Optimizare Joomla

ph_alexandru

Salutare,

am si eu o intrebare...
exista modalitati de optimizare Joomla pentru IE?

Business-people.ro

site-ul se misca perfect in Mozilla Firefox. cand il deschid cu IE....pauza....se misca foarte greu si nu arata deloc cum trebuie sa arate.

ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat cu ceva sa rezolv problema vizualizarii in IE...

va multumesc anticipat.
bogdanar
Legat de viteza de incarcare... mai renunta la filmuletele embeded, dupa alea stai mult la incarcare. Sunt prea multe, eventual pune-le sub forma de link catre alta pagina din site.

Pentru probleme de vizualizar ein IE ar trebui sa umbli in template, sa modifici template-ul. Eu am verificat acum cu IE6 si sunt ceva probleme. posibil ca pe IE7 sau IE 8 sa se afiseze corect.

ph_alexandru
Problema este ca acest site o sa aibe si stiri cu video embaded.
o sa incerc sa vad daca rezolv ceva....trebuie sa modific css-ul pt template.

a mai avut cineva probleme de acesta natura?
bogdanar
Cum iti spuneam, in IE 8 template-ul arata bine, nu trebuie sa modifici nimic. Incearca sa pui niste thumbnails in loc de video embeded, ia daca omu e interesat, da click si se uita la video.

Renunta le mesajul ca site-ul este optimizat pentru firefox... crezi ca intereseaza pe vizitatori pentru ce browser e optimizat? Crezi ca-si schimba cineva browserul pentru ca site-ul tau e optimizat pentru el?
ph_alexandru
Am rezolvat problema...
cine poate sa-mi spuna si mie un site...unde pot sa vizualizez site-ul de la o adresa in mai multe variante de browser...

Client-ul se plange ca in IE 8...se vede aiurea site-ul..eu am ie7...si la mine este super ok....in mozilla ok, opera lafel....
uff....de-ar scoate odata IE-ul din distributia de Windows...

La voi cum se vede?

site-ul se afla la link-ul :

http://business-people.ro

Va multumesc anticipat...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.