De ce o sa piarda Basescu alegerile ?!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

fanariotul

Petrachel tata, ieri iti exprimai convingerea ca Baselu o sa mai castige un mandat lejer, pentru ca "nu are cine dom'le", iar aia 73% care n-au venit la vot n-o sa vina nici in toamna/iarna.
Sunt convins ca daca mi-as pune mintea cu tine, mi-ai spune ca si daca ar castiga al doilea mandat, Baselu ar urma ori sa schimbe constitutia pentru al treilea, ori s-o introneze pe EBA, ori sa-i predea sceptrul lui Boc sau altui pupincurist de la pede, iar el sa-si continue viata politica la palatul Victoria, in calitate de prim-ministru independent.

Noroc insa ca nu mi-o pun cu tine, pentru ca visele tale umede ar deveni adevarate cosmare sau cosmaruri(caci nu stiu exact cum mai evolueaza gramatica limbii romane din ultimii 5 ani) pentru oamenii obisnuiti.

Tot ieri iti spuneam ca iarna nu-i ca vara, si ca abia intemeiata si parvenita dinastie Baselu se v-a duce jos pe toboganul schimbarii.(are si Vicleanu o contributie la gramatica limbii romane, la fel cum orice pedeu respectabil are, deci eventualele inadvertente gramaticale trebuiesc luate ca variante beta ale noii gramtici inventate de pede familia Prezidentiala)

Azi iti dau si unul dintre motive, poate cel mai interesant dintre ele:

"petrache si allyn, Ieri, 15:57

Nici nu stiu cum sa incep ca sa nu fiu inteles gresit.Am o rugaminte.Eu sint inscris aici de prin 2007,dar n-am avut activitate decit atunci cind am cautat ceva, vreun joc, sau o subtitrare sau am stat pe margine si am preferat sa contemplu...Zilele trecute am dat si eu din mine (ca nu se mai putea)....pe subiectul :"Copila mica lui Basescu va ajunge in Parlamentul European!" lansat de basarab pe "poiana lui iocan" .La pagina 16 mesaj 272 este prima mea interventie, dupa care sint atacat abject pe aceeasi pagina ,absolut aiurea, de unu' petrache .Poate ai citit poate mai tii minte ,poate nu,ca ai activat mai putin si mai rezervat,in paginile alea.Eu am ripostat, ca nu sint obisnuit sa fiu jignit,am o virsta, am o experienta de viata ,am si scoala vietii si m-am catarat pe petrache asta bine de tot,l-am incalecat,daca tot si-a ales avatarul ala de bou sau vita.Asa ca intr-o discutie civilizata, ca intre adulti,intr-un forum care se vrea cu pretentii, trebuia sa verifice ce culoare am, daca am, inainte de a ma cataloga injurios. Am suferit din plin "binefacerile" epocii ceasca, iar atunci cind ni se pregatea urmas -nicu si inaugurarea dinastiei am luat foc ,ca acuma .Ce era atunci la gura mea este si acum ,nu m-am schimbat. Este o chestie care ma ataca, ma oftica, recunosc ,asta cu transmiterea pe cale "genetica" a puterii,sau pregatirea puterii pentru odrasla incapabila,sau bagarea pe git, a unuia/uneia (fara nici o valoare) de care n-aveam nevoie etc.Asta cu eba ,cu candidatura cu mirsavia cu independeta ei si ce replierea din nou la pd m-a scirbit si ma ataca in continuare.Eu nu inteleg, un pdl-ist, cu carnet sau fara ,cum face sa inghita povestea asta ,cind vezi ca copilul tau nu prea are nici o sansa sa ajunga undeva sus si vezi in schimb patzachine ,panarame fara valoare, fara nici o cariera in spate,adevarate glume ale naturii si sa le si votezi si sa te bucuri ca prostu' ca aia a ajuns bine si tu sau copiii nu aveti acces.Care era rugamintea ?Vad ca sint in minoritate aici si o sa ma retrag.E ca si cum ai intra intr-o circiuma unde urla tare o manea si-l rogi pe ospatar sa dea mai incet si-ti sar toti de la mese in cap.Cam asta este senzatia mea aici.Dar inainte de a ma cara, te rog daca poti sa-mi explici , ca nu inteleg ,de ce activistii de pe post sint atit de retinuti, rezervati in exprimari si chiar si in epitete, chiar atunci cind sint jigniti de petrache sau altii??De frica banarii? Sau este un forum elitist si este o limita impusa de eleganta?Eu nu zic sa se exprime ca pe youtube, dar unii se apara naiv,timid,replicile sint modeste.Doar la tine am vazut ceva valabil ,pe gustul meu si de aia mi-am si permis sa-ti scriu.Parca au asa o teama .Ma simt uneori ca la scoala generala cu copii premianti in jurul meu ,cind maxima injurie era: du-te naibii ,ba du-te tu.
Mersi ca m-ai citit si astept sa raspunzi daca poti si ce e cu petrache asta, sau allyn, care sint si azi, vad, deosebit de virulenti, desi acum dupa"victoria" in alegeri, ar trebui sa fie amindoi mai calmi ,mai relaxati, ei sint parca si mai incrincenati.Ce vorbim aici te asigur sub cuvint de onoare ca ramine strict intre noi."

