Modare, Update, Service Xbox 360 **Preturi intre 30 si 50 de lei**

dragoscojan

Modari xbox 360 cu ultimul firmware iXtreme (momentan 1.6,pt hitachi ultima versiune este 1.51) 50 de lei !
Si binenteles, aveti garantie lifetime la modare !

Cum va dati seama ce dvdrom aveti:
shawnz.org/stuff/xbox360_dvd_drive_model.jpg
Da-ti eject la consola si verificati care dintre dintre cele de mai sus e a dumneavoastra. LiteOn si BenQ au acelasi disk tray, diferenta o faceti dupa data fabricatiei,scrisa pe spatele consolei. Daca e produsa dupa aprilie 2008,consola are drive LiteOn.

Update la ultimul firmware de pe piata : 30 de lei
(acest update este necesar pentru a rula jocurile care apar din martie 09 incoace,cele cunoscute sub numele de jocuri "wave 3")
ATENTIE !!! clientii care au modat sau au facut un update la firmware la mine beneficiaza de viitoarele updateuri GRATUIT !!!

Reparatie RROD, E71,E73 sau E74 : 100 de lei
Garantie 3 luni !

Locuiesc in Bucuresti, zona Razoare (intre drumul taberii si cotroceni)
http://www.123bucuresti.ro/strazi/piata/Danny%20Huwe
Pentru cei din provincie puteti trimite consola prin curier (pentru adresa dati-mi un PM). Nu costa mai mult de 40 de lei dus intors transportul.

Consolele raman in garantie,pentru ca sigiliul se desprinde intact.
Si,binenteles, modarile se fac de fata cu clientul. Dureaza in jur de 15-20 de minute.

Metode de contact :
yahoo messenger : dragoscojan
orange : 0744 357 136
cosmote : 0766 306 193
e-mail : dragoscojan@gmail.com
Xbox Live gamertag : Dragos Cojan
MrHollow
Salut.

Am si eu o intrebare... de ce ti-a fost sters threadul si Userul de pe computergames.ro ?

dragoscojan
pentru ca unii asa raspund in fata competitiei.a fost comanda lui donely,si toti moderatorii de acolo il venereaza ca pe un zeu.
gabimada
CITAT (dragoscojan @ 12th June 2009, 14:35) *
pentru ca unii asa raspund in fata competitiei.a fost comanda lui donely,si toti moderatorii de acolo il venereaza ca pe un zeu.

OMG ! Si nu i-ai intrebat de ce? Adica nu le-ai cerut explicatie ? dry.gif
dragoscojan
ba da.motivul oficial a fost "folosire clone",dar iti spun pe cuvant ca e motiv la vrajeala.aveam si thread sticky (pentru care am platit),nu aveam nici un motiv sa folosesc clone.
vimann
Ma asteptam la asa ceva, am vazut atitudinea celor de pe cg si donely nu mai pupa bani multi pe degeaba.Iti sugerez sa-ti faci si un website si cat mai multa reclama. O sa te recomand tuturor cunostintelor care au console. Traim in Romania si esti printre singurele persoane care practica preturi corecte, pentru poporul asta. thumbup.gif Multa bafta
softimiu
Pai Donely macar face ceva pentru comunitatea celor cu console in Romania (consolegames.ro). Tu cat ai investit Dragos ?
Si faza cu computergames cu clone e cat se poate de meritata. Esti culmea, faceai clone in aceasi zi, postai si fiecare are 1 posts. Era evident. tongue.gif

dragoscojan
CITAT (softimiu @ 13th June 2009, 18:30) *
Pai Donely macar face ceva pentru comunitatea celor cu console in Romania (consolegames.ro). Tu cat ai investit Dragos ?
Si faza cu computergames cu clone e cat se poate de meritata. Esti culmea, faceai clone in aceasi zi, postai si fiecare are 1 posts. Era evident. tongue.gif

nu erau clonele mele.poti sa verifici ipurile.
am platit sticky,ce motiv aveam sa folosesc clone?
daca tu chiar nu iti dai seama ca prin "metodele" astea rezolva donely problema competitiei,imi pare rau pentru tine.

si da,donely.dupa ce si-a cumparat un bmw seria 5 si nu stiu cate motoare a facut un site. WOW ! mare rahat de site.de parca l-a facut pentru voi. o vai, generosul donely. a crezut ca o sa scoata mormane de bani din publicitate,dar se pare ca nu ii merge bine deloc. daca ii pasa de "comunitate" nu va lua 3 mil pe modare de 360 wink.gif
ani la randul a practicat preturi nesimtite,dar voi tot ii luati apararea.no comment...
MrHollow
CITAT (dragoscojan @ 14th June 2009, 01:26) *
nu erau clonele mele.poti sa verifici ipurile.
am platit sticky,ce motiv aveam sa folosesc clone?
daca tu chiar nu iti dai seama ca prin "metodele" astea rezolva donely problema competitiei,imi pare rau pentru tine.

si da,donely.dupa ce si-a cumparat un bmw seria 5 si nu stiu cate motoare a facut un site. WOW ! mare rahat de site.de parca l-a facut pentru voi. o vai, generosul donely. a crezut ca o sa scoata mormane de bani din publicitate,dar se pare ca nu ii merge bine deloc. daca ii pasa de "comunitate" nu va lua 3 mil pe modare de 360 wink.gif
ani la randul a practicat preturi nesimtite,dar voi tot ii luati apararea.no comment...

singurul motiv pt care as moda consola la Donely acum (xbox 360 cu lite-on) este pe motiv ca e gratis luna asta smile.gif altfel as fi apelat la tine !
shiva

Toate anunturile de vanzari-cumparari se pun DOAR pe aria Bursa!

Topicul asta n-are ce cauta aici!
dragoscojan
CITAT (shiva @ 15th June 2009, 14:42) *
Toate anunturile de vanzari-cumparari se pun DOAR pe aria Bursa!

Topicul asta n-are ce cauta aici!

pai...esti un moderator bun si imi muti topicul pls? biggrin.gif
dragoscojan
smile.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.