumului, fa-ma al dracu sa ma tin de capul tau pe toate topicurile in care postezi.
Considera PM-ul asta un semn de conciliere, dar gandeste-te de doua ori inainte de a raspunde."
Gabi73C
6th November 2008, 23:51
QUOTE (EuMaOmor @ Nov 7 2008, 00:32)

Ce-a ajuns aria asta...
Uite, ca reusii, asa proasta cum zici ca sunt,
sa-ti inteleg frustrarea,
tu mergi pe sub pamant,
Asa ca, hai sictir! Si nu-mi cer scuze.
Eu nu mananc, eu umblu pe meduze!
Oh, doamna, eu ma-nclin si ma retrag
E aria ramasa pe maini bune,
Lasa-l sa doarma daca iti e drag,
Ca de-mpuscat fazani e loc si maine
Ca doua lucruri cica-s infinite
(Noroc ca mi se termina hartia
Ca altfel as putea sa mai spun multe)
Iar unul dintre ele e prostia...
QUOTE (Pazvante @ Nov 7 2008, 00:50)

cui apartine "creatia":
" Amice, pana acum m-am abtinut sa te jignesc. Dar daca ai de gand sa devii bataia de joc a forumului, fa-ma al dracu sa ma tin de capul tau pe toate topicurile in care postezi.
Considera PM-ul asta un semn de conciliere, dar gandeste-te de doua ori inainte de a raspunde."
Mie, Pazvante. Crezi ca n-am curajul sa imi asum ce am spus si posibilitatea sa o fac?
Pazvante
6th November 2008, 23:53
QUOTE (Gabi73C @ Nov 6 2008, 23:51)

Mie, Pazvante. Crezi ca n-am curajul sa imi asum si posibilitatea sa o fac?

Gabi73C
6th November 2008, 23:59
QUOTE (Pazvante @ Nov 7 2008, 00:53)

Pazvante, asta-i topic de creatii
Daca poti sa legi doua versuri, stai.
Daca nu, fugi pe Fun caci cu "striatii"
In carca very soon o sa ma ai.
Curent_Ionel
7th November 2008, 11:33
QUOTE (EuMaOmor @ Nov 6 2008, 23:26)

ca e level mare, iti sumoneaza toti mortii ma-tii, inclusiv tatii care nu te-au recunoscut, dar te-au abandonat de fragil la minte ce erai, de-ti sugi singur plosca... asa, si el va fi banat!
Ia-uite-l, mă,..Shopenhauer, iar greșiși pastilele azi-dimineață ? Ți-am spus să nu mai pui piper în ceai ? Tăngălău că ți se ard siguranțele și altu' ca tine nu se mai găsește decât la muzeul Antipa. Luași Galisan de găini și ai impulsuri cocoșești ? Nu te mai da Peneș Curcanu' că te ard la ceas și n-o să găsești nici extinctorul. Fraieri ca tine am mâncat mulți la viața mea, nu mă fă să recurg la scene de canibalism. Am și eu pretenții la tine, ești băiat scuturat, ești mai tare decât Tomosanu'. Ce vorbești, bă, ultima oară l-ai speriat pe dracu' de pe ouă.
Și-au rămas ouăle neeclozate.
Nu te-adaptezi deloc loc, timp și spațiu, toți îți sunt dușmani, de la 'ăl cu țâța-n gură pân' la cel cu barba sură, erai bun de cercetător în Antarctica, tu și cu ursul alb pe plantație...Sau de ce nu te-ai făcut căutător de ouă de cuc ? Ține minte, gâscă, haita( prietenia, bunătatea) supraviețuiește întotdeauna, exemplarele solitare( răutatea) nu prea...
Aligator cu pene ce zbori la joasă altitudine...