Clonacilor aflati beciuri umede si urat mirositoare, am o veste pentru voi: va duceti in jos bai !

Daca sunteti baieti destepti, incepand de astazi va lasati loc de buna ziua, ca sa va puteti lua simbria din alte beciuri; daca nu, o sa muriti incet si in chinuri groaznice, pentru ca nimeni n-o sa va mai dea o paine.

Inainte sa faceti presupuneri hazardate si profund tampite, idioate, de genul "si-a scris singur", sau "e clona lui", va spun ca pm-ul respectiv se afla la mine in inbox, si este diponibil doar pentru moderatori, asta in eventualitatea in care doresc asa ceva. Evident ca publicarea pm-urilor e sanctionabila conform regulamentului, dar chiar imi asum cu buna-stiinta riscul respectiv.

Si stiti de ce clonacilor impatimiti dupa familia Prezidentiala ? Pentru ca toti cei aflati in situatia userului de mai sus sa citeasca ceea ce-a scris acesta. wink.gif

Acum, privitor celui care mi-a scris ce mi-a scris; am o rugaminte la tine, si la cei asemanatori tie: Nu pleca !

Stai. Ramai. Rezista. Raspunde. Da-le peste BOT.

Celui care ti se adreseaza corect, politicos, celui care ti se adreseaza tinand cont de suma lucrurilor care sunt denumite bun-simt, raspunde-i la fel.

Celor care se aseamana cu cei doi enumerati de tine, raspunde-le pe masura.

Nu-ti fie frica c-o sa fii suspendat, sau poate banat !

Tu nu-ti iei salariul din beciuri, tu nu deschizi thread-uri la comanda, tu nu te afli aici pentru a "tine lucrurile sub control" din perspectiva unui partid.
Tie, pe romaneste, ti se rupe.

Si nu in ultimul rand, ba chiar in primul rand, voteaza ! Dar nu vota pd+Basescu !

Voteaza ce vrei tu, pe cine vrei tu, dar voteaza. Voteaza altceva. Voteaza pe altcineva, chiar daca nu te convinge, chiar daca nu crezi in el, in promisiunile lui.

Voteaza sictirit, voteaza distant, fara pasiuni aiurea, fara rosii, fara galbeni, fara PRM sau UDMR. Fara sa-ti faci iluzii.

