Samsung SGH-B320

dansoft

Salut,
am citit si eu prin forum si am gasit cateva metode de apune jocuri pe mobil. Pentru modelul meu de mobil nu a functionat niciuna.
Am reusit sa transfer prin Bluetooth jocurile pe mobil in Fisierele mele -> Alte fisiere. Nu am putut sa le instalez de aici jocurile.

Alta rugaminte ar mai fi .... sa ma ajutati sa inregistrez demourile de jocuri cu care a venit telefonul. Ele cer un serial number pe care nu-l gasesc nicaieri, nici pe torente nici pe dc++. Daca stie cineva cum se pot face jocurile full il rog sa-mi explice.
Jocurile sunt:
Bobby Carrot
Tetris
Brain Challenge
Minesweeper
Platinum Sudoku

O zi buna
Rangerul
Pentru instalare jocuri Java pe telefoanele Samsung exista un topic mare aici http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=225032.

In ceea ce priveste rugamintea ta de a inregistra niste jocuri demo, in mod ilegal, te informez ca cererile de warez pe forumul Softpedia NU sunt permise. Asadar, la urmatoarea abatere vei primi warn.

O zi buna

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.