A, da, treci marea, soro, că sunteți și voi umblați ca ou' în juru' curții, pe hartă, cu arătătorul. Dar până treci tu marea schismă, să vă dau câteva spicuieli din cartea Cum să ne comportăm civilizat ( fără profesor). Că s-a prins bunul-simț și vorba blândă de voi ca motoru' de barca cu lopeți...
Cât de prost poți să fii ca să-i numești pe alții proști, în condițiile în care tu te-mpiedici de trepte și-n lift ?
Pi.Es. Mă chemați, dacă vi se decuplează iarăși supapa de nervozare!
Guțupani cu ștaif...
EuMaOmor
8th November 2008, 12:29
N-ai cu cine, bă, n-ai cu cine, niște țărani...
Ne mai vedem noi, drag Cur(ent Io)nel, prin 23... (http://forum.softpedia.com/index.php?s=&showtopic=461444&view=findpost&p=5481666)
Până atunci, leagă-ți de pullă niște chei,
Un mox, un olandez, ceva, așa, mai greu...
Fii pregătit să te-ntâlnești cu Dumnezeu!
tbb
8th November 2008, 23:30
MIC/SCURT (că atâta permite ora și administrația forumului) ÎNDREPTAR PENTRU ÎNDEPĂRTAREA PROȘTILOR DIN VIAȚA SOCIALĂ, POLITICĂ, CULTURALĂ, ȘI MAI ALES VIRTUALĂ, că aia e mai banală
I. Cine sunt proștii?
Nu ne interesează. Sunt la tot pasul. Sunt mult prea mulți, tot omul cu mintea în regulă îi depistează după:
1. Fizionomie
Prostul are întotdeauna față de prost. Asta, din cauză că el nu vrea să fie perceput ca vreun atlet al minții. Te uiți la el, faci o poză cu expunere de 1/2000, și e prost, gata poza!
2. Educație
Prostul nu are educație. Fiindcă părinții lui au fost tot proști.
2. Instruire
Prostul nu știe nimic folositor pentru societate. Chiar dacă are vreo calificare pentru vreo meserie, el își bate joc de meserie și de oamenii care au nevoie de meseria lui.
3. Cultură
Prostul nu are nevoie de cultură. Cu toate acestea, dacă vede că în cultură este o mare lipsă de proști, el începe să acceadă. Și devine, evident, ministrul culturii.
4. Politică
Prostul neinstruit, needucat și necultivat se răzbună pe deștepți intrând în politică. Alături de alți proști.
5. Morală
Prostul e amoral. De aceea e foarte moral cu alții.
6. Religie
Prostul e ori ateu, caz în care se duce la biserică pe ascuns, să-și boteze odrasla, să-și ia muierea cu draperia-n cap, depinde de regimul politic, fie bigot, caz în care este reprezentantul legitim al lui dumnezeu pe pământ, în sistemul solar, în galaxia andromeda etc. și face moaște, cruci, mausolee, catedrale...
7. Comportamentul social
Prostul nu are decât prieteni sau dușmani. El are numai prieteni sau dușmani. Prietenii sunt, normal, proștii de același calibru, dușmanii fiind - toată intelectualitatea înfiripată în jurul ideii de rațiune, iubire sau bun-simț.
II. Cum scăpăm de proști?
1. Îi denumim, așa cum sunt.
2. Îi izolăm, așa cum nu le place, căci, se știe, prostul singur nu face 2 bani...
3. Dacă suntem deștepți, îi eliminăm, de la distanță. De ce, de la distanță? Fiindcă distanța între proști și deștepți e mare...
III. Ce face guvernarea actuală a lumii (că sper că vă dați seama că spre asta ne îndreptăm) cu proștii?
Îi folosește, la fel ca și celelalte guvernări ale lumii, împotriva noastră, a deștepților.
Cine sunt deștepții care guvernează lumea împotriva deștepților care n-au putere să scape de proști?
Niște proști care se cred deștepți!
Uitați-vă la lumea în care trăim! Vi se pare că e guvernată de deștepți sau de proști?!!!
snot
23rd November 2008, 00:11
Am crezut o vreme că omul este opus dei.
