Parcul Vacaresti a fost retrocedat
Pagini: 1, 2

dmx85

Nu am gasit o sursa mai buna decat asta: http://www.realitatea.net/cristian--doua-a...sti_293562.html dar aseara am fost in parc la o plimbare si au ras toate bancile, exceptand o mica parte din parc unde s-au facut lucrari de reamenajare, punandu-se bancute de lemn d-alea cu acoperis, spatii de joaca pt copii, terenuri de basket si volei pt copii etc. Dar in rest, am inteles ca il vor rade sa faca blocuri pe el, dupa ce o mare parte din el a fost retrocedat. Parcul este plin de afise si zilele astea (nu stiu exact) va avea loc un mars de protest. Parcul este o mana cereasca pt locuitorii din zona (am si eu o gagica pe acolo), sunt f multi parinti cu copii, pensionari, amatori de jogging, adolescenti etc care populeaza ziua parcul respectiv. Sa nu mai spun de aerul ceva mai curat decat in restul Bucurestiului, datorita unui spatiu verde destul de generos.

Dintre toate jmekeriile astea care se fac, distrugerile de spatiu verde ma enerveaza cel mai tare pt ca si eu sunt afectat mai direct decat in alte cazuri. Pe langa marlanie, cu fiecare copac taiat, sanatatea mea va avea mai mult de suferit. Pur si simplu e o bataie de joc. Oamenii astia merita calcati pe cap. De fapt, nici macar nu sunt niste oameni, sunt niste javre ordinare carora le doresc sa moara in cele mai groaznice chinuri, atat ei cat si familiile lor.
Imperathor
Cand sunt mii de apartamente noi nevandute, numai un inconstient s-ar apuca de afaceri imobiliare pe praful asta...
"Prima casa" nu prea merge; cu banutii aia de-abia iti poti lua o garsoniera mai acatarii.

tanasescuandrei74
CITAT (dmx85 @ 10th June 2009, 09:17) *
Nu am gasit o sursa mai buna decat asta: http://www.realitatea.net/cristian--doua-a...sti_293562.html dar aseara am fost in parc la o plimbare si au ras toate bancile, exceptand o mica parte din parc unde s-au facut lucrari de reamenajare, punandu-se bancute de lemn d-alea cu acoperis, spatii de joaca pt copii, terenuri de basket si volei pt copii etc. Dar in rest, am inteles ca il vor rade sa faca blocuri pe el, dupa ce o mare parte din el a fost retrocedat. Parcul este plin de afise si zilele astea (nu stiu exact) va avea loc un mars de protest. Parcul este o mana cereasca pt locuitorii din zona (am si eu o gagica pe acolo), sunt f multi parinti cu copii, pensionari, amatori de jogging, adolescenti etc care populeaza ziua parcul respectiv. Sa nu mai spun de aerul ceva mai curat decat in restul Bucurestiului, datorita unui spatiu verde destul de generos.

Dintre toate jmekeriile astea care se fac, distrugerile de spatiu verde ma enerveaza cel mai tare pt ca si eu sunt afectat mai direct decat in alte cazuri. Pe langa marlanie, cu fiecare copac taiat, sanatatea mea va avea mai mult de suferit. Pur si simplu e o bataie de joc. Oamenii astia merita calcati pe cap. De fapt, nici macar nu sunt niste oameni, sunt niste javre ordinare carora le doresc sa moara in cele mai groaznice chinuri, atat ei cat si familiile lor.

TE agiti degeaba... MAFIA E LA PUTERE

CITAT (Imperathor @ 10th June 2009, 09:27) *
Cand sunt mii de apartamente noi nevandute, numai un inconstient s-ar apuca de afaceri imobiliare pe praful asta...
"Prima casa" nu prea merge; cu banutii aia de-abia iti poti lua o garsoniera mai acatarii.

ce vorbesti tu acolo?....
in 2-3 ani isi revine tot... biggrin.gif
http://www.bursa.ro/on-line/s=macroeconomi...icol=54115.html
ce as fi vrut sa fi avut mai multi ani la "asa-zisa revolutie"... si sa fi plecat DRACULUI DE TOT DIN GAURA ASTA DE RAHAT numita 'ROMMania" in curand adunatura de hoti si tzigani boratzi...
... cursing.gif
Petrache_Lupu
CITAT (dmx85 @ 10th June 2009, 09:17) *
Oamenii astia merita calcati pe cap. De fapt, nici macar nu sunt niste oameni, sunt niste javre ordinare carora le doresc sa moara in cele mai groaznice chinuri, atat ei cat si familiile lor.

