Probleme de reactivare ("Seria telefonului nu este valida)

Zapp_Softpedia

Salut,

Va rog rog scrieti in acest topic numerele Zapp ale telefoanelor reactivate cu NoPay care dau mesajul de eroare "Seria telefonului dvs nu este valida..."
alexa32
Am si eu probleme cu 2 telefoane z110 rectivate pe nopay (pe site)care au functionat ok 2-3 zile dupa care dau mesajul de serie invalida.Au numarul scris corect.Curios e ca pot sa trimit/primesc mesaje din zapp sau messenger,sa vad minutele la 888 dar nu pot sa apelez sau sa primesc apeluri de voce.Am trimis numerele pe pm. lui @zapp_softpedia.

vsexox
Am un Z525i cumparat la abonament , uitat la tara si declarat pierdut . Am cumparat alt telefon Z710i cu acelasi nr de telefon . Am gasit telefonul dupa o vreme si acum incerc sa-l activez pe nopay pe site dasi nu reusesc , imi da mesaj "already nopay" dar daca vreau sa sun la 1234 zice "Seria telefonului nu este valida" .
ESN : 0E5C9949
Se poate face ceva , sau trebuie mers la Shop ?
m0shcraciun
CITAT (vsexox @ 18th June 2009, 21:35) *
Am un Z525i cumparat la abonament , uitat la tara si declarat pierdut . Am cumparat alt telefon Z710i cu acelasi nr de telefon . Am gasit telefonul dupa o vreme si acum incerc sa-l activez pe nopay pe site dasi nu reusesc , imi da mesaj "already nopay" dar daca vreau sa sun la 1234 zice "Seria telefonului nu este valida" .

Daca ai un alt telefon activ cu numarul care era programat in 525, mai mult ca 525 este activat cu alt numar. Deci trebuie sa mergi intr-un shop sa ti se programeze numarul cu care e activ
vsexox
CITAT (m0shcraciun @ 18th June 2009, 21:55) *
Daca ai un alt telefon activ cu numarul care era programat in 525, mai mult ca 525 este activat cu alt numar. Deci trebuie sa mergi intr-un shop sa ti se programeze numarul cu care e activ

Ma costa ceva ? Sau e gratuit ?
bufny
CITAT (vsexox @ 21st June 2009, 21:21) *
Ma costa ceva ? Sau e gratuit ?

E gratis. Nu te coasta nimic.
Alina_
CITAT (Zapp_Softpedia @ 11th June 2009, 23:29) *
Salut,

Va rog rog scrieti in acest topic numerele Zapp ale telefoanelor reactivate cu NoPay care dau mesajul de eroare "Seria telefonului dvs nu este valida..."

Am un Z110 cu acest mesaj. Ce numar trebuie scris? Esn-ul sau Serial no?

aum
ESN
Alina_
CITAT (aum @ 24th June 2009, 09:43) *
ESN

701C43A8

Si acum?
aum

scuze, am inteles eu gresit (si tu deasemenea).

pe acest topic trebuie sa scrii nr. de tel. zapp care-ti face figuri. (eventual si un pm lui zapp_softpedia)
Alina_
CITAT (aum @ 24th June 2009, 15:03) *
scuze, am inteles eu gresit (si tu deasemenea).

pe acest topic trebuie sa scrii nr. de tel. zapp care-ti face figuri. (eventual si un pm lui zapp_softpedia)

Nr. nu-l stiu.
aum
atunci du-te cu tel. intr-un shop zapp.
LunaCrystal
CITAT (vsexox @ 18th June 2009, 21:35) *

Odata ce a fost declarat pierdut, reactivarea acestuia a fost restrictionata.
unchiujim
CITAT (Zapp_Softpedia @ 11th June 2009, 23:29) *
Salut,

0788923754 pe un Z320i si 0788432683 pe un S200 .ambele primesc mesajul cu seria ..... .
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.