Sper sa nu fie o intrebare prosteasca, dar daca nu sti e mai bine sa intrebi:
Am vazut ca sitemap-urile se fac in mai multe formate, txt, html si xml, care din cele 3 este indicat? ma refer pentru google.
Ca sa va spun si de ce intreb asta, am 2 site-uri, unul care am probleme cu el in privinta google, am un subiect cu el intr-un alt topic, si inca un site tot de muzica care este in regula, dar am urcat pe server 2 sitemap-uri, bineinteles ca le-am adaugat si la webmasters la google, unul este format xml si unul txt, cel in format xml din 500 de link-uri au fost indexate doar 10, iar al 2-lea format txt din 10 link-uri au fost indexate doar 7, e bine si asa am zis eu, dar mai tarziu ma uit la Erori la accesarea cu crawlere si la Erori in Sitemap si gasesc 9 erori (
404 pagina nu a fost găsită ) care provin din sitemap-ul txt, cum se poate ca la sitemap in webmasters sa imi spuna ca este ok si ca au fost indexate cele 7 link-uri si la accesare cu crawlere 404 nu au fost gasite?
Trebuie sa specific ca eu sitemap-urile nu le uploadez in root ci intr-un folder numit sitemap cu permisiunile chmod 777. asa mi-a spus cineva sa fac ca nu este nicio problema, oare sa fie din cauza asta?
Nu cred, pentru ca mai am un sitemap (al 3-lea) in root pus de mai mult timp, format txt si din 231 de link-uri au fost indexate doar 39, am zis ca e bine si asa, macar la acesta nu mi-a dat erori la accesare cu crawlere.