Telecomanda pe telefonul mobil

igi18071990

Stiti ca inainte exista pe net un soft gratis care mergea pe nokia si aveai telecomanda pe telefonul mobil. Vream sa intreb daca exista asa un program si pentru Sony Ericcson k750i dar eu am pe el soft de w800. Astept raspuns .. Va multumesc
most_wanted_racer_alive
QUOTE (igi18071990 @ 10th June 2009, 17:31) *
Stiti ca inainte exista pe net un soft gratis care mergea pe nokia si aveai telecomanda pe telefonul mobil. Vream sa intreb daca exista asa un program si pentru Sony Ericcson k750i dar eu am pe el soft de w800. Astept raspuns .. Va multumesc

Telecomanda in ce fel? Sa il folosesti la televizor? Daca te referi la calculator, poti face asta foarte usor prin Bluetooth (trebuie si calculatorul sa dispuna de Bluetooth). Gasesti aceasta optiune in meniul Entertainment (acolo unde ai jocuri, video player si altele).

igi18071990
CITAT (most_wanted_racer_alive @ 10th June 2009, 19:13) *
Telecomanda in ce fel? Sa il folosesti la televizor? Daca te referi la calculator, poti face asta foarte usor prin Bluetooth (trebuie si calculatorul sa dispuna de Bluetooth). Gasesti aceasta optiune in meniul Entertainment (acolo unde ai jocuri, video player si altele).

La televizor , pentru calculator stiu optiunea de control de la distanta prin bluetooth , dar vreau pentru televizor pentru ca de multe ori nu gasesc telecomanda si mi-ar prinde bine asa un program biggrin.gif
gumball3000
bre, matale nu esti sanatos la cap biggrin.gif
IR-ul la k800 functioneaza pe o raza de max 0.5m
si ca sa-ti raspund la intrebare... nu exista asa ceva
forbs
unde in meniul Entertainment se gaseste ceva de control PC prin bluetooth?
la mine la W950 nici vorba de asa ceva.
am cautat si pe net ca stiam ca e ceva, dar tot ce-am gasit a fost de control telefon de pe PC nu si invers.
vreau si eu pentru symbian uiq daca are cineva aplicatia.
cat despre IR, bate mai mult de 0.5 m, poti controla orice linistit din fotoliu, numai ca doar Psiloc a dezvoltat asa ceva si merg pe smartphone cu symbian, din pacate nu si pe uiq.
Pacat ca nu s-a apucat nici un bunicel programator sa faca asa ceva si pentru uiq sau chiar si in java pentru orice telefon.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.