Mostra de gandire liberalo-pesedista.
dmx85
CITAT (tanasescuandrei74 @ 10th June 2009, 12:33) *
TE agiti degeaba... MAFIA E LA PUTERE

sunt obisnuit si adaptat la lumea in care traiesc, da' totusi cu spatiile verzi nu prea mai e de joaca. Exista multe alte metode de a face bani: semnezi niste jartii, faci niste studii de fezabilitate, faci o firma de ridicari de masini parcate ilegal, inchei contracte de intretinere si asfaltare de drumuri, mai faci rost de niste terenuri virane prin acte de retrocedare in zone bune (ca inca mai sunt) etc, da' lasa in mortzii ma-tii spatiile verzi ca pana la urma si tu locuiesti in jegu' asta de capitala si te afecteaza direct si pe tine boule care esti tu bou!

CITAT (Petrache_Lupu @ 10th June 2009, 12:33) *
Mostra de gandire liberalo-pesedista.

si gandirea pedelista cum e bre?
Emcede
QUOTE (dmx85 @ 10th June 2009, 13:36) *

L-am luat, il radem, mai afcem un ban gramada!
dmx85
pai si ceilalti crezi ca ar face altfel?

TheShen
Se pare ca in Bucuresti sunt cei mai badjocoriti cetateni din toata Romania.

Numai aici se distruge cel mai mult spatiu verde si se construiesc blocuri de 20 de etaje unul langa altul.
Numai aici firmele smecherilor va ridica masinile si va pun sa platiti peste un salariu minim pe economie pt ele.
NUMAI IN Bucuresti distributia de apa a fost privatizata unei firme de rahat (apanova) sa faca NIMIC si sa va ia banii in timp ce voi primiti un rahat de apa.

La ce va sunt de folos banii mai multi pe care ii castigati fata de restul tarii daca traiti intr-un rahat de garsoniera/apartament cu 2 camere intr-un bloc imens de 20 de etaje "modern" facut din carton de o firma de rahat???

Merita sa va distrugeti sanatatea voastra si a copiiilor vostri pt un ban in plus?
ciureanuc
CITAT (tanasescuandrei74 @ 10th June 2009, 11:19) *
ce vorbesti tu acolo?....
in 2-3 ani isi revine tot... biggrin.gif
http://www.bursa.ro/on-line/s=macroeconomi...icol=54115.html
... cursing.gif

Spune-i asta lu' sor-mea care si-a amanetat si copii sa faca credit. "Nu mai poate banca sa-mi dea" si a facut nu stiu ce manarii sa mai ia un credit, si inca unul... MINIM 25 de ani rate cat un salariu (un salariu se duce pe rate, al doilea pe traiul zilnic). Si ca ea cred ca sunt MILIOANE de oameni.

Cine-si revine!?? smile.gif
allyn1985

CITAT (ciureanuc @ 10th June 2009, 14:35) *
Spune-i asta lu' sor-mea care si-a amanetat si copii sa faca credit. "Nu mai poate banca sa-mi dea" si a facut nu stiu ce manarii sa mai ia un credit, si inca unul... MINIM 25 de ani rate cat un salariu (un salariu se duce pe rate, al doilea pe traiul zilnic).

Prostia si boieria se platesc. thumbup.gif

cine ii pune sa se indatoreze mai mult decat pot duce? In nici un caz boieria thumbup.gif

Si ca ea cred ca sunt MILIOANE de oameni.

da, ca alde Fanel votanti de PSD, cu rate la Logan rolleyes.gif
Petrache_Lupu
Spune-i asta lu' sor-mea care si-a amanetat si copii sa faca credit. "Nu mai poate banca sa-mi dea" si a facut nu stiu ce manarii sa mai ia un credit, si inca unul... MINIM 25 de ani rate cat un salariu (un salariu se duce pe rate, al doilea pe traiul zilnic). Si ca ea cred ca sunt MILIOANE de oameni.

