Unde exista glory holes in Romania?
Pagini: 1, 2, 3

g3nov3s3
Stie cineva daca exista glory holes in Romania, si daca da unde????
Fr3ak
de obicei în pereți.

dar de care parte a peretelui vrei să fii?

on: în afară de găurile din pereții toaletelor sau vestiarelor din anumite locuri publice, nu cunosc nici o instituție de profil.

whysad
Este un cruv masculin care are blog ... si le face reclama, pe la opera sigur este ceva de genu.
g3nov3s3
Da.....am citit si eu blogul ala....Dar glory hole-urile alea sunt pentru homosexuali....Eu vreau unul la care gasesc de partea cealalta a gaurii fete tari dornice de supt biggrin.gif
Fr3ak
QUOTE (g3nov3s3 @ 8th June 2009, 21:54) *
Da.....am citit si eu blogul ala....Dar glory hole-urile alea sunt pentru homosexuali....Eu vreau unul la care gasesc de partea cealalta a gaurii fete tari dornice de supt biggrin.gif

toată schema e să nu vezi dincolo de gaură. deci nu știi nici dacă e tare, nici dacă e fată. eventual dacă simți o musteață, ți-o retragi...
spdude
O ai lunga? Altfel risti sa fie mai gros peretele decat lungimea ta laugh.gif
Fr3ak
e vorba de pereți de PAL de 1,8 în cele mai multe cazuri. deci lungimea trebuie să fie strict mai mare decât burta + 1,8cm.

mufa
Partea proastă e că nu poți face deep throat.
sebulbus
Eh, daca tot e la capitolul inchipuit deseneaza buze in jurul gaurii si-si inchipuie mai tare un pic.
whysad
si chiar ai tupeu sa te duci sa-ti infigi jucaria, eu nu am tupeu sa bag degetu intr-o chestie de genu biggrin.gif
spdude
Expresia "sa`ti bagi p**a in el perete" capata noi sensuri...
In cazul asta, ca sa`l parafrazez pe sebulbus, desenezi o tipa pe perete, cu gura deschisa biggrin.gif
December
QUOTE (g3nov3s3 @ 8th June 2009, 21:54) *
Eu vreau unul la care gasesc de partea cealalta a gaurii fete tari dornice de supt biggrin.gif

Poate ai norocul su pun aia vreun peste pe partea ailalta. Poti sa te juri ca-i o doamna/domnisoara pe partea ailalta numai ca asa-ti zice matroana??
whysad
poate e stiuca sa vezi distractie biggrin.gif
spdude
Poate e aspirator si te "suge" de iubire...
Tzushka
pai trebuie sa existe undeva, nu poti sa-ti faci singur? zic si io...
December
QUOTE (Tzushka @ 9th June 2009, 17:34) *
nu poti sa-ti faci singur?

O la*a la timpul ei face cat zece femei...
Zambala
Si o femeie la timpul ei face cat zece la*e.
CITAT (December @ 9th June 2009, 21:20) *
O la*a la timpul ei face cat zece femei...

eroarex
CITAT (g3nov3s3 @ 8th June 2009, 11:18) *
Stie cineva daca exista glory holes in Romania, si daca da unde????

omg, sper sa nu ai nevoie de terapie dupa aceea sau sa ramai fara laugh.gif
klaw_godly
Cumperi o placă de polistiren, faci o gaură în ea și de partea cealaltă pui pe una să-ți sugă sulacu'. Numai fi și tu atent la grosimea bucății de polistiren. Dacă iei una de grosime mai mare tre să ai o pwla filiformă.

PS: Băi da vă convine să nu o vedeți la față?
Tzushka
CITAT (klaw_godly @ 10th June 2009, 21:29) *
Cumperi o placă de polistiren, faci o gaură în ea și de partea cealaltă pui pe una să-ți sugă sulacu'. Numai fi și tu atent la grosimea bucății de polistiren. Dacă iei una de grosime mai mare tre să ai o pwla filiformă.

PS: Băi da vă convine să nu o vedeți la față?

am eu o bucata de polistiren de vreo 10 cm grosime laugh.gif la dotarile softpedistilor e tocmai buna laugh.gif laugh.gif
sa nu o vada la fatza e una, da' sa nu stie cine e la aparat.... laugh.gif
klaw_godly
CITAT (Tzushka @ 10th June 2009, 21:32) *
am eu o bucata de polistiren de vreo 10 cm grosime laugh.gif la dotarile softpedistilor e tocmai buna laugh.gif laugh.gif
sa nu o vada la fatza e una, da' sa nu stie cine e la aparat.... laugh.gif

Da ce faci cu ea? laugh.gif
Aia încercam să spun, dar am fost neputincios în exprimare.
Tzushka
CITAT (klaw_godly @ 10th June 2009, 21:52) *
Da ce faci cu ea? laugh.gif

experimente tongue.gif
spdude
Noa,pai poti sa`ti bagi ceva in ea...

M`ati facut curios naibii, voi incerca vara asta. Sunt pus pe fapte mari biggrin.gif
Tzushka
vrei sa-ti imprumut bucata mea de polistiren? biggrin.gif laugh.gif
spdude
10 cm grosime? Pai ideea era sa ajunga pe cealalta parte, nu? biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.