Pareri despre Czech Airlines

reallove

buna seara,
doresc sa stiu in principal,de la cei care au zburat recent cu Czech Airlines,ce se va de mancare pe ruta lunga Europa - State,si de cate ori .
eu le-am trimis un email sa-i intreb cate mese se vor servi si am primit un raspuns vag :
During flight Prague-New York will be served warm meal and drink plus beer or wine.

multumesc.
diasul
CITAT (reallove @ 10th June 2009, 23:00) *
buna seara,
doresc sa stiu in principal,de la cei care au zburat recent cu Czech Airlines,ce se va de mancare pe ruta lunga Europa - State,si de cate ori .
eu le-am trimis un email sa-i intreb cate mese se vor servi si am primit un raspuns vag :

multumesc.

Pai si sincer acum, ce vrei sa-ti raspunda? Sunt o companie chiar OK si probabil o sa-ti serveasca ceea ce se serveste in principiu mai pe la toate companiile aeriene care opereaza astfel de zboruri. Esti la dieta sau de ce intrebi?

reallove
QUOTE (diasul @ 11th June 2009, 12:36) *
Pai si sincer acum, ce vrei sa-ti raspunda? Sunt o companie chiar OK si probabil o sa-ti serveasca ceea ce se serveste in principiu mai pe la toate companiile aeriene care opereaza astfel de zboruri. Esti la dieta sau de ce intrebi?

Nu,dar nu am mai zburat niciodata peste Atlantic,asa ca nu stiu ce se da de mancare pe astfel de zboruri (mancare calda,rece,de cate ori) . Pentru ca drumul e lung....
alexxxxx
pai ti-au raspuns, mancare calda plus bauturi alcoolice si non-alcoolice. Daca ai preferinte (regim, vegetarian, etc) sunt convins ca poti specifica la cumpararea biletului. In rest nu stiu ce amanunte vrei, vrei meniul exact cu ce ti se va servi, sau ce? Daca esti asa ingrijorat ca-i drumul lung si o sa ti se faca foame, mananca bine inainte sa te sui in avion si cu masa lor te descurci tu 7-8 ore...
odishor
eu am zburat la NY in ianuarie 2009 cu ei, si a fost mai mult decat excelent din punct de vedere al mancarii: 4 meniuri la alegere(calde), dintre care unul era vegetarian, foarte bune, 2 am incercat, unul la dus , unul la intors, cafea si ceai de 2-3 ori, sucuri , bere, bauturi adica vin rosu, alb, bere-super (ceheasca evident)!, chiar si wisky, gratis toate.Sigur ca a fost si o mica gustare, deci mai mult decat bine.Generosi as zice, fata de altii.Dar personalul era destul de arogant, in avion erau destui romani , care desi nu pareau nemancati si nebauti, au dovediit ca sunt cand au cerut de mai multe ori sucuri si bere.Pacat! caci era destul ce dadeau ei.Se vedea diferenta de servire intre romani si cehi sau alte natii din avion.Oricum a fost bine, a fost si la dus si la intors o calatorie placuta , deci succes si calatorie usoara!
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.