Cat din creditele luate de sora-ta papi tu ca sa atarni ca un lichen aici pe net si sa scrii rafale de dobitocii?
tanasescuandrei74
CITAT (dmx85 @ 10th June 2009, 13:36) *
sunt obisnuit si adaptat la lumea in care traiesc, da' totusi cu spatiile verzi nu prea mai e de joaca. Exista multe alte metode de a face bani: semnezi niste jartii, faci niste studii de fezabilitate, faci o firma de ridicari de masini parcate ilegal, inchei contracte de intretinere si asfaltare de drumuri, mai faci rost de niste terenuri virane prin acte de retrocedare in zone bune (ca inca mai sunt) etc, da' lasa in mortzii ma-tii spatiile verzi ca pana la urma si tu locuiesti in jegu' asta de capitala si te afecteaza direct si pe tine boule care esti tu bou!

TE AGITI DEGEABA...iti zic eu: o sa-l rada PE TOT,tot , tot...asta-i rahatul in care traim...SI unii mai vor sa merg si sa votez...vedev-as MORTI,firava-ar neamul al dracului sa va fie...cu votul vostru cu tot...

Pai ...cum sa zic... sora ta LA CE se gandea cand a facut creditele alea?! acuma fara mistouri... pe ce anume SE BAZA cand a luat jdemii de euro ? nu s-a gandit "putin asa"... "bah cum p/la mea dau eu banii astia inapoi?"etc... tipic romanesc... thumbdown.gif

Mai vb.in 2-3 ani... (intre timp fii cu ochii pe "mutarile" marilor hoti si ai sa vezi ca am dreptate...) mai e de furat, chill...
dmx85
uite ca am gasit pe "gogu" si o petitie pentru salvarea parcului. Cine are chef, sa isi treaca aci semnatura:
http://www.petitieonline.ro/petitie/salvar...-p48473053.html
441529
Intrebare intrebatoare:

Este doar o coincidenta faptul ca judecatoarea care a dat hotararea de retrocedare definitiva si irevocabila in acest caz, este aceeasi cu judecatoarea din cazul Parcului Bordei - Constanda?
bogdy68
CITAT (441529 @ 11th June 2009, 02:26) *
Intrebare intrebatoare:

Este doar o coincidenta faptul ca judecatoarea care a dat hotararea de retrocedare definitiva si irevocabila in acest caz, este aceeasi cu judecatoarea din cazul Parcului Bordei - Constanda?

Nu este coincidenta... rolleyes.gif
dmx85
ce conteaza frate ca nu mai avem ce respira? Banu' gros sa iasa!
Imperathor
CITAT (dmx85 @ 11th June 2009, 00:46) *
uite ca am gasit pe "gogu" si o petitie pentru salvarea parcului. Cine are chef, sa isi treaca aci semnatura:
http://www.petitieonline.ro/petitie/salvar...-p48473053.html

Si-a atins vreodata vreo petitie din asta scopul? sleep.gif
abancor
Da nu exista un PUZ? Teoretic, daca in PUZ scrie spatiu verde, n-are decit sa il retrocedeze, primaria ar urma sa nu dea autorizatie de construire pentru nimic acolo. Pe de alta parte, daca terenul a fost ciordit, trebuie despagubiti proprietarii, in natura sau bani. Iar daca primaria vrea parc, sa cumpere terenul de la proprietar.
denverash
CITAT (dmx85 @ 11th June 2009, 10:56) *
ce conteaza frate ca nu mai avem ce respira? Banu' gros sa iasa!

DACA as avea un parc si mi-ar fi retrocedat, sincer m-ar interesa mai mult de-o gramada ca merge bunicuta cu copilul sa respire aer curat. Primaria sa faca bine sa amenajeze parcuri pe terenurile ei, nu pe terenurile proprietarilor. Nu este de vina proprietarul ca face ce vrea cu proprietatea lui, este dreptul lui (daca au fost furate terenurile respective este alta discutie).

sau altfel, daca tu ai avea 5m x 5m zona cu panselute langa un bloc si vrei sa-=ti pui un chiosc sa vinzi ziare ce-o sa faci, ti se face mila de cateii care nu se mai pot .... pe panselutele tale si copiii care or sa moara sufocati sau o sa-ti pui cosmelia?

ciureanuc
CITAT (allyn1985 @ 10th June 2009, 13:40) *
Prostia si boieria se platesc. thumbup.gif
cine ii pune sa se indatoreze mai mult decat pot duce? In nici un caz boieria thumbup.gif

Pai eu ce spuneam?

