Salariu in "network security" in Romania ?

AndreiCristocea

Hello !!! Sper ca aici ar trebui sa postez ... . Poate ma puteti ajuta si pe mine..... am terminat facultatea de "Ethical Hacking and network security" de la Universitatea Coventry in Anglia. Am facut facultate tip "sandwich", adica primii doi ani am facut facultate tip full-time, al treilea an am fost angajat de Universitate la IBM unde am lucrat pe domeniul alaturi de un al junior sub supravegherea unui senior ( 10 luni - salariu bunicel pentru junior, 9.78 lire/ora aproximativ - 1721 lire pe luna ), iar anul acesta am terminat facultatea complet. Am certificari CISCO (CCNA- toate; CCNP - toate ... cea mai tarzie e valabila pana in august 2011), plus diploma de Oracle in Database design and programming with SQL. Cu CISCO am lucrat la IBM , Oracle nu. Cu limbaje de programare nu prea am lucrat, doar C/C++ si Java (nu prea se folosesc in securitate ). Insa am si cunostinte de PHP si mai multe de Pearl (era un curs optional in universitate). Deasemenea stiu si limba germana foarte bine (Zertifikat Deutsch - certificat) si evident engleza (cambridge - aveam nevoie sa intru aici). Sincer as fi vrut sa raman in Anglia, vroiam sa continui la IBM , dar m-am saturat de strainatate si as vrea sa ma intorc in tara. Asa ca as vrea sa imi spuneti si mie cam la ce salariu m-as putea astepta prin Bucuresti ? Sunt sigur ca mult mai putin ca aici dar cu aproximatie ? Sunt foarte dezimformat cu joburile din Romania, nu prea stiu ce se cere, am gandit intotdeauna ca raman in anglia, pentru ca asta mi-am dorit intotdeauna, sa lucrez afara, dar m-am saturat de strainatate , in ultimii 4 ani am dat pe acasa de 5 ori un total de vreo 3-4 luni si vreau sa ma intorc definitiv.

Mersi mult,
Andrei !!!
OBA
Cred ca era mai ok daca postai aici Piata Muncii , poate un moderator va rezolva problema...

malone6x6
Eu am vrut sa-ti raspund cand ia deschis topicul dar m-am abtinut pentru ca nu cunosc toate datele problemei (citeste viziunea particulara a ta asupra lucrurilor) dar articolul asta din ziar poate te ajuta sa iei o decizie corecta:

http://www.romanialibera.ro/a157141/studii...-romanesti.html
ra3or
sfatul meu: stai afara, ma indoiesc ca in Romania vei fi platit pe masura meritelor tale... aici vei primi maxim 800-1000 euro, asta daca ai noroc .
Sigur ca RoMANIA este frumoasa -- pentru cei ce au bani ...
AndreiCristocea
CITAT (malone6x6 @ 16th June 2009, 11:37) *
Eu am vrut sa-ti raspund cand ia deschis topicul dar m-am abtinut pentru ca nu cunosc toate datele problemei (citeste viziunea particulara a ta asupra lucrurilor) dar articolul asta din ziar poate te ajuta sa iei o decizie corecta:

http://www.romanialibera.ro/a157141/studii...-romanesti.html

Da corect .. e romania .. cu toatea frumusetile ei are si coruptia dominanta si mai ales ingratitudinea de a respecta valorile.

CITAT (ra3or @ 16th June 2009, 12:41) *
sfatul meu: stai afara, ma indoiesc ca in Romania vei fi platit pe masura meritelor tale... aici vei primi maxim 800-1000 euro, asta daca ai noroc .
Sigur ca RoMANIA este frumoasa -- pentru cei ce au bani ...

Sunt sigur ca daca ma apuc sa imi pun CV-ul prin tara voi primi telefoane de la firme din subsol, sau deschise intr-o garsoniera cu salarii de 200-300 de euro!!! Dar chestia este urmatoare, sa mi se ofere oportunitatea sa demonstrez ce stiu si dupa aceea stam de vorba si pentru un salariu mai frumos. Crede-ma , dupa 4 ani afara, vrei sa te intorci, mai ales ca englezi sunt reci cu straini, in special cu romani. A trebuit sa ma dau drept, neamt, francez cand ma duceam si eu la o petrecere a unei fratii ceva, pentru ca romanii ii trata ca pe niste gunoieri. Pana la urma , asta si suntem, gunoieri europei.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.