Dar voteaza orice altceva decat portocaliul si Basescu.
acusila
ahaha, e asa de groasa treaba la psd, incat ati inceput sa aruncati cu petarde de genul "voteaza cu oricine altcineva decat basescu"? laugh.gif ca oricum voi va puteti baza pe electoratul cumparat de vanghelie si pe mamaile aduse de preot la vot , pe motiv ca "lasa muica ca e bine cum zice popa" laugh.gif

kineceler
Healooouuu. Breee, astia ai lu' activistii de partid si fanaticii, acu' va faceti topicuri cu dedicatie? Este aria voastra proprie si personala de forum.? Cica s-a descoperit recent o noua optiune pentru forumuri. Se numeste PM
Nu, nu pana mea, private mesage.
jay333
Daca flegma s-ar luat in considerare ca vot, as vota si eu. Alfel, ce mi-e Basinelu, ce mi-e Gioale & Co, Motociclistul, Oierul, WCT-ul? Pentru toti am un vot de felul asta. So, piss off and chill down ca cateii roade ciolane si dulai face legea.
Peace!
denverash
nu scade base in sondaje asa de mult cum se dorea si s-au panicat, au inceput campaniile de toamna smile.gif
fanariotul
CITAT (kineceler @ 11th June 2009, 12:49) *
Healooouuu. Breee, astia ai lu' activistii de partid si fanaticii, acu' va faceti topicuri cu dedicatie? Este aria voastra proprie si personala de forum.? Cica s-a descoperit recent o noua optiune pentru forumuri. Se numeste PM
Nu, nu pana mea, private mesage.

Tu ai aparut aici cu viteza unui spermatozoid cautand zadarnic ovulul fara sa realizeze c-a nimerit in alta parte, de abia cateva zile si deja dai sentinte cu intelepciunea unui clonac veritabil. Te-am citit, inclusiv cu ghilimele de rigoare, pe thread-urile respective...esti clonac.

Asa ca stii ceva ? Hai sictir cu independenta ta mimata, de editorialist cu ochii incrucisati ! peacefingers.gif

CITAT (denverash @ 11th June 2009, 12:52) *
nu scade base in sondaje asa de mult cum se dorea si s-au panicat, au inceput campaniile de toamna smile.gif

Pe tine nu te-am pomenit, pentriu ca ai limbaj de Cotroceni, asemanator mie.

Din pacate ai un defect; te dai in vant dupa candidati independenti vopsiti in portocaliu, presedinti mitocani, prim-ministri ardeleni care n-au habar de engleza, ministrii care nu stiu cum e cu prularu', etc.
denverash
CITAT (fanariotul @ 11th June 2009, 13:08) *
pe tine nu te-am pomenit, pentriu ca ai limbaj de Cotroceni, asemanator mie.

Din pacate ai un defect; te dai in vant dupa candidati independenti vopsiti in portocaliu, presedinti mitocani, prim-ministri ardeleni care n-au habar de engleza, ministrii care nu stiu cum e cu prularu', etc.

mersi mersi smile.gif

acum sincer nu ma mai dau in vant dupa nimeni, pe vremuri am dat voturi lui constantinescu sad.gif lui iliescu sad.gif lui basescu sad.gif anul asta am renuntat din simplul motiv ca m-am cam saturat.

dar nu inseamna ca nu ma pot destinde in pauzele de munca smile.gif si chiar nu rezolv nimic sa stau sa-i injur pe toti, aoleu ce-a facut pisi la telembizor si cine cu cine s-a mai injurat, n-are rost, te enervezi degeaba si faci riduri la batranete. Abia astept sa inceapa campania sa vezi atunci circ pe toate canalele!

Asa ca stii ceva ? Hai sictir cu independenta ta mimata, de editorialist cu ochii incrucisati ! peacefingers.gif

sa fi aparut ciutacu pe SP?

Mr_Who
Tu ai aparut aici cu viteza unui spermatozoid cautand zadarnic ovulul fara sa realizeze c-a nimerit in alta parte, de abia cateva zile si deja dai sentinte cu intelepciunea unui clonac veritabil. Te-am citit, inclusiv cu ghilimele de rigoare, pe thread-urile respective...esti clonac.

