Care credeți că a fost scopul Guvernului atunci când a acordat aceste competențe Gărzii Financiare?
iohan
12th June 2009, 16:30
Pai treaba e simpla fratilor. GF este un important capilar prin care guvernul suge pe cai ilicite bani, mai ales de la micii intreprinzatori. Cititi asta: "Mi-am luat angajamentul că voi acorda competența Gărzii Financiare pe linia cercetării penale. Constatăm că există acte de control de natură penală care nu sunt duse până la capăt, și deci banii nu sunt recuperați, deși stabilim prejudiciul, fapt pentru care vrem să avem atribuții sporite" (Daniel Chitac). Daca procurorii, judecatorii si cei din tribunale sunt corupti, hai sa ne corupem si noi. Cred ca asta a vrut sa spuna.
Imi cer scuze, Era vorba de Daniel Chitoiu.
Securistu
12th June 2009, 16:37
CITAT (trejo67 @ 12th June 2009, 14:05)
Care credeți că a fost scopul Guvernului atunci când a acordat aceste competențe Gărzii Financiare?
Adica au redus atributiile parchetelor...in general a Justitiei??? Pai coroborat cu reducerea puterii de decizie a Parlamentului ...GUvernul devine MARE...poate se va face rocada ca in cazul Rusiei,si Zeus va deveni premier....
acusila
12th June 2009, 16:46
care e motivatia? Au nevoie de bani
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.