Si tot eu spuneam ca, in situatia ei mai sunt MILIOANE de oameni.
Cand spun astia ca "piata isi va reveni" nu stiu, pe ce se bazeaza? Multi sunt deja amanetati pe 25-30 de ani.

CITAT
da, ca alde Fanel votanti de PSD, cu rate la Logan rolleyes.gif

Aiurea! Toata familia ei voteaza PDminusL!
Mosotti
QUOTE (denverash @ 11th June 2009, 12:09) *
DACA as avea un parc si mi-ar fi retrocedat, sincer m-ar interesa mai mult de-o gramada ca merge bunicuta cu copilul sa respire aer curat.

corect. sint curios ce threaduri ar mai deschide iubitorii parcurilor daca s-ar trezi cu un parc al lor, numai bun sa-i scoata din jegul de zi cu zi. sint curios ce-ar face cu parcul sora aia plina de credite, poate ca l-ar uda in fiecare zi cu apa sfintita, ca sa fie numai bun pentru babeti plimbatori laugh.gif
kineceler
CITAT (Mosotti @ 11th June 2009, 17:46) *
corect. sint curios ce threaduri ar mai deschide iubitorii parcurilor daca s-ar trezi cu un parc al lor, numai bun sa-i scoata din jegul de zi cu zi. sint curios ce-ar face cu parcul sora aia plina de credite, poate ca l-ar uda in fiecare zi cu apa sfintita, ca sa fie numai bun pentru babeti plimbatori laugh.gif

Problema nu este asta cu etica "mostenitorului", problema e ca se retrocedeaza niste zone care au apartinut "bratacienilor". Pentru cine s-a mutat in cartier cand s-a construit si mai cunoaste, zona era o mlastina, o zona candva inundata (inaitea erei noastre) de mult mai lata dambovita, cu cai morti si alte jeguri prin ea. In zona respectiva, in care am "norocul" sa locuiesc acum nu au existat proprietari dupa burebista incoace.
Vreau si io pamant moka, doamna judecatoare, se poate?
Mosotti
sint sigur ca s-a retrocedat pe baza unor acte. tu spui ca pamintul ala era al nimanui, adica dupa ce l-a facut dumnezo si l-a populat cu diverse jivine, au venit comunistii si au facut parc, atita tot, n-a mai avut nimeni acte pe el. ei, se pare ca te inseli, atita tot. si nicaieri nu scrie CE ANUME e in neregula cu decizia judecatoreasca, iar eu sint satul de ziaristi care sa zica "o decizie dubiosa", da sa nu zica, pastele ma-mii lor de ratati cu pixuri, CE dracu e dubios acolo si DE CE?

ciureanuc
CITAT (Mosotti @ 11th June 2009, 17:08) *
sint sigur ca s-a retrocedat pe baza unor acte. tu spui ca pamintul ala era al nimanui, adica dupa ce l-a facut dumnezo si l-a populat cu diverse jivine, au venit comunistii si au facut parc, atita tot, n-a mai avut nimeni acte pe el. ei, se pare ca te inseli, atita tot. si nicaieri nu scrie CE ANUME e in neregula cu decizia judecatoreasca, iar eu sint satul de ziaristi care sa zica "o decizie dubiosa", da sa nu zica, pastele ma-mii lor de ratati cu pixuri, CE dracu e dubios acolo si DE CE?

Neregula e ca anumite "bunuri imobile" (sa citez dintr-un act contabil) nu trebuiesc retrocedate, pe motiv de "bun de interes public".
A fost intersectia de la Universitate a lu' strabunica?? Se retrocedeaza in lei.

Nu mai spun marlanii cu terenuri pe care acum sunt fabrici si uzine. Daca ramanea pamantu' ala la betivu' de strabunica-tu, facea casa cu 2 camere pe jumatate in pamant. Mars de-aici si ia IN LEI valoarea. Cum se poate "retroceda" o fabrica/parc/CAP/colhoz/gospodarie comunala/camin cultural numai pentru ca e pe terenul lu' nu stiu ce fiu de razes?

Cred ca asta e problema...
un huligan
CITAT (Mosotti @ 11th June 2009, 18:08) *

Mda, tu n-ai mai auzit pana acum de sentinte judecatoresti date pe baza unor acte false sau fictive.
S-ar putea sa te inseli tu avand atata siguranta in afirmatiile tale care nu se bazeaza pe nimic de fapt.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.