Parca ziceai ca ai o varsta si o experienta de viata, si ca te angajezi in discutii civilizate, ca intre adulti. E bine ca ai adus precizarile astea, pentru ca din atitudinea ta pe forum si din limbajul de birjar pe care-l imprastii in stanga si in dreapta, as fi putut baga mana-n foc ca esti un cocalar incult.
kineceler

Ce pacat pentru tine ca sunt unii care pot confirma ca nu ai mai avut de-aface cu mine. Never. Si sincer ma bucur, pentru ca la ce limbaj avetzi voi, astia mai fanatici asa... Uhu, m-as putea lipsi. Io' nu mimez nimic, sunt ca o carte deschisa, da' trebe sa citesti printre randuri la mine bre.
Bre, uite daca imi prezinti tu un candidat demn de votat pe cuvant ca stau si evaluez propunerea. Da sa fie una reala ca in momentu asta nici scaraoschi nu m-ar convinge sa mai merg la vot sau sa pup vre-un partid anume.
L.E. Tu, limbaj de cotroCE? Nici un presedinte dupa 90 nu a avut asa ceva inca pe la noi. Da' ma amuza felul cum te autoapreciezi avand in vedere ca vomezi pe toti ceilalti mai ceva ca ciutacu ciumpalacu'. Stii, voma a devenit o boala cronica la unii si nu se mai vindeca cu nimic. Curge scarba de pe ei in mod constant.
fanariotul

CITAT (denverash @ 11th June 2009, 13:17) *
mersi mersi smile.gif

acum sincer nu ma mai dau in vant dupa nimeni, pe vremuri am dat voturi lui constantinescu sad.gif lui iliescu sad.gif lui basescu sad.gif anul asta am renuntat din simplul motiv ca m-am cam saturat.

dar nu inseamna ca nu ma pot destinde in pauzele de munca smile.gif si chiar nu rezolv nimic sa stau sa-i injur pe toti, aoleu ce-a facut pisi la telembizor si cine cu cine s-a mai injurat, n-are rost, te enervezi degeaba si faci riduri la batranete. Abia astept sa inceapa campania sa vezi atunci circ pe toate canalele!

Considera ca-mi esti simpatic. smile.gif

Io ma intreb daca ii face cineva un rezumat lui Baselu ? Sau poate ii trimite cineva link-ul lui Felix Tataru.

CITAT (Mr_Who @ 11th June 2009, 13:24) *
Parca ziceai ca ai o varsta si o experienta de viata, si ca te angajezi in discutii civilizate, ca intre adulti. E bine ca ai adus precizarile astea, pentru ca din atitudinea ta pe forum si din limbajul de birjar pe care-l imprastii in stanga si in dreapta, as fi putut baga mana-n foc ca esti un cocalar incult.

Cred ca prezinti grave deficiente de intelegere; incearca sa mai citesti o data, vezi cine si ce a zis, iar dupa ai mori, mori incetisor, de oftica si cu vene pleznite, asa cum ii sta bine unui pedeu veritabil atunci cand vede cum ii este atacat idolu'.

P.S. Am uitat, deja mi se face frica, pentru ca sunt deja doi Basescu in politica romaneasca, iar unul dintre ei are mintea mai odihnita. tongue.gif

Asta-i un citat aproximativ din prezenta lui EBA la emisiunea Nasu' Mare, de labe unu teve.
tomaso
CITAT (denverash @ 11th June 2009, 13:17) *

Oricum, este unul dintre cele mai interesante topicuri ale lui Fane.
allyn1985
CITAT (kineceler @ 11th June 2009, 13:30) *
Bre, uite daca imi prezinti tu un candidat demn de votat pe cuvant ca stau si evaluez propunerea.

Pai Fanel doar pe Nastase, Curistul il vede ca si presedintele Romaniei.

Din fericire, e singurul din Romania care-l vede pe Nastase in aceasta postura.

Sa-l vezi pe Fanel cum iar dispare din peisaj vreo 3 luni, dupa realegerea Baselului laugh.gif

asa a facut si cand a fost suspendat Basel si reales de bizonul roman.

