Nu am gasit o sursa mai buna decat asta:
http://www.realitatea.net/cristian--doua-a...sti_293562.html dar aseara am fost in parc la o plimbare si au ras toate bancile, exceptand o mica parte din parc unde s-au facut lucrari de reamenajare, punandu-se bancute de lemn d-alea cu acoperis, spatii de joaca pt copii, terenuri de basket si volei pt copii etc. Dar in rest, am inteles ca il vor rade sa faca blocuri pe el, dupa ce o mare parte din el a fost retrocedat. Parcul este plin de afise si zilele astea (nu stiu exact) va avea loc un mars de protest. Parcul este o mana cereasca pt locuitorii din zona (am si eu o gagica pe acolo), sunt f multi parinti cu copii, pensionari, amatori de jogging, adolescenti etc care populeaza ziua parcul respectiv. Sa nu mai spun de aerul ceva mai curat decat in restul Bucurestiului, datorita unui spatiu verde destul de generos.
Dintre toate jmekeriile astea care se fac, distrugerile de spatiu verde ma enerveaza cel mai tare pt ca si eu sunt afectat mai direct decat in alte cazuri. Pe langa marlanie, cu fiecare copac taiat, sanatatea mea va avea mai mult de suferit. Pur si simplu e o bataie de joc. Oamenii astia merita calcati pe cap. De fapt, nici macar nu sunt niste oameni, sunt niste javre ordinare carora le doresc sa moara in cele mai groaznice chinuri, atat ei cat si familiile lor.
Cand sunt mii de apartamente noi nevandute, numai un inconstient s-ar apuca de afaceri imobiliare pe praful asta...
"Prima casa" nu prea merge; cu banutii aia de-abia iti poti lua o garsoniera mai acatarii.