Ce zone recomandati pentru afectiuni respiratorii ?

chestionar

O zona cu un aer sau cu alte elemente cu proprietati mai deosebite in Romania ?
zuv
QUOTE (chestionar @ 12th June 2009, 14:47) *
O zona cu un aer sau cu alte elemente cu proprietati mai deosebite in Romania ?

In saline ai incercat?

Barnes
Iti recomand cu caldura un sejur la Praid, in salina mai exact. Conditiile de cazare in localitate sunt mai mult decat decente
preturile sunt oneste, te vei simti alt om! Iata cateva detalii:

PROGRAM DE VIZITARE A MINEI
ZILNIC ÎNTRE ORELE 9.00 – 13.45 (Sambata 14.45)

Prețuri de intrare:
Vizitarea și transportul 20 lei/adulti, 12 lei/copii, elevi și studenți
Gratuit copiilor până la vârsta de 3 ani

Prețuri de tratament subteran și transport
8 lei/zi/adulți și 5 lei/zi/copii, studenți
Gratuit copiilor până la vârsta de 3 ani

Pentru cazare:
http://www.cazare-praid.ro/
Concediu placut!
delsim
la mare
clara_spiele
Am inteles ca foarte multe persoane cu afectiuni cardio-respiratorii opteaza pentru o "cura de aer" la Covasna. Nu cunosc detalii, conditii de cazare, preturi.
gabrolio
La Lepsa(Vrancea) am inteles ca ar fi cel mai pur aer de la noi, am fost si pot confirma.
alexino
La Baile Govora, in judetul Valcea. Se pot face pulverizatii cu sulf si aerosoli cu sulf. Sunt medici care stabilesc curele respective dupa un eventual consult.

radu4us
La Slanic Moldova la sanatoriul balnear se fac tratamente cu aerosoli...iar in apropiere este mina Salina de la Targu Ocna.
delsim
Te poti duce undeva unde exista o salina sau intr-o statiune balneo unde sa fac tratament cu aerosoli , la recomandarea medicului balneolog.
zuv

QUOTE (radu4us @ 19th July 2009, 08:26) *
La Slanic Moldova la sanatoriul balnear se fac tratamente cu aerosoli...iar in apropiere este mina Salina de la Targu Ocna.

Intrarea in salina costa 18 lei/adult si 9 lei/copil.Pentru grupuri organizare se fac reduceri.Se intra cu autocarul.Am fost ieri,dar nu in scop terapeutic.Sunt insa multe persoane care vin pentru tratament.
miha_pinkcat
Daca nu ai timp sa stai la salina mai mult iti poti cumpara aparatul Salin S 2,o inventie romaneasca destul de folositoare celor cu probleme respiratorii.Eu l-am cumparat pentru fetita mea care a fost suspecta de astm.Cauta-l cu Google,se fabrica parca la Buzau,se gaseste in farmacii,in special cele de la Centrofarm. Nu costa prea mult si il poti utiliza mereu.E ca ai aduce salina la tine in loc sa te duci tu la ea.Succes!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.