Inainte de asta facea spume pe aici ca aia de la Antena 3, dupa ce a iesit invingator Baselul, s-a ascuns Fanariotul 3 luni ca un sobolan. Rozaliu laugh.gif
fanariotul
CITAT (kineceler @ 11th June 2009, 13:30) *
L.E. Tu, limbaj de cotroCE? Nici un presedinte dupa nu avaut asa ceva inca pe la noi. Da' ma amuza felul cum te autoapreciezi.

N-ai tu treaba, relax.

Sunteti grabiti, clonacilor, prea grabiti. Aveti si voi rabdare, treceti suta de posturi(si asta nu in 2 saptamani), faceti putin cheag, si abia dupa aia incercati sa intrati in alta liga.

Altfel sfarsiti ca acusila & stuff. laugh.gif Stii cum se jura rom ax zis si melekit ca n-are clone ? Plangea de-a dreptul, zici ca era Baselu in conferinta aia de presa cu draga Stolo. laugh.gif

Dupa aia l-a plznit realitatea. wink.gif
kineceler
Cum spuneam bre. Fa-mi acum, instant, o propunere de vot decenta, onorabila, care sa ne dea speranta din nou, pentru presedintie ca sa vedem si noi genialitatea aia autodeclarata. Daca nu, "taci" dreaq din mana, ca ocupi serveru' forumului degeaba.
L.E. Hint. Un om normal ar spune ca nu exista asa ceva inca.
fanariotul
CITAT (tomaso @ 11th June 2009, 13:34) *
Oricum, este unul dintre cele mai interesante topicuri ale lui Fane.

Multumesc, multumesc.

Te rog sa nu-l strici cu previziuni abracadabrante, si nici sa nu nu incepi sa explici cum dreapta lui Sarkozy spaima sticlelor de vin, Berlusconi Laba_Trista, Baselu, EBA, Nutzi, Ridzi, Pitzi, Pinalti, dom'n Costel, Mantog & stuff conduce Europa. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Mr_Who
CITAT (fanariotul @ 11th June 2009, 13:33) *
Cred ca prezinti grave deficiente de intelegere; incearca sa mai citesti o data, vezi cine si ce a zis, iar dupa ai mori, mori incetisor, de oftica si cu vene pleznite, asa cum ii sta bine unui pedeu veritabil atunci cand vede cum ii este atacat idolu'.

Hai ma, lasa-ma, ca ma plictisesti, mai bine du-te si invata sa scrii corect daca n-ai avut timp pana acum. Tocmai tu, un activist lingau in spume vii sa ma iei cu texte de-astea, mare surpriza, ca tot hotul striga "hotul". Probabil ai avut o tranzitie usoara de la comunismul ceausist la neocomunismul actual, ca se vede ca ai experienta intr-ale activismului politic.
tomaso
Fane, tu esti de mai mult timp in minoritatea, ca si mine de altfel, numai ca pe culoare diferite.
Care e problema, in realitate ?
Cu siguranta ca ceva s-a intamplat de te-a demoralizat atat de tare .

P.S.
Vorbesc serios.
fanariotul
CITAT (kineceler @ 11th June 2009, 13:39) *
Cum spuneam bre. Fa-mi acum, instant, o propunere de vot decenta, onorabila, care sa ne dea speranta din nou, pentru presedintie ca sa vedem si noi genialitatea aia autodeclarata. Daca nu, "taci" dreaq din mana, ca ocupi serveru' forumului degeaba.
L.E. Hint. Un om normal ar spune ca nu exista asa ceva inca.

Tot nu intelegi ca clonacii canta la alta masa ?