Dar ce văd acum este opus dementiae.
SchwulerNazi
13th December 2008, 03:04
Amicilor de pe SP, ultima dedicație, de pe proxy, că așa scap de clasa de ban pe IP, oau, ce prost sunt!...
Că sunteți proști, o știe lumea-ntreagă,
Că sunteți șefi, youtube-ul vă dezleagă,
Dar fiindcă tot vă dați în bărci de gumă,
Ca niște retardați, ce plâng la orice glumă,
Eu doar atât vă spun, stimați căcați, din țara asta de căcat:
La cât mai puțini ani, sicriu pe blat,
Coroane, nu de regi, ci de-alea, de prin cimitir,
Și în final, imperialul meu sictir!
SchwulerNazi
21st December 2008, 02:40
Mai am un vers și pentru moș crăciun,
Pe care-l ffut în gură, de ajun:
Băi, fraiere, dacă ții post,
De ce ești gras și onctuos?
Și încă unul, pentru-admiratoarele homelesse, ce n-au cazare la Brașov:
La mine nu-i tractir și nici alcov!
Dacă vreți mujie, luați-o de pe stradă!
Sau din Japonia, de la vreun samurai ce-și taie pulla singur, prin ogradă!
Și încă unul, pentru Cătălin:
Să-ți fie somnul lin!
Proștii dorm și-n somn...
SchwulerNazi
21st December 2008, 04:57
Colinda lui Cătălin
Veniiiiți la Viflaiiiim!
Da’ di ce?!
Veniiiiți la Viflaiiiim!
D-aia!
Băăă, nărodule, da’ di ce?!
Veniiiiți la Viflaiiiim!
Aaa, ești cu capra...
Veniiiiți la Viflaiiiim!
Bine, venim la viflaim, și dacă venim, ce facem acolo?
Veniiiiți la Viflaiiiim!
Câștigați un leptop cu mujeeee!
Ok, venim!
Să mori tu!...
SchwulerNazi
29th December 2008, 10:04
Anunț de anul nou pentru cătălinele bete
"Asta nu e basorelief, sunt eu care ma pis pe voi cu spatele la perete
Urasc omul prost cum urasc mancarea de post
Platiti alta fata sa va zambeasca contra cost" - Paraziții
În noul an, stimate prost cu mintea-ntreagă,
Întreagă, fiindcă n-a fost folosită,
Eu îți doresc cea mai idee vagă
Și-un lamborghini plin cu dinamită!
SchwulerNazi
29th December 2008, 11:40
În afară de tine, prost sătul de tine,
Nimeni nu e mai mare...
Dar e cineva, să zicem, ca mine,
Care trage cu muniție de război, nu cu trasoare...
Așa că prostule, născut limbric, 'nainte să fii un obscur oxiur,
Mă ștergi la cuerrr!
Dacă erai bărbat, aveai pullă,
Băi, bleagă pendulă!
Prostești pe cine vrei, ok,
Editezi semnături, e tabloul tău de hussen pe care-l faci cadou copiilor tăi...
Că ești gunoi de grajd, contează?
Contează, dar de-pre-ci-a-ză...
Așa că, dragă prost, cu care încă () nu m-am întâlnit,
Mai meri în crizbav, te-am ffutut cum am voit!!!
Când tu, deștept cum ești, ai să mă faci pe mine varză, din condei, nu din aipiuri,
Eu o să-mi sug burlanul meu de 28 și plin de striuri!
Ești prost, rămâi așa, cu toți beliții tăi de anus, că n-au pullă!
Un șef fără de coaie mai fute-o rapandulă...
Mi-am pus EU mintea cu tine, un forfait din start,
Te bat și ne- și vinovat!
Ești un căcat.
JidanJihad
31st December 2008, 10:04
Ai auzit ca poti sa primesti cadou un laptop sau un calculator de la Romtelecom Clicknet? Aboneaza-te pana la 31 decembrie ca sa-ti primesti cadoul!
Am auzit tâmpenii mult mai mari decât asta.
Abonează-te cu gura la curul meu și vei primi exact cadoul pe care ți-l dorești!
JidanJihad
31st December 2008, 11:52
Am să mor, ca și oricare altul, tânăr, nu, că nu mai sunt, dar nici bătrân, să mă țin de izmene și să mă șteargă o curvă la ccur.
Nimeni n-o să mă regrete și nimeni n-o să-mi ducă dorul.
Așa e cel mai bine.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.