Strici un cont pentru o chestia ca asta ? Intreeaba-l pe jihadu'_martirizat cate conturi a pierdut in fata mea, si din alea grele, cu nick-uri feminine. biggrin.gif
kineceler
Phua, m-ai dat gata, uite ca pe mine nu ma rapuse Poiana ci alta arie. Bre fanariotule, io cred ca stiu de ce esti asa suparat pe viata. Pai ce-ar putea fi? Faptul ca ai votat si acu' nu-ti mai place ce-ai votat, ce altceva? Nu asa faceti cu totii? Spumegati pe altii cand de fapt vina va apartine in totalitate. Ce treaba am io' cu adversari d'astia pe care ii pomenesti matale nu stiu, da' presupun ca te duce mintea macar atat sa iti dai seama ca nici macar nu imi pasa.
Hopaaa stai ca m-am prins, voi suntei ciutaci d'aia care faceti omul cu ou si cu otet daca il ataca pe maaaau felix. Cum o veni asta, cainii turbati apara un motan viclean... Huh.
L.E. Hint pentru fanariotii obsedati. User-ul meu anterior era nicu13, vechi de prin 2006. Este ca nu ma cunosti?
allyn1985
CITAT (tomaso @ 11th June 2009, 13:45) *
Fane, tu esti de mai mult timp in minoritatea, ca si mine de altfel, numai ca pe culoare diferite.

P.S.
Vorbesc serios.

Esecul de proportii al lui Nastase. Faptul ca Nastase a ajuns din preferatul lui bataia de joc a lumii intregi, nu mai zic a baronilor PSD.

Fanel e legal ombilical de Nastase( sau prin alt organ biggrin.gif ). Cine stie ce tzucalar sef al lui Nastase era pe timpul guvernarii rosii si acum, cand Nastase a ajuns de rasul lumii, si-a pierdut si Fanel speranta la mai bine, plus stresul ca ajunge inapoi de unde a venit, functionar la Videle.
denverash
doar un FYI ca sa nu mai incepeti cu "ala-i mai bun ca celalalt pentru ca...", am avut ocazia sa lucrez cam o luna la guvern, mai exact pentru softul care ruleaza pe tabletele pe care le vedeti la tv ca stau si putrezesc pe masa alesilor. Softul respectiv este folosit pentru workflow de documente, transmiterea intre parti facandu-se dupa niste reguli clare si stabilite prin lege. Stiti ce mi s-a zis de catre cineva care avea sub control partea de IT? Singura persoana care a tinut cont de lege si a facut totul ca la carte a fost Ciorbea. Toti ceilalti, de la prim ministru in jos nu tineau cont de lege, totul era semnat/stampilat/parafat cand vroia ministrul ("azi sa fie pe masa mea"). Asta se intampla pe vremea lui bombonel, acum nu mai stiu ce si cum ca n-am mai tinut legatura, dar probabil ca tot asa se rezolva treaba.

ps. altceva bun despre ciorbea nu cunosc, mi se face scarba cand vad la tv pe el sau cei din acelasi partid gen pavelescu
fanariotul
CITAT (Mr_Who @ 11th June 2009, 13:43) *
Hai ma, lasa-ma, ca ma plictisesti, mai bine du-te si invata sa scrii corect daca n-ai avut timp pana acum. Tocmai tu, un activist lingau in spume vii sa ma iei cu texte de-astea, mare surpriza, ca tot hotul striga "hotul". Probabil ai avut o tranzitie usoara de la comunismul ceausist la neocomunismul actual, ca se vede ca ai experienta intr-ale activismului politic.

Draga, de ce te infierbanti asa ?

Te-am rugat sa citesti cu atentie, nici macar de atat lucru nu esti in stare ? Chiar nu vezi ca am mentionat orice inadvertenta trebuie luata ca fiind un build beta al noii gramatici portocalii ?

E ca la W7; era unul care ma tot ameninta cu bataia, din Bistrita, add nu mai stiu cat, si care imi explica cum vine el cu bistritenii lui si imi aplica o corectie pentru faptul ca nu-l ador pe Baselu, si care acum face copy/paste de pe forumul windows7center.com explicand cum treaba cu buildur'le.

Intreaba-l pe el si iti explica.

CITAT (tomaso @ 11th June 2009, 13:45) *

P.S.
Vorbesc serios.

Problema este ca ce spune omul acela in pm este perfect adevarat, dincolo de asa-zisa ta dreapta si indiferent daca tie ti se pare un atac la chestia asta sau nu.

Reciteste, si spune-mi unde-i greseala omului respectiv, care-i atacu' la dreapta ta, si care-i victoria stangii in viziunea ta(caci daca e un atac la dreapta, automat este o victorie a stangii, si viceversa, asta-i logica ta.)

"Este o chestie care ma ataca, ma oftica, recunosc ,asta cu transmiterea pe cale "genetica" a puterii,sau pregatirea puterii pentru odrasla incapabila,sau bagarea pe git, a unuia/uneia (fara nici o valoare) de care n-aveam nevoie etc.Asta cu eba ,cu candidatura cu mirsavia cu independeta ei si ce replierea din nou la pd m-a scirbit si ma ataca in continuare.Eu nu inteleg, un pdl-ist, cu carnet sau fara ,cum face sa inghita povestea asta ,cind vezi ca copilul tau nu prea are nici o sansa sa ajunga undeva sus si vezi in schimb patzachine ,panarame fara valoare, fara nici o cariera in spate,adevarate glume ale naturii si sa le si votezi si sa te bucuri ca prostu' ca aia a ajuns bine si tu sau copiii nu aveti acces."

Adevar, pur si simplu adevar. Fara nici un cacat de doctrina si de pretentii 'telectualiste, deontoloage. Asta-i.

Sau deontologice...? Nu stiu exact, e beta inca gramatica asta...
kkLM
CITAT (fanariotul @ 11th June 2009, 12:42) *
Sunt convins ca daca mi-as pune mintea cu tine, mi-ai spune ca

Nu stiu daca va castiga sau nu Basescu insa stiu ca n-o sa poti sa-ti pui mintea cu nimeni pentru simplul motiv ca NU AI MINTE.
Nu te chinui sa-mi raspunzi pentru ca va fi singura interventie pe acest topic; chiar de nu va mai iesi Basescu (fara sa fiu un sustinator fervent mi se pare putin probabil) in mod sigur urechiatul ala prostanac de Geoana n-are cum sa fie pres asa ca poate macar acolo sa scapam de stanga si de gandirile astea tampite ale ei.
fanariotul
CITAT (kkLM @ 11th June 2009, 14:03) *
Nu stiu daca va castiga sau nu Basescu insa stiu ca n-o sa poti sa-ti pui mintea cu nimeni pentru simplul motiv ca NU AI MINTE.
Nu te chinui sa-mi raspunzi pentru ca va fi singura interventie pe acest topic; chiar de nu va mai iesi Basescu (fara sa fiu un sustinator fervent mi se pare putin probabil) in mod sigur urechiatul ala prostanac de Geoana n-are cum sa fie pres asa ca poate macar acolo sa scapam de stanga si de gandirile astea tampite ale ei.

Puteai sa te abtii, si sa suferi in tacere. laugh.gif

Daca mi-as pune mintea cu toti "independentii" astia, daca i-as cauta la posturi si natura acestora, n-ar fi nici o surpriza daca ar reiesi ca sunt basei. laugh.gif

Ar fi doar o coincidenta, de genul celor care fac care fetele de presedinti sa-si traga case si mandate, fara sa aibe nici o baza, doar bi coz tati e cool.
tomaso
CITAT (fanariotul @ 11th June 2009, 13:59) *
Problema este ca ...

Fanare, asta este lumea de cand e lume.

Odraslele potentilor au fost si vor fi favorizate.
Sunt convins ca si tu ai face la fel, daca ai fi intr-o astfel de postura.
Toata clasa politica romaneasca are acest tip de mentalitate. Incearca sa te obisnuiesti cu ideea.
Concentreaza-te pe ceea ce este frumos in viata, pentru ca de rahaturi ai parte tot timpul.

Incearca sa te concentrezi